Νέα

Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (0 μέλη και 46 επισκέπτες)

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
368
Πόντοι
21
Στέλλα μπανάνα υπάρχει περίπτωση να είναι η παλιά Στέλλα που σταμάτησε κανένα χρόνο τώρα?

tenten956

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
71
Like
5.780
Πόντοι
5.835
Οποίος θέλει διπλό με παιχνίδι των κοριτσιών μεταξύ τους ας δει κριτικές στο Στουρνάρη για Λια-Βερονικα. Παιζει και η Μελινα με κοπελα της επιλογής της αλλα αυτη εχει πολυ άτακτο προγραμμα.(χρονικά...)

Hazardus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2022
Κριτικές
3
Like
150
Πόντοι
280
Καλησπερα. Καμια προταση για Μασαζ με φλαουτο που να αξιζει

mixalisanto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Like
1.102
Πόντοι
201
Καλησπερα. Καμια προταση για Μασαζ με φλαουτο που να αξιζει
Τα κλασικά τα ιδια μαγαζιά χωρίς καμία ανανέωση ρόστερ
Χθες επισκέφθηκα Φραντζή 2
Πολύ λατινοκατασταση
Μια κοψιά όλες,και όμοιες μεταξύ τους
Μαυριδερές γύφτισσες σε πιο νέα έκδοση..
Προσωπικά δεν μπούμε αρέσουν

geo02

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2025
Like
131
Πόντοι
0
ξέρετε αν υπάρχει τίποτα καλο δαφνη Μπραχάμι ή εστω Ηλιούπολη Αργυρούπολη

geo02

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2025
Like
131
Πόντοι
0
σορρυ μπηκα σε λάθος thread.
αυτο που έστειλες το ξερω και το Ισμήνη 2
σορρυ

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
3.518
Πόντοι
456
Μαργκω πότε γυρνάει ξέρει κάποιος?από Λαγουμιτζή 23

Tantrikos80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2022
Κριτικές
5
Like
756
Πόντοι
361
Εμπειρίες γύρω από το μετρό Συγγρού Φιξ:

•Καλλιρρόης 48 (Συμπαθητική η κυρία στην υποδοχή):
-Ρούλα, καλό μασάζ και ορεξάτη αλλά εμφανισιακά, για εμένα, μεγάλωσε και έσπασε λίγο.
-Τάνια, εμφανισιακά όχι ότι καλύτερο (όχι και άσχημη) αλλά τούρμπο λαγουδέρα με το πρόγραμμα της όλο.
-Νίνα, Ασιάτισσα, οκ καλή. Έως εκεί και ίσως ξανά σε κανα χρόνο πάλι.
-Μαριάννα, δεν έχει καμία δουλεία σε χώρο μασαζ. Δεν την κακολογώ μου το πε και ίδια “Δε φημίζομαι για το μασάζ θα με παίρνεις για μισή ώρα και θα με γαμάς”. Για αυτην την δουλειά όντος διαπρέπει.
-Ειρήνη, ενώ είναι ωραία, παντελώς κοροϊδία, κακό μασάζ και κομοδίνο. Ποιος ξέρει ίσως την πέτυχα σε κακία μέρα.

•Νιρβάνα (Τοπ οικοδεσπότρια)
-Στέλλα, πολύ δυνατή περίπτωση και στα δύο κομμάτια.
-Έλλη, οκ μασαζ αλλά καλό πήδημα
- Αντρεα, την πέτυχα βαριεστημένη;;
-Και κάμποσες λατίνες, ωραίες να πω την αλήθεια, που γενικά τις αποφεύγω, ίσως λάθος, γιατί παλίες εμπειρίες μου λένε πως είναι 50/50 να είναι ξεπέτες.

•Συγγρου 108 2ος
Όσες φορές έχω πάει Κάθε φορά λέω δεν θα ξαναπάω. Μασάζάδικο είναι ή δεν είναι;;… Όταν με ρώτησε η γυναικά στην είσοδο τι πρόγραμμα θέλω και είπα μασαζ τις φάνηκε αστείο μου φάνηκε…Την πρώτη φορα είδα δύο λατίνες και έφυγα. Τις άλλες δυό ήταν μόνο μια κοπέλα η Μελίσσα.
-Μελίσσα, μικρούλα σκέτη καύλα, κορμί για σκίσιμο. Αλλά μασαζ μηδεν.

mystotis98

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2025
Like
6
Πόντοι
0
Μπορεί κάποιος να μου προτείνει μια κοπέλα κάτω από 35 που να κάνει καλό σεξ μιας και δεν έχω ξαναπάει σε μασατζιδικο

BoyCot

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
260
Πόντοι
280
Καλημέρα σας.
Θα βρίσκομαι σήμερα για αρκετές ωρες στον Πειραιά.
Υπάρχει τίποτα ;

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
53
Like
40.729
Πόντοι
17.336
Καλημέρα σας.
Θα βρίσκομαι σήμερα για αρκετές ωρες στον Πειραιά.
Υπάρχει τίποτα ;
Τό Princess Φίλωνος 95 έχει καί νήμα εδώ με φωτογραφίες καί κριτικές για νά πάρεις μία ιδέα.

Troublemaker_

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
21
Like
6.606
Πόντοι
3.446
30φευγα οι περισσότερες με μπούταροκωλαρες και κοιλουμπες , αν γουστάρεις ψωμομενα μωρα χωσου
Οι 30+ Ρε παιδιά θεωρούνται αρνητικό στοιχείο για ένα μαγαζί; Πιστεύετε ότι μία κοπέλα 20 η 25 χρονών ξέρει να πηδιέται καλύτερα από μία τριανταπεντάρα;

Εντωμεταξύ απ’ ό,τι μου έχουν πει είσαι μαγαζιά και εδώ και στην Θεσσαλονίκη πηγαίνουν κάτι τύποι 65,70 plus και ζητάνε εικοσάχρονες ή και μικρότερες. Αυτό ξέρετε πως λέγεται φυσικά

Heavywash

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Φεβ 2025
Κριτικές
30
Like
6.450
Πόντοι
5.636
Οι 30+ Ρε παιδιά θεωρούνται αρνητικό στοιχείο για ένα μαγαζί; Πιστεύετε ότι μία κοπέλα 20 η 25 χρονών ξέρει να πηδιέται καλύτερα από μία τριανταπεντάρα;

Εντωμεταξύ απ’ ό,τι μου έχουν πει είσαι μαγαζιά και εδώ και στην Θεσσαλονίκη πηγαίνουν κάτι τύποι 65,70 plus και ζητάνε εικοσάχρονες ή και μικρότερες. Αυτό ξέρετε πως λέγεται φυσικά
Ναι τύπε ενώ εσύ που πληρώνεις για να γαμας κάτι ληγμένες πατσοχοντρες και βάζεις 10αρια είσαι ο φυσιολογικός :2funny:

sakis_11

Μέγας
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
791
Πόντοι
4.245

Αυτοι δεν εχουν ψυχη ? Ολοι εχουν δικαιωμα να γουσταρουν οτι θελουν (εννοειται μεσα στα ηλικιακα πλαισια του νομου φυσικα)

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
21
Like
3.220
Πόντοι
1.436
Οι 30+ Ρε παιδιά θεωρούνται αρνητικό στοιχείο για ένα μαγαζί; Πιστεύετε ότι μία κοπέλα 20 η 25 χρονών ξέρει να πηδιέται καλύτερα από μία τριανταπεντάρα; .......
Όχι κ όχι!
....... Εντωμεταξύ απ’ ό,τι μου έχουν πει είσαι μαγαζιά και εδώ και στην Θεσσαλονίκη πηγαίνουν κάτι τύποι 65,70 plus και ζητάνε εικοσάχρονες ή και μικρότερες. Αυτό ξέρετε πως λέγεται φυσικά
Τόσο τα μαγαζιά όσο κ οι κοπέλες, έχουν έξοδα μαν.
Πλησιάζουν κ οι γιορτές.
Ας χαρούν όλοι.
Δεν περισσεύει κανείς. :smitten:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom