You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)
fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.665
- Πόντοι
- 206
Η Κατερίνα δουλεύει στην υποδοχή και περιστασιακά κάνει μασάζ. Στο μασάζ είναι πολύ μέτρια και το ίδιο ισχύει για το φραπέ τηςΕπικοινωνία μέσω μηνυμάτων με vip την αφεντικίνα, της λέω θέλω να μπω με την Κατερίνα, η οποία είναι πιτσιρίκα και μου απαντάει ότι μπαίνει επιλεκτικά και να ρωτήσω την ίδια αν θέλει. Τι φάση;
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 447
- Πόντοι
- 21
Ποιο ήταν το τραβελι ??Ο πελάτης θέλει καλό μασάζ....όταν έχει τραβελι μέσα στο κατάστημα κάτι δεν πάει καλά....έχω μάθει πολλά από κορίτσια που δούλευαν εκεί....τεσπα
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 447
- Πόντοι
- 21
Έχεις πάρει φραπέ από το πιπινι?? Αφήνει χουφωματα κλπ?Η Κατερίνα δουλεύει στην υποδοχή και περιστασιακά κάνει μασάζ. Στο μασάζ είναι πολύ μέτρια και το ίδιο ισχύει για το φραπέ της
Fullspoonmoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 1.458
- Πόντοι
- 206
Δυστυχώς δεν έχω φώτο....μπορεί και να χει φύγει γιατί το τελευταίο δίμηνο η αφεντικινα τους κάνει αλλαγέςΠοιο ήταν το τραβελι ??
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 447
- Πόντοι
- 21
Δεν θυμάσαι ούτε όνομα δηλαδή?Δυστυχώς δεν έχω φώτο....μπορεί και να χει φύγει γιατί το τελευταίο δίμηνο η αφεντικινα τους κάνει αλλαγές
JohnFystikis80
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2023
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Ακόμα μόνη της το τρέχει. Εγώ προσωπικά πάω συχνά. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τηλέφωνα κλπ που έχουν αναφέρει άλλοι.Με το ***** στο Μαρούσι τί παίζει τώρα?
fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.665
- Πόντοι
- 206
Πιπίνι δεν τη λες. Όλες κάνουν φραπέ στο vip είναι στάνταρ. Το ίδιο ισχύει και για το χούφτωμα, τα κλπ που λες τα ξεχναςΈχεις πάρει φραπέ από το πιπινι?? Αφήνει χουφωματα κλπ?
Φραπέ με πόσα έξτρα ;Πιπίνι δεν τη λες. Όλες κάνουν φραπέ στο vip είναι στάνταρ. Το ίδιο ισχύει και για το χούφτωμα, τα κλπ που λες τα ξεχνας
fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.665
- Πόντοι
- 206
ρε φιλαράκι σου είπα ότι είναι στάνταρ τι δεν κατάλαβες. Τα έχουμε πει και γράψει χιλιάδες φορές. Δίνεις 50 και παίρνεις μασάζ και φραπέ τόσο απλάΦραπέ με πόσα έξτρα ;
Fullspoonmoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 1.458
- Πόντοι
- 206
Έψαξα στο WhatsApp αλλά έχει σταματήσει η λήψη της φωτογραφίας....θα την είχα βάλει...Δεν θυμάσαι ούτε όνομα δηλαδή?
Η φραπεδιά είναι στο πρόγραμμα ή με έξτρα? Παλιότερα με Φρόσω και Κατερίνα το έλεγαν passion massage.Ακόμα μόνη της το τρέχει. Εγώ προσωπικά πάω συχνά. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τηλέφωνα κλπ που έχουν αναφέρει άλλοι.
Φίλε κραχτης είναι η τύπισσα...έφαγα απίστευτη κοροϊδία.ειχα κλείσει ραντεβού μαζί της 2 φορές κ τις 2 τελικά όταν πήγα εκεί βρήκαν μια δικαιολογία κ μου έστειλαν άλλη...αλλά καλός μαλακας είμαι κ εγώ γτ δεν έφυγα την ίδια στιγμήΕπικοινωνία μέσω μηνυμάτων με vip την αφεντικίνα, της λέω θέλω να μπω με την Κατερίνα, η οποία είναι πιτσιρίκα και μου απαντάει ότι μπαίνει επιλεκτικά και να ρωτήσω την ίδια αν θέλει. Τι φάση;
JohnFystikis80
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2023
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Ναι και το ονομάζει well being τώρα.Η φραπεδιά είναι στο πρόγραμμα ή με έξτρα? Παλιότερα με Φρόσω και Κατερίνα το έλεγαν passion massage.
fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.665
- Πόντοι
- 206
Η Κατερίνα είναι η κοπέλα της υποδοχής. Κάνει μασάζ περιστασιακά όταν δεν υπάρχει δεύτερη μασέζ. Εγώ όταν ήταν διαθέσιμη έκανα συνεδρία μαζί της. Αν σου είπαν ότι ήταν διαθέσιμη και σου παρουσίασαν άλλη έπρεπε να φύγεις. Τώρα που έχουν 2 κοπέλες για μασάζ η Κατερίνα δεν προσφέρει υπηρεσίες. Κράχτης πάντως δεν είναιΦίλε κραχτης είναι η τύπισσα...έφαγα απίστευτη κοροϊδία.ειχα κλείσει ραντεβού μαζί της 2 φορές κ τις 2 τελικά όταν πήγα εκεί βρήκαν μια δικαιολογία κ μου έστειλαν άλλη...αλλά καλός μαλακας είμαι κ εγώ γτ δεν έφυγα την ίδια στιγμή
Kon17cmmm
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2024
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα,δεν συνηθίζω να γράφω αλλά είδα χθες την συγκεκριμένη φωτογραφία και ψήθηκα να κλείσω ραντεβού.Ωραιο μασάζ αν και τονίζω ότι δεν έχω εμπειρία(έκανε περάσματα),δεν μιλάει ελληνικά,στο τέλος με γύρισε και μου τον έπαιξε ενώ την χουφτωνα.Γενικα πολλή ωραία εμπειρία.![]()
5 δευτερόλεπτα δείχνει αυτήν εδώ την εικόνα και τπτ άλλο
Fullspoonmoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 1.458
- Πόντοι
- 206
Πως την λένε....μου την έστειλε προχτές φωτοβιντεο η αφεντικιναΚαλησπέρα,δεν συνηθίζω να γράφω αλλά είδα χθες την συγκεκριμένη φωτογραφία και ψήθηκα να κλείσω ραντεβού.Ωραιο μασάζ αν και τονίζω ότι δεν έχω εμπειρία(έκανε περάσματα),δεν μιλάει ελληνικά,στο τέλος με γύρισε και μου τον έπαιξε ενώ την χουφτωνα.Γενικα πολλή ωραία εμπειρία.
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.351
- Πόντοι
- 746
Σωματότυπος;Καλησπέρα,δεν συνηθίζω να γράφω αλλά είδα χθες την συγκεκριμένη φωτογραφία και ψήθηκα να κλείσω ραντεβού.Ωραιο μασάζ αν και τονίζω ότι δεν έχω εμπειρία(έκανε περάσματα),δεν μιλάει ελληνικά,στο τέλος με γύρισε και μου τον έπαιξε ενώ την χουφτωνα.Γενικα πολλή ωραία εμπειρία.