nik.the.master
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2024
- Like
- 113
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα συναγωνιστές . Τα χούφτωμα στο βιπ είναι μέσα στο 50αρικο?
αδύνατη και αβυζη. Μασαζ ομως καλοΣωματότυπος;
Χούφτωμα ναι αλλά πανω απο τα ρούχαΚαλησπέρα συναγωνιστές . Τα χούφτωμα στο βιπ είναι μέσα στο 50αρικο?
Τα περισσοτερα ναιΑυτά τα μασατζιδικα δουλεύουν και ΣΚ?
Μάλλον ΔΕΝ πας συχνά τότε τύπεΑκόμα μόνη της το τρέχει. Εγώ προσωπικά πάω συχνά. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τηλέφωνα κλπ που έχουν αναφέρει άλλοι.
εδω και περίπου 3 χρόνια well being λεγεταιΝαι και το ονομάζει well being τώρα.
Εγώ είπα την δική μου εμπειρία όπως όλοι. Τώρα το συχνά η όχι καθένας το ορίζει μονος του. Παίζει και ρόλο τι ώρες πας προφανώς. Απόγευμα προς βράδυ θα έχει και περισσότερα τηλέφωνα για ραντεβού. Εγώ καταφέρνω να πάω νωρίς.Μάλλοη
Μάλλον ΔΕΝ πας συχνά τότε τύπε
Για ποιο μαγαζι λεμε φιλοι μου;;εδω και περίπου 3 χρόνια well being λεγεται
κ εγω που παω νωρις,ειναι με το hands free στο αυτι ενω σε τριβει.Μαλιστα μια φορα σταματησε να ανοιξει κ την πορτα σε delivera.Ειναι λιγο ξενερωτικο κ σιγουρα αντιεπαγγελματικο.Αλλα ο καθενας εχει την αποψη τουΕγώ είπα την δική μου εμπειρία όπως όλοι. Τώρα το συχνά η όχι καθένας το ορίζει μονος του. Παίζει και ρόλο τι ώρες πας προφανώς. Απόγευμα προς βράδυ θα έχει και περισσότερα τηλέφωνα για ραντεβού. Εγώ καταφέρνω να πάω νωρίς.
GraceΓια ποιο μαγαζι λεμε φιλοι μου;;
Στο μαρουσι,αλλα πως ονομαζεται;;
Πολύ καλή μασέζ το κατέχει το thai massage...Έκανα μία επανάληψη με Μαρία από Νεπάλ στο Thai dream massage. Καθώς ήμουν από προπόνηση ζήτησα δυνατό μασάζ στο οποίο πήγε πολύ καλά, με έφτιαξε έτοιμο για μαραθώνιο, ο φραπές στο τέλος πολύ καλός, δεν βγάζει ρούχα δεν γουστάρει χουφτωματα κόστος 50 όλα.
Αυτή την φορά ήταν πολύ καλή στο δυνατό που ζήτησαΠολύ καλή μασέζ το κατέχει το thai massage...
Μα πως; Ο giorgosman1 στις 9 του Απριλιου είπε ότι ήταν πολύ καλη. Δεν είναι προμοτορας, απλά όλες του αρέσουν από εκει εντελώς τυχαία.επισκεψη μετα απο καιρο στο galaxy.προγραμμα 40 τα 50 λεπτα.δυστυχως ακομα δεν εχουμε δικαιωμα επιλογης...σκαει μυτη για συνεδρια η φαιη...την βλεπεις κ σκιαζεσαι ενα πραγμακαλουτσικο μασαζ κ φραπεδακι αλλα ρε πουστη μου λεφτα δινουμε κ θελουμε να βλεπεται κ λιγο τουλαχιστον...αλλο να σε φραπεδιαζει ενα καλο κ αλλο ο γιανγκουλας...ελεος πια φερτε κανα τρυφερο η ας επιλεγουμε εμεις.δεν λεω ευγενικη κ χαμογελαστη ηταν αλλα για ιδιαιτερα γουστα...
κοιτα σε μασαζ κ φραπε ηταν οκ...αν του αρεσε κ σε εμφανιση τοτε γαμησε τα...μονο που την βλεπεις σου πεφτειΜα πως; Ο giorgosman1 στις 9 του Απριλιου είπε ότι ήταν πολύ καλη. Δεν είναι προμοτορας, απλά όλες του αρέσουν από εκει εντελώς τυχαία.
Εχει δικηο ο φίλος ταρίφας.Θα έπρεπε να διαλέγουμε.Η δικαιολογία ότι αν διαλέγουμε κάποιες θα δούλευαν πολύ και άλλες καθόλου δεν ευσταθεί.Φερτε γυναικάρες και δεν θα υπάρχει πρόβλημα.κοιτα σε μασαζ κ φραπε ηταν οκ...αν του αρεσε κ σε εμφανιση τοτε γαμησε τα...μονο που την βλεπεις σου πεφτει...θελουμε ωραιες γυναικες να μας πιανουν την τσαπου κ οχι δρακους!!!!
Εσύ φίλε μου έχεις μεγάλο πρόβλημα τελικά. Εγώ ανέφερα για ομορφιά? Εγώ είπα ότι είπε ο Ταριφας. Καλό μασάζ και φραπέΜα πως; Ο giorgosman1 στις 9 του Απριλιου είπε ότι ήταν πολύ καλη. Δεν είναι προμοτορας, απλά όλες του αρέσουν από εκει εντελώς τυχαία.
Απλά παρέλειψες να αναφέρεις εμφάνιση. Οκ.Εσύ φίλε μου έχεις μεγάλο πρόβλημα τελικά. Εγώ ανέφερα για ομορφιά? Εγώ είπα ότι είπε ο Ταριφας. Καλό μασάζ και φραπέ
. Μας έχεις πριξει προμοτορας και προμοτορας.