level1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.821
- Πόντοι
- 481
Θα σε χαρακτήριζα το λιγότερο αφερέγγυο φίλε μου.Με 9 κριτικές στο σάιτ οι έξι αναφέρονται στη στεφανια και οι άλλες τρεις σε βιντεογκειμς.Ε ποιος να σε πάρει στα σοβαρά;Μάλλον δεύτερο προφίλ της Στεφανίας είσαι.Η οποία btw ένα απλό εσκορτ είναι του 50€.Σαν αυτές στη Αθήνα 10 στον παρά.Πηγα να την δω απο κοντά σε προηγούμενη φορά που ήρθε και με το που την είδα εκανα μεταβολή και δρόμο.Για τα γούστα μου παχουλή με σεξαπίλ μηδέν.Γουστα είναι αυτά βέβαια και δεν ειχα γράψει μέχρι τώρα κάτι για αυτήν αλλά με αυτό που είδα δεν κρατήθηκα.Επισης με τις τόσες παρεμβολές ενημερώσεις εδώ μέσα απο μεριάς της έχει χαλάσει κι αυτό το νήμα.Ας γράφει στο δικό της που έχει και φαν κλαμπ.Το έγραψα και στο δικό της thread αλλά πρέπει να το δείτε και οι υπόλοιπο εδώ για να μη λέτε ότι δε γράφουμε. Η συνάντηση με τη Στεφανία ήταν απλά μοναδική εμπειρία. Ήταν πρόθυμη να ακούσει τι μου αρέσει και πως είχα στο μυαλό μου τη φαντασίωση και τα έδωσε όλα πραγματικά. Παρόλο που ήμουν πολύ αγχωμένος, κατάφερε και με βοήθησε να χαλαρώσω και να περάσω υπέροχα. Μπορεί να μη το πέρασα εκείνη την ώρα γιατί δεν είμαι εκφραστικός αλλά από κοντά είναι υπέροχη, εντυπωσιακό σώμα, τέλειο μαύρισμα και αυτά που φορούσε και δε φορούσε ήταν όλα καταπληκτικά πάνω της. Ελπίζω να πέρασε και η ίδια ωραία, φαίνεται ότι της αρέσει πολύ να κάνει πραγματικότητα φαντασιώσεις. Μακάρι να έχω ευκαιρία να ξαναβρεθώ και να δοκιμάσουμε πράγματα, διότι έκλεισα τα μάτια μου και πέρασε η μιάμιση ώρα αστραπιαία. Τρέξτε προλάβετε αλλά αφήστε μου και εμένα μια θέση.