Νέα

Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (1 μέλη και 45 επισκέπτες)

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.911
Πόντοι
456
Έχουν μείνει αξιόλογα Λαδάδικα με Σλαβες (δε γουστάρω λατινες) που έχουν 30λεπτο πρόγραμμα στα 60€;

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
5.550
Πόντοι
7.195

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
23
Like
25.487
Πόντοι
8.296

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
498
Like
43.252
Πόντοι
45.097
Έχουν μείνει αξιόλογα Λαδάδικα με Σλαβες (δε γουστάρω λατινες) που έχουν 30λεπτο πρόγραμμα στα 60€;
Η μισή ώρα είναι στα 60 ευρω στο Ethereal Spa στην Νέα Σμύρνη (Σοφια και Ναταλία εκεί Ρωσίδες αμφότερες) και στο ,Μπακνανά 47 επίσης με τρεις επιλογές (Μόνικα, Στέλλα και Εύα όλες Σλαβές)

Mystery X

Μέγας
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
10.516
Πόντοι
3.506
Η μισή ώρα είναι στα 60 ευρω στο Ethereal Spa στην Νέα Σμύρνη (Σοφια και Ναταλία εκεί Ρωσίδες αμφότερες) και στο ,Μπακνανά 47 επίσης με τρεις επιλογές (Μόνικα, Στέλλα και Εύα όλες Σλαβές)
Η Σοφία είναι σταθερά πλεον εκεί? Φοβερο πιστολι..

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.911
Πόντοι
456
Στο Μπακνανά μια Ευα που βρήκα στη σελίδα λέει ότι είναι από Αρμενία.
Η Στέλλα δεν έχει φωτός και η Μόνικα φαίνεται νταρντανα.
Ποια προτείνεις από εκεί;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
498
Like
43.252
Πόντοι
45.097
Στο Μπακνανά μια Ευα που βρήκα στη σελίδα λέει ότι είναι από Αρμενία.
Η Στέλλα δεν έχει φωτός και η Μόνικα φαίνεται νταρντανα.
Ποια προτείνεις από εκεί;
Εμένα περισσότερο μου αρέσει η Στέλλα αλλά τα γούστα είναι προσωπικά και υποκειμενικά

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
91
Like
13.069
Πόντοι
12.436
Πέρασμα σήμερα Δευτέρα από Συγγρού 108. Στο καθήκον τα λατινάκια Εύα (πρώτη μέρα στη δουλειά) και Μπέλλα. Την ώρα που έφευγα, περίπου 2 μ.μ., ανέβαιναν τη σκάλα ακόμα δυο. Πήρα τη Μπέλλα. Έπαιξα κι έχασα.

Από ηλικία/εμφάνιση; Το όνειρο του πορνόγερου. Μοντελοπιπίνι, 20χρονη είναι δηλωμένη στο σάιτ και τόσο δείχνει από κοντά. Λεπτό σφιχτό σώμα και σχετικά ψηλή, συμπαθητικό πρόσωπο με τα αναμενόμενα για λατίνα ίσια μαύρα μακριά μαλλιά.
Από διάθεση; Άστα βράστα. Εάν είχα στο κρεβάτι ένα άψυχο αντικείμενο δεν θα είχε μεγάλη διαφορά (και δεν μου αρέσει να μιλάω έτσι για τις κοπέλες). Τήρησε το πρόγραμμά της, δεν έκλεψε, δεν μου έβαλε κόφτες σε λογικά πλαίσια. Δεν ήταν ξινή, δεν ήταν μουτρωμένη. Αλλά ήταν έπιπλο. Έκανε τα πάντα με τόσο παθητικό τρόπο που με έριξε εγκεφαλικά κι από ένα σημείο και μετά έκανα ό,τι έκανα απλά για να τελειώσω όπως-όπως και να μην ξηλωθώ κι άλλα χρήματα σε άλλη κοπέλα.

Να είναι κάποιες πιτσιρίκες που μαγκώνονται άμα βλέπουν πορνόγερο; Ε μα κούκλα μου, όταν κάνεις αυτή τη δουλειά θα πάρεις και πορνόγερους. Άμα δεν σου αρέσω, ρίξε μου πόρτα να πάω αλλού. Εάν ήμουν συνομήλικός της δεν θα πλήρωνα πουτανάκια, θα προσπαθούσα να ρίξω κάποιο από τα καριολάκια που κυκλοφορούν εκεί έξω.
"Δεν κατάφερα να την ξεκλειδώσω" όπως αρέσει σε κάποιους συναδέλφους να λένε. Εάν τώρα κάποιος μου πει τον τρόπο να ...ξεκλειδώσω μια πιτσιρίκα εργαζόμενη μέσα σε λίγα λεπτά και με δύσκολη έως ανύπαρκτη τη λεκτική επικοινωνία, τον κερνάω ένα μισάωρο με τη Μπέλλα :grin:

ntinos-x

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
1.910
Πόντοι
216
Πέρασμα σήμερα Δευτέρα από Συγγρού 108. Στο καθήκον τα λατινάκια Εύα (πρώτη μέρα στη δουλειά) και Μπέλλα. Την ώρα που έφευγα, περίπου 2 μ.μ., ανέβαιναν τη σκάλα ακόμα δυο. Πήρα τη Μπέλλα. Έπαιξα κι έχασα.

Από ηλικία/εμφάνιση; Το όνειρο του πορνόγερου. Μοντελοπιπίνι, 20χρονη είναι δηλωμένη στο σάιτ και τόσο δείχνει από κοντά. Λεπτό σφιχτό σώμα και σχετικά ψηλή, συμπαθητικό πρόσωπο με τα αναμενόμενα για λατίνα ίσια μαύρα μακριά μαλλιά.
Από διάθεση; Άστα βράστα. Εάν είχα στο κρεβάτι ένα άψυχο αντικείμενο δεν θα είχε μεγάλη διαφορά (και δεν μου αρέσει να μιλάω έτσι για τις κοπέλες). Τήρησε το πρόγραμμά της, δεν έκλεψε, δεν μου έβαλε κόφτες σε λογικά πλαίσια. Δεν ήταν ξινή, δεν ήταν μουτρωμένη. Αλλά ήταν έπιπλο. Έκανε τα πάντα με τόσο παθητικό τρόπο που με έριξε εγκεφαλικά κι από ένα σημείο και μετά έκανα ό,τι έκανα απλά για να τελειώσω όπως-όπως και να μην ξηλωθώ κι άλλα χρήματα σε άλλη κοπέλα.

Να είναι κάποιες πιτσιρίκες που μαγκώνονται άμα βλέπουν πορνόγερο; Ε μα κούκλα μου, όταν κάνεις αυτή τη δουλειά θα πάρεις και πορνόγερους. Άμα δεν σου αρέσω, ρίξε μου πόρτα να πάω αλλού. Εάν ήμουν συνομήλικός της δεν θα πλήρωνα πουτανάκια, θα προσπαθούσα να ρίξω κάποιο από τα καριολάκια που κυκλοφορούν εκεί έξω.
"Δεν κατάφερα να την ξεκλειδώσω" όπως αρέσει σε κάποιους συναδέλφους να λένε. Εάν τώρα κάποιος μου πει τον τρόπο να ...ξεκλειδώσω μια πιτσιρίκα εργαζόμενη μέσα σε λίγα λεπτά και με δύσκολη έως ανύπαρκτη τη λεκτική επικοινωνία, τον κερνάω ένα μισάωρο με τη Μπέλλα :grin:
Δεν κατάφερα να την ξεκλειδώσω" όπως αρέσει σε κάποιους συναδέλφους να λένε

ΤΖΟ-ΣΤΕΦ
Τι Εννοεις με αυτη την φραση?

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
91
Like
13.069
Πόντοι
12.436
Δεν κατάφερα να την ξεκλειδώσω" όπως αρέσει σε κάποιους συναδέλφους να λένε

ΤΖΟ-ΣΤΕΦ
Τι Εννοεις με αυτη την φραση?
κατά καιρούς σε διάφορα σχόλια, όταν κάποιος γκρινιάξει ότι η τάδε κοπέλα ήταν εντελώς παθητική ή αμυντική ή μαγκωμένη κ.λπ. και δεν πέρασε καλά, βρίσκεται κάποιος άλλος να του πει "δεν κατάφερες να την ξεκλειδώσεις". Ότι δηλ. δεν κατάφερε να βρει το κουμπί της ώστε να τη χαλαρώσει και να την κάνει να λυθεί και να έχει πιο καλή συμμετοχή στο παιχνίδι. Σαν να λέμε ότι εμείς φταίμε αν μια κοπέλα παραμείνει "έπιπλο" σε όλη τη διάρκεια της συνεδρίας.

ntinos-x

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
1.910
Πόντοι
216
κατά καιρούς σε διάφορα σχόλια, όταν κάποιος γκρινιάξει ότι η τάδε κοπέλα ήταν εντελώς παθητική ή αμυντική ή μαγκωμένη κ.λπ. και δεν πέρασε καλά, βρίσκεται κάποιος άλλος να του πει "δεν κατάφερες να την ξεκλειδώσεις". Ότι δηλ. δεν κατάφερε να βρει το κουμπί της ώστε να τη χαλαρώσει και να την κάνει να λυθεί και να έχει πιο καλή συμμετοχή στο παιχνίδι. Σαν να λέμε ότι εμείς φταίμε αν μια κοπέλα παραμείνει "έπιπλο" σε όλη τη διάρκεια της συνεδρίας.
ΟΚ, Καταλαβα τον Ορο.
Κοιτα, το μολις ηρθε για δουλεια ποτε ειναι για καλο και ποτε οχι.
Δευτερον, μπορει να επρεπε λιγο να χαλαρωσει.......η να την χαλαρωσεις
ειτε να δημιουργηθει ερωτικοσεξουλικη προδιαθεσει......

Συνβαινει σε ολους μας η αλλη να ειναι κομοδινο μαζι μας η καποια αλλη να φτασει να τελειωσει.
Θυμαμαι περιπτωσεις--ειδικα νεες νεες πιτσιρικες
--να το κανουμε σαν υποχρεωση και να το δειχνουν
--αλλες να ξεκιναει σαν υποχρεωση και να ξαφνιαζεται οταν στην πορεια αλλαζει το εργο
--αλλες να τις τρελλενω και να ξυνιζουν, γιατι ηρθαν σε οργασμο
--αλλες να χυνουν με την ρογα καγκελο και τα βυζια πρισμενα και μολις τελειωσει
να βλεπεις μια ρογιτσα τοση δα και το βυζι να πεφτει.....

Μου εχει συμβει και εμενα, να σκεφτομαι, αντε να σε χυσω να ξεμπερδεουμε....
Δεν αναφερωμαι στα Πετυχυμενα Σετ,
Αναφέρομαι σε Περιπτωσεις με Αποτυχιες

Ολα παιζουν, με ανθρωπο εχεις να κανεις, δεν ειναι μηχανες τα κοριτσια.....
Εκτος αυτου, οι λατινες που εχουν ερθει, τις θεωρω λιγο Ακαβλες
Η λογω καταγωγης, ισως να εχουν γνωρισει το σεξ στην χωρα τους με 20-22-25-μηκος-
που τις ξεπεταξαν για να μπουν στην δουλεια,
οποτε με εμας με 16-17-18 να μην πολυκαβλωνουν.

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
91
Like
13.069
Πόντοι
12.436
ΟΚ, Καταλαβα τον Ορο.
Κοιτα, το μολις ηρθε για δουλεια ποτε ειναι για καλο και ποτε οχι.
Δευτερον, μπορει να επρεπε λιγο να χαλαρωσει.......η να την χαλαρωσεις
ειτε να δημιουργηθει ερωτικοσεξουλικη προδιαθεσει......

Συνβαινει σε ολους μας η αλλη να ειναι κομοδινο μαζι μας η καποια αλλη να φτασει να τελειωσει.
Θυμαμαι περιπτωσεις--ειδικα νεες νεες πιτσιρικες
--να το κανουμε σαν υποχρεωση και να το δειχνουν
--αλλες να ξεκιναει σαν υποχρεωση και να ξαφνιαζεται οταν στην πορεια αλλαζει το εργο
--αλλες να τις τρελλενω και να ξυνιζουν, γιατι ηρθαν σε οργασμο
--αλλες να χυνουν με την ρογα καγκελο και τα βυζια πρισμενα και μολις τελειωσει
να βλεπεις μια ρογιτσα τοση δα και το βυζι να πεφτει.....

Μου εχει συμβει και εμενα, να σκεφτομαι, αντε να σε χυσω να ξεμπερδεουμε....
Δεν αναφερωμαι στα Πετυχυμενα Σετ,
Αναφέρομαι σε Περιπτωσεις με Αποτυχιες

Ολα παιζουν, με ανθρωπο εχεις να κανεις, δεν ειναι μηχανες τα κοριτσια.....
Εκτος αυτου, οι λατινες που εχουν ερθει, τις θεωρω λιγο Ακαβλες
Η λογω καταγωγης, ισως να εχουν γνωρισει το σεξ στην χωρα τους με 20-22-25-μηκος-
που τις ξεπεταξαν για να μπουν στην δουλεια,
οποτε με εμας με 16-17-18 να μην πολυκαβλωνουν.
πολύ καλά τα λες αλλά να, το να σκάσεις 70€ για μισή ώρα σκάρτη με την κοπέλα (όσα βγάζει δηλ. ένας μισθωτός την ημέρα κι όχι με το βασικό), να έχεις μπροστά σου ένα άψυχο αντικείμενο και να φύγεις στραβωμένος, είναι κάπως...

• Like
Αντιδράσεις: flynow

ntinos-x

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
1.910
Πόντοι
216
πολύ καλά τα λες αλλά να, το να σκάσεις 70€ για μισή ώρα σκάρτη με την κοπέλα (όσα βγάζει δηλ. ένας μισθωτός την ημέρα κι όχι με το βασικό), να έχεις μπροστά σου ένα άψυχο αντικείμενο και να φύγεις στραβωμένος, είναι κάπως...
Οκ, κατανοητο, αλλα ασχετως με τα 70, ολα ειναι στο παιχνιδι.
ειπαμε εχεις να κανεις με ανθρώπινο κορμι σε ειδικες καταστασεις.........

Κακο φαγητο-Εστιατοριο
Κακη Ταινια
Κακο Δωματι0-Παραλια κτλ

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
30.712
Πόντοι
7.046
Μεγαλύτερη ΜΑΛΑΚΙΑ από αυτή την φράση, δεν μπορεί να βρει κανείς σε μια κριτική, διαχρονικά. Δεν νομίζω ότι πρέπει να αναλύσω τους λόγους.
Οπότε μην σκας, έπεσες σε άλλη μία φόλα, δυστυχώς.

ntinos-x

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
1.910
Πόντοι
216
Μεγαλύτερη ΜΑΛΑΚΙΑ από αυτή την φράση, δεν μπορεί να βρει κανείς σε μια κριτική, διαχρονικά. Δεν νομίζω ότι πρέπει να αναλύσω τους λόγους.
Οπότε μην σκας, έπεσες σε άλλη μία φόλα, δυστυχώς.
Φιλε εχεις δικιο, -μια περιπτωση που δεν την αναφερα παραπανω-
Εαν η αλλη ειναι Ακαβλη η Αγκουρω, οτι και να γινει θα παραμεινει ετσι.....
Ειτε ως Εργαζομενη ειτε ως Γκομενα.

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
5.550
Πόντοι
7.195
Καλησπέρα
Είναι ακόμα σε λειτουργία το Golden touch Καλλιρρόης 38?
Η Valeria " κοντούλα απο Αλβανία "είναι ακόμα εκεί ή αποχώρησε?

Τελευταία τροποποίηση:

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
91
Like
13.069
Πόντοι
12.436
Καλησπέρα
Είναι ακόμα σε λειτουργία το Golden touch Καλλιρρόης 38?
Η Valeria " κοντούλα απο Αλβανία "είναι ακόμα εκεί ή αποχώρησε?
εδώ και πολύ καιρό έχει σταματήσει να ανεβάζει πρόγραμμα στο άλλο σάιτ. Πρέπει να έκλεισε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom