Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)

thesp1974

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
636
Πόντοι
81
Στεφανία, συγνώμη αλλά τα μούτρα σου δεν βλέπονται. Εισαι οτι αντικαβολε εχω συναντήσει τραβά τωρα κανε δικο σου θερντ αρκετα μας κούρασες !!!αμαν ποια παμε παρακατω. ,,,,

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
27.984
Έχουμε πήδηξει το θέμα επειδή είστε για τον πεο, @biky-stefania συγνώμη αλλά δε πρόκειται να βρεις το δίκιο σου εδώ μέσα με τόσα αμεα... Καλύτερα να μην ξανά έρθεις Θεσσαλονίκη και να αφήσεις τον κάθε παπαρα να δίνει 80-100 ευρώ σε κάθε Αντζελινα και κάθε Ίριδα μόνο για χειρομαλακια... Εδώ η Θεσσαλονίκη αποδεικνύει με κάθε τρόπο και κάθε ευκαιρία πόσο για τον ΠΟΥΤΣΟ ΕΊΜΑΣΤΕ... φύγε να σωθείς από αυτόν τον βάλτο με αμεα που λέγεται Θεσσαλονίκη και μην κοιτάξεις ούτε πίσω
σωστά μιλάς..σαν ν έχεις δίκιοοοο

Sicarios

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
28
Like
3.581
Πόντοι
1.436
Συναγωνιστές , ο καθένας έχει την γνώμη του και είναι σεβαστή . Πάμε όμως παρακάτω , και ας είναι τα ποσταρι’σματα ανάλογα του νήματος και οχι άσχετα με αυτο

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Πραγματικά Πες τα χρυσόστομε. Ότι πιο εύστοχο και ξεκάθαρο έχω διαβάσει εδώ μέσα Ακόμη και από άνθρωπο που λέει ότι δεν είναι του στυλ μου αλλά το λέει ωραία με τακτ

Καθόλου κόσμιος και να ήσουν Μόλις το έχασες και δεν μιλάς ωραία.
Όχι εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τίποτα δεν νομίζω ότι σε πίεσα ποτέ για κάτι. Ούτε ένα δεσμευτικό το τι έχουμε πει Αρκεί να είμαστε σύμφωνοι στο τι επιλογές υπάρχουν .μπορεί να αλλάξει όπως από το ένα πρόγραμμα μπορεί να πάει στο άλλο έτσι Και το αντίστροφο.. γιατί αν δεν είμαι του γούστου σου Σίγουρα δεν θα πάει καλά οπότε θα προτιμούσα να μου πεις ότι θέλω να δοκιμάσω το βασικό πρόγραμμα θα ήταν καλύτερα και για μένα και για σένα Με βάση τη λογική και οι φωτογραφίες είναι αφιλτράριστες και τελείως natural απλά τραβηγμένες από ένα κινητό.
πιτσιρικα εγω ΔΕΝ σε ξερω αλλα βλεπω ΒΓΑΖΕΙΣ γλωσσα σε ολους σχεδον-Το ΛΟΙΠΟΝ θα σου πω κατι
ΕΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΒΑΡΥΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑ ΓΚΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑ ΠΛΕΡΩΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΟΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΑΝ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ !

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ-ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ-ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ,ΚΑΤΣΕ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.

ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΔΥΣΤΗΧΩΣ !

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
852
Πόντοι
81
Έχουμε πήδηξει το θέμα επειδή είστε για τον πεο, @biky-stefania συγνώμη αλλά δε πρόκειται να βρεις το δίκιο σου εδώ μέσα με τόσα αμεα... Καλύτερα να μην ξανά έρθεις Θεσσαλονίκη και να αφήσεις τον κάθε παπαρα να δίνει 80-100 ευρώ σε κάθε Αντζελινα και κάθε Ίριδα μόνο για χειρομαλακια... Εδώ η Θεσσαλονίκη αποδεικνύει με κάθε τρόπο και κάθε ευκαιρία πόσο για τον ΠΟΥΤΣΟ ΕΊΜΑΣΤΕ... φύγε να σωθείς από αυτόν τον βάλτο με αμεα που λέγεται Θεσσαλονίκη και μην κοιτάξεις ούτε πίσω
Φίλε μάλλον μπερδεύεσαι.

Ίσα ίσα. Για Θεσσαλονίκη μόνο είναι. Γιατί αν δεις τι παίζει Αθήνα με αυτά τα λεφτά θα καταλάβεις γιατί κάθε σαύρα μπορεί και δουλεύει εδω

SKG-2-ALARGAS

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Like
766
Πόντοι
81
καλησπερα! Ενας ποιο πανω νομιζω ειχε γραφει οτι δινει φιλια η κανω λαθος ?
αν δεν δινει φιλια οντως δεν αξιζει γιατι και στα λαδομαγαζα δεν δινουν-υποτιθεται πας στη Στεφανια για ποιο πριβε Φαση
kαι στα λαδομαγαζα εαν γνωρισειs την κοπελα δινουν φιλια & γλωσοφιλα και αλλα πολλα ...........

sakis7x

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2022
Like
118
Πόντοι
0
Συμφωνώ με τον φίλο αλλά υπάρχουν και άτομα που γουστάρουν Στεφανία κ την θέλουν στην Θεσσαλονίκη. Όποιος δεν γουστάρει ας μην πηγαίνει. Γιατί τόση επίθεση δεν μπορώ να καταλάβω.

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Συμφωνώ με τον φίλο αλλά υπάρχουν και άτομα που γουστάρουν Στεφανία κ την θέλουν στην Θεσσαλονίκη. Όποιος δεν γουστάρει ας μην πηγαίνει. Γιατί τόση επίθεση δεν μπορώ να καταλάβω.
διοτι την ιδια Κυρια στην Αθηνα την εχεις με 20-30 ευρω την ωρα ....ερχονται στην φτωχομανα μας και ζητανε 200 και 300 την ωρα.

καταλαβες τωρα γιατι υπαρχουν νευρα ? επισης ενω ζητανε 10πλασια λεφτα στη θεσσαλονικη κανουν και μαγκιες-οχι φιλια-οχι δαχτυλο οχι το ενα οχι το αλλο.

μαθετε να σεβεστε ΟΛΟΙ οτι δουλεια και να κανετε αυτον που σας πληρωνει-δεν εννοω να ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ-ο σεβασμος ειναι διαφοτερικο πραγμα.

SOXEM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2023
Κριτικές
5
Like
469
Πόντοι
300
πιτσιρικα εγω ΔΕΝ σε ξερω αλλα βλεπω ΒΓΑΖΕΙΣ γλωσσα σε ολους σχεδον-Το ΛΟΙΠΟΝ θα σου πω κατι
ΕΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΒΑΡΥΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑ ΓΚΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑ ΠΛΕΡΩΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΟΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΑΝ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ !

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ-ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ-ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ,ΚΑΤΣΕ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.

ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΔΥΣΤΗΧΩΣ !
μπραβο σοφη η μαλακια σου

Stefzenios41

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Like
6.515
Πόντοι
1.056
Είμαστε για τον πουτσο ανεξαρτήτως της Στεφανίας ... ή μάλλον συμβάλει στην αμεοσυνη μας και την χωριατιλα μας το γεγονός πως θεωρούμε και ευλογία να τουραρουν στο χωριό μας μέτριες εμφανισιακά κοπέλες σαν τη Στεφανία

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Έχει κανείς ιδέα αν η Μόνικα που εμφανίζεται ως όνομα στα stories του luxury Μοναστηρίου είναι η Μόνικα που πέρασε για σύντομο διάστημα από Vana;

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
27.984
Καλημέρα. τις τέσσερις τελευταίες μέρες που είμαι εδώ ας το λήξουμε ειρηνικά το όλο θέμα. δεν υποχρεώνω κανέναν να με επισκεφτεί ούτε είναι απαραίτητο να αρέσω σε όλους. Σας φέρομαι πάντα με ευγένεια και σεβασμό, και πάνω από όλα με εντιμότητα. Έχω όλη τη θετική διάθεση κ κάνω ό,τι μπορώ για να περάσετε καλά και για να αφήσει την καλύτερη εντύπωση η συνάντηση .

Συνημμένα

• IMG_20231201_134437.jpg
    IMG_20231201_134437.jpg
    2 MB · Εμφανίσεις: 89
  • IMG_20231201_134508.jpg
    IMG_20231201_134508.jpg
    2,6 MB · Εμφανίσεις: 92
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
538
Πόντοι
81
Πριν λίγες μέρες πέρασμα για πρώτη φορά από κρυσταλ. Μπήκα μέσα και είδα μια μελαχρινή με μεγάλα στήθη πολύ εντυπωσιακή δεν θυμάμαι το όνομα της ήθελα να περάσω με εκείνη όμως δυστυχώς είχε ραντεβού. Εν τέλη πέρασα με την Άρτεμις μιας και ήταν η επόμενη που μου άρεσε εμφανισιακά. Μασάζ ικανοποιητικό αρκετά αισθησιακό. Μέρος 2 παιχνιδιάρικο φουλ ισπανικό και πολύ καύλα αψεγάδιαστη επιδερμίδα λευκή και καθαρή αυτό ήταν που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση. 50 λεπτά μασάζ με εκτόνωση τίμιο για τα χρήματα του. Θα προτιμηθεί στο μέλλον σίγουρα ξανά.

Firestop46

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
20
Πόντοι
0
Πέρασμα προχθές από crustal με Ρουμπίνι. Την είχα δει από προηγούμενες επισκέψεις. Πολύ όμορφο σώμα και καβλιαρικο πρόσωπο. Αλλά ως εκεί. Ίσως λάθος χημεία αλλά ανύπαρκτο μασάζ και καθόλου αισθησιασμός στο δεύτερο μέρος. Γρήγορα να πάμε στον επόμενο. Σύνολο 25-30 λεπτά. Μ έφαγε η διαφήμιση
Θα συμφωνήσω απολυτα

Furious1988

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2023
Like
106
Πόντοι
0
Παίδες με Αλεξάνδρα και Νάταλι από λουξουρυ έχει πάει κανείς να μας πει καμία κριτική?ειμσι λάτρης των μεγάλων βυζιων κ απ ότι βλέπω στα στορις το χουν...ολοκληρωμένη εμπειρία έχεις κάνεις σας από αυτές τις 2?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom