You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (4 μέλη και 55 επισκέπτες)
a.nesti
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2014
- Like
- 402
- Πόντοι
- 21
Φίλε με αυτά που γράφεις μου ξύπνησες τον άλλο μου εαυτό, του σινεφίλ... Έχω να προτείνω λοιπόν την ταινία του Κουστουρίτσα, Ο μπαμπάς λείπει σε ταξίδι για δουλειές.Μάγκες μου σήμερα θα πάω και θα ενημερώσω!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων γιατί λύπη εξωτερικό καιρό, επίσης κρύσταλ υπάρχει μια ευα αξίζει γιατί αν ναι πάω και από κει
ΟΜπαμπας
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2023
- Like
- 435
- Πόντοι
- 21
Αυτά ειναι για κάτι μπαρμπες που πενηνταριζουν αδερφούλη καλό κουράγιοΦίλε με αυτά που γράφεις μου ξύπνησες τον άλλο μου εαυτό, του σινεφίλ... Έχω να προτείνω λοιπόν την ταινία του Κουστουρίτσα, Ο μπαμπάς λείπει σε ταξίδι για δουλειές.
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.764
- Πόντοι
- 206
Αφού δεν προλάβαμε εν δράσει και τη Φένια.... μέχρι να αποφασίσω να ξαναπάω εγώ σε μασάζ...μου φαίνεται θα έχουν παντρευτεί όλες.....Έτσι μου είπε και εμένα για την φένια η Κρίστι όταν πήγα.
mpeloboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Από τα καλύτερα εκείνης τις εποχήςΖαχαροπλαστείο μου θυμίζει αυτό το όνομα![]()
dokimazo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.235
- Πόντοι
- 6.135
Ζαχαροπλαστειάρα.... Είχαμε φάει εκεί μέσα...Από τα καλύτερα εκείνης τις εποχής
Μέγας Παπατζής
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.067
- Πόντοι
- 2.256
Δεν εχασες και κατι...ισα ισα γλυτωσες την πιθανη αποκτηση παρασημουΑφού δεν προλάβαμε εν δράσει και τη Φένια.... μέχρι να αποφασίσω να ξαναπάω εγώ σε μασάζ...μου φαίνεται θα έχουν παντρευτεί όλες.....![]()
Akarnan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 1.342
- Πόντοι
- 216
Ναι έχει κάποιου είδους σχέσηξέρει κανείς αν το prestige που είανι στον χώρο που ήταν παλιά το elegance έχει κάποια σχέση με το elegance
Second Space
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2025
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Ναι καλή είναιΜάγκες μου σήμερα θα πάω και θα ενημερώσω!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων γιατί λύπη εξωτερικό καιρό, επίσης κρύσταλ υπάρχει μια ευα αξίζει γιατί αν ναι πάω και από κει