Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (4 μέλη και 55 επισκέπτες)

ΟΜπαμπας

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
435
Πόντοι
21
Μάγκες μου σήμερα θα πάω και θα ενημερώσω!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων γιατί λύπη εξωτερικό καιρό, επίσης κρύσταλ υπάρχει μια ευα αξίζει γιατί αν ναι πάω και από κει

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
402
Πόντοι
21
Μάγκες μου σήμερα θα πάω και θα ενημερώσω!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων γιατί λύπη εξωτερικό καιρό, επίσης κρύσταλ υπάρχει μια ευα αξίζει γιατί αν ναι πάω και από κει
Φίλε με αυτά που γράφεις μου ξύπνησες τον άλλο μου εαυτό, του σινεφίλ... Έχω να προτείνω λοιπόν την ταινία του Κουστουρίτσα, Ο μπαμπάς λείπει σε ταξίδι για δουλειές.

ΟΜπαμπας

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
435
Πόντοι
21
Φίλε με αυτά που γράφεις μου ξύπνησες τον άλλο μου εαυτό, του σινεφίλ... Έχω να προτείνω λοιπόν την ταινία του Κουστουρίτσα, Ο μπαμπάς λείπει σε ταξίδι για δουλειές.
Αυτά ειναι για κάτι μπαρμπες που πενηνταριζουν αδερφούλη καλό κουράγιο

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.764
Πόντοι
206
Έτσι μου είπε και εμένα για την φένια η Κρίστι όταν πήγα.
Αφού δεν προλάβαμε εν δράσει και τη Φένια.... μέχρι να αποφασίσω να ξαναπάω εγώ σε μασάζ...μου φαίνεται θα έχουν παντρευτεί όλες.....:confused:

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
16.067
Πόντοι
2.256
Αφού δεν προλάβαμε εν δράσει και τη Φένια.... μέχρι να αποφασίσω να ξαναπάω εγώ σε μασάζ...μου φαίνεται θα έχουν παντρευτεί όλες.....:confused:
Δεν εχασες και κατι...ισα ισα γλυτωσες την πιθανη αποκτηση παρασημου

Second Space

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2025
Like
22
Πόντοι
0
Ναι καλή είναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom