Εγω ειμαι μικρότερος, στα Late της gen XΟφείλω να σου πω ότι ακόμα κ αν τα έχεις κάνει , θα έρθει η στιγμή που ξαφνικά θα νιώσεις ότι ο κόσμος που ήξερες κ ζούσε θα αλλάξει αρδην !
Η εποχή μας είναι πραγματικά απρόβλεπτη κ η θεωρία της πεταλούδας βρίσκει εφαρμογή καθημερινά.
Για όσους έχουν γεννηθεί στο τέλος της δεκαετίας του1960 θα πω ότι έχουν περάσει πάνω από πέντε ή έξι κρίσεις που τους έχουν κάνει να χάσουν το έδαφος κατω από τα πόδια τους.
Κ στο λέει κάποιος που έχει μεταπτυχιακά , ουκ ολίγες επαγγελματικές πιστοποιήσεις, σε έναν κλάδο που αλλάζει συχνά κ σε αφήνει εκτος αν δεν τον ακολουθείς.
Αρα ακόμα κ αν επενδύεις στα τριάντα , θα φτάσει κάποια στιγμή που στα σαράντα θα έχεις μείνει εκτός κ θα πρέπει να μπεις πάλι στη διαδικασία να διαβάσεις να εξελιχθείς να αλλάξεις να προσαρμοστείς.
Και σου έχω μια έκπληξη στα σαρανταπέντε θα πρέπει να το κάνεις πάλι και πάλι και πάλι .
Αρα αυτό που έγραψες , δείχνει ότι εισαι από αυτούς που ποτέ σου δεν έχεις ζήσει άγχος αγωνία φόβο ρίσκο και όλα σου πάνε ρόδι !
Πες μου πως το κάνεις γιατί 30+ χρόνια που δουλεύω νιώθω χειρότερα από όσα νιώθει κάθε κυρία του χώρου .
Να μην βάλω το τι σημαίνει να στηρίζεις άλλους κ να είσαι ο μόνος που εργάζεται, ανεξαρτήτως το πόσο καλά αμοίβεται η εργασία που προσφέρεις .
Στο κάτω κάτω της γραφής εγώ πουλάω το δικό μου κορμί σε έναν εργοδότη που με χρησιμοποιεί 21 ημέρες 40 ώρες την εβδομάδα.
Έχω υπάρξει μόλις 5 χρόνια μισθωτός υπάλληλος και πολλά ως ελ επαγγ και επιχειρηματιας και ξερω απο πρωτο χερι αυτα που λες!
Τις ξενέρες τις επιτυχίες τις καταστροφές τις αλλαγές και το να βλεπεις τον κόσμο να αλλάζει! Το φαινόμενο πεταλούδας...
Και απο πρωτο χερι θα σου πω οτι σε περιόδους επιτυχίας το οικονομικό ερχόταν δεύτερο, Η αδρεναλίνη και το καύσιμο στην επιτυχία ήταν το να βλεπεις αυτο που σχεδίασες επένδυσες και ξενύχτησες να πετυχαίνει! Κάτι που πολλά επαγγέλματα και μία κοπέλα του χώρου δε μπορούν να νιώσουν! Σε αυτή τη δουλειά αν ξεφύγει το μυαλό απο το οικονομικό δλδ κανω αυτη τη δουλεια και ικανοποιούμαι γιατι παιρνω το νεο iphone,νεα τσαντα, ενα καλο αυτοκίνητο διακοπες το καλοκαίρι και λεφτά στην κάρτα να κινούμαι τελματώνεις!
Αν το οικονομικό κίνητρο συνεχίζει ή βαζεις στόχους το αντέχεις/κάνεις πιο άνετα, διαφορετικά ο ψυχίατρος είναι στο 1,01
Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για άνδρες που έχουν κενά, ανασφάλεις και κομπλεξ και με τις κοπέλες του χωρου κάνουν τους αγαπούληδες και περισσότερο απο το σεξ αναζητουν και ενα ακροατήριο ή καποια να τους δώσει σημασία!
Πληρώνουν για σεξ και πανε για εξομολόγηση! Ε αυτοί σε μεγάλο ποσοστό έχουν θέματα και πρέπει να αναζητησουν βοήθεια!
Οπως εγραψα εκτιμώ αφάνταστα την κυνικότητα της Ανατασίας42 σε αυτά που γράφει παρουσιάζοντας τον εαυτό της ακόμα και την Nayomi-helen, με όλα τα θέματά της!
Δεν αναφερομαι στη Μαλβινα, το λύσαμε ιδιωτικά