Slavrlfucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2024
- Like
- 2.911
- Πόντοι
- 456
Έχουν μείνει αξιόλογα Λαδάδικα με Σλαβες (δε γουστάρω λατινες) που έχουν 30λεπτο πρόγραμμα στα 60€;
Μόνο Ηλέκτρα και Μαίρη από αυτό το λαδομάγαζο!Μεγαλο φακλανομαγαζο το Λελας οντως , η κυτταρίτιδα σε ολα τα μήκη κ πλάτη , συμφωνώ απολύτως με tenten !!!
Η μισή ώρα είναι στα 60 ευρω στο Ethereal Spa στην Νέα Σμύρνη (Σοφια και Ναταλία εκεί Ρωσίδες αμφότερες) και στο ,Μπακνανά 47 επίσης με τρεις επιλογές (Μόνικα, Στέλλα και Εύα όλες Σλαβές)Έχουν μείνει αξιόλογα Λαδάδικα με Σλαβες (δε γουστάρω λατινες) που έχουν 30λεπτο πρόγραμμα στα 60€;
Η Σοφία είναι σταθερά πλεον εκεί? Φοβερο πιστολι..Η μισή ώρα είναι στα 60 ευρω στο Ethereal Spa στην Νέα Σμύρνη (Σοφια και Ναταλία εκεί Ρωσίδες αμφότερες) και στο ,Μπακνανά 47 επίσης με τρεις επιλογές (Μόνικα, Στέλλα και Εύα όλες Σλαβές)
Ναι εκεί είναι πλέον σταθερά . Πιστόλι δεν λες τίποταΗ Σοφία είναι σταθερά πλεον εκεί? Φοβερο πιστολι..
Ηλικία της περίπου;Ναι εκεί είναι πλέον σταθερά . Πιστόλι δεν λες τίποτα
40+ αλλά είναι τσόντα και στο πρόγραμμα και στο παρουσιαστικόΗλικία της περίπου;
Στο Μπακνανά μια Ευα που βρήκα στη σελίδα λέει ότι είναι από Αρμενία.Η μισή ώρα είναι στα 60 ευρω στο Ethereal Spa στην Νέα Σμύρνη (Σοφια και Ναταλία εκεί Ρωσίδες αμφότερες) και στο ,Μπακνανά 47 επίσης με τρεις επιλογές (Μόνικα, Στέλλα και Εύα όλες Σλαβές)
Εμένα περισσότερο μου αρέσει η Στέλλα αλλά τα γούστα είναι προσωπικά και υποκειμενικάΣτο Μπακνανά μια Ευα που βρήκα στη σελίδα λέει ότι είναι από Αρμενία.
Η Στέλλα δεν έχει φωτός και η Μόνικα φαίνεται νταρντανα.
Ποια προτείνεις από εκεί;
Δεν κατάφερα να την ξεκλειδώσω" όπως αρέσει σε κάποιους συναδέλφους να λένεΠέρασμα σήμερα Δευτέρα από Συγγρού 108. Στο καθήκον τα λατινάκια Εύα (πρώτη μέρα στη δουλειά) και Μπέλλα. Την ώρα που έφευγα, περίπου 2 μ.μ., ανέβαιναν τη σκάλα ακόμα δυο. Πήρα τη Μπέλλα. Έπαιξα κι έχασα.
Από ηλικία/εμφάνιση; Το όνειρο του πορνόγερου. Μοντελοπιπίνι, 20χρονη είναι δηλωμένη στο σάιτ και τόσο δείχνει από κοντά. Λεπτό σφιχτό σώμα και σχετικά ψηλή, συμπαθητικό πρόσωπο με τα αναμενόμενα για λατίνα ίσια μαύρα μακριά μαλλιά.
Από διάθεση; Άστα βράστα. Εάν είχα στο κρεβάτι ένα άψυχο αντικείμενο δεν θα είχε μεγάλη διαφορά (και δεν μου αρέσει να μιλάω έτσι για τις κοπέλες). Τήρησε το πρόγραμμά της, δεν έκλεψε, δεν μου έβαλε κόφτες σε λογικά πλαίσια. Δεν ήταν ξινή, δεν ήταν μουτρωμένη. Αλλά ήταν έπιπλο. Έκανε τα πάντα με τόσο παθητικό τρόπο που με έριξε εγκεφαλικά κι από ένα σημείο και μετά έκανα ό,τι έκανα απλά για να τελειώσω όπως-όπως και να μην ξηλωθώ κι άλλα χρήματα σε άλλη κοπέλα.
Να είναι κάποιες πιτσιρίκες που μαγκώνονται άμα βλέπουν πορνόγερο; Ε μα κούκλα μου, όταν κάνεις αυτή τη δουλειά θα πάρεις και πορνόγερους. Άμα δεν σου αρέσω, ρίξε μου πόρτα να πάω αλλού. Εάν ήμουν συνομήλικός της δεν θα πλήρωνα πουτανάκια, θα προσπαθούσα να ρίξω κάποιο από τα καριολάκια που κυκλοφορούν εκεί έξω.
"Δεν κατάφερα να την ξεκλειδώσω" όπως αρέσει σε κάποιους συναδέλφους να λένε. Εάν τώρα κάποιος μου πει τον τρόπο να ...ξεκλειδώσω μια πιτσιρίκα εργαζόμενη μέσα σε λίγα λεπτά και με δύσκολη έως ανύπαρκτη τη λεκτική επικοινωνία, τον κερνάω ένα μισάωρο με τη Μπέλλα![]()
κατά καιρούς σε διάφορα σχόλια, όταν κάποιος γκρινιάξει ότι η τάδε κοπέλα ήταν εντελώς παθητική ή αμυντική ή μαγκωμένη κ.λπ. και δεν πέρασε καλά, βρίσκεται κάποιος άλλος να του πει "δεν κατάφερες να την ξεκλειδώσεις". Ότι δηλ. δεν κατάφερε να βρει το κουμπί της ώστε να τη χαλαρώσει και να την κάνει να λυθεί και να έχει πιο καλή συμμετοχή στο παιχνίδι. Σαν να λέμε ότι εμείς φταίμε αν μια κοπέλα παραμείνει "έπιπλο" σε όλη τη διάρκεια της συνεδρίας.Δεν κατάφερα να την ξεκλειδώσω" όπως αρέσει σε κάποιους συναδέλφους να λένε
ΤΖΟ-ΣΤΕΦ
Τι Εννοεις με αυτη την φραση?
κατά καιρούς σε διάφορα σχόλια, όταν κάποιος γκρινιάξει ότι η τάδε κοπέλα ήταν εντελώς παθητική ή αμυντική ή μαγκωμένη κ.λπ. και δεν πέρασε καλά, βρίσκεται κάποιος άλλος να του πει "δεν κατάφερες να την ξεκλειδώσεις". Ότι δηλ. δεν κατάφερε να βρει το κουμπί της ώστε να τη χαλαρώσει και να την κάνει να λυθεί και να έχει πιο καλή συμμετοχή στο παιχνίδι. Σαν να λέμε ότι εμείς φταίμε αν μια κοπέλα παραμείνει "έπιπλο" σε όλη τη διάρκεια της συνεδρίας.
ΟΚ, Καταλαβα τον Ορο.κατά καιρούς σε διάφορα σχόλια, όταν κάποιος γκρινιάξει ότι η τάδε κοπέλα ήταν εντελώς παθητική ή αμυντική ή μαγκωμένη κ.λπ. και δεν πέρασε καλά, βρίσκεται κάποιος άλλος να του πει "δεν κατάφερες να την ξεκλειδώσεις". Ότι δηλ. δεν κατάφερε να βρει το κουμπί της ώστε να τη χαλαρώσει και να την κάνει να λυθεί και να έχει πιο καλή συμμετοχή στο παιχνίδι. Σαν να λέμε ότι εμείς φταίμε αν μια κοπέλα παραμείνει "έπιπλο" σε όλη τη διάρκεια της συνεδρίας.
πολύ καλά τα λες αλλά να, το να σκάσεις 70€ για μισή ώρα σκάρτη με την κοπέλα (όσα βγάζει δηλ. ένας μισθωτός την ημέρα κι όχι με το βασικό), να έχεις μπροστά σου ένα άψυχο αντικείμενο και να φύγεις στραβωμένος, είναι κάπως...ΟΚ, Καταλαβα τον Ορο.
Κοιτα, το μολις ηρθε για δουλεια ποτε ειναι για καλο και ποτε οχι.
Δευτερον, μπορει να επρεπε λιγο να χαλαρωσει.......η να την χαλαρωσεις
ειτε να δημιουργηθει ερωτικοσεξουλικη προδιαθεσει......
Συνβαινει σε ολους μας η αλλη να ειναι κομοδινο μαζι μας η καποια αλλη να φτασει να τελειωσει.
Θυμαμαι περιπτωσεις--ειδικα νεες νεες πιτσιρικες
--να το κανουμε σαν υποχρεωση και να το δειχνουν
--αλλες να ξεκιναει σαν υποχρεωση και να ξαφνιαζεται οταν στην πορεια αλλαζει το εργο
--αλλες να τις τρελλενω και να ξυνιζουν, γιατι ηρθαν σε οργασμο
--αλλες να χυνουν με την ρογα καγκελο και τα βυζια πρισμενα και μολις τελειωσει
να βλεπεις μια ρογιτσα τοση δα και το βυζι να πεφτει.....
Μου εχει συμβει και εμενα, να σκεφτομαι, αντε να σε χυσω να ξεμπερδεουμε....
Δεν αναφερωμαι στα Πετυχυμενα Σετ,
Αναφέρομαι σε Περιπτωσεις με Αποτυχιες
Ολα παιζουν, με ανθρωπο εχεις να κανεις, δεν ειναι μηχανες τα κοριτσια.....
Εκτος αυτου, οι λατινες που εχουν ερθει, τις θεωρω λιγο Ακαβλες
Η λογω καταγωγης, ισως να εχουν γνωρισει το σεξ στην χωρα τους με 20-22-25-μηκος-
που τις ξεπεταξαν για να μπουν στην δουλεια,
οποτε με εμας με 16-17-18 να μην πολυκαβλωνουν.
Οκ, κατανοητο, αλλα ασχετως με τα 70, ολα ειναι στο παιχνιδι.πολύ καλά τα λες αλλά να, το να σκάσεις 70€ για μισή ώρα σκάρτη με την κοπέλα (όσα βγάζει δηλ. ένας μισθωτός την ημέρα κι όχι με το βασικό), να έχεις μπροστά σου ένα άψυχο αντικείμενο και να φύγεις στραβωμένος, είναι κάπως...
Μεγαλύτερη ΜΑΛΑΚΙΑ από αυτή την φράση, δεν μπορεί να βρει κανείς σε μια κριτική, διαχρονικά. Δεν νομίζω ότι πρέπει να αναλύσω τους λόγους.κατά καιρούς σε διάφορα σχόλια, όταν κάποιος γκρινιάξει ότι η τάδε κοπέλα ήταν εντελώς παθητική ή αμυντική ή μαγκωμένη κ.λπ. και δεν πέρασε καλά, βρίσκεται κάποιος άλλος να του πει "δεν κατάφερες να την ξεκλειδώσεις". Ότι δηλ. δεν κατάφερε να βρει το κουμπί της ώστε να τη χαλαρώσει και να την κάνει να λυθεί και να έχει πιο καλή συμμετοχή στο παιχνίδι. Σαν να λέμε ότι εμείς φταίμε αν μια κοπέλα παραμείνει "έπιπλο" σε όλη τη διάρκεια της συνεδρίας.
Φιλε εχεις δικιο, -μια περιπτωση που δεν την αναφερα παραπανω-Μεγαλύτερη ΜΑΛΑΚΙΑ από αυτή την φράση, δεν μπορεί να βρει κανείς σε μια κριτική, διαχρονικά. Δεν νομίζω ότι πρέπει να αναλύσω τους λόγους.
Οπότε μην σκας, έπεσες σε άλλη μία φόλα, δυστυχώς.
εδώ και πολύ καιρό έχει σταματήσει να ανεβάζει πρόγραμμα στο άλλο σάιτ. Πρέπει να έκλεισε.Καλησπέρα
Είναι ακόμα σε λειτουργία το Golden touch Καλλιρρόης 38?
Η Valeria " κοντούλα απο Αλβανία "είναι ακόμα εκεί ή αποχώρησε?