Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

count62

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
5.802
Πόντοι
1.056
Καλησπέρα,δεν συνηθίζω να γράφω αλλά είδα χθες την συγκεκριμένη φωτογραφία και ψήθηκα να κλείσω ραντεβού.Ωραιο μασάζ αν και τονίζω ότι δεν έχω εμπειρία(έκανε περάσματα),δεν μιλάει ελληνικά,στο τέλος με γύρισε και μου τον έπαιξε ενώ την χουφτωνα.Γενικα πολλή ωραία εμπειρία.
πού ειναι; όνομα; ποιο μαγαζί;

Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Like
66
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές . Τα χούφτωμα στο βιπ είναι μέσα στο 50αρικο?

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.631
Πόντοι
206
αδύνατη και αβυζη. Μασαζ ομως καλο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλησπέρα συναγωνιστές . Τα χούφτωμα στο βιπ είναι μέσα στο 50αρικο?
Χούφτωμα ναι αλλά πανω απο τα ρούχα

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
5
Like
4.210
Πόντοι
446

JohnFystikis80

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2023
Like
14
Πόντοι
0
Μάλλοη

Μάλλον ΔΕΝ πας συχνά τότε τύπε
Εγώ είπα την δική μου εμπειρία όπως όλοι. Τώρα το συχνά η όχι καθένας το ορίζει μονος του. Παίζει και ρόλο τι ώρες πας προφανώς. Απόγευμα προς βράδυ θα έχει και περισσότερα τηλέφωνα για ραντεβού. Εγώ καταφέρνω να πάω νωρίς.

Champ

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
356
Πόντοι
20
Έκανα μία επανάληψη με Μαρία από Νεπάλ στο Thai dream massage. Καθώς ήμουν από προπόνηση ζήτησα δυνατό μασάζ στο οποίο πήγε πολύ καλά, με έφτιαξε έτοιμο για μαραθώνιο, ο φραπές στο τέλος πολύ καλός, δεν βγάζει ρούχα δεν γουστάρει χουφτωματα κόστος 50 όλα.

babis84

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Κριτικές
27
Like
1.734
Πόντοι
1.076
Εγώ είπα την δική μου εμπειρία όπως όλοι. Τώρα το συχνά η όχι καθένας το ορίζει μονος του. Παίζει και ρόλο τι ώρες πας προφανώς. Απόγευμα προς βράδυ θα έχει και περισσότερα τηλέφωνα για ραντεβού. Εγώ καταφέρνω να πάω νωρίς.
κ εγω που παω νωρις,ειναι με το hands free στο αυτι ενω σε τριβει.Μαλιστα μια φορα σταματησε να ανοιξει κ την πορτα σε delivera.Ειναι λιγο ξενερωτικο κ σιγουρα αντιεπαγγελματικο.Αλλα ο καθενας εχει την αποψη του
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για ποιο μαγαζι λεμε φιλοι μου;;
Στο μαρουσι,αλλα πως ονομαζεται;;
Grace

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
1.416
Πόντοι
206
Έκανα μία επανάληψη με Μαρία από Νεπάλ στο Thai dream massage. Καθώς ήμουν από προπόνηση ζήτησα δυνατό μασάζ στο οποίο πήγε πολύ καλά, με έφτιαξε έτοιμο για μαραθώνιο, ο φραπές στο τέλος πολύ καλός, δεν βγάζει ρούχα δεν γουστάρει χουφτωματα κόστος 50 όλα.
Πολύ καλή μασέζ το κατέχει το thai massage...

• Like
Αντιδράσεις: Champ

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
6
Like
520
Πόντοι
300
επισκεψη μετα απο καιρο στο galaxy.προγραμμα 40 τα 50 λεπτα.δυστυχως ακομα δεν εχουμε δικαιωμα επιλογης...σκαει μυτη για συνεδρια η φαιη...την βλεπεις κ σκιαζεσαι ενα πραγμα:cheesy:καλουτσικο μασαζ κ φραπεδακι αλλα ρε πουστη μου λεφτα δινουμε κ θελουμε να βλεπεται κ λιγο τουλαχιστον...αλλο να σε φραπεδιαζει ενα καλο κ αλλο ο γιανγκουλας...ελεος πια φερτε κανα τρυφερο η ας επιλεγουμε εμεις.δεν λεω ευγενικη κ χαμογελαστη ηταν αλλα για ιδιαιτερα γουστα...

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
32
Like
4.460
Πόντοι
7.195
επισκεψη μετα απο καιρο στο galaxy.προγραμμα 40 τα 50 λεπτα.δυστυχως ακομα δεν εχουμε δικαιωμα επιλογης...σκαει μυτη για συνεδρια η φαιη...την βλεπεις κ σκιαζεσαι ενα πραγμα:cheesy:καλουτσικο μασαζ κ φραπεδακι αλλα ρε πουστη μου λεφτα δινουμε κ θελουμε να βλεπεται κ λιγο τουλαχιστον...αλλο να σε φραπεδιαζει ενα καλο κ αλλο ο γιανγκουλας...ελεος πια φερτε κανα τρυφερο η ας επιλεγουμε εμεις.δεν λεω ευγενικη κ χαμογελαστη ηταν αλλα για ιδιαιτερα γουστα...
Μα πως; Ο giorgosman1 στις 9 του Απριλιου είπε ότι ήταν πολύ καλη. Δεν είναι προμοτορας, απλά όλες του αρέσουν από εκει εντελώς τυχαία.

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
6
Like
520
Πόντοι
300
Μα πως; Ο giorgosman1 στις 9 του Απριλιου είπε ότι ήταν πολύ καλη. Δεν είναι προμοτορας, απλά όλες του αρέσουν από εκει εντελώς τυχαία.
κοιτα σε μασαζ κ φραπε ηταν οκ...αν του αρεσε κ σε εμφανιση τοτε γαμησε τα...μονο που την βλεπεις σου πεφτει:cheesy::cheesy:...θελουμε ωραιες γυναικες να μας πιανουν την τσαπου κ οχι δρακους!!!!

kapsa

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
392
Πόντοι
21
κοιτα σε μασαζ κ φραπε ηταν οκ...αν του αρεσε κ σε εμφανιση τοτε γαμησε τα...μονο που την βλεπεις σου πεφτει:cheesy::cheesy:...θελουμε ωραιες γυναικες να μας πιανουν την τσαπου κ οχι δρακους!!!!
Εχει δικηο ο φίλος ταρίφας.Θα έπρεπε να διαλέγουμε.Η δικαιολογία ότι αν διαλέγουμε κάποιες θα δούλευαν πολύ και άλλες καθόλου δεν ευσταθεί.Φερτε γυναικάρες και δεν θα υπάρχει πρόβλημα.
.

Ted Antonis

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2022
Like
28
Πόντοι
0
Τελικα αν θελουμε μια που να βλεπεται να κανει οκ μασαζ και να μην φραπαρει σαν αγγαρια τι επιλογες εχουμε;

giorgosman1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2017
Κριτικές
8
Like
1.254
Πόντοι
481
Εσύ φίλε μου έχεις μεγάλο πρόβλημα τελικά. Εγώ ανέφερα για ομορφιά? Εγώ είπα ότι είπε ο Ταριφας. Καλό μασάζ και φραπέ
. Μας έχεις πριξει προμοτορας και προμοτορας.

Συνημμένα

• Screenshot_20250430_081339_Opera.jpg
    Screenshot_20250430_081339_Opera.jpg
    152,7 KB · Εμφανίσεις: 18

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom