Νέα

Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (0 μέλη και 46 επισκέπτες)

tenten956

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
71
Like
5.780
Πόντοι
5.835
Έχουμε ένα νέο μέλος με σήμα στολή SS και ένα με Ρωσσικη σημαία. Καλά θα είναι μη φάμε καμμία αδέσποτη.....

tedbreaker

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2018
Κριτικές
1
Like
444
Πόντοι
21
με το osmose masaz ξερουμε τιποτα; Θα φαμε ακυρο;;
Μακρυά. Κακές υπηρεσίες, κακή συμπεριφορά. Πολύ promotion και αρπαχτή όπως και η σελίδα τους στο fansly. Είναι από αυτά που έχουν συμβάλει στη νοοτροπία-φόλα/cashgrab και έχουν ρίξει το επίπεδο του σεξ-μασάζ στα τάρταρα. Μαύρη λίστα.

BoyCot

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
260
Πόντοι
280
Κανενα Καλο μασαζ αθηνα που να εχει οντως καλο μασαζ και να παιζει και extra;

tsoukou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Κριτικές
5
Like
2.087
Πόντοι
446
Παιδες ξερει κανεις τι παιζει με μια Τανια στην Ματζαγριωτακη Καλλιθεα; εχει κανεις αγγελια;

tedbreaker

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2018
Κριτικές
1
Like
444
Πόντοι
21
Κανενα Καλο μασαζ αθηνα που να εχει οντως καλο μασαζ και να παιζει και extra;
Diamonds Εθνάρχου Μακαρίου στη Δάφνη, αν σου αρέσουν τα juicy κορίτσια. Μασάζ θα κάνεις πάντως!

sakis_11

Μέγας
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
791
Πόντοι
4.245
Καλά Χριστούγεννα σε όλους με Υγεία και Δυναμη !!! Θα τη χρειαστούμε όλοι μας με τα ακομα πιο χειρότερα πού ερχονται με την νεα χρονια. Δεν κρατιούνται πια... Έχουν λυσσάξει να φερουν άγρια πείνα πείνα πείνα...

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
194
Like
64.197
Πόντοι
48.437
Καλά Χριστούγεννα σε όλους με Υγεία και Δυναμη !!! Θα τη χρειαστούμε όλοι μας με τα ακομα πιο χειρότερα πού ερχονται με την νεα χρονια. Δεν κρατιούνται πια... Έχουν λυσσάξει να φερουν άγρια πείνα πείνα πείνα...
τυπε κινδυνολογεις ή μηπως ειναι ιδεα μου? :think:
απορω πως δεν πεθαναμε ακομα. :coffee:

Χρόνια Πολλά σε όλους τους συναγωνιστές και Καλή Δύναμη στα ακόμη χειρότερα που έρχονται... βάσει σχεδίου...

Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους τους συναγωνιστές. Με Υγεία, Ευτυχία και Δύναμη για το νέο Έτος στα χειρότερα που έρχονται πολύ γρήγορα !

Εύχομαι Υγεία και Καλή Δύναμη στα ακόμα πιο Δύσκολα που έρχονται...::headbang:

Εύχομαι σε όλους τους συναγωνιστές Καλή Χρονιά με Υγεία και Δύναμη για τα ακόμα πιο δύσκολα και απίστευτα που έρχονται.... (μάλιστα μόλις δείτε συγκυβέρνηση των κομμάτων καλό είναι να ετοιμάσετε τα πράγματα σας να φύγετε από την χώρα για να γλιτώσετε - έρχεται μεγάλη πείνα...)

Στέλνω Χρόνια Πολλά προς όλους τους συναγωνιστές.
Με Υγεία , Δύναμη και Κουράγιο στα ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. (θα χάσουμε και κανα-δυο νησάκια :( :( :( :( :( )

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ (Κρατήστε γερά)

Τα ναυτάκια να ετοιμάζετε όπλα-μπαλάσκες (αλίμονο σε μας τη 3η εφεδρία θα πούμε το ψωμί-ψωμάκι)

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
53
Like
40.729
Πόντοι
17.336
τυπε κινδυνολογεις ή μηπως ειναι ιδεα μου? :think:
απορω πως δεν πεθαναμε ακομα. :coffee:
Νά τόν πάρεις νά σού ευχηθεί για την νέα χρονιά είναι ό τύπος :2funny::2funny: μέσα στην αισιοδοξία ένα πράγμα

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
194
Like
64.197
Πόντοι
48.437

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
4.784
Πόντοι
506
Τι λε ρε χαμενε? Γεματα ειναι τα μπουρδελα κ τα μασατζιδικα κ συ πεινας? Θες κανα τσιπρακο παλι να περιμενεις το 50αρικο στο ΑΤΜ?

scola

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2021
Like
170
Πόντοι
1
Σημερα και αυριο κλειστα Λ23 και Σ40. Οποιος εχει πληροφοριες για τα αλλα μαγαζια ας ενημερωσει

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
194
Like
64.197
Πόντοι
48.437
Σημερα και αυριο κλειστα Λ23 και Σ40. Οποιος εχει πληροφοριες για τα αλλα μαγαζια ας ενημερωσει
αργια ειναι μαν. λογικο ειναι.
ας ξεκουραστουν και τα κοριτσια.

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
5.550
Πόντοι
7.195
Καλημέρα καλή εβδομάδα
Επειδή δεν τις εχω δει τις κοπέλες θα ήθελα τις απόψεις σας.
Μαργκο Λαγουμιτζη - Βίκυ Συγγρού 40-42
Δεν είναι σύγκριση & έχοντας στο μυαλό μου οτι είναι διαφορετικές ως σωματοτυπα & ως προς τις υπηρεσίες Θα ήθελα όποιος έχει δοκιμάσει & τις 2 να πει την άποψη του. Όποιος θέλει μπορει να την πει & με προσωπικό μήνυμα.

Ευχαριστώ

adrium

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2025
Like
483
Πόντοι
21
καλημερες μια αννα που ειναι τωρα στο μπακνανα και που ηταν παλια στο ethereal spa ξερουμε αξιζει για 1 ωρα?

Koyiot

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2021
Κριτικές
2
Like
470
Πόντοι
21
Επίσκεψη στο Σινώπης 29 μετά από πάρα πολύ καιρό να δω τι παίζει που μάλλον υπολειτουργεί το μαγαζί.Την πόρτα άνοιξε μια ταϊλανδέζα κοντούλα γύρω στα 50 -55 αρκετά ευγενική και μαζί της ήταν άλλη μια ξανθιά αδιάφορη για τα γούστα μου.τιμη 70€ για 45'.

nec

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
3
Like
228
Πόντοι
1
η βυζαρου αλινα απο diamond που εχει παει ξερει κανεις?

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
91
Like
13.064
Πόντοι
12.436
Στο Λέλας 35 έχουμε νέα άφιξη Χρύσα με περιγραφή:
Ελληνίδα Ηλικία 25 Ύψος 175 εκ. Βάρος 65 κιλά.
Όπως ξέρουμε η ακρίβεια των πληροφοριών που διαβάζουμε από τους οίκους είναι πολύ σχετική.
Επίσης στις φωτογραφίες της κοπέλας κάτι δεν μου αρέσει.
Κάθε πληροφορία παραπάνω από συναγωνιστή είναι ευπρόσδεκτη.
Αν π.χ. είναι καινούρια κοπέλα ή μεταγραφή, αν τη δει στο σαλόνι, ακόμα καλύτερα αν την πάρει δωμάτιο και δει τι μέρος του λόγου είναι από σέρβις.
Εγώ μπορεί να πάω προς το τέλος της εβδομάδας, οπότε αν μάθω κάτι πρώτος θα ρίξω σύρμα.

kafros63

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2022
Like
138
Πόντοι
0
Στο Λέλας 35 έχουμε νέα άφιξη Χρύσα με περιγραφή:
Ελληνίδα Ηλικία 25 Ύψος 175 εκ. Βάρος 65 κιλά.
Όπως ξέρουμε η ακρίβεια των πληροφοριών που διαβάζουμε από τους οίκους είναι πολύ σχετική.
Επίσης στις φωτογραφίες της κοπέλας κάτι δεν μου αρέσει.
Κάθε πληροφορία παραπάνω από συναγωνιστή είναι ευπρόσδεκτη.
Αν π.χ. είναι καινούρια κοπέλα ή μεταγραφή, αν τη δει στο σαλόνι, ακόμα καλύτερα αν την πάρει δωμάτιο και δει τι μέρος του λόγου είναι από σέρβις.
Εγώ μπορεί να πάω προς το τέλος της εβδομάδας, οπότε αν μάθω κάτι πρώτος θα ρίξω σύρμα.
Οι φώτο θυμίζουν κάποια Χρύσα από στούντιο.

John.0

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2026
Like
90
Πόντοι
0
με το osmose masaz ξερουμε τιποτα; Θα φαμε ακυρο;;
Ανάλογα την κοπέλα υπάρχουν κάποιες που προσφέρουν άλλες όχι κάποιες είναι πανάκριβες και ζητάνε τρέλα λεφτά αν θες να φουλαρεις γνώμη μου να πας σε ανεξάρτητη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom