Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.747
Πόντοι
3.846
Ακου φιλαράκο διάβασα αλλά δεν πήρα σαφή απάντηση.. είπα κάποιος καλοπροαιρετος μηπως μας φωτίσει να πάμε εκεί να δούμε κατι άλλο γιατί βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια.. δεν σε ρώτησε και κάνεις εσένα ουτε εισαι κάνας συνήγορος η πες τι ξέρεις η προχώρα και πρειξε κανενός άλλου τα μπαλακια
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν γραφτεί και τα καλύτερα για το Harmony.Εγώ μια φορά πήγα όλη και όλη και έμεινα ευχαριστημένος.Ρώτα τις αν συνεχίζει η Ηλιάνα.Μου είχε κάνει εξαιρετικό μασάζ (το έχει σπουδάσει),τόσο στο κανονικό όσο και στο ερεθιστικό κομμάτι.Καλή εκτόνωση χωρίς βιασύνη προσφέροντας βυζάκια για γλείψιμο και κώλο για χούφτωμα. Για τις άλλες δεν θυμάμαι κάποια καλή κριτική.

ΟΜπαμπας

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
443
Πόντοι
21
εσυ μας πρηζεις τα μπαλακια γιατι δεν εκατσες να ενημερωθεις μερικες σελιδες πιο πισω...τι σαφη απαντηση θες ρε μλκ οταν 10/10 κριτικες εδω μεσα μιλανε για φολα και ξεπετες ;
Τι εισαι εδώ ρε αφεντικό;;;; δεν κατάλαβα τέλος παντων καταλαβαίνω το ποιόν σου άσε με απλά ήσυχο

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
16.757
Πόντοι
3.506
Τι εισαι εδώ ρε αφεντικό;;;; δεν κατάλαβα τέλος παντων καταλαβαίνω το ποιόν σου άσε με απλά ήσυχο
αν δεν καταλαβες ακομη που βρισκεσαι....
images (7).jpg

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
16.757
Πόντοι
3.506

ΟΜπαμπας

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
443
Πόντοι
21
ελα παρεξηγησιαρη,αφου πας γυρευοντας για την φολα...
Να σαι καλά ο άλλος που λέει ότι πέρασε καλά δηλαδή πως και; έτσι και αλλιώς παντού φόλα ειναι

emounitis

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2013
Κριτικές
1
Like
162
Πόντοι
0
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν γραφτεί και τα καλύτερα για το Harmony.Εγώ μια φορά πήγα όλη και όλη και έμεινα ευχαριστημένος.Ρώτα τις αν συνεχίζει η Ηλιάνα.Μου είχε κάνει εξαιρετικό μασάζ (το έχει σπουδάσει),τόσο στο κανονικό όσο και στο ερεθιστικό κομμάτι.Καλή εκτόνωση χωρίς βιασύνη προσφέροντας βυζάκια για γλείψιμο και κώλο για χούφτωμα. Για τις άλλες δεν θυμάμαι κάποια καλή κριτική.
Η συγκεκριμένη που λες, δουλευει στο ελιτ με αλλο ονομα. Συμφωνω μαζι σου για το μασαζ και τα λοιπα, αλλα ξεχασες να πεις οτι τα εχει τα κιλακια της

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.747
Πόντοι
3.846
Η συγκεκριμένη που λες, δουλευει στο ελιτ με αλλο ονομα. Συμφωνω μαζι σου για το μασαζ και τα λοιπα, αλλα ξεχασες να πεις οτι τα εχει τα κιλακια της
Ναι,δεν τη λες χοντρή αλλά είναι τσουπωτή.

Xan8oulis

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2024
Like
116
Πόντοι
0
Να σαι καλά ο άλλος που λέει ότι πέρασε καλά δηλαδή πως και; έτσι και αλλιώς παντού φόλα ειναι
Χωρίς παρεξήγηση έχουν πάει αρκετά άτομα και δεν έχουν πει τα καλύτερα. Όταν συνεχίζουν και πάνε σε μια συγκεκριμένη η οποία δεν βγάζει ρούχα.. τι περιμένεις από υπηρεσίες....

ΟΜπαμπας

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
443
Πόντοι
21
Χωρίς παρεξήγηση έχουν πάει αρκετά άτομα και δεν έχουν πει τα καλύτερα. Όταν συνεχίζουν και πάνε σε μια συγκεκριμένη η οποία δεν βγάζει ρούχα.. τι περιμένεις από υπηρεσίες....
Μαζί σου αλλά χρόνια είχε τέτοια καντάρια λίγο πολυ παντου

Second Space

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2025
Like
22
Πόντοι
0
Βασικά είναι τι ζητάει ο καθένας, άμα λες δεν βγάζει ρούχα, είναι χοντρή, δεν μοιάζει με μοντέλο, προφανώς δεν σε ενδιαφέρει καθόλου το μασάζ, ..... άρα σε λάθος μέρος πήγες.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.747
Πόντοι
3.846
Βασικά είναι τι ζητάει ο καθένας, άμα λες δεν βγάζει ρούχα, είναι χοντρή, δεν μοιάζει με μοντέλο, προφανώς δεν σε ενδιαφέρει καθόλου το μασάζ, ..... άρα σε λάθος μέρος πήγες.
Υπάρχουν και αυτοί που τους ενδιαφέρει το μασάζ αλλά θέλουν και το αισθησιακό κομμάτι να είναι καλό.Όταν και τα δύο μέρη είναι εξαιρετικά,συνήθως προσφέρονται από κοπέλες που υστερούν λίγο σε εμφάνιση,είτε σε κορμί είτε σε πρόσωπο.

Τελευταία τροποποίηση:

aeimisgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
19
Like
1.003
Πόντοι
991
Καλημέρα παιδιά, κάλεσα εχθές Elegance για Φένια, και μου είπε ότι πλέον δεν κάνει μασάζ αλλά μόνο γραμματεία. Ξέρει κανείς εάν ισχύει;;

kalambekis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
578
Πόντοι
81

netronios

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
80
Πόντοι
1
ξέρει κανείς αν το prestige που είανι στον χώρο που ήταν παλιά το elegance έχει κάποια σχέση με το elegance

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
6
Καλημέρα παιδιά, κάλεσα εχθές Elegance για Φένια, και μου είπε ότι πλέον δεν κάνει μασάζ αλλά μόνο γραμματεία. Ξέρει κανείς εάν ισχύει;;
Έτσι μου είπε και εμένα για την φένια η Κρίστι όταν πήγα.

dokimazo

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
32
Like
1.255
Πόντοι
6.255
Τέλεια αδερφέ καμια πρόταση από κοπελες;; μην φάμε φολλα
έχει μια Έλλη, που είναι όμορφη αλλά δεν βγάζει ρούχα - αλλά βγάζει μια ξινίλα... - θυμάμαι την Κλέα - ναι περισσότερα κιλά, αλλά καλή κοπέλα. Είχα δει και καναδυό προσθήκες αλλά μάλλον φύγανε. Γενικά γίνεται ανακύκλωση εκεί μέσα.
Ρώτα τις αν συνεχίζει η Ηλιάνα.
Νομίζω δεν συνεχίζει.

Γενικά Harmony η τοποθεσία είναι τέλεια αλλά το προσωπικό...

ΟΜπαμπας

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
443
Πόντοι
21
έχει μια Έλλη, που είναι όμορφη αλλά δεν βγάζει ρούχα - αλλά βγάζει μια ξινίλα... - θυμάμαι την Κλέα - ναι περισσότερα κιλά, αλλά καλή κοπέλα. Είχα δει και καναδυό προσθήκες αλλά μάλλον φύγανε. Γενικά γίνεται ανακύκλωση εκεί μέσα.

Νομίζω δεν συνεχίζει.

Γενικά Harmony η τοποθεσία είναι τέλεια αλλά το προσωπικό...
Ένας έγραφε εδώ για εκει κατι σελιδες πριν για ισπανικα και ότι τον δακτυλωναν και σε εσάς έτυχε το κατηχητικό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom