You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 51K
- Εμφανίσεις 7M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (0 μέλη και 48 επισκέπτες)
manmegas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2018
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.531
- Πόντοι
- 496
Αυτη ειναι αλλα παιζει μονο ΣΚΣτέλλα μπανάνα υπάρχει περίπτωση να είναι η παλιά Στέλλα που σταμάτησε κανένα χρόνο τώρα?
mixalisanto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Like
- 1.102
- Πόντοι
- 201
Τα κλασικά τα ιδια μαγαζιά χωρίς καμία ανανέωση ρόστερΚαλησπερα. Καμια προταση για Μασαζ με φλαουτο που να αξιζει
Χθες επισκέφθηκα Φραντζή 2
Πολύ λατινοκατασταση
Μια κοψιά όλες,και όμοιες μεταξύ τους
Μαυριδερές γύφτισσες σε πιο νέα έκδοση..
Προσωπικά δεν μπούμε αρέσουν
tedbreaker
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 444
- Πόντοι
- 21
Ad - Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18 - Page 413 - bourdela.com forumξέρετε αν υπάρχει τίποτα καλο δαφνη Μπραχάμι ή εστω Ηλιούπολη Αργυρούπολη
Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 3.518
- Πόντοι
- 456
Μαργκω πότε γυρνάει ξέρει κάποιος?από Λαγουμιτζή 23
Tantrikos80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 5
- Like
- 756
- Πόντοι
- 361
Εμπειρίες γύρω από το μετρό Συγγρού Φιξ:
•Καλλιρρόης 48 (Συμπαθητική η κυρία στην υποδοχή):
-Ρούλα, καλό μασάζ και ορεξάτη αλλά εμφανισιακά, για εμένα, μεγάλωσε και έσπασε λίγο.
-Τάνια, εμφανισιακά όχι ότι καλύτερο (όχι και άσχημη) αλλά τούρμπο λαγουδέρα με το πρόγραμμα της όλο.
-Νίνα, Ασιάτισσα, οκ καλή. Έως εκεί και ίσως ξανά σε κανα χρόνο πάλι.
-Μαριάννα, δεν έχει καμία δουλεία σε χώρο μασαζ. Δεν την κακολογώ μου το πε και ίδια “Δε φημίζομαι για το μασάζ θα με παίρνεις για μισή ώρα και θα με γαμάς”. Για αυτην την δουλειά όντος διαπρέπει.
-Ειρήνη, ενώ είναι ωραία, παντελώς κοροϊδία, κακό μασάζ και κομοδίνο. Ποιος ξέρει ίσως την πέτυχα σε κακία μέρα.
•Νιρβάνα (Τοπ οικοδεσπότρια)
-Στέλλα, πολύ δυνατή περίπτωση και στα δύο κομμάτια.
-Έλλη, οκ μασαζ αλλά καλό πήδημα
- Αντρεα, την πέτυχα βαριεστημένη;;
-Και κάμποσες λατίνες, ωραίες να πω την αλήθεια, που γενικά τις αποφεύγω, ίσως λάθος, γιατί παλίες εμπειρίες μου λένε πως είναι 50/50 να είναι ξεπέτες.
•Συγγρου 108 2ος
Όσες φορές έχω πάει Κάθε φορά λέω δεν θα ξαναπάω. Μασάζάδικο είναι ή δεν είναι;;… Όταν με ρώτησε η γυναικά στην είσοδο τι πρόγραμμα θέλω και είπα μασαζ τις φάνηκε αστείο μου φάνηκε…Την πρώτη φορα είδα δύο λατίνες και έφυγα. Τις άλλες δυό ήταν μόνο μια κοπέλα η Μελίσσα.
-Μελίσσα, μικρούλα σκέτη καύλα, κορμί για σκίσιμο. Αλλά μασαζ μηδεν.
•Καλλιρρόης 48 (Συμπαθητική η κυρία στην υποδοχή):
-Ρούλα, καλό μασάζ και ορεξάτη αλλά εμφανισιακά, για εμένα, μεγάλωσε και έσπασε λίγο.
-Τάνια, εμφανισιακά όχι ότι καλύτερο (όχι και άσχημη) αλλά τούρμπο λαγουδέρα με το πρόγραμμα της όλο.
-Νίνα, Ασιάτισσα, οκ καλή. Έως εκεί και ίσως ξανά σε κανα χρόνο πάλι.
-Μαριάννα, δεν έχει καμία δουλεία σε χώρο μασαζ. Δεν την κακολογώ μου το πε και ίδια “Δε φημίζομαι για το μασάζ θα με παίρνεις για μισή ώρα και θα με γαμάς”. Για αυτην την δουλειά όντος διαπρέπει.
-Ειρήνη, ενώ είναι ωραία, παντελώς κοροϊδία, κακό μασάζ και κομοδίνο. Ποιος ξέρει ίσως την πέτυχα σε κακία μέρα.
•Νιρβάνα (Τοπ οικοδεσπότρια)
-Στέλλα, πολύ δυνατή περίπτωση και στα δύο κομμάτια.
-Έλλη, οκ μασαζ αλλά καλό πήδημα
- Αντρεα, την πέτυχα βαριεστημένη;;
-Και κάμποσες λατίνες, ωραίες να πω την αλήθεια, που γενικά τις αποφεύγω, ίσως λάθος, γιατί παλίες εμπειρίες μου λένε πως είναι 50/50 να είναι ξεπέτες.
•Συγγρου 108 2ος
Όσες φορές έχω πάει Κάθε φορά λέω δεν θα ξαναπάω. Μασάζάδικο είναι ή δεν είναι;;… Όταν με ρώτησε η γυναικά στην είσοδο τι πρόγραμμα θέλω και είπα μασαζ τις φάνηκε αστείο μου φάνηκε…Την πρώτη φορα είδα δύο λατίνες και έφυγα. Τις άλλες δυό ήταν μόνο μια κοπέλα η Μελίσσα.
-Μελίσσα, μικρούλα σκέτη καύλα, κορμί για σκίσιμο. Αλλά μασαζ μηδεν.
mystotis98
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2025
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Μπορεί κάποιος να μου προτείνει μια κοπέλα κάτω από 35 που να κάνει καλό σεξ μιας και δεν έχω ξαναπάει σε μασατζιδικο
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 53
- Like
- 40.729
- Πόντοι
- 17.336
Τό Princess Φίλωνος 95 έχει καί νήμα εδώ με φωτογραφίες καί κριτικές για νά πάρεις μία ιδέα.Καλημέρα σας.
Θα βρίσκομαι σήμερα για αρκετές ωρες στον Πειραιά.
Υπάρχει τίποτα ;
pipinilover
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.176
- Πόντοι
- 2.390
Ίσως και το μόνο στην περιοχήΤό Princess Φίλωνος 95 έχει καί νήμα εδώ με φωτογραφίες καί κριτικές για νά πάρεις μία ιδέα.
Που πήγε η Ηλέκτρα;Το απόλυτο χάος, μετα την Ηλέκτρα που αυτομόλησε..
Troublemaker_
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.606
- Πόντοι
- 3.446
Οι 30+ Ρε παιδιά θεωρούνται αρνητικό στοιχείο για ένα μαγαζί; Πιστεύετε ότι μία κοπέλα 20 η 25 χρονών ξέρει να πηδιέται καλύτερα από μία τριανταπεντάρα;30φευγα οι περισσότερες με μπούταροκωλαρες και κοιλουμπες , αν γουστάρεις ψωμομενα μωρα χωσου
Εντωμεταξύ απ’ ό,τι μου έχουν πει είσαι μαγαζιά και εδώ και στην Θεσσαλονίκη πηγαίνουν κάτι τύποι 65,70 plus και ζητάνε εικοσάχρονες ή και μικρότερες. Αυτό ξέρετε πως λέγεται φυσικά
Heavywash
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2025
- Κριτικές
- 30
- Like
- 6.450
- Πόντοι
- 5.636
Ναι τύπε ενώ εσύ που πληρώνεις για να γαμας κάτι ληγμένες πατσοχοντρες και βάζεις 10αρια είσαι ο φυσιολογικόςΟι 30+ Ρε παιδιά θεωρούνται αρνητικό στοιχείο για ένα μαγαζί; Πιστεύετε ότι μία κοπέλα 20 η 25 χρονών ξέρει να πηδιέται καλύτερα από μία τριανταπεντάρα;
Εντωμεταξύ απ’ ό,τι μου έχουν πει είσαι μαγαζιά και εδώ και στην Θεσσαλονίκη πηγαίνουν κάτι τύποι 65,70 plus και ζητάνε εικοσάχρονες ή και μικρότερες. Αυτό ξέρετε πως λέγεται φυσικά

Στο τσαρδι της ΝάντιαςΠου πήγε η Ηλέκτρα;
Αυτοι δεν εχουν ψυχη ? Ολοι εχουν δικαιωμα να γουσταρουν οτι θελουν (εννοειται μεσα στα ηλικιακα πλαισια του νομου φυσικα)Οι 30+ Ρε παιδιά θεωρούνται αρνητικό στοιχείο για ένα μαγαζί; Πιστεύετε ότι μία κοπέλα 20 η 25 χρονών ξέρει να πηδιέται καλύτερα από μία τριανταπεντάρα;
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 3.220
- Πόντοι
- 1.436
Όχι κ όχι!Οι 30+ Ρε παιδιά θεωρούνται αρνητικό στοιχείο για ένα μαγαζί; Πιστεύετε ότι μία κοπέλα 20 η 25 χρονών ξέρει να πηδιέται καλύτερα από μία τριανταπεντάρα; .......
Τόσο τα μαγαζιά όσο κ οι κοπέλες, έχουν έξοδα μαν........ Εντωμεταξύ απ’ ό,τι μου έχουν πει είσαι μαγαζιά και εδώ και στην Θεσσαλονίκη πηγαίνουν κάτι τύποι 65,70 plus και ζητάνε εικοσάχρονες ή και μικρότερες. Αυτό ξέρετε πως λέγεται φυσικά
Πλησιάζουν κ οι γιορτές.
Ας χαρούν όλοι.
Δεν περισσεύει κανείς.

Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 860K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις