tsarlatanos77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 390
- Πόντοι
- 21
εγώ πάντως την περασμένη πέμπτη πήγα μαζί τηςΌχι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι λέμε
εγώ πάντως την περασμένη πέμπτη πήγα μαζί τηςΌχι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι λέμε
απο κοντα αυτο αν το πεις θα σε παραδεχτω-αλλιως αν φοβασαι κανε μοκομπραβο σοφη η μαλακια σου
Και μπιφτέκι.Οι άνω των 40 θέλουμε ποικιλία κρεατικών, αλλαντικών και τυριών.
Εννοείς ότι θέλεις να είσαι γυμνός και να μην σου τον παίξουν; Αυτό σημαίνει χωρίς πετσέτα.ξέρει κανείς κανένα μασατζηδικο χωρίς πετσέτες και τέτοια και χωρίς εκτόνωση μόνο μασάζ?
Αυτα τα δυο δεν γινονται η πετσετα και μασαζ η χωρις πετσετα και φραπε...ξέρει κανείς κανένα μασατζηδικο χωρίς πετσέτες και τέτοια και χωρίς εκτόνωση μόνο μασάζ?
το ελίτ σπα το βενους και το ριλάξ σπα παλιά έτσι δουλεύαν μόνο μασάζ και χωρίς πετσέτα και κοπέλες αστέρια στο μασάζΑυτα τα δυο δεν γινονται η πετσετα και μασαζ η χωρις πετσετα και φραπε...
το ελίτ σπα το βενους και το ριλάξ σπα παλιά έτσι δουλεύαν μόνο μασάζ και χωρίς πετσέτα και κοπέλες αστέρια στο μασάζΕννοείς ότι θέλεις να είσαι γυμνός και να μην σου τον παίξουν; Αυτό σημαίνει χωρίς πετσέτα.
Στα κανονικά μασατζίδικα είσαι με το εσώρουχο ή με εσώρουχο μίας χρήσης και μπορείς να βρεις πολλά στην περιοχή σου, με ένα απλό googlάρισμα.
Να υποθέσω, χωρίς σεξ, έτσι;Γεια χαρά σ όλους σας
Επισκεψη σε crystal προτιμήθηκαν Ίριδα Αρτεμις και Μπελλα
Ίριδα νομίζω έβαλε κάνα 2 κιλά και λίγο αγρίεψε σε προσωπο είχα αρκετό καιρό να την δω!
Στο μασαζ το κορίτσι είναι σούπερ Βεβαια πρέπει να την εξηγήσεις ποσό δυνατό το θέλεις η όχι .στο δεύτερο γύρο καλή προσπάθεια να με φτιάξει το μόνο αρνητικό τα συνεχόμενα βογκητά που κάποια στιγμή άρχιζα να ξενερωνω
Αρτεμις το μασαζ της πολύ πιο χαλαρό σχεδόν αδιάφορο θα ελεγα καλή όμως στο δεύτερο γύρο Βεβαια και αυτή πολλές κραυγουλες copy paste φάση
Μπελλα μασαζ τίποτα το ιδιαίτερο νομίζω ήταν το χειρότερο τις άλλες δυο Βεβαια ρεφάρε στον δεύτερο γύρο ήταν πολύ καυλωτικη κ χωρίς πολλα αχ και βάχ και στο βγάζει την καυλα να την χύσεις στην μαπα
Συνοπτικά πιστεύω το μασαζ της ίριδας και το τελείωμα της Μπελλα είναι ο τέλειος συνδυασμός
Να περνάτε καλά
Αδύνατη με μια μύτη τεράστιαΓνωρίζει κανεις για αριανα από κρυσταλ;είναι η παλιά αριανα που δούλευε;
Όχι δεν είναιΈχει κανείς ιδέα αν η Μόνικα που εμφανίζεται ως όνομα στα stories του luxury Μοναστηρίου είναι η Μόνικα που πέρασε για σύντομο διάστημα από Vana;
Τα έχουμε πει 100 φορές!Πας κι εσυ και μας λες την γνώμη σου !Εύα one Salonica αξίζει ;
Παρόλο που δεν είμαι fan του BBW (Big Beautiful Woman) πέρασα υπέροχα με την Αλεξάνδρα. Είναι ευχάριστη κοπέλα, έχει πραγματικά δυνατά χέρια για μασάζ και ναι έχει ΒΥΖΑΡΕΣ.Παίδες με Αλεξάνδρα και Νάταλι από λουξουρυ έχει πάει κανείς να μας πει καμία κριτική?ειμσι λάτρης των μεγάλων βυζιων κ απ ότι βλέπω στα στορις το χουν...ολοκληρωμένη εμπειρία έχεις κάνεις σας από αυτές τις 2?
Χωρίς ναι σ αυτή την πόληΝα υποθέσω, χωρίς σεξ, έτσι;