You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 51K
- Εμφανίσεις 7M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (0 μέλη και 46 επισκέπτες)
tedbreaker
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 444
- Πόντοι
- 21
Μακρυά. Κακές υπηρεσίες, κακή συμπεριφορά. Πολύ promotion και αρπαχτή όπως και η σελίδα τους στο fansly. Είναι από αυτά που έχουν συμβάλει στη νοοτροπία-φόλα/cashgrab και έχουν ρίξει το επίπεδο του σεξ-μασάζ στα τάρταρα. Μαύρη λίστα.με το osmose masaz ξερουμε τιποτα; Θα φαμε ακυρο;;
tedbreaker
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 444
- Πόντοι
- 21
Diamonds Εθνάρχου Μακαρίου στη Δάφνη, αν σου αρέσουν τα juicy κορίτσια. Μασάζ θα κάνεις πάντως!Κανενα Καλο μασαζ αθηνα που να εχει οντως καλο μασαζ και να παιζει και extra;
Καλά Χριστούγεννα σε όλους με Υγεία και Δυναμη !!! Θα τη χρειαστούμε όλοι μας με τα ακομα πιο χειρότερα πού ερχονται με την νεα χρονια. Δεν κρατιούνται πια... Έχουν λυσσάξει να φερουν άγρια πείνα πείνα πείνα...
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 194
- Like
- 64.197
- Πόντοι
- 48.437
τυπε κινδυνολογεις ή μηπως ειναι ιδεα μου?Καλά Χριστούγεννα σε όλους με Υγεία και Δυναμη !!! Θα τη χρειαστούμε όλοι μας με τα ακομα πιο χειρότερα πού ερχονται με την νεα χρονια. Δεν κρατιούνται πια... Έχουν λυσσάξει να φερουν άγρια πείνα πείνα πείνα...
απορω πως δεν πεθαναμε ακομα.

Χρόνια Πολλά σε όλους τους συναγωνιστές και Καλή Δύναμη στα ακόμη χειρότερα που έρχονται... βάσει σχεδίου...
Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους τους συναγωνιστές. Με Υγεία, Ευτυχία και Δύναμη για το νέο Έτος στα χειρότερα που έρχονται πολύ γρήγορα !
Εύχομαι Υγεία και Καλή Δύναμη στα ακόμα πιο Δύσκολα που έρχονται...:![]()
Εύχομαι σε όλους τους συναγωνιστές Καλή Χρονιά με Υγεία και Δύναμη για τα ακόμα πιο δύσκολα και απίστευτα που έρχονται.... (μάλιστα μόλις δείτε συγκυβέρνηση των κομμάτων καλό είναι να ετοιμάσετε τα πράγματα σας να φύγετε από την χώρα για να γλιτώσετε - έρχεται μεγάλη πείνα...)
Στέλνω Χρόνια Πολλά προς όλους τους συναγωνιστές.
Με Υγεία , Δύναμη και Κουράγιο στα ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. (θα χάσουμε και κανα-δυο νησάκια![]()
![]()
![]()
![]()
)
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ (Κρατήστε γερά)
Τα ναυτάκια να ετοιμάζετε όπλα-μπαλάσκες (αλίμονο σε μας τη 3η εφεδρία θα πούμε το ψωμί-ψωμάκι)
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 53
- Like
- 40.729
- Πόντοι
- 17.336
Νά τόν πάρεις νά σού ευχηθεί για την νέα χρονιά είναι ό τύποςτυπε κινδυνολογεις ή μηπως ειναι ιδεα μου?
απορω πως δεν πεθαναμε ακομα.![]()

μέσα στην αισιοδοξία ένα πράγμαpetergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 194
- Like
- 64.197
- Πόντοι
- 48.437
δεν τον φωναζω για ποδαρικο μαν,το μετανιωσαΝά τόν πάρεις νά σού ευχηθεί για την νέα χρονιά είναι ό τύποςμέσα στην αισιοδοξία ένα πράγμα

Nubic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 11
- Like
- 22.824
- Πόντοι
- 6.246
Ποια είναι η διεύθυνση για το Ethereal Spa γιατί δεν το βρίσκω στη λίστα του μπου;Ναι εκεί είναι πλέον σταθερά . Πιστόλι δεν λες τίποτα
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.784
- Πόντοι
- 506
Τι λε ρε χαμενε? Γεματα ειναι τα μπουρδελα κ τα μασατζιδικα κ συ πεινας? Θες κανα τσιπρακο παλι να περιμενεις το 50αρικο στο ΑΤΜ?Καλά Χριστούγεννα σε όλους με Υγεία και Δυναμη !!! Θα τη χρειαστούμε όλοι μας με τα ακομα πιο χειρότερα πού ερχονται με την νεα χρονια. Δεν κρατιούνται πια... Έχουν λυσσάξει να φερουν άγρια πείνα πείνα πείνα...
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 194
- Like
- 64.197
- Πόντοι
- 48.437
αργια ειναι μαν. λογικο ειναι.Σημερα και αυριο κλειστα Λ23 και Σ40. Οποιος εχει πληροφοριες για τα αλλα μαγαζια ας ενημερωσει
ας ξεκουραστουν και τα κοριτσια.
Καλημέρα καλή εβδομάδα
Επειδή δεν τις εχω δει τις κοπέλες θα ήθελα τις απόψεις σας.
Μαργκο Λαγουμιτζη - Βίκυ Συγγρού 40-42
Δεν είναι σύγκριση & έχοντας στο μυαλό μου οτι είναι διαφορετικές ως σωματοτυπα & ως προς τις υπηρεσίες Θα ήθελα όποιος έχει δοκιμάσει & τις 2 να πει την άποψη του. Όποιος θέλει μπορει να την πει & με προσωπικό μήνυμα.
Ευχαριστώ
Επειδή δεν τις εχω δει τις κοπέλες θα ήθελα τις απόψεις σας.
Μαργκο Λαγουμιτζη - Βίκυ Συγγρού 40-42
Δεν είναι σύγκριση & έχοντας στο μυαλό μου οτι είναι διαφορετικές ως σωματοτυπα & ως προς τις υπηρεσίες Θα ήθελα όποιος έχει δοκιμάσει & τις 2 να πει την άποψη του. Όποιος θέλει μπορει να την πει & με προσωπικό μήνυμα.
Ευχαριστώ
Koyiot
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 470
- Πόντοι
- 21
Επίσκεψη στο Σινώπης 29 μετά από πάρα πολύ καιρό να δω τι παίζει που μάλλον υπολειτουργεί το μαγαζί.Την πόρτα άνοιξε μια ταϊλανδέζα κοντούλα γύρω στα 50 -55 αρκετά ευγενική και μαζί της ήταν άλλη μια ξανθιά αδιάφορη για τα γούστα μου.τιμη 70€ για 45'.
Johnstef
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2022
- Κριτικές
- 91
- Like
- 13.064
- Πόντοι
- 12.436
Στο Λέλας 35 έχουμε νέα άφιξη Χρύσα με περιγραφή:
Ελληνίδα Ηλικία 25 Ύψος 175 εκ. Βάρος 65 κιλά.
Όπως ξέρουμε η ακρίβεια των πληροφοριών που διαβάζουμε από τους οίκους είναι πολύ σχετική.
Επίσης στις φωτογραφίες της κοπέλας κάτι δεν μου αρέσει.
Κάθε πληροφορία παραπάνω από συναγωνιστή είναι ευπρόσδεκτη.
Αν π.χ. είναι καινούρια κοπέλα ή μεταγραφή, αν τη δει στο σαλόνι, ακόμα καλύτερα αν την πάρει δωμάτιο και δει τι μέρος του λόγου είναι από σέρβις.
Εγώ μπορεί να πάω προς το τέλος της εβδομάδας, οπότε αν μάθω κάτι πρώτος θα ρίξω σύρμα.
Όπως ξέρουμε η ακρίβεια των πληροφοριών που διαβάζουμε από τους οίκους είναι πολύ σχετική.
Αν π.χ. είναι καινούρια κοπέλα ή μεταγραφή, αν τη δει στο σαλόνι, ακόμα καλύτερα αν την πάρει δωμάτιο και δει τι μέρος του λόγου είναι από σέρβις.
Εγώ μπορεί να πάω προς το τέλος της εβδομάδας, οπότε αν μάθω κάτι πρώτος θα ρίξω σύρμα.
Οι φώτο θυμίζουν κάποια Χρύσα από στούντιο.Στο Λέλας 35 έχουμε νέα άφιξη Χρύσα με περιγραφή:
Ανάλογα την κοπέλα υπάρχουν κάποιες που προσφέρουν άλλες όχι κάποιες είναι πανάκριβες και ζητάνε τρέλα λεφτά αν θες να φουλαρεις γνώμη μου να πας σε ανεξάρτητημε το osmose masaz ξερουμε τιποτα; Θα φαμε ακυρο;;
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 860K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 87