Νέα

Malvina

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (4 μέλη και 12 επισκέπτες)

ChillGuy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2024
Κριτικές
7
Like
663
Πόντοι
300
Το στρες που προκαλείται μέσω της δουλειάς μας δεν είναι απλώς «ψυχολογικό». Είναι βιολογικό δηλητήριο για τον εγκέφαλο, πάμε να εξηγήσω.
Η μακροπρόθεσμη έκκριση της ορμόνης κορτιζόλης, συρρικνώνει τον ιππόκαμπο ο οποίος αποτελεί κέντρο μνήμης και μάθησης, υπερδιεγείρει την αμυγδαλή που συνδέεται με φόβο και άγχος και σταδιακά εξασθενεί τον προμετωπιαίο φλοιό (σημείο κέντρου λήψεων και αποφάσεων).
Η αυξημένη κορτιζόλη λοιπόν είναι μια σταδιακή φθορά για τα νευρικά κύτταρα.
Στη γλώσσα σας «καμμένη γκόμενα».
Προτείνω αυτό εδώ για μελέτη για τους λάτρεις του διαβάσματος.

Sapolsky et al., Nature Reviews Neuroscience, 2000; McEwen & Morrison, PNAS, 2013.

Η κορτιζόλη δεν θα σε ρωτήσει ποτέ πόσα παίρνεις. Αν το σώμα σου ζει υπό πίεση, το νευρικό σου σύστημα θα το πληρώσει, όποια κι αν είναι η δουλειά σου, όσα λεφτά και να βγάζεις εκτός κι εάν κάποιος ξύνεται σε ένα γραφείο γράφοντας 2 λέξεις στο Word.

Το να συνδέει κάποιος το χρήμα με την πορνεία δείχνει νοητική φτώχεια και σε καμία περίπτωση ηθική ανωτερότητα.
Έχω πελάτες αγαπημένους με πολύ δύσκολες δουλειές με τρελό στρες. Επίσης έχουν στρες με την υγεία τους, την οικογένειά τους. Όλοι κάπου πονάμε και υποφέρουμε.
Το να μας λένε ότι «έλα μωρέ βγάζετε τόσα σιγά το άγχος» είναι μια μορφή απαξίωσης. Ο εγκέφαλός μας φθείρεται εφόρου ζωής, προκαλεί PTSD, σε κοπέλες που δεν έχουν αντοχές προκαλεί χρήση ουσιών βαριά, προκαλεί γυναικολογικά προβλήματα όπως και αυτοάνοσα.
Ναι, μα, μου βγάζετε τόσα. Θεωρείς ότι το χρήμα είναι ευτυχία?
Ευτυχία είναι να μπορείς να νιώθεις ελεύθερος και όχι να κοιτάς το ένα σου εκατομμύριο πίνοντας 10 γραμμάρια κοκαΐνης την ημέρα απλά κοιτώντας τα. Η κατάθλιψη δεν μετράει λεφτά, στάτους και ομορφιά. Κοιτάζει την ανισορροπία που έχει δημιουργηθεί στη ζωή κάποιου.

Κατά την άποψή μου λοιπόν, «δουλεύεις = πουλιέσαι» είναι τόσο παλιά φιλοσοφία όσο και η αμάθεια που τη γεννά ως ιδεολογία.

Το έχω αναφέρει πολλάκις, δεν κλαίγομαι για τις επιλογές μου. Αλλά δεν ανέχομαι κανένας για καμία κοπέλα να φέρει άποψη για αυτό που κάνουμε ΑΚΟΜΑ και συνειδητά. Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία όταν βρίσκεσαι στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους, όταν το αγαπημένο σου πρόσωπο σκοτώθηκε στα χέρια σου, όταν παθαίνεις καρκίνο, όταν χάνεις χέρια, πόδια κ.ο.κ.
Και όλα μου τα παραδείγματα πάνε σε όλες τις δύσκολες δουλειές των αντρών της παρέας εδώ, μαραγκοί, οικοδόμοι, καθαρίστριες κτλ.
Κι εάν είχαμε μαγικό ραβδί που θα έσβηνε το άγχος, δεν θα υπήρχε οι έννοια των πλουσίων ανθρώπων, ούτε των αγχωμένων εκατομμυριούχων.
Όλοι χρειαζόμαστε στήριξη και σωστούς ανθρώπους και λιγότερη κακία και μιζέρια.
Και αγαπητέ μου, τα λεφτά μας καλύπτουν τους απλήρωτους λογαριασμούς και τα χρέη, όχι το στρες μας.
Το άγχος δεν υφίσταται να κάνει διακρίσεις στο εισόδημα του καθενός,
κι εάν σε έχουν νουθετήσει να θεωρείς ότι το χρήμα θεραπεύει τον εγκέφαλο, δεν έχεις δει ποτέ νύχτα κάποιος να ξεβράζει τα σωθικά του από τον πόνο που αισθάνεται ψυχικά.
Η άγνοια δεν συνεπάγεται με άποψη αλλά με σύμπτωμα.
Πολύ δυνατό και ουσιαστικό κείμενο. Έχεις απόλυτο δίκιο σε όσα γράφεις — το στρες δεν κάνει διακρίσεις και η ψυχική φθορά είναι κοινή σε όλους μας, ανεξαρτήτως δουλειάς ή εισοδήματος. Ο τρόπος που το εξηγείς δείχνει και γνώση και ευαισθησία.

Εύχομαι ειλικρινά να αναρρώσεις πλήρως και να επιστρέψεις δυνατή και ήρεμη. Ο σεβασμός προς το σώμα και την ψυχή είναι πάντα πάνω απ’ όλα. Καλή συνέχεια και καλή δύναμη

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
18
Like
2.105
Πόντοι
1.196
"Άγχος έχεις όταν ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ΅Σ εαν οι ΠΟΡΟΙ που διαθέτεις επαρκούν για αυτό που θέλεις
(ή 'πρέπει') να πετύχεις. Οπότε για να απαλλαγείς από το άγχος σου, αύξησε είτε τους πόρους, είτε την γνωση σου για αυτούς"

[Ο Κινέζος παππούς μου]​

toynick

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2024
Like
12
Πόντοι
0
Πάρτε παλιά φωτό να ηρεμήσει το κλίμα..
1000183476.jpg
Φοβερή φώτο!!! Σε περιμένουμε πως και πως....

OP
OP
DiorPoison

DiorPoison

Call-Girl
Εγγρ.
3 Φεβ 2023
Like
50.436
Για όσα αγόρια μπερδεύτηκαν , να υπενθυμίσω ότι το ζήτημα υγείας δεν ξεκίνησε με ψυχοσωματικό πρόσχημα και ουδέποτε κλάφτηκα για τη δουλειά μου και έχω πλήρη επίγνωση των επιπτώσεών της! Εξού και δεν το έριξα καθημερινά στη ντρόγκα επι 6 χρόνια και παραμένω σώας τας φρένας? Πώς καταλήξαμε στη πλήρη ανάλυση του ψυχισμού της εκδιδόμενης σε τόσο μεγάλο βαθμό? (Δίχως να αναιρώ ότι το ανέφερα κι εγώ.)
Όσες δεν κατάφεραν να αντέξουν, έπεσε κοκαΐνη, αλκοόλ κι όλα τα συναφή δίχως να κατηγορώ καμία. Όποιος διαβάσει το πρώτο άρθρο του blog (το τελευταίο δηλαδή) θα διαβάσει έρευνές. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας και σύντομα ξανά μαζί με ωραίες στιγμές. Καληνύχτα από εμένα, θα προτιμούσα να μη συμμετάσχω σε καμία ίντριγκα λόγω της υγείας μου, ευχαριστώ.
IMG_6084.jpeg

Τελευταία τροποποίηση:

omeredi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
1
Like
1.418
Πόντοι
206
Οφείλω να σου πω ότι ακόμα κ αν τα έχεις κάνει , θα έρθει η στιγμή που ξαφνικά θα νιώσεις ότι ο κόσμος που ήξερες κ ζούσε θα αλλάξει αρδην !

Η εποχή μας είναι πραγματικά απρόβλεπτη κ η θεωρία της πεταλούδας βρίσκει εφαρμογή καθημερινά.

Για όσους έχουν γεννηθεί στο τέλος της δεκαετίας του1960 θα πω ότι έχουν περάσει πάνω από πέντε ή έξι κρίσεις που τους έχουν κάνει να χάσουν το έδαφος κατω από τα πόδια τους.

Κ στο λέει κάποιος που έχει μεταπτυχιακά , ουκ ολίγες επαγγελματικές πιστοποιήσεις, σε έναν κλάδο που αλλάζει συχνά κ σε αφήνει εκτος αν δεν τον ακολουθείς.

Αρα ακόμα κ αν επενδύεις στα τριάντα , θα φτάσει κάποια στιγμή που στα σαράντα θα έχεις μείνει εκτός κ θα πρέπει να μπεις πάλι στη διαδικασία να διαβάσεις να εξελιχθείς να αλλάξεις να προσαρμοστείς.

Και σου έχω μια έκπληξη στα σαρανταπέντε θα πρέπει να το κάνεις πάλι και πάλι και πάλι .

Αρα αυτό που έγραψες , δείχνει ότι εισαι από αυτούς που ποτέ σου δεν έχεις ζήσει άγχος αγωνία φόβο ρίσκο και όλα σου πάνε ρόδι !

Πες μου πως το κάνεις γιατί 30+ χρόνια που δουλεύω νιώθω χειρότερα από όσα νιώθει κάθε κυρία του χώρου .

Να μην βάλω το τι σημαίνει να στηρίζεις άλλους κ να είσαι ο μόνος που εργάζεται, ανεξαρτήτως το πόσο καλά αμοίβεται η εργασία που προσφέρεις .

Στο κάτω κάτω της γραφής εγώ πουλάω το δικό μου κορμί σε έναν εργοδότη που με χρησιμοποιεί 21 ημέρες 40 ώρες την εβδομάδα.
Εγω ειμαι μικρότερος, στα Late της gen X

Έχω υπάρξει μόλις 5 χρόνια μισθωτός υπάλληλος και πολλά ως ελ επαγγ και επιχειρηματιας και ξερω απο πρωτο χερι αυτα που λες!

Τις ξενέρες τις επιτυχίες τις καταστροφές τις αλλαγές και το να βλεπεις τον κόσμο να αλλάζει! Το φαινόμενο πεταλούδας...

Και απο πρωτο χερι θα σου πω οτι σε περιόδους επιτυχίας το οικονομικό ερχόταν δεύτερο, Η αδρεναλίνη και το καύσιμο στην επιτυχία ήταν το να βλεπεις αυτο που σχεδίασες επένδυσες και ξενύχτησες να πετυχαίνει! Κάτι που πολλά επαγγέλματα και μία κοπέλα του χώρου δε μπορούν να νιώσουν! Σε αυτή τη δουλειά αν ξεφύγει το μυαλό απο το οικονομικό δλδ κανω αυτη τη δουλεια και ικανοποιούμαι γιατι παιρνω το νεο iphone,νεα τσαντα, ενα καλο αυτοκίνητο διακοπες το καλοκαίρι και λεφτά στην κάρτα να κινούμαι τελματώνεις!

Αν το οικονομικό κίνητρο συνεχίζει ή βαζεις στόχους το αντέχεις/κάνεις πιο άνετα, διαφορετικά ο ψυχίατρος είναι στο 1,01

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για άνδρες που έχουν κενά, ανασφάλεις και κομπλεξ και με τις κοπέλες του χωρου κάνουν τους αγαπούληδες και περισσότερο απο το σεξ αναζητουν και ενα ακροατήριο ή καποια να τους δώσει σημασία!
Πληρώνουν για σεξ και πανε για εξομολόγηση! Ε αυτοί σε μεγάλο ποσοστό έχουν θέματα και πρέπει να αναζητησουν βοήθεια!

Οπως εγραψα εκτιμώ αφάνταστα την κυνικότητα της Ανατασίας42 σε αυτά που γράφει παρουσιάζοντας τον εαυτό της ακόμα και την Nayomi-helen, με όλα τα θέματά της!

Δεν αναφερομαι στη Μαλβινα, το λύσαμε ιδιωτικά

darklife

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Για όσα αγόρια μπερδεύτηκαν , να υπενθυμίσω ότι το ζήτημα υγείας δεν ξεκίνησε με ψυχοσωματικό πρόσχημα και ουδέποτε κλάφτηκα για τη δουλειά μου και έχω πλήρη επίγνωση των επιπτώσεών της! Εξού και δεν το έριξα καθημερινά στη ντρόγκα επι 6 χρόνια και παραμένω σώας τας φρένας? Πώς καταλήξαμε στη πλήρη ανάλυση του ψυχισμού της εκδιδόμενης σε τόσο μεγάλο βαθμό? (Δίχως να αναιρώ ότι το ανέφερα κι εγώ.)
Όσες δεν κατάφεραν να αντέξουν, έπεσε κοκαΐνη, αλκοόλ κι όλα τα συναφή δίχως να κατηγορώ καμία. Όποιος διαβάσει το πρώτο άρθρο του blog (το τελευταίο δηλαδή) θα διαβάσει έρευνές. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας και σύντομα ξανά μαζί με ωραίες στιγμές. Καληνύχτα από εμένα, θα προτιμούσα να μη συμμετάσχω σε καμία ίντριγκα λόγω της υγείας μου, ευχαριστώ.
IMG_6084.jpeg
Με το καλό να επιστρέψεις δυνατή. Πάνω απο ολα η υγεία μας.

OP
OP
DiorPoison

DiorPoison

Call-Girl
Εγγρ.
3 Φεβ 2023
Like
50.436
Εγω ειμαι μικρότερος, στα Late της gen X

Έχω υπάρξει μόλις 5 χρόνια μισθωτός υπάλληλος και πολλά ως ελ επαγγ και επιχειρηματιας και ξερω απο πρωτο χερι αυτα που λες!

Τις ξενέρες τις επιτυχίες τις καταστροφές τις αλλαγές και το να βλεπεις τον κόσμο να αλλάζει! Το φαινόμενο πεταλούδας...

Και απο πρωτο χερι θα σου πω οτι σε περιόδους επιτυχίας το οικονομικό ερχόταν δεύτερο, Η αδρεναλίνη και το καύσιμο στην επιτυχία ήταν το να βλεπεις αυτο που σχεδίασες επένδυσες και ξενύχτησες να πετυχαίνει! Κάτι που πολλά επαγγέλματα και μία κοπέλα του χώρου δε μπορούν να νιώσουν! Σε αυτή τη δουλειά αν ξεφύγει το μυαλό απο το οικονομικό δλδ κανω αυτη τη δουλεια και ικανοποιούμαι γιατι παιρνω το νεο iphone,νεα τσαντα, ενα καλο αυτοκίνητο διακοπες το καλοκαίρι και λεφτά στην κάρτα να κινούμαι τελματώνεις!

Αν το οικονομικό κίνητρο συνεχίζει ή βαζεις στόχους το αντέχεις/κάνεις πιο άνετα, διαφορετικά ο ψυχίατρος είναι στο 1,01

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για άνδρες που έχουν κενά, ανασφάλεις και κομπλεξ και με τις κοπέλες του χωρου κάνουν τους αγαπούληδες και περισσότερο απο το σεξ αναζητουν και ενα ακροατήριο ή καποια να τους δώσει σημασία!
Πληρώνουν για σεξ και πανε για εξομολόγηση! Ε αυτοί σε μεγάλο ποσοστό έχουν θέματα και πρέπει να αναζητησουν βοήθεια!

Οπως εγραψα εκτιμώ αφάνταστα την κυνικότητα της Ανατασίας42 σε αυτά που γράφει παρουσιάζοντας τον εαυτό της ακόμα και την Nayomi-helen, με όλα τα θέματά της!

Δεν αναφερομαι στη Μαλβινα, το λύσαμε ιδιωτικά
Για να το κλείσουμε οριστικά γιατί πολλοί εδώ μέσα τη βίζιτα την έχουν Ντουμπάι, Μύκονο και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλες ανούσιες σπατάλες που στο μέλλον τις αναγκάζουν να κάνουν πολλά παραπάνω ώστε να κρατήσουν πελατεία και κλαίνε με μαύρο δάκρυ καθώς αυτά τα λεφτά δεν γυρνάνε πίσω.
Σας είπε κανένας ότι όλες δουλεύουμε για άχρηστες πανάκριβες τσάντες που δεν έχουν απολύτως κανένα νόημα και είναι για τα ματάκια των επίσης αχρήστων τύπων, άχρηστα αυτοκίνητα (επίσης ακριβά γιατί πρέπει πρώτα να ξέρεις να οδηγάς για να πάρεις στα χέρια σου αμάξι υψηλού κυβισμού) που θα σου βγει η Παναγία στο σέρβις, story μόστρα στο Nammos με τον πάτο έξω αφού ξεμπλεχτεί το μαλλί μετά απ'όσα πέρασαν στα σκάφη των γνωστών αγνώστων και όσοι δουλεύουν στο luxury yachting ξέρουν, σας είπε επίσης ότι δουλεύουμε μόνο για να βρούμε κανένα μαλάκα να του τα αρμέξουμε δίχως αυτός να έχει ιδέα ότι παίρνουμε 2-5 άτομα ανά ημέρα? Ποιός σου είπε, ειδικά εσένα @omeredi ότι δεν έχουμε ζήσει άλλες δουλειές με το κουτάλι κιόλας? Έχεις αναρωτηθεί (θα μιλήσω με ανδρικό λόγο και με συγχωρείτε) πόσο καυλί έχουμε φάει σε "κανονικές δουλειές" και επειδή κάτι στη ζωή μας άλλαξε, αποφασίσαμε (κάποιες δεν το αποφάσισαν ούτε καν ε, τις οποίες επίσης παίρνετε, μη το ξεχνάμε) κάποιες για να ταΐζουν τα παιδιά τους γιατί ο σύζυγος ήταν κλασσικά μαλάκας και πήρε πόδι και έμεινε με 2 παιδιά, κάποιες έχουν επιχειρήσεις ολόκληρες και τα μυαλά τους ξεπερνάνε τουλάχιστον 60 άτομα μαζί εδώ μέσα και ΝΑΙ θα βάλω κι εμένα μέσα που παράλληλα που με τη δουλειά εδώ, προσπαθώ να τρέξω τουλάχιστον 3 project όπως και άλλες μου φίλες με πετυχημένες δουλειές και απίστευτο μυαλό, ακόμα και γυναίκα self-made που κάνει κάποια innovation στο ΙΤ Ναι, ακόμα και αυτή κάνει ραντεβού!
Πέρασα από ναυτιλία, από τον δικηγορικό κλάδο σε πολύ μικρή ηλικία, εστίαση, άπειρες δουλειές, τι πάτε να μας βγάλετε φτηνάτζες του εξώστη δίχως εγκεφαλική λειτουργία?Ξεκολλήστε από τα στερεότυπα σαν αυτού του τυπάκου που το καλοκαίρι έγραψε ότι πάμε Μύκονο οι βίζιτες το καλοκαίρι, που πιθανολογώ δεν έχει πατήσει καν το πόδι του εκεί.
Έχει γίνει καραμελίτσα ότι όσες βιζιτάρουμε το κάνουμε για τα λούσα, για τις πλαστικές σε ξένες χώρες κιόλας που κοστίζουν φθηνότερα, για να κάνουμε μόστρα την «καλή ζωή» στο Astir, για να ρουφάμε μπέκους μέρα νύχτα, οτι όλες έχουμε ύφος χιλίων καρδιναλίων κ.ο.κ
Όχι αγαπητέ μου, κάποιες όντως όσα βγάζουμε,τα επενδύουμε στις επιχειρήσεις μας και στο μέλλον μας και δεν θα έπρεπε να καίγεται καρφί πόσα βγάζουμε και τι κάνουμε σε κανέναν.
Επίσης από πότε είναι κατακριτέο πως ο καθένας σπαταλάει το χρήμα του? (Μιλάω για τους πελάτες)
Μπορεί απλά να αποζητάει παρέα καθώς ο κόσμος είναι ένας βόθρος μοναξιάς. Από πότε η συναισθηματική δυσλειτουργία για τον οποιονδήποτε λόγο κάποιων ανδρών αποτελεί κάτι κατακριτέο εφόσον δεν βλάπτουν τις κοπέλες? Σας πειράζουν οι αγαπούληδες που αν μη τι άλλο μας προσέχουν τουλάχιστον και όχι όσοι τον χώνουν αβίαστα ακάπωτα σε ναρκομανείς κοπέλες σε πιάτσες και το βγάζουν και βίντεο κιόλας να νιώσουν περήφανοι στους ομοίους τους.
Όλοι ξέρετε, όλοι ξέρουμε. Αρκετή τροφή για σκέψη.
Και πίστεψέ με αγαπημένε μου @omeredi , ξέρω πως είναι να ξενυχτάς προκειμένου να πετύχεις , η αδρεναλίνη στα σκάει στο όραμα πως θα τα καταφέρεις, όχι σε όλα τα άλλα. Εάν ο μόνος σου αυτοσκοπός αποτελεί το οικονομικό στοιχείο, λαϊκά μιλώντας, τον ήπιες και πες αλεύρι, ένας ψυχίατρος σε γυρεύει.
Τελματώνεις έχοντας μόνο οικονομικό στόχο, τελείωσες σαν ψυχισμός.
1000183571.jpg

Παραθέτω ξανά τα αισχρά σχόλιά σου μήπως και μπούμε σε μια γραμμή στη συζήτηση αυτή.
1000183573.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
44
Like
48.561
Πόντοι
11.246

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
44
Like
48.561
Πόντοι
11.246
img_6087-png.1484483

.....αμααααααν!!!!! :O
Τωρα σ'αγαπησα ενα "τι" παραπανω, να ξερεις :cool2::cool2::cool2:

ps. @Anna24 πες μου οτι δεν μου κανετε πλακα :confused::confused::confused:

omeredi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
1
Like
1.418
Πόντοι
206
Το κανεις παλι προσωπικό και μάλιστα οταν εγώ ΔΕΝ απαντησα σε εσένα. Στο εγραψα και ιδιωτικα αλλα δε το ακους, δε θελεις δε σε βολευει!

Να βγαλουμε στον τακο και να δειχνουμε με το δαχτυλο δλδ την εκδιδόμενη (δε λεω τανα, βαλτε οποια λεξη δεν ενοχλει) που το κανει για να φτιάξει την καθημερινότητα στα νιάτα της ,να πάρει αυτοκινητο τσάντα κλπ, αλλα οχι την (οποια λεξη) θελετε που το κανει για να χρηματοδοτησει τις μπιζνες της...

Χελλοοοοο... το ίδιο είναι! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΧΗ, ναι κανω αυτο, ναι το κανω για το σκοπο μου και πάω παρακάτω! Οσο το αρνεισαι θα υπαρχει η παλη και ο ψυχίατρος !

Αφηνω λοιπον και δημπσια αυτο εδω αφου το συνεχιζεις για να καταλαβει ο καθενας την εσωτρικη παλη που συμβανει μεσα σου!

1) Γραφεις σεντόνι για το τι ΤΡΑΒΑΤΕ οι κοπελες της δουλειας...ΚΑΙ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ....

Το στρες που προκαλείται μέσω της δουλειάς μας δεν είναι απλώς «ψυχολογικό». Είναι βιολογικό δηλητήριο για τον εγκέφαλο, πάμε να εξηγήσω.
Η μακροπρόθεσμη έκκριση της ορμόνης κορτιζόλης, συρρικνώνει τον ιππόκαμπο ο οποίος αποτελεί κέντρο μνήμης και μάθησης, υπερδιεγείρει την αμυγδαλή που συνδέεται με φόβο και άγχος και σταδιακά εξασθενεί τον προμετωπιαίο φλοιό (σημείο κέντρου λήψεων και αποφάσεων).
Η αυξημένη κορτιζόλη λοιπόν είναι μια σταδιακή φθορά για τα νευρικά κύτταρα.
Στη γλώσσα σας «καμμένη γκόμενα».

Ο εγκέφαλός μας φθείρεται εφόρου ζωής, προκαλεί PTSD, σε κοπέλες που δεν έχουν αντοχές προκαλεί χρήση ουσιών βαριά, προκαλεί γυναικολογικά προβλήματα όπως και αυτοάνοσα.

2) Και μετα ...

Σου είπε κανένας βρε θρασύδειλο ον με αρνητικό IQ ότι αντιμετωπίζω θέματα υγείας λόγω δουλειάς?Βάζει ως ένα μηδενικό, λέξεις μέσα στο στόμα μου που δεν ειπώθηκαν?

Όλες σου οι απαντήσεις και οι εκφράσεις σου λοιπον για να ανακρούσεις τον εαυτό σου αντανακλούν μια κοινωνία, έξω από φραγμούς, ηθική, σεβασμό και αξίες.
Μια κοινωνία, χωρίς κανόνες και μέτρο.
Κυρίως όμως, χωρίς παιδεία!!!
Και μια λογική εγω δεν είμαι σαν τις άλλες, εγώ το κάνω για άλλο λόγο!

Δε θα συμμετασχω αλλο σε αυτη την κομποστοποιηση συμπεριφορών, απλά, για την υπερίσχυση του..."ΕΓΩ" μεταξύ, ενός άσιμου...χρήστη του bou και μιας γνωστής...... "βαλε οποια λεξη δε σε ενοχλεί", που έχει την εξουσία, να λέει ό,τι θέλει και να αποθεώνουν οι αγαπούληδες για να πιστευει οτι λεει τα σωστα, όσο ο γιατρός με την ασπρη ποδιά πλησιάζει

Πέρασα από ναυτιλία, από τον δικηγορικό κλάδο σε πολύ μικρή ηλικία, εστίαση, άπειρες δουλειές, τι πάτε να μας βγάλετε φτηνάτζες του εξώστη δίχως εγκεφαλική λειτουργία?

Καλη γιατρειά!

Τελευταία τροποποίηση:

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
46
Like
34.794
Πόντοι
11.096
....δυσκολο ρουχο το παντελονι, θελει αρχιδια για να μεινει στην θεση του :coffee:
Που να τά βρούνε μαν; Για διακόσμηση τά έχουν ίσα για να λένε ότι κάτι έχουν μέσα από τό παντελόνι.

Από αυτά που βλέπω εδώ στα σχόλια μαν αμφιβάλω αν ξέρουν τί εστί εκδιδόμενες γυναίκες με ότι συνεπάγεται αυτό.
Κάποιοι νομίζουν ότι ανοίγουν τά πόδια περνούν τό χρήμα καί γειά σας τόσο εύκολα πιστεύουν.
Ας μπουν στην θέση μίας ιερόδουλης ή μίας που δουλεύει σέ κωλομπαρο ή στριπτίζου νά δουν τι κρύβεται πίσω από την μάσκα τής δουλειάς που φοράει ή κάθε κοπέλα για να αντιμετωπίσει ανεχτεί τόν κάθε τύπο, βάζω καί τόν εαυτό μου μέσα καί μετά ας μιλήσουν.
Νομίζουν ορισμένοι ότι επειδή έχουν πάρει την μισή καί βάλε Αθήνα από εκδιδόμενες ξέρουν καί τι τους γίνεται.

Ή Μαλβίνα εδώ είπε πολλά πού κατάλαβαν λίγοι, εδώσε τροφή για σκέψη αλλά ......

OP
OP
DiorPoison

DiorPoison

Call-Girl
Εγγρ.
3 Φεβ 2023
Like
50.436
Το κανεις παλι προσωπικό και μάλιστα οταν εγώ ΔΕΝ απαντησα σε εσένα. Στο εγραψα και ιδιωτικα αλλα δε το ακους, δε θελεις δε σε βολευει!

Να βγαλουμε στον τακο και να δειχνουμε με το δαχτυλο δλδ την εκδιδόμενη (δε λεω τανα, βαλτε οποια λεξη δεν ενοχλει) που το κανει για να φτιάξει την καθημερινότητα στα νιάτα της ,να πάρει αυτοκινητο τσάντα κλπ, αλλα οχι την (οποια λεξη) θελετε που το κανει για να χρηματοδοτησει τις μπιζνες της...

Χελλοοοοο... το ίδιο είναι! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΧΗ, ναι κανω αυτο, ναι το κανω για το σκοπο μου και πάω παρακάτω! Οσο το αρνεισαι θα υπαρχει η παλη και ο ψυχίατρος !

Αφηνω λοιπον και δημπσια αυτο εδω αφου το συνεχιζεις για να καταλαβει ο καθενας την εσωτρικη παλη που συμβανει μεσα σου!

1) Γραφεις σεντόνι για το τι ΤΡΑΒΑΤΕ οι κοπελες της δουλειας...ΚΑΙ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ....

2) Και μετα ...

Όλες σου οι απαντήσεις και οι εκφράσεις σου λοιπον για να ανακρούσεις τον εαυτό σου αντανακλούν μια κοινωνία, έξω από φραγμούς, ηθική, σεβασμό και αξίες.

Δε θα συμμετασχω αλλο σε αυτη την κομποστοποιηση συμπεριφορών, απλά, για την υπερίσχυση του..."ΕΓΩ" μεταξύ, ενός άσιμου...χρήστη του bou και μιας γνωστής...... "βαλε οποια λεξη δε σε ενοχλεί", που έχει την εξουσία, να λέει ό,τι θέλει και να αποθεώνουν οι αγαπούληδες για να πιστευει οτι λεει τα σωστα, όσο ο γιατρός με την ασπρη ποδιά πλησιάζει

Καλη γιατρειά!
Την άσπρη ποδιά εγώ τη φοράω, μην ανησυχείς, όπως και το να πηγαίνει άνθρωπος σε ψυχίατρο δεν είναι κακό και αντιθέτως δείχνει ότι έχει καταλάβει κάποιο εσωτερικό του ζήτημα.

Επίσης δεν υφίσταται στη νεοελληνική το ανακρούσεις.
Δεν στέκει γραμματικά ούτε συντακτικά.
Επίσης δεν με προσβάλλει τίποτα απ'όσα λες.
Από το 2023 άρχισες μαγκιές και αυτά εδώ δεν ξεχνιούνται.
Επίσης για την ιστορία, δεν μου έκατσε βαρύ το 150ρικο και αγαπώ το Σκλαβενίτη σαν σουπερμάρκετ.
Έληξε. Φιλια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Που να τά βρούνε μαν; Για διακόσμηση τά έχουν ίσα για να λένε ότι κάτι έχουν μέσα από τό παντελόνι..

Από αυτά που βλέπω εδώ στα σχόλια μαν αμφιβάλω αν ξέρουν τί εστί εκδιδόμενες γυναίκες με ότι συνεπάγεται αυτό.
Κάποιοι νομίζουν ότι ανοίγουν τά πόδια περνούν τό χρήμα καί γειά σας τόσο εύκολα πιστεύουν.
Ας μπουν στην θέση μίας ιερόδουλης ή μίας που δουλεύει σέ κωλομπαρο ή στριπτίζου νά δουν τι κρύβεται πίσω από την μάσκα τής δουλειάς που φοράει ή κάθε κοπέλα για να αντιμετωπίσει ανεχτεί τόν κάθε τύπο, βάζω καί τόν εαυτό μου μέσα καί μετά ας μιλήσουν.
Νομίζουν ορισμένοι ότι επειδή έχουν πάρει την μισή καί βάλε Αθήνα από εκδιδόμενες ξέρουν καί τι τους γίνεται.

Ή Μαλβίνα εδώ είπε πολλά πού κατάλαβαν λίγοι, εδώσε τροφή για σκέψη αλλά ......
Ευχαριστώ πολύ για τα σωστά λόγια!

OP
OP
DiorPoison

DiorPoison

Call-Girl
Εγγρ.
3 Φεβ 2023
Like
50.436

2) Και μετα ...

Καλη γιατρειά!
Κανένας δεν με αποθεώνει, μόνη μου υπερασπίζομαι τον εαυτό μου και δεν περιμένω καμία στήριξη. Μάθε πρώτα έναν άνθρωπο και μετά βγάλε επίθετα. Ο πρώτος που με αποκάλεσε πουτάνα και ότι μου έπεσαν βαριά τα 150 ήσουν εσύ. Ήμαρτον πια με το μίσος μερικών. Βγείτε κι εσείς στο κλαρί να ηρεμήσουμε όλοι. Καλημέρα να έχετε όλοι.

Τελευταία τροποποίηση:

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
44
Like
48.561
Πόντοι
11.246

omeredi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
1
Like
1.418
Πόντοι
206
Rule 1 σε καθε δημοσια συζήτηση! Οταν τελειωνουν τα επιχειρήματα αρχιζουν τα ορθογραφικά/συντακρικα να εχουν σημασια (μπαλα στην εξεδρα το λενε).

Εγω εμαι των θετικων επιστημων αλλα πάλι κουβά και παλι για τις εντυπώσεις! Οπως και για τις εντυπωσεις , αφου τελικα απο αυτες βρισκεις τροφη και ενδιαφεροςν εδω μεσα, ήταν και το "σου κανω δωρο το ραντεβου" το χρόνο και τις υπηρεσίες σου δλδ αφου και σε αυτό πηρες απαντηση ιδιωτικα!

Ανακρούσεις: (να, ας, αν, ίσως κλπ) β' ενικό υποτακτικής αορίστου του ρήματος ανακρούω · θα ανακρούσεις: β' ενικό οριστικής στιγμιαίου μέλλοντα του ρήματος ανακρούω ...

Και αφου λατρευεις τα Print screen και τα εχεις κάβα , στειλε και το γιατι έγραψα για τα 150 να δουμε και τα δικά σου γραφόμενα πόσο ανακόλουθα είναι!

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom