Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

ΟΜπαμπας

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
443
Πόντοι
21
Μάγκες μου σήμερα θα πάω και θα ενημερώσω!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων γιατί λύπη εξωτερικό καιρό, επίσης κρύσταλ υπάρχει μια ευα αξίζει γιατί αν ναι πάω και από κει

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
410
Πόντοι
21
Μάγκες μου σήμερα θα πάω και θα ενημερώσω!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων γιατί λύπη εξωτερικό καιρό, επίσης κρύσταλ υπάρχει μια ευα αξίζει γιατί αν ναι πάω και από κει
Φίλε με αυτά που γράφεις μου ξύπνησες τον άλλο μου εαυτό, του σινεφίλ... Έχω να προτείνω λοιπόν την ταινία του Κουστουρίτσα, Ο μπαμπάς λείπει σε ταξίδι για δουλειές.

ΟΜπαμπας

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
443
Πόντοι
21
Φίλε με αυτά που γράφεις μου ξύπνησες τον άλλο μου εαυτό, του σινεφίλ... Έχω να προτείνω λοιπόν την ταινία του Κουστουρίτσα, Ο μπαμπάς λείπει σε ταξίδι για δουλειές.
Αυτά ειναι για κάτι μπαρμπες που πενηνταριζουν αδερφούλη καλό κουράγιο

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.792
Πόντοι
206
Έτσι μου είπε και εμένα για την φένια η Κρίστι όταν πήγα.
Αφού δεν προλάβαμε εν δράσει και τη Φένια.... μέχρι να αποφασίσω να ξαναπάω εγώ σε μασάζ...μου φαίνεται θα έχουν παντρευτεί όλες.....:confused:

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
16.717
Πόντοι
3.506
Αφού δεν προλάβαμε εν δράσει και τη Φένια.... μέχρι να αποφασίσω να ξαναπάω εγώ σε μασάζ...μου φαίνεται θα έχουν παντρευτεί όλες.....:confused:
Δεν εχασες και κατι...ισα ισα γλυτωσες την πιθανη αποκτηση παρασημου

Second Space

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2025
Like
22
Πόντοι
0
Ναι καλή είναι

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.658
Πόντοι
736
Δεν εχασες και κατι...ισα ισα γλυτωσες την πιθανη αποκτηση παρασημου
Καμμια φορα φίλος , καλυτερα να μην μιλαμε συνεχεια και επι παντος επιστητου.
Μην γραφεις παπαριες χωρίς ενδείξεις η αποδειξεις.
Εχουν γραφτει στο παρελθον πολλα για το ιδιο κοριτσι αλλα ηταν επεα πτεροεντα.
Ξερεις κατι σιγουρα , πεστο συγκεκρμενα το και το οχι γενικότητες.
Κατα τα αλλα σε συμπαθω αλλα ολα εχουν ορια.

Κρείττον του λαλείν το σιγάν.

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
16.717
Πόντοι
3.506
Καμμια φορα φίλος , καλυτερα να μην μιλαμε συνεχεια και επι παντος επιστητου.
Μην γραφεις παπαριες χωρίς ενδείξεις η αποδειξεις.
Εχουν γραφτει στο παρελθον πολλα για το ιδιο κοριτσι αλλα ηταν επεα πτεροεντα.
Ξερεις κατι σιγουρα , πεστο συγκεκρμενα το και το οχι γενικότητες.
Κατα τα αλλα σε συμπαθω αλλα ολα εχουν ορια.

Κρείττον του λαλείν το σιγάν.
Δεν ειπα οτι εχει κατι η κοπελα, αντιθετα λεω οτι η συχνη επαφη με σεξεργατριες αποφερει τετοια αποτελεσματα το λενε και οι στατιστικες,καμια εμπαθεια με την Φενια ισα ισα μου ειναι πολυ συμπαθης.

ΟΜπαμπας

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
443
Πόντοι
21
Πέρασμα από χαρμονυ παρούσες μια έξτρα κυβικών ταττου κλπ μια σοβιετική μιλφογκιλφ με επεμβάσεις και μια πιτσιρικά..διαδέχτηκε η πιτσιρικά καλούτσικο μασαζ καλή μαλακια προσπαθούν να σε κάνουν πελάτη γενικα θέλει πολυ δουλειά δεν ειναι θέμα κουτοπονηριας απλά δεν ξέρουν την δουλειά..στην αισχατη το ξανακάνω αλλά δεν είναι καλή επιλογή.....αυτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αύριο λέω να πάρω έυα από κρυσταλ μπας και δούμε και τίποτα φρέσκο θα ενημερώσω!

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.482
Πόντοι
201
Φένια κατά τη γνώμη μου από τις καλύτερες της πόλης. Όμορφη, πιπάρα, και σε καλές τιμές.
Σοβαρή απώλεια.

takos258

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα για το μασατζιδικο με όνομα ζετα κουκου στην ολγας έχουμε νέα;έχει παεί κανείς και τι απόψεις υπάρχουν;

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.850
Πόντοι
3.506
Έδεσε και αυτή τον γάιδαρο και παντρολογιέται;
Δηλαδή όταν κρεμάνε το στριγκακι δείχνουν μετάνοια για ότι έχουν κάνει και πάνε "καθαρές" χωρίς αμαρτίες στον γαμπρό;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom