Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (13 μέλη και 39 επισκέπτες)

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.737
Πόντοι
3.506
Καλησπέρα υπάρχει καποια που να το εχει πολύ με το dirty talking
Η Μιλένα που ήταν μέχρι το καλοκαίρι στο Elegance και τώρα δεν ξέρουμε στα σίγουρα που πήρε μεταγραφή και η Φένια που λογικά είναι ακόμα στο Elegance.

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.737
Πόντοι
3.506
Χαίρετε καινούργιος είμαι πρώτο μύνημα,δεν μπορώ ακόμη ούτε να στείλω ούτε να δεχτώ μύνημα,θα ηθελα με κάποιον τρόπο να μου πείτε την διεύθυνση της Μαριάννας θέλω να κάνω μασάζ με την Ελισσάβετ, ευχαριστώ
Όπα ρε τύπε, με φόρα μπήκες. Εδώ δεν έχουμε πάρει εμείς τηλέφωνα και πληροφορίες για πριβέ και ειδικά για της Μαριάννας .

Spitharas84

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Like
174
Πόντοι
0
Επίσκεψη Crystal,παίρνω τηλ κ κλείνω το ραντεβού μου!μετα από ερώτηση μου ποιες δουλεύουν,μου απαντάει Αρτεμις,Κασσάνδρα,Περσα,Ισμήνη και κλειω!Κ εκεί κάνω το λάθος να μην κλείσω με κάποια που ήδη ξέρω σκεπτόμενος ότι θα πάω εκεί κ θα διαλέξω μιας κ δεν τις έχω δει όλες.
Φτάνω στο μαγαζί κ μου ανοίγει η αρτεμις περνάω στο σαλονάκι κ έρχονται όλα τα κορίτσια εκτός της Ισμήνης.μου λέει διαθέσιμες για τώρα είναι η κασσανδρα κ η κλειω.μια που με την κασσανδρα έχω περάσει με καλές εντυπώσεις κάνω το λάθος κ διαλέγω την κλειω!
Απο εμφάνιση είναι ένα κοριτσάκι της διπλανής πόρτας,κοντούλα,κόκκινο μαλλί ,λεπτούλα κ γενικά ομορφουλα(όχι μουναρα).
Ετοιμάζομαι κ έρχεται.
Πρώτο μέρος ανύπαρκτο.χαδι κ μπόλικο λάδι σε σημείο που βαρέθηκα.
Δεύτερο μέρος γυρνάω κ βγάζει την μπλούζα της.της λεω βγάλε κ το σορτσάκι σου.μου λέει όχι δεν μπορώ.αρχιζει να μου τον παίζει λες κ βαριέται.κανενας αισθησιασμός τίποτα.πολυ χάλια η κατάσταση οπότε λέω χυσε να φύγουμε!
Μακριά κ άκυρο σε κοπελίτσες που δεν τιμανε τα λεφτά που αφήνουμε.
Προς γνώση κ συμμόρφωση την επόμενη φορά να κλείνω ραντεβού με συγκεκριμένη κοπέλα που ξέρω για να μην την πατάω!

Fifas2022

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Κριτικές
8
Like
229
Πόντοι
280
Καλημέρα...ανεβαίνω αύριο από Αθήνα...έχετε να μου προτείνετε κάποιο χώρο και το τρόπο επικοινωνίας...σε pm θα ήταν καλύτερο... ευχαριστώ

thesp1974

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
636
Πόντοι
81
Καλημέρα...ανεβαίνω αύριο από Αθήνα...έχετε να μου προτείνετε κάποιο χώρο και το τρόπο επικοινωνίας...σε pm θα ήταν καλύτερο... ευχαριστώ
Πάνε φενια elegnasns εγγυητής θα περάσεις Καλα

Italian71

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2024
Like
140
Πόντοι
0
Η Μιλένα που ήταν μέχρι το καλοκαίρι στο Elegance και τώρα δεν ξέρουμε στα σίγουρα που πήρε μεταγραφή και η Φένια που λογικά είναι ακόμα στο Elegance.
Την προηγούμενη εβδομάδα πάντως που ζήτησα το πρόγραμμα να δω αν γύρισε η Ντάρια δεν είχε την Φένια μεσα καθόλου

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.671
Πόντοι
3.846
Οκ...πως θα επικοινωνήσω; Υπάρχει site
Στέλνεις στο Viber.Επειδή όμως παρέχονται και υπηρεσίες μόνο μασάζ από κάποιες κοπέλες,θα τονίσεις ότι θέλεις και κάτι παραπάνω από μασάζ,για να σε πει ποιες κοπέλες είναι διαθέσιμες για αυτό.Με 70 κάνουν μασάζ και καλαμάκι. 6949631244

inko

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Πανε ελιτ σπα εμαθα οτι η τσεχα δουλευει ξανα.

Fifas2022

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Κριτικές
8
Like
229
Πόντοι
280
Στέλνεις στο Viber.Επειδή όμως παρέχονται και υπηρεσίες μόνο μασάζ από κάποιες κοπέλες,θα τονίσεις ότι θέλεις και κάτι παραπάνω από μασάζ,για να σε πει ποιες κοπέλες είναι διαθέσιμες για αυτό.Με 70 κάνουν μασάζ και καλαμάκι. 6949631244
Ευχαριστώ πολυ

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.737
Πόντοι
3.506
Την προηγούμενη εβδομάδα πάντως που ζήτησα το πρόγραμμα να δω αν γύρισε η Ντάρια δεν είχε την Φένια μεσα καθόλου
Αυτό δεν το ξέρω. Μπορεί να είχε περίοδο, είναι προτιμότερο να μη δουλέψει πάρα να πας εκεί και να μην αφήνει να βάλεις χέρι επειδή θα έχει περίοδο.

Masazofilos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
392
Πόντοι
21
Φίλε έχεις δίκιο αλλά μεταφέρεις και κάτι ανακριβές. Επειδή πηγαίνω πάντα στο Nirvana είναι ένας παράδεισος όχι μόνο για τα δικά μας άθλια δεδομένα ακόμα και για των Αθηνών.60 € έχει όμως το μισάωρο

Ενδεχομένως να έγραψες 40 λεπτά γιατί τόσο έκατσες μέσα. Στην Αθήνα ο χρόνος του ραντεβού αρχίζει να μετράει από τη στιγμή που έρχεται η κοπέλα μέσα. Στα δικά μας και το έχω γράψει κι άλλες φορές το ραντεβού ξεκινάει από την ώρα που πατάς το θυροτηλέφωνο. Πάντως όσοι κατεβαίνετε Αθήνα να περάσετε από το Nirvana και θα σταματήσετε να δίνετε τα χρήματα σας στις απάτες της πόλης μας
Έχεις δίκιο, υπήρξε καλό σοσιαλ και έκατσε παραπάνω

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.671
Πόντοι
3.846
Πανε ελιτ σπα εμαθα οτι η τσεχα δουλευει ξανα.
Για κάποιον περαστικό από την Αθήνα δεν είναι και η πιο ενδεδειγμένη λύση το συγκεκριμένο.Γιατί την πρώτη φορά ούτε φραπέ δεν παίρνεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom