Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.548
Πόντοι
201
Mαλλον δεν θα βρίσκει κορασίδες... εχει κάνεις αγγελία η φώτο από Ελένη που δούλευε παλιά μαζί της Μεταξουργείο
Τι πρόγραμμα κανει και από εμφάνιση πως είναι?
κοντο μαλλι καλο προσωπο,σωμα με αρκετα πιασιματα,πολλα τατου,ευδιαθετη πολυ δεν ξερει καλο μασαζ,ξερει να γλυφει και να κανει ερωτικα παιχνιδια,τουλαχιστον οταν ηταν στο galaxy ,τωρα στο vip δεν γνωριζω τις ορεξεις της...

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
244
Πόντοι
36
κοντο μαλλι καλο προσωπο,σωμα με αρκετα πιασιματα,πολλα τατου,ευδιαθετη πολυ δεν ξερει καλο μασαζ,ξερει να γλυφει και να κανει ερωτικα παιχνιδια,τουλαχιστον οταν ηταν στο galaxy ,τωρα στο vip δεν γνωριζω τις ορεξεις της...
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.260
Πόντοι
456
Εχει αναφερθεί ότι δούλευε και στα ''σπιτάκια'' παλαιότερα...

sweety72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Κριτικές
7
Like
1.235
Πόντοι
371
Καλησπερα στην ομαδα. μια marina koval μασαζοθεραπευτρια στον αλιμο. γνωριζουμε κατι?
φαινεται πολυ ωραια γυναικα.

• Like
Αντιδράσεις: a.step

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
37
Like
4.059
Πόντοι
7.195
Καλησπερα στην ομαδα. μια marina koval μασαζοθεραπευτρια στον αλιμο. γνωριζουμε κατι?
φαινεται πολυ ωραια γυναικα.
Αν κάνεις αναζήτηση θα βρεις απαντήσεις στο ερώτημα σου.

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.329
Πόντοι
746
Εχει αναφερθεί ότι δούλευε και στα ''σπιτάκια'' παλαιότερα...
Ναι δούλευε στο αχαρνων δίπλα απτο βενζινάδικο Πάρκινκ δίπλα απτο σουβλατζίδικο! Ηταν θρύλος! Τα τελευταία χρόνια πήρε πολλά κιλά! Άρχισα τα μασάζ και μέχρι τελευταία είχε αγγελία για δικό της χώρο! 50€ τώρα δν ξέρω αν πήγε στο VIP!

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
19.044
Πόντοι
3.246

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
244
Πόντοι
36
μηπως ειναι μια Μαιρη που εχει αγγελια στην αλλη πλατφορμα?

losmono

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2024
Like
141
Πόντοι
0
Πήγα vip beauty με Ζωή. Η κοπέλα αντικείμενα είναι γοητευτική. Εκφραστικό πρόσωπο με ωραία μάτια. Βγάζει ωραία θηλυκότητα, πέρασα όμορφα και μου φάνηκε αρκετά δοτική σαν γυναίκα με γλυκιά συμπεριφορά. Ευγενικός χαρακτήρας. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως από το φραπεδακι της δεν μου φαίνεται να είναι ιδιαίτερα έμπειρη στο τι και πως...

Overall θα την ξανά επισκεφθώ!

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.631
Πόντοι
206
Πήγα vip beauty με Ζωή. Η κοπέλα αντικείμενα είναι γοητευτική. Εκφραστικό πρόσωπο με ωραία μάτια. Βγάζει ωραία θηλυκότητα, πέρασα όμορφα και μου φάνηκε αρκετά δοτική σαν γυναίκα με γλυκιά συμπεριφορά. Ευγενικός χαρακτήρας. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως από το φραπεδακι της δεν μου φαίνεται να είναι ιδιαίτερα έμπειρη στο τι και πως...

Η Ζωή ή πρώην Λίνα από galaxy είναι gilf 55+. Ok έχει ωραία μάτια αλλά μέχρι εκεί. Ούτε μασάζ ξέρει και ο φραπές είναι από αγγαρεία

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
6
Like
520
Πόντοι
300
Η Ζωή ή πρώην Λίνα από galaxy είναι gilf 55+. Ok έχει ωραία μάτια αλλά μέχρι εκεί. Ούτε μασάζ ξέρει και ο φραπές είναι από αγγαρεία
Ζωη πρωην Λινα Μελινα Ζηνα...100 ονοματα εχει αλλαξει..αλλα καλη για την ηλικια της...ψηνομαι να την παρω body to body...θα γραψω ανατριχιαστικες λεπτομερειες συντομα:rockon:

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.631
Πόντοι
206
Ζωη πρωην Λινα Μελινα Ζηνα...100 ονοματα εχει αλλαξει..αλλα καλη για την ηλικια της...ψηνομαι να την παρω body to body...θα γραψω ανατριχιαστικες λεπτομερειες συντομα:rockon:
Την είχα πάρει b&b στο Galaxy και ήταν πεταμένα λεφτά. Βέβαια ο καθένας έχει τα γούστα του

Vasilis66

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2025
Like
34
Πόντοι
0

Εγώ όταν πήγα ήταν η πρώτη μου φορά σε τέτοιο μαγαζί, γλυκιά και ευγενική ήταν, εντυπωσιακή δεν θα την έλεγα( μπορεί να φταίει οτι είμαι λίγο μετά τα 30 και δεν μου φάνηκε κάτι το ιδιαίτερο. ) Σαν μασάζ όπως έγραψα και όταν πήγα ήταν ικανοποιητικό, αλλά ο φραπές πολύ βιαστικός και ειλικρινά σαν να μην ήξερε τι κάνει. Για μια φορά ήταν οκ. Επόμενη φορά θα ψάξω για κάτι πιο αισθησιακό.

Vasilis66

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2025
Like
34
Πόντοι
0
Τελικά εκτός από VIP kai thai dream, υπάρχει κάτι άλλο σε μασάζ με εκτόνωση? Δεν θέλω σεξ, ενα χαλαρωτικό μασαζάκι και ωραίο φραπέ για τελείωμα.

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.631
Πόντοι
206
Τελικά εκτός από VIP kai thai dream, υπάρχει κάτι άλλο σε μασάζ με εκτόνωση? Δεν θέλω σεξ, ενα χαλαρωτικό μασαζάκι και ωραίο φραπέ για τελείωμα.
Υπάρχει και το galaxy αν και σε εμένα δεν μου αρέσει. πριν μερικούς μήνες το vip είχε 2-3 αστέρια στο μασάζ με υπέροχο φραπέ. Τώρα χάλασε και αυτό και έχεις μόνο μιλφογκιλφ....κρίμα

• Like
Αντιδράσεις: FROID

losmono

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2024
Like
141
Πόντοι
0
55+ !? Έλα ρε συ! Οκ το ότι δεν μπορώ να υπολογίσω ηλικίες το έχω διαπιστώσει πολλάκις, αλλά πραγματικά αν με ρωτούσε κάποιος, θα έλεγα γύρω στα 45, 40φεύγα!

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.631
Πόντοι
206
55+ !? Έλα ρε συ! Οκ το ότι δεν μπορώ να υπολογίσω ηλικίες το έχω διαπιστώσει πολλάκις, αλλά πραγματικά αν με ρωτούσε κάποιος, θα έλεγα γύρω στα 45, 40φεύγα!
Η καύλα μαλλον σου έχει μειώσει την όραση....Ξαναδές την σε φως και τα λέμε πάλι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom