You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 51K
- Εμφανίσεις 7M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (0 μέλη και 46 επισκέπτες)
VasilisBottom
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2020
- Like
- 74
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα συναγωνιστές ψάχνω για φάση μασάζ προστάτη και γλιφοκωλι από την τυπησα (έχω μια προτίμηση στις κόντες και μικρές σε ηλικία) ξέρεις κανείς να με κατατοπίσει;
manmegas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2018
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.531
- Πόντοι
- 496
πηγαινε Δάφνη και ζητα τη ΤζένηΚαλησπέρα συναγωνιστές ψάχνω για φάση μασάζ προστάτη και γλιφοκωλι από την τυπησα (έχω μια προτίμηση στις κόντες και μικρές σε ηλικία) ξέρεις κανείς να με κατατοπίσει;
chicharito
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 6.684
- Πόντοι
- 3.666
Μεγαλο φακλανομαγαζο το Λελας οντως , η κυτταρίτιδα σε ολα τα μήκη κ πλάτη , συμφωνώ απολύτως με tenten !!!Τελικά το μαγαζι με τις πιο παραποιημένες φωτο είναι το Λελας. Καμμία σχέση με την πραγματικότητα! Κοιλιές και Κυτταρίτιδα να κάνουν εξαγωγή....
fysarmonika
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.876
- Πόντοι
- 1.346
Ηλικίες ?Μεγαλο φακλανομαγαζο το Λελας οντως , η κυτταρίτιδα σε ολα τα μήκη κ πλάτη , συμφωνώ απολύτως με tenten !!!
chicharito
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 6.684
- Πόντοι
- 3.666
30φευγα οι περισσότερες με μπούταροκωλαρες και κοιλουμπες , αν γουστάρεις ψωμομενα μωρα χωσουΗλικίες ?
Villanova21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2024
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα συναγωνιστές.
Έχει κάποιος να προτείνει καμία κορασίδα που να δέχεται τελείωμα στο πρόσωπο;
Ευχαριστώ!
Έχει κάποιος να προτείνει καμία κορασίδα που να δέχεται τελείωμα στο πρόσωπο;
Ευχαριστώ!
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 44
- Like
- 10.434
- Πόντοι
- 9.086
Ενω στο diamond ή στο paradis είναι καλύτερα......30φευγα οι περισσότερες με μπούταροκωλαρες και κοιλουμπες , αν γουστάρεις ψωμομενα μωρα χωσου
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 44
- Like
- 10.434
- Πόντοι
- 9.086
Εγώ απορώ πάντως με πάρα πολλούς μύστες που θελγονται από τετραμπαζα που θα έπρεπε να τους πληρώνουν να τις γαμανε και όχι να πληρώνουν 100αρια για το αντίθετο...που είναι ευχαριστημένοι και ευδιάθετοι μετά τα γαμισια τους με τα τετραμπαζα δίποδα θηλυκά όπου και αν αυτά ευρίσκονται !!!!
Τελικά το μαγαζι με τις πιο παραποιημένες φωτο είναι το Λελας. Καμμία σχέση με την πραγματικότητα! Κοιλιές και Κυτταρίτιδα να κάνουν εξαγωγή....
Το απόλυτο χάος, μετα την Ηλέκτρα που αυτομόλησε..Μεγαλο φακλανομαγαζο το Λελας οντως , η κυτταρίτιδα σε ολα τα μήκη κ πλάτη , συμφωνώ απολύτως με tenten !!!
fysarmonika
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.876
- Πόντοι
- 1.346
Γουστάρω αλλά είναι μικρές θέλω 40 και άνω30φευγα οι περισσότερες με μπούταροκωλαρες και κοιλουμπες , αν γουστάρεις ψωμομενα μωρα χωσου
Heavywash
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2025
- Κριτικές
- 30
- Like
- 6.450
- Πόντοι
- 5.636
Έχουν μείνει ακόμα στην φάση " μπάζωμα" που κάναμε μικροίΕγώ απορώ πάντως με πάρα πολλούς μύστες που θελγονται από τετραμπαζα που θα έπρεπε να τους πληρώνουν να τις γαμανε και όχι να πληρώνουν 100αρια για το αντίθετο...που είναι ευχαριστημένοι και ευδιάθετοι μετά τα γαμισια τους με τα τετραμπαζα δίποδα θηλυκά όπου και αν αυτά ευρίσκονται !!!!
Εγώ πάντως γελάω με τα 8αρια και 10αρια που τους βάζουν λες και δεν βλέπουμε της φωτογραφίες

tenten956
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 71
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 5.835
Εκεί είσαι πήγανε για 2-3 Ουκρανές που εχει....με ολα τα παραπάνω «προσόντα»Γουστάρω αλλά είναι μικρές θέλω 40 και άνω
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 44
- Like
- 10.434
- Πόντοι
- 9.086
Ρε συ μιλάμε γισ τραγελαφουςΈχουν μείνει ακόμα στην φάση " μπάζωμα" που κάναμε μικροί.
Εγώ πάντως γελάω με τα 8αρια και 10αρια που τους βάζουν λες και δεν βλέπουμε της φωτογραφίες![]()
terminator
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 175
- Πόντοι
- 1
Δοκίμασα Βερόνικα, κολομβιανή με ωραίο κορμάκι, βυζι πλαστικό αλλά ωραίο. Δεν μίλα Αγγλικά , που εμένα μου αρέσει γιατί δεν γουστάρω συζητήσεις με τα πουτανακια. Πίπα καλή αρκετή ώρα και ανάμεσα στις στάσεις, τελείωμα πισοκολλητο. Μια χαρά , είναι και ομορφούλα ξανθιάΣυγγρού 108 έχουμε νέες αφίξεις. Πάντα επίφοβο βέβαια το μαγαζί από πλευράς σέρβις.
Αν κάποιος συνάδελφος δοκιμάσει ας μας πει εντυπώσεις.
Το είχα αναρωτηθεί και εγώ αλλά δεν βρήκα κάτι εκτός αν μου ξέφυγεΈπαιξε σε κάποιο κέντρο ευεξίας & χαλάρωσης Black Friday?
Δυστυχώς πολύ πεσμένη η ποιότητα στα λαδοτριβεια.Εγώ απορώ πάντως με πάρα πολλούς μύστες που θελγονται από τετραμπαζα που θα έπρεπε να τους πληρώνουν να τις γαμανε και όχι να πληρώνουν 100αρια για το αντίθετο...που είναι ευχαριστημένοι και ευδιάθετοι μετά τα γαμισια τους με τα τετραμπαζα δίποδα θηλυκά όπου και αν αυτά ευρίσκονται !!!!
Και δεν υπάρχει νέο αίμα.
Οι "μεταγγίσεις" λατινικοριτσων, 9 στις 10 φορές προσφέρουν μόνο ξεπετες.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 860K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 87