Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (2 μέλη και 33 επισκέπτες)

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
27.990
Καλή εβδομάδα τελευταία εβδομάδα κοντά σας :*

Συνημμένα

• 20231125_181201.jpg
    20231125_181201.jpg
    2 MB · Εμφανίσεις: 127

KavliarisJohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
970
Πόντοι
81
Και γω.. στείλτε ρε γκαρντασια το τηλ σε μήνυμα!! Να δωκουμε κανα φράγκο κ εκει!!

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.671
Πόντοι
17.065
Δύο λαδοκαταθέσεις μετά από μήνες.

Elegance
---------------
Πρώτο μέρος με Σοφία, οκ πάτημα χαλαρωτικό ειδικά στα πόδια. Δεύτερο μέρος μπήκε ένα ξανθό πιπίνι η Φένια, πρώην Φαίδρα από Luxury είπε αν λέει τίποτα σε κάποιον. Αδύνατο σωματάκι, μικρό στήθος, έμεινε με τον στρίγκο οκ δεκτική σε χουφτώματα χωρίς να τραβιέται και εννοείται είχε περίοδο. Στο θέμα μας...αερόπιπα έχω ζήσει, αερομαλακία πρώτη φορά!
Συνολικά μέτρια και κάτω κατάσταση, χρόνος 45 λεπτά +- μαζί με το πορνοντουζάκι.

Krystal
------------
Mπέλα. Βελτιωμένη προς το καλύτερο σε σχέση με παλιά, πλέον προσπαθεί να κάνει κανονικό μασάζ. Στο δεύτερο πρόγραμμα έρχεται κοντά για χουφτώματα κλπ, μετά ανεβαίνει στο μασαζοκρέββατο και κάνει τα δικά της, παίξιμο με τις βυζάρες της, προσπάθειες για edging και ψευτοηδονισμό. Εμφανισιακά αρχίζει και γίνεται μπομπόνι ειδικά στα μπούτια-γάμπες θέλει λίγο προσοχή.
Έχυσα δυνατά οκ, αλλά αν ξαναπάω θα προτιμήσω κάποια άλλη. Χρόνος κι εδώ περίπου στο 45λεπτο μαζί με το πορνοντουζάκι.

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456

Elegance
---------------
Πρώτο μέρος με Σοφία, οκ πάτημα χαλαρωτικό ειδικά στα πόδια. Δεύτερο μέρος μπήκε ένα ξανθό πιπίνι η Φένια, πρώην Φαίδρα από Luxury είπε αν λέει τίποτα σε κάποιον. Αδύνατο σωματάκι, μικρό στήθος, έμεινε με τον στρίγκο οκ δεκτική σε χουφτώματα χωρίς να τραβιέται και εννοείται είχε περίοδο. Στο θέμα μας...αερόπιπα έχω ζήσει, αερομαλακία πρώτη φορά!
Συνολικά μέτρια και κάτω κατάσταση, χρόνος 45 λεπτά +- μαζί με το πορνοντουζάκι.

Krystal
------------
Mπέλα. Βελτιωμένη προς το καλύτερο σε σχέση με παλιά, πλέον προσπαθεί να κάνει κανονικό μασάζ. Στο δεύτερο πρόγραμμα έρχεται κοντά για χουφτώματα κλπ, μετά ανεβαίνει στο μασαζοκρέββατο και κάνει τα δικά της, παίξιμο με τις βυζάρες της, προσπάθειες για edging και ψευτοηδονισμό. Εμφανισιακά αρχίζει και γίνεται μπομπόνι ειδικά στα μπούτια-γάμπες θέλει λίγο προσοχή.
Έχυσα δυνατά οκ, αλλά αν ξαναπάω θα προτιμήσω κάποια άλλη. Χρόνος κι εδώ περίπου στο 45λεπτο μαζί με το πορνοντουζάκι.
Πώς έκανε αερομαλακια; χωρίς χέρια; μάγα είναι;

mirtos_78

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2022
Κριτικές
1
Like
98
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους.
Μικρή βοήθεια λίγο θα ήθελα. Όντας νέος στη πόλη και ψάχνοντας ελαιοτριβείο κατά κύριο λόγο στα ανατολικά, από τα νήματα κατάλαβα ότι παίζουν Elegance και Studio Body Free. Αν ισχύει είναι και τα δύο εξίσου καλά ή ξεχωρίζει κάποιο?
Αυτό που ψάχνω είναι μασάζ και τουλάχιστον φραπές, αν όχι φουλ πρόγραμμα.
Επίσης καταλαβαίνω ότι το Studio Body Free είναι στη Λεωφ. Βασ. Όλγας. Το Elegance, δεν μπόρεσα να βρω που κατοικοεδρεύει.. μία βοήθεια και σε αυτό... :rockon::rockon::rockon::happy::happy::happy::coffee::coffee::coffee:

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.821
Πόντοι
481
Καλησπέρα σε όλους.
Μικρή βοήθεια λίγο θα ήθελα. Όντας νέος στη πόλη και ψάχνοντας ελαιοτριβείο κατά κύριο λόγο στα ανατολικά, από τα νήματα κατάλαβα ότι παίζουν Elegance και Studio Body Free. Αν ισχύει είναι και τα δύο εξίσου καλά ή ξεχωρίζει κάποιο?
Αυτό που ψάχνω είναι μασάζ και τουλάχιστον φραπές, αν όχι φουλ πρόγραμμα.
Επίσης καταλαβαίνω ότι το Studio Body Free είναι στη Λεωφ. Βασ. Όλγας. Το Elegance, δεν μπόρεσα να βρω που κατοικοεδρεύει.. μία βοήθεια και σε αυτό... :rockon::rockon::rockon::happy::happy::happy::coffee::coffee::coffee:
Λάθος τα κατάλαβες μάλλον το elegance είναι στην ολγας και ,πρώην aqua.Ειναι δίπλα δίπλα και Ανατολικά.Απο εκεί και πέρα υπάρχουν και υπάρχει και το άλλο angels spa (Εύα jumbo) και κάποια αλλά επιμέρους μαγαζάκια.Λιγα πράγματα αν σου κάνουν προχωρα

Freddoespresso

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2021
Like
426
Πόντοι
21
Αδέρφια πάμε σιγά σιγά ,το elegance είναι βασίλισσας Ολγας και το μενού έχει καλο Μασαζ με σοφια κ μετά μπαίνει άλλη κοπέλα για φραπέ ή στοματικό,το πρώην aqua είναι το τωρινό golden spa που είχες κ φουλ.το body free είναι ανατολικά αλλά ακριβώς το που είναι μπορεις να το googlάρεις

Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
639
Πόντοι
81
Λάθος τα κατάλαβες μάλλον το elegance είναι στην ολγας και ,πρώην aqua.Ειναι δίπλα δίπλα και Ανατολικά.Απο εκεί και πέρα υπάρχουν και υπάρχει και το άλλο angels spa (Εύα jumbo) και κάποια αλλά επιμέρους μαγαζάκια.Λιγα πράγματα αν σου κάνουν προχωρα
Τελικα η ευα jumbo δουλευει ακομα για ενας συναδελφος πανω ειπε οτι τον ειπε οτι σταματησε;

tsarlatanos77

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
390
Πόντοι
21

Elegance
---------------

Krystal
------------
ο συνδυασμός σοφία και φενια είναι ότι καλύτερο. η φενια κάνει best θηλασμό

PaulAtr9

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
55
Πόντοι
0
Το έγραψα και στο δικό της thread αλλά πρέπει να το δείτε και οι υπόλοιπο εδώ για να μη λέτε ότι δε γράφουμε. Η συνάντηση με τη Στεφανία ήταν απλά μοναδική εμπειρία. Ήταν πρόθυμη να ακούσει τι μου αρέσει και πως είχα στο μυαλό μου τη φαντασίωση και τα έδωσε όλα πραγματικά. Παρόλο που ήμουν πολύ αγχωμένος, κατάφερε και με βοήθησε να χαλαρώσω και να περάσω υπέροχα. Μπορεί να μη το πέρασα εκείνη την ώρα γιατί δεν είμαι εκφραστικός αλλά από κοντά είναι υπέροχη, εντυπωσιακό σώμα, τέλειο μαύρισμα και αυτά που φορούσε και δε φορούσε ήταν όλα καταπληκτικά πάνω της. Ελπίζω να πέρασε και η ίδια ωραία, φαίνεται ότι της αρέσει πολύ να κάνει πραγματικότητα φαντασιώσεις. Μακάρι να έχω ευκαιρία να ξαναβρεθώ και να δοκιμάσουμε πράγματα, διότι έκλεισα τα μάτια μου και πέρασε η μιάμιση ώρα αστραπιαία. Τρέξτε προλάβετε αλλά αφήστε μου και εμένα μια θέση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom