πού ειναι; όνομα; ποιο μαγαζί;Καλησπέρα,δεν συνηθίζω να γράφω αλλά είδα χθες την συγκεκριμένη φωτογραφία και ψήθηκα να κλείσω ραντεβού.Ωραιο μασάζ αν και τονίζω ότι δεν έχω εμπειρία(έκανε περάσματα),δεν μιλάει ελληνικά,στο τέλος με γύρισε και μου τον έπαιξε ενώ την χουφτωνα.Γενικα πολλή ωραία εμπειρία.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
nik.paterak.1980@gma
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2024
- Like
- 66
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα συναγωνιστές . Τα χούφτωμα στο βιπ είναι μέσα στο 50αρικο?
fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.631
- Πόντοι
- 206
αδύνατη και αβυζη. Μασαζ ομως καλοΣωματότυπος;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χούφτωμα ναι αλλά πανω απο τα ρούχαΚαλησπέρα συναγωνιστές . Τα χούφτωμα στο βιπ είναι μέσα στο 50αρικο?
nik.paterak.1980@gma
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2024
- Like
- 66
- Πόντοι
- 0
Τα περισσοτερα ναιΑυτά τα μασατζιδικα δουλεύουν και ΣΚ?
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.210
- Πόντοι
- 446
Μάλλοη
Μάλλον ΔΕΝ πας συχνά τότε τύπεΑκόμα μόνη της το τρέχει. Εγώ προσωπικά πάω συχνά. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τηλέφωνα κλπ που έχουν αναφέρει άλλοι.
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.210
- Πόντοι
- 446
εδω και περίπου 3 χρόνια well being λεγεταιΝαι και το ονομάζει well being τώρα.
JohnFystikis80
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2023
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Εγώ είπα την δική μου εμπειρία όπως όλοι. Τώρα το συχνά η όχι καθένας το ορίζει μονος του. Παίζει και ρόλο τι ώρες πας προφανώς. Απόγευμα προς βράδυ θα έχει και περισσότερα τηλέφωνα για ραντεβού. Εγώ καταφέρνω να πάω νωρίς.Μάλλοη
Μάλλον ΔΕΝ πας συχνά τότε τύπε
Champ
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 356
- Πόντοι
- 20
Έκανα μία επανάληψη με Μαρία από Νεπάλ στο Thai dream massage. Καθώς ήμουν από προπόνηση ζήτησα δυνατό μασάζ στο οποίο πήγε πολύ καλά, με έφτιαξε έτοιμο για μαραθώνιο, ο φραπές στο τέλος πολύ καλός, δεν βγάζει ρούχα δεν γουστάρει χουφτωματα κόστος 50 όλα.
mrstudiotherapyy
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2015
- Like
- 174
- Πόντοι
- 1
Για ποιο μαγαζι λεμε φιλοι μου;;εδω και περίπου 3 χρόνια well being λεγεται
Στο μαρουσι,αλλα πως ονομαζεται;;
babis84
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.736
- Πόντοι
- 1.076
κ εγω που παω νωρις,ειναι με το hands free στο αυτι ενω σε τριβει.Μαλιστα μια φορα σταματησε να ανοιξει κ την πορτα σε delivera.Ειναι λιγο ξενερωτικο κ σιγουρα αντιεπαγγελματικο.Αλλα ο καθενας εχει την αποψη τουΕγώ είπα την δική μου εμπειρία όπως όλοι. Τώρα το συχνά η όχι καθένας το ορίζει μονος του. Παίζει και ρόλο τι ώρες πας προφανώς. Απόγευμα προς βράδυ θα έχει και περισσότερα τηλέφωνα για ραντεβού. Εγώ καταφέρνω να πάω νωρίς.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
GraceΓια ποιο μαγαζι λεμε φιλοι μου;;
Στο μαρουσι,αλλα πως ονομαζεται;;
Fullspoonmoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 1.417
- Πόντοι
- 206
Πολύ καλή μασέζ το κατέχει το thai massage...Έκανα μία επανάληψη με Μαρία από Νεπάλ στο Thai dream massage. Καθώς ήμουν από προπόνηση ζήτησα δυνατό μασάζ στο οποίο πήγε πολύ καλά, με έφτιαξε έτοιμο για μαραθώνιο, ο φραπές στο τέλος πολύ καλός, δεν βγάζει ρούχα δεν γουστάρει χουφτωματα κόστος 50 όλα.
Champ
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 356
- Πόντοι
- 20
Αυτή την φορά ήταν πολύ καλή στο δυνατό που ζήτησαΠολύ καλή μασέζ το κατέχει το thai massage...
tarifas pirea
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 6
- Like
- 520
- Πόντοι
- 300
επισκεψη μετα απο καιρο στο galaxy.προγραμμα 40 τα 50 λεπτα.δυστυχως ακομα δεν εχουμε δικαιωμα επιλογης...σκαει μυτη για συνεδρια η φαιη...την βλεπεις κ σκιαζεσαι ενα πραγμα
καλουτσικο μασαζ κ φραπεδακι αλλα ρε πουστη μου λεφτα δινουμε κ θελουμε να βλεπεται κ λιγο τουλαχιστον...αλλο να σε φραπεδιαζει ενα καλο κ αλλο ο γιανγκουλας...ελεος πια φερτε κανα τρυφερο η ας επιλεγουμε εμεις.δεν λεω ευγενικη κ χαμογελαστη ηταν αλλα για ιδιαιτερα γουστα...
Μα πως; Ο giorgosman1 στις 9 του Απριλιου είπε ότι ήταν πολύ καλη. Δεν είναι προμοτορας, απλά όλες του αρέσουν από εκει εντελώς τυχαία.επισκεψη μετα απο καιρο στο galaxy.προγραμμα 40 τα 50 λεπτα.δυστυχως ακομα δεν εχουμε δικαιωμα επιλογης...σκαει μυτη για συνεδρια η φαιη...την βλεπεις κ σκιαζεσαι ενα πραγμακαλουτσικο μασαζ κ φραπεδακι αλλα ρε πουστη μου λεφτα δινουμε κ θελουμε να βλεπεται κ λιγο τουλαχιστον...αλλο να σε φραπεδιαζει ενα καλο κ αλλο ο γιανγκουλας...ελεος πια φερτε κανα τρυφερο η ας επιλεγουμε εμεις.δεν λεω ευγενικη κ χαμογελαστη ηταν αλλα για ιδιαιτερα γουστα...
tarifas pirea
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 6
- Like
- 520
- Πόντοι
- 300
κοιτα σε μασαζ κ φραπε ηταν οκ...αν του αρεσε κ σε εμφανιση τοτε γαμησε τα...μονο που την βλεπεις σου πεφτειΜα πως; Ο giorgosman1 στις 9 του Απριλιου είπε ότι ήταν πολύ καλη. Δεν είναι προμοτορας, απλά όλες του αρέσουν από εκει εντελώς τυχαία.
Εχει δικηο ο φίλος ταρίφας.Θα έπρεπε να διαλέγουμε.Η δικαιολογία ότι αν διαλέγουμε κάποιες θα δούλευαν πολύ και άλλες καθόλου δεν ευσταθεί.Φερτε γυναικάρες και δεν θα υπάρχει πρόβλημα.κοιτα σε μασαζ κ φραπε ηταν οκ...αν του αρεσε κ σε εμφανιση τοτε γαμησε τα...μονο που την βλεπεις σου πεφτει...θελουμε ωραιες γυναικες να μας πιανουν την τσαπου κ οχι δρακους!!!!
.
Ted Antonis
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2022
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Τελικα αν θελουμε μια που να βλεπεται να κανει οκ μασαζ και να μην φραπαρει σαν αγγαρια τι επιλογες εχουμε;
Fullspoonmoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 1.417
- Πόντοι
- 206
Mamta....είναι στο thai dream
giorgosman1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.254
- Πόντοι
- 481
Εσύ φίλε μου έχεις μεγάλο πρόβλημα τελικά. Εγώ ανέφερα για ομορφιά? Εγώ είπα ότι είπε ο Ταριφας. Καλό μασάζ και φραπέΜα πως; Ο giorgosman1 στις 9 του Απριλιου είπε ότι ήταν πολύ καλη. Δεν είναι προμοτορας, απλά όλες του αρέσουν από εκει εντελώς τυχαία.
. Μας έχεις πριξει προμοτορας και προμοτορας.