Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
πηγαινε Δάφνη και ζητα τη ΤζένηΚαλησπέρα συναγωνιστές ψάχνω για φάση μασάζ προστάτη και γλιφοκωλι από την τυπησα (έχω μια προτίμηση στις κόντες και μικρές σε ηλικία) ξέρεις κανείς να με κατατοπίσει;
Μεγαλο φακλανομαγαζο το Λελας οντως , η κυτταρίτιδα σε ολα τα μήκη κ πλάτη , συμφωνώ απολύτως με tenten !!!Τελικά το μαγαζι με τις πιο παραποιημένες φωτο είναι το Λελας. Καμμία σχέση με την πραγματικότητα! Κοιλιές και Κυτταρίτιδα να κάνουν εξαγωγή....
Ηλικίες ?Μεγαλο φακλανομαγαζο το Λελας οντως , η κυτταρίτιδα σε ολα τα μήκη κ πλάτη , συμφωνώ απολύτως με tenten !!!
30φευγα οι περισσότερες με μπούταροκωλαρες και κοιλουμπες , αν γουστάρεις ψωμομενα μωρα χωσουΗλικίες ?
Ενω στο diamond ή στο paradis είναι καλύτερα......30φευγα οι περισσότερες με μπούταροκωλαρες και κοιλουμπες , αν γουστάρεις ψωμομενα μωρα χωσου
Τελικά το μαγαζι με τις πιο παραποιημένες φωτο είναι το Λελας. Καμμία σχέση με την πραγματικότητα! Κοιλιές και Κυτταρίτιδα να κάνουν εξαγωγή....
Το απόλυτο χάος, μετα την Ηλέκτρα που αυτομόλησε..Μεγαλο φακλανομαγαζο το Λελας οντως , η κυτταρίτιδα σε ολα τα μήκη κ πλάτη , συμφωνώ απολύτως με tenten !!!
Γουστάρω αλλά είναι μικρές θέλω 40 και άνω30φευγα οι περισσότερες με μπούταροκωλαρες και κοιλουμπες , αν γουστάρεις ψωμομενα μωρα χωσου
Έχουν μείνει ακόμα στην φάση " μπάζωμα" που κάναμε μικροίΕγώ απορώ πάντως με πάρα πολλούς μύστες που θελγονται από τετραμπαζα που θα έπρεπε να τους πληρώνουν να τις γαμανε και όχι να πληρώνουν 100αρια για το αντίθετο...που είναι ευχαριστημένοι και ευδιάθετοι μετά τα γαμισια τους με τα τετραμπαζα δίποδα θηλυκά όπου και αν αυτά ευρίσκονται !!!!

Εκεί είσαι πήγανε για 2-3 Ουκρανές που εχει....με ολα τα παραπάνω «προσόντα»Γουστάρω αλλά είναι μικρές θέλω 40 και άνω
Ρε συ μιλάμε γισ τραγελαφουςΈχουν μείνει ακόμα στην φάση " μπάζωμα" που κάναμε μικροί.
Εγώ πάντως γελάω με τα 8αρια και 10αρια που τους βάζουν λες και δεν βλέπουμε της φωτογραφίες![]()
Δοκίμασα Βερόνικα, κολομβιανή με ωραίο κορμάκι, βυζι πλαστικό αλλά ωραίο. Δεν μίλα Αγγλικά , που εμένα μου αρέσει γιατί δεν γουστάρω συζητήσεις με τα πουτανακια. Πίπα καλή αρκετή ώρα και ανάμεσα στις στάσεις, τελείωμα πισοκολλητο. Μια χαρά , είναι και ομορφούλα ξανθιάΣυγγρού 108 έχουμε νέες αφίξεις. Πάντα επίφοβο βέβαια το μαγαζί από πλευράς σέρβις.
Αν κάποιος συνάδελφος δοκιμάσει ας μας πει εντυπώσεις.
Το είχα αναρωτηθεί και εγώ αλλά δεν βρήκα κάτι εκτός αν μου ξέφυγεΈπαιξε σε κάποιο κέντρο ευεξίας & χαλάρωσης Black Friday?
Δυστυχώς πολύ πεσμένη η ποιότητα στα λαδοτριβεια.Εγώ απορώ πάντως με πάρα πολλούς μύστες που θελγονται από τετραμπαζα που θα έπρεπε να τους πληρώνουν να τις γαμανε και όχι να πληρώνουν 100αρια για το αντίθετο...που είναι ευχαριστημένοι και ευδιάθετοι μετά τα γαμισια τους με τα τετραμπαζα δίποδα θηλυκά όπου και αν αυτά ευρίσκονται !!!!