Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

JOSSS

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2007
Κριτικές
25
Like
1.137
Πόντοι
6.060
Και σε μένα το τηλ αν μπορείς

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.665
Πόντοι
206
Επικοινωνία μέσω μηνυμάτων με vip την αφεντικίνα, της λέω θέλω να μπω με την Κατερίνα, η οποία είναι πιτσιρίκα και μου απαντάει ότι μπαίνει επιλεκτικά και να ρωτήσω την ίδια αν θέλει. Τι φάση;
Η Κατερίνα δουλεύει στην υποδοχή και περιστασιακά κάνει μασάζ. Στο μασάζ είναι πολύ μέτρια και το ίδιο ισχύει για το φραπέ της

pipis93

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2023
Like
261
Πόντοι
21
Το vip beauty δεν εχει κινητο απο μια προσφατη αναζητηση στο ιντερνετ οποιος το εχει και μπορει ας στειλει

34kopa34

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2024
Like
0
Πόντοι
0
και εγω ψαχνω το κινητό vip beauty οποιός μπορεί, ευχαριστώ

xjimakos24x

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2017
Like
447
Πόντοι
21
Η Κατερίνα δουλεύει στην υποδοχή και περιστασιακά κάνει μασάζ. Στο μασάζ είναι πολύ μέτρια και το ίδιο ισχύει για το φραπέ της
Έχεις πάρει φραπέ από το πιπινι?? Αφήνει χουφωματα κλπ?

JohnFystikis80

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2023
Like
14
Πόντοι
0

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.665
Πόντοι
206
Έχεις πάρει φραπέ από το πιπινι?? Αφήνει χουφωματα κλπ?
Πιπίνι δεν τη λες. Όλες κάνουν φραπέ στο vip είναι στάνταρ. Το ίδιο ισχύει και για το χούφτωμα, τα κλπ που λες τα ξεχνας

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.665
Πόντοι
206
Φραπέ με πόσα έξτρα ;
ρε φιλαράκι σου είπα ότι είναι στάνταρ τι δεν κατάλαβες. Τα έχουμε πει και γράψει χιλιάδες φορές. Δίνεις 50 και παίρνεις μασάζ και φραπέ τόσο απλά

del_piero

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
446
Πόντοι
21
Ακόμα μόνη της το τρέχει. Εγώ προσωπικά πάω συχνά. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τηλέφωνα κλπ που έχουν αναφέρει άλλοι.
Η φραπεδιά είναι στο πρόγραμμα ή με έξτρα? Παλιότερα με Φρόσω και Κατερίνα το έλεγαν passion massage.

Nikos471

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2022
Like
332
Πόντοι
21
Επικοινωνία μέσω μηνυμάτων με vip την αφεντικίνα, της λέω θέλω να μπω με την Κατερίνα, η οποία είναι πιτσιρίκα και μου απαντάει ότι μπαίνει επιλεκτικά και να ρωτήσω την ίδια αν θέλει. Τι φάση;
Φίλε κραχτης είναι η τύπισσα...έφαγα απίστευτη κοροϊδία.ειχα κλείσει ραντεβού μαζί της 2 φορές κ τις 2 τελικά όταν πήγα εκεί βρήκαν μια δικαιολογία κ μου έστειλαν άλλη...αλλά καλός μαλακας είμαι κ εγώ γτ δεν έφυγα την ίδια στιγμή

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.665
Πόντοι
206
Φίλε κραχτης είναι η τύπισσα...έφαγα απίστευτη κοροϊδία.ειχα κλείσει ραντεβού μαζί της 2 φορές κ τις 2 τελικά όταν πήγα εκεί βρήκαν μια δικαιολογία κ μου έστειλαν άλλη...αλλά καλός μαλακας είμαι κ εγώ γτ δεν έφυγα την ίδια στιγμή
Η Κατερίνα είναι η κοπέλα της υποδοχής. Κάνει μασάζ περιστασιακά όταν δεν υπάρχει δεύτερη μασέζ. Εγώ όταν ήταν διαθέσιμη έκανα συνεδρία μαζί της. Αν σου είπαν ότι ήταν διαθέσιμη και σου παρουσίασαν άλλη έπρεπε να φύγεις. Τώρα που έχουν 2 κοπέλες για μασάζ η Κατερίνα δεν προσφέρει υπηρεσίες. Κράχτης πάντως δεν είναι

Kon17cmmm

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2024
Like
6
Πόντοι
0
1000012848.jpg

5 δευτερόλεπτα δείχνει αυτήν εδώ την εικόνα και τπτ άλλο
Καλησπέρα,δεν συνηθίζω να γράφω αλλά είδα χθες την συγκεκριμένη φωτογραφία και ψήθηκα να κλείσω ραντεβού.Ωραιο μασάζ αν και τονίζω ότι δεν έχω εμπειρία(έκανε περάσματα),δεν μιλάει ελληνικά,στο τέλος με γύρισε και μου τον έπαιξε ενώ την χουφτωνα.Γενικα πολλή ωραία εμπειρία.

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
1.458
Πόντοι
206
Καλησπέρα,δεν συνηθίζω να γράφω αλλά είδα χθες την συγκεκριμένη φωτογραφία και ψήθηκα να κλείσω ραντεβού.Ωραιο μασάζ αν και τονίζω ότι δεν έχω εμπειρία(έκανε περάσματα),δεν μιλάει ελληνικά,στο τέλος με γύρισε και μου τον έπαιξε ενώ την χουφτωνα.Γενικα πολλή ωραία εμπειρία.
Πως την λένε....μου την έστειλε προχτές φωτοβιντεο η αφεντικινα

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.351
Πόντοι
746
Σωματότυπος;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom