καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.654
- Πόντοι
- 736
ΜακριαExoυμε προσφατη εικόνα Ελίνας απο μασατζο κι αν είναι ανω του μετρίου το 1 μέρος?
ΜακριαExoυμε προσφατη εικόνα Ελίνας απο μασατζο κι αν είναι ανω του μετρίου το 1 μέρος?
Ναι κι εγώ θέλω.Μονο απο εκεί δεν έχω.κανα κονε για Μαριαννα??4 χρονια τσιμπουκοπαρακαλάμε.ένας χριστιανος pm
250 ml απο Κρήτη,τα ρέστα μουΜε έναν τενεκέ λάδι σας το δίνω εγω
Ωραίο το συνολάκι...Καλή εβδομάδα τελευταία εβδομάδα κοντά σας![]()
Ναι φιλε παιζει!Γαμησακι παίζει ;
Πώς έκανε αερομαλακια; χωρίς χέρια; μάγα είναι;Δύο λαδοκαταθέσεις μετά από μήνες.
Elegance
---------------
Πρώτο μέρος με Σοφία, οκ πάτημα χαλαρωτικό ειδικά στα πόδια. Δεύτερο μέρος μπήκε ένα ξανθό πιπίνι η Φένια, πρώην Φαίδρα από Luxury είπε αν λέει τίποτα σε κάποιον. Αδύνατο σωματάκι, μικρό στήθος, έμεινε με τον στρίγκο οκ δεκτική σε χουφτώματα χωρίς να τραβιέται και εννοείται είχε περίοδο. Στο θέμα μας...αερόπιπα έχω ζήσει, αερομαλακία πρώτη φορά!
Συνολικά μέτρια και κάτω κατάσταση, χρόνος 45 λεπτά +- μαζί με το πορνοντουζάκι.
Krystal
------------
Mπέλα. Βελτιωμένη προς το καλύτερο σε σχέση με παλιά, πλέον προσπαθεί να κάνει κανονικό μασάζ. Στο δεύτερο πρόγραμμα έρχεται κοντά για χουφτώματα κλπ, μετά ανεβαίνει στο μασαζοκρέββατο και κάνει τα δικά της, παίξιμο με τις βυζάρες της, προσπάθειες για edging και ψευτοηδονισμό. Εμφανισιακά αρχίζει και γίνεται μπομπόνι ειδικά στα μπούτια-γάμπες θέλει λίγο προσοχή.
Έχυσα δυνατά οκ, αλλά αν ξαναπάω θα προτιμήσω κάποια άλλη. Χρόνος κι εδώ περίπου στο 45λεπτο μαζί με το πορνοντουζάκι.
Λάθος τα κατάλαβες μάλλον το elegance είναι στην ολγας και ,πρώην aqua.Ειναι δίπλα δίπλα και Ανατολικά.Απο εκεί και πέρα υπάρχουν και υπάρχει και το άλλο angels spa (Εύα jumbo) και κάποια αλλά επιμέρους μαγαζάκια.Λιγα πράγματα αν σου κάνουν προχωραΚαλησπέρα σε όλους.
Μικρή βοήθεια λίγο θα ήθελα. Όντας νέος στη πόλη και ψάχνοντας ελαιοτριβείο κατά κύριο λόγο στα ανατολικά, από τα νήματα κατάλαβα ότι παίζουν Elegance και Studio Body Free. Αν ισχύει είναι και τα δύο εξίσου καλά ή ξεχωρίζει κάποιο?
Αυτό που ψάχνω είναι μασάζ και τουλάχιστον φραπές, αν όχι φουλ πρόγραμμα.
Επίσης καταλαβαίνω ότι το Studio Body Free είναι στη Λεωφ. Βασ. Όλγας. Το Elegance, δεν μπόρεσα να βρω που κατοικοεδρεύει.. μία βοήθεια και σε αυτό...![]()
Τελικα η ευα jumbo δουλευει ακομα για ενας συναδελφος πανω ειπε οτι τον ειπε οτι σταματησε;Λάθος τα κατάλαβες μάλλον το elegance είναι στην ολγας και ,πρώην aqua.Ειναι δίπλα δίπλα και Ανατολικά.Απο εκεί και πέρα υπάρχουν και υπάρχει και το άλλο angels spa (Εύα jumbo) και κάποια αλλά επιμέρους μαγαζάκια.Λιγα πράγματα αν σου κάνουν προχωρα
Ελάχιστο μαγικό πουτσοσφίξιμοΠώς έκανε αερομαλακια; χωρίς χέρια; μάγα είναι;
ο συνδυασμός σοφία και φενια είναι ότι καλύτερο. η φενια κάνει best θηλασμόΔύο λαδοκαταθέσεις μετά από μήνες.
Elegance
---------------
Πρώτο μέρος με Σοφία, οκ πάτημα χαλαρωτικό ειδικά στα πόδια. Δεύτερο μέρος μπήκε ένα ξανθό πιπίνι η Φένια, πρώην Φαίδρα από Luxury είπε αν λέει τίποτα σε κάποιον. Αδύνατο σωματάκι, μικρό στήθος, έμεινε με τον στρίγκο οκ δεκτική σε χουφτώματα χωρίς να τραβιέται και εννοείται είχε περίοδο. Στο θέμα μας...αερόπιπα έχω ζήσει, αερομαλακία πρώτη φορά!
Συνολικά μέτρια και κάτω κατάσταση, χρόνος 45 λεπτά +- μαζί με το πορνοντουζάκι.
Krystal
------------
Mπέλα. Βελτιωμένη προς το καλύτερο σε σχέση με παλιά, πλέον προσπαθεί να κάνει κανονικό μασάζ. Στο δεύτερο πρόγραμμα έρχεται κοντά για χουφτώματα κλπ, μετά ανεβαίνει στο μασαζοκρέββατο και κάνει τα δικά της, παίξιμο με τις βυζάρες της, προσπάθειες για edging και ψευτοηδονισμό. Εμφανισιακά αρχίζει και γίνεται μπομπόνι ειδικά στα μπούτια-γάμπες θέλει λίγο προσοχή.
Έχυσα δυνατά οκ, αλλά αν ξαναπάω θα προτιμήσω κάποια άλλη. Χρόνος κι εδώ περίπου στο 45λεπτο μαζί με το πορνοντουζάκι.