Νέα

Malvina

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (7 μέλη και 18 επισκέπτες)

omeredi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
1
Like
1.420
Πόντοι
206
Α. όλων οι δουλειές είναι επιλογή τους, κανένας δεν σου βάζει το μαχαίρι στο λαιμό (εκτός κι αν είσαι σκλάβος στις γαλέρες...).
αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να σου προκαλεί άγχος.
με αυτή τη λογική θα έπρεπε όλοι να ήμασταν πάντα τρισευτυχισμένοι στο περιβάλλον εργασίας μας.

Β. η κοπέλα είπε απλά "μακρυά από το στρες".
γιατί πρέπει να είναι υποχρεωτικά εργασιακό?
στρες μπορεί να έχει κανείς για χίλιους λόγους...
9,9/10 δε κανουν αυτο που θέλουν ούτε πληρώνονται όσο θα ήθελαν ωστε να τεθει το θεμα σε άλλη βάση πχ, Δε μου αρεσει να κόβω σαλάμια και τυρια στο Βασιλόπουλο αλλά για 2000 το κάνω με χαρά!
Αρα το θεμα επιλογή χωρις εναλλακτική δεν ακουμπα στην πραγματικότητα και ενα γκαλοπ γυρω σου θα σε πεισει

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
11.971
Πόντοι
4.696
Ωραία η θεωρία αλλά μπορείς και στο Σκλαβενίτη να πας 8ωρο για 800 και να λύσεις τα θέματα σου. Πας;
ποιος σου είπε ότι τα κοριτσάκια στον σκλαβενίτη δεν μπορούν να έχουν θέματα?
από τον κάθε μαλάκα πελάτη που τις λούζει για όποιο λόγο
από τον υπεύθυνο που ζητάει να κάνουν τον flash για κάθε εργασία του μαγαζιού
από τα ωράρια των 6 ημερών που γαμάνε τα σ/κ
από από από...για μισθό 800 όπως λες.

ΑΤΟΠΟ λοιπόν

Αν δεν έχεις επενδύσει στα εικοσι-τριάντα σου, όσα είσαι, σε εσένα, σε μόρφωση, σε σπουδές, σε δεξιότητες αλλά κοιτάς μόνο την κυτταρίτιδα στις φώτος και τις δεξιότητές σου στην πεολειχία με βάση τις κριικές στο Bou το μόνο που έχει να κάνεις είναι να αποδεχθεις τι εισαι και τι κάνεις και να το κάνεις τόσο κυνικά όσο το αναφέρει η @Anastasia_42
σωστά όλα αυτά αν και για όποια ισχύουν.
ομοίως αν έχεις περάσει τα 20-30 σου και κοιτάς μόνο τον δικέφαλο ή το τατού στον καθρέφτη.
τσουβαλιάζεις χωρίς λόγο...και χωρίς να γνωρίζεις
Ασε τα περι νοητικής φτώχειας και ηθικής ανωτερότητας οταν κρύβεσαι για αυτό που κάνεις! Οταν πιάνεις πάτο (εσωτερικά εννοω) θελει σκληρά λόγια για να ταρακουνηθείς και να επαναπροσδιορίσεις τη ζωη συνολικα!
ποια κοπέλα κρύφτηκε σε αυτό που κάνει?
'όχι η μαλβίνα, όλες...
εμείς είμαστε κρυμμένοι πίσω από το πληκτρολόγιο και την ανωνυμία
Ξανα και ξανα λοιπον να βρεις γιατρειά όπως τη θες και το συντομότερο!
να και κάτι σωστό

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
11.971
Πόντοι
4.696
9,9/10 δε κανουν αυτο που θέλουν ούτε πληρώνονται όσο θα ήθελαν ωστε να τεθει το θεμα σε άλλη βάση πχ, Δε μου αρεσει να κόβω σαλάμια και τυρια στο Βασιλόπουλο αλλά για 2000 το κάνω με χαρά!
μην τα ξαναλέμε, σε κανέναν δεν μπαίνει το μαχαίρι στο λαιμό για να δουλέψει ότι δουλεύει...
Αρα το θεμα επιλογή χωρις εναλλακτική δεν ακουμπα στην πραγματικότητα και ενα γκαλοπ γυρω σου θα σε πεισει
ξαναπες το.
χάνεσαι....

OP
OP
DiorPoison

DiorPoison

Call-Girl
Εγγρ.
3 Φεβ 2023
Like
50.470
Ωραία η θεωρία αλλά μπορείς και στο Σκλαβενίτη να πας 8ωρο για 800 και να λύσεις τα θέματα σου. Πας;

Αν δεν έχεις επενδύσει στα εικοσι-τριάντα σου, όσα είσαι, σε εσένα, σε μόρφωση, σε σπουδές, σε δεξιότητες αλλά κοιτάς μόνο την κυτταρίτιδα στις φώτος και τις δεξιότητές σου στην πεολειχία με βάση τις κριικές στο Bou το μόνο που έχει να κάνεις είναι να αποδεχθεις τι εισαι και τι κάνεις και να το κάνεις τόσο κυνικά όσο το αναφέρει η @Anastasia_42

Ασε τα περι νοητικής φτώχειας και ηθικής ανωτερότητας οταν κρύβεσαι για αυτό που κάνεις! Οταν πιάνεις πάτο (εσωτερικά εννοω) θελει σκληρά λόγια για να ταρακουνηθείς και να επαναπροσδιορίσεις τη ζωη συνολικα!

Ξανα και ξανα λοιπον να βρεις γιατρειά όπως τη θες και το συντομότερο!
Όταν μιλάς με έναν ανόητο, βεβαιώσου ότι δεν διαπράττεις κι εσύ το ίδιο. Είσαι ένα μηδενικό για να κρίνεις τις επιλογές των ανθρώπων εδώ μέσα και τι τους οδήγησε εδώ. Πάρε σε παρακαλώ δρόμο από το νήμα γιατί από το 2023 όλο μίσος βγάζεις με τα μαθήματα ζωής που ανάθεμα εάν σε έχουν μάθει τι εστί ζωή.
Δεν κρύβομαι γλυκουλίνι μου, προστατεύω την ασφάλειά μου.
Επίσης άσε στην άκρη το ακαδημαϊκό μου υπόβαθρο και τις γνώσεις μου/παιδεία μου.
Έλα μίλα μου από κοντά και επειδή πιθανολογώ ότι τα χρειάζεσαι, σου κάνω δώρο το ραντεβού. Η κατηγορία σου εδώ μέσα είναι ένα σάρκωμα που βλάπτει κόσμο μέσω του εσωτερικευμένου θυμού του προς τις ιερόδουλες.
Σου είπε κανένας βρε θρασύδειλο ον με αρνητικό IQ ότι αντιμετωπίζω θέματα υγείας λόγω δουλειάς? Βάζει ως ένα μηδενικό, λέξεις μέσα στο στόμα μου που δεν ειπώθηκαν?
Δεν υπάρχουν στρες για άλλους λόγους? Οικογενειακοί, λόγοι προβλημάτων μέσα στο σπίτι κάποιου, ψυχιατρικές διαταραχές? Μόνο οι ιερόδουλες τα έχουμε αυτά? Έχεις αναρωτηθεί τι προβλήματα αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενες στον Σκλαβενίτη και στον κάθε Σκλαβενίτη? Έχω σιχαθεί την κάθε αμαθή αμόρφωτη αμοιβάδα να μας κάνει μαθήματα ζωής δίχως να έχει ιδέα.
Ούτε μια έρευνα δεν είσαι εφικτός να διαβάσεις.
Ούτε μια στατιστική δεν μπορείς να βγάλεις.
Επειδή εγώ δεν κρύβομαι πίσω από μια οθόνη, έλα καμιά μέρα στου Bill να σου κάνω μαθήματα ζωής. Γιατί είσαι ένα άτομο γεμάτο μίσος και κακία με μηδενική κατανόηση και συναισθηματική νοημοσύνη. Όσα τραβάμε εμείς, τα τραβάνε όλοι οι άνθρωποι που εργάζονται ΠΑΝΤΟΥ.
ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ, ΠΑΝΤΟΥ.
Είμαι συμφιλιωμένη με την εργασία μου και πολλές φορές αποτελεί τρόπο εκτόνωσης, εξού και αποδίδω καλά. Δρόμο από εμένα κι ας μη μου ανήκει το νήμα γιατί είναι δημόσιο.
Η ξεφτίλα σας δεν περνάει παντού καθώς για να ξεφτιλίσεις, θέλει να σου κόβει. Άνοιξε λοιπόν κανένα κανάλι, βάλε τα πόδια στον καναπέ και προσπάθησε να ενώσεις τα τελευταία ενεργά κύτταρά σου ώστε να λειτουργήσεις. Από το 2023 βγάζεις μίσος.
Ξεκίνα με ψυχαναλυτή γιατί μιλάς αυτή τη στιγμή με άτομο που είναι στο χώρο της ψυχικής υγείας και έχω να σου πω ότι τα τραύματά σου είναι άπειρα.
Δρόμο από δω.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
46
Like
34.797
Πόντοι
11.096
Το στρες που προκαλείται μέσω της δουλειάς μας δεν είναι απλώς «ψυχολογικό». Είναι βιολογικό δηλητήριο για τον εγκέφαλο, πάμε να εξηγήσω.
Η μακροπρόθεσμη έκκριση της ορμόνης κορτιζόλης, συρρικνώνει τον ιππόκαμπο ο οποίος αποτελεί κέντρο μνήμης και μάθησης, υπερδιεγείρει την αμυγδαλή που συνδέεται με φόβο και άγχος και σταδιακά εξασθενεί τον προμετωπιαίο φλοιό (σημείο κέντρου λήψεων και αποφάσεων).
Η αυξημένη κορτιζόλη λοιπόν είναι μια σταδιακή φθορά για τα νευρικά κύτταρα.
Στη γλώσσα σας «καμμένη γκόμενα».
Προτείνω αυτό εδώ για μελέτη για τους λάτρεις του διαβάσματος.

Sapolsky et al., Nature Reviews Neuroscience, 2000; McEwen & Morrison, PNAS, 2013.

Η κορτιζόλη δεν θα σε ρωτήσει ποτέ πόσα παίρνεις. Αν το σώμα σου ζει υπό πίεση, το νευρικό σου σύστημα θα το πληρώσει, όποια κι αν είναι η δουλειά σου, όσα λεφτά και να βγάζεις εκτός κι εάν κάποιος ξύνεται σε ένα γραφείο γράφοντας 2 λέξεις στο Word.

Το να συνδέει κάποιος το χρήμα με την πορνεία δείχνει νοητική φτώχεια και σε καμία περίπτωση ηθική ανωτερότητα.
Έχω πελάτες αγαπημένους με πολύ δύσκολες δουλειές με τρελό στρες. Επίσης έχουν στρες με την υγεία τους, την οικογένειά τους. Όλοι κάπου πονάμε και υποφέρουμε.
Το να μας λένε ότι «έλα μωρέ βγάζετε τόσα σιγά το άγχος» είναι μια μορφή απαξίωσης. Ο εγκέφαλός μας φθείρεται εφόρου ζωής, προκαλεί PTSD, σε κοπέλες που δεν έχουν αντοχές προκαλεί χρήση ουσιών βαριά, προκαλεί γυναικολογικά προβλήματα όπως και αυτοάνοσα.
Ναι, μα, μου βγάζετε τόσα. Θεωρείς ότι το χρήμα είναι ευτυχία?
Ευτυχία είναι να μπορείς να νιώθεις ελεύθερος και όχι να κοιτάς το ένα σου εκατομμύριο πίνοντας 10 γραμμάρια κοκαΐνης την ημέρα απλά κοιτώντας τα. Η κατάθλιψη δεν μετράει λεφτά, στάτους και ομορφιά. Κοιτάζει την ανισορροπία που έχει δημιουργηθεί στη ζωή κάποιου.

Κατά την άποψή μου λοιπόν, «δουλεύεις = πουλιέσαι» είναι τόσο παλιά φιλοσοφία όσο και η αμάθεια που τη γεννά ως ιδεολογία.

Το έχω αναφέρει πολλάκις, δεν κλαίγομαι για τις επιλογές μου. Αλλά δεν ανέχομαι κανένας για καμία κοπέλα να φέρει άποψη για αυτό που κάνουμε ΑΚΟΜΑ και συνειδητά. Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία όταν βρίσκεσαι στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους, όταν το αγαπημένο σου πρόσωπο σκοτώθηκε στα χέρια σου, όταν παθαίνεις καρκίνο, όταν χάνεις χέρια, πόδια κ.ο.κ.
Και όλα μου τα παραδείγματα πάνε σε όλες τις δύσκολες δουλειές των αντρών της παρέας εδώ, μαραγκοί, οικοδόμοι, καθαρίστριες κτλ.
Κι εάν είχαμε μαγικό ραβδί που θα έσβηνε το άγχος, δεν θα υπήρχε οι έννοια των πλουσίων ανθρώπων, ούτε των αγχωμένων εκατομμυριούχων.
Όλοι χρειαζόμαστε στήριξη και σωστούς ανθρώπους και λιγότερη κακία και μιζέρια.
Και αγαπητέ μου, τα λεφτά μας καλύπτουν τους απλήρωτους λογαριασμούς και τα χρέη, όχι το στρες μας.
Το άγχος δεν υφίσταται να κάνει διακρίσεις στο εισόδημα του καθενός,
κι εάν σε έχουν νουθετήσει να θεωρείς ότι το χρήμα θεραπεύει τον εγκέφαλο, δεν έχεις δει ποτέ νύχτα κάποιος να ξεβράζει τα σωθικά του από τον πόνο που αισθάνεται ψυχικά.
Η άγνοια δεν συνεπάγεται με άποψη αλλά με σύμπτωμα.
Μαλβινακι καλησπέρα, εύχομαι για αρχή νά είναι όλα αυτά μια κακή ανάμνηση.
Σέ συνέχεια σέ αυτό πού έγραψες έχεις απόλυτο δίκιο σέ πολλά καί χαίρομαι αν τά εννοείς καί θά χαρώ περισσότερο νά τά κανείς πράξη στο μέλλον.
Δεν είμαι ό ειδικός που θά δώσει τής κατάλληλες συμβουλές αλλά όπως έχω τονίσει σέ παλιότερο μύνημα ό κόσμος εκεί έξω καί όχι μόνο καί εσύ θά τό ξέρεις καλύτερα έχει γεμίσει με ψυχικά αρρώστους στο μυαλό, άνθρωποι μέσα στην μιζέρια κλπ...πού μόνο κακό προσφέρουν στην κοινωνία με τόν τρόπο τούς καί την συμπεριφορά τούς που σέ κάποιον υγιή ψυχικά σκεπτόμενο άνθρωπο τού φαίνονται αφύσικες αυτές όι συμπεριφορές με αποτέλεσμα κάπου νά τού βγεί σωματικά ή καί ψυχικά όλο αυτό.
Φυσικά εννοείται ότι είναι καί όι δυσκολίες τής ζωής πού μας φέρνουν αντιμέτωπους με όλο αυτό καί δεν εννοώ μόνο τίς χρηματικές.

Έχω δεί πολύ κόσμο δυστηχως νά περιγραφή καί νά βιώνει ότι εσύ μας είπες. Ή μια από τίς λύσεις είναι κοίτα πρώτα την Μαλβίνα καί κρατά μακριά όσο μπορείς σε ότι σέ χαλάει ή ότι σέ πιέζει ή σού δημιουργεί στρες.

Τό καλούπι Μαλβίνα μόνο μία φορά φτιάχτηκε δεν ξανά γίνετε τό ίδιο ούτε καί αντιγράφεται, νά τό προσέχεις γιατί έχεις πολύ δρόμο ακόμα.

Κάποιος κάπου κάποτε έλεγε ότι καί τό μπαλόνι νά τό φουσκώνεις λίγο λίγο την φορά κάποτε θά σκάσει.....

Από ευχές λόγια όπως τά δικά μου θά ακούσεις πολλά, λίγοι θά τής εννοούν πραγματικά καί άλλοι τόσοι λιγότεροι θά βοηθήσουν.
Ή σωστή στήριξη από δικούς ανθρώπους πού σέ κατανοούν είναι μία καλή αρχή.

Εύχομαι από καρδιάς τά καλύτερα.

omeredi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
1
Like
1.420
Πόντοι
206
ποιος σου είπε ότι τα κοριτσάκια στον σκλαβενίτη δεν μπορούν να έχουν θέματα?
από τον κάθε μαλάκα πελάτη που τις λούζει για όποιο λόγο
από τον υπεύθυνο που ζητάει να κάνουν τον flash για κάθε εργασία του μαγαζιού
από τα ωράρια των 6 ημερών που γαμάνε τα σ/κ
από από από...για μισθό 800 όπως λες.

ΑΤΟΠΟ λοιπόν

σωστά όλα αυτά αν και για όποια ισχύουν.
ομοίως αν έχεις περάσει τα 20-30 σου και κοιτάς μόνο τον δικέφαλο ή το τατού στον καθρέφτη.
τσουβαλιάζεις χωρίς λόγο...και χωρίς να γνωρίζεις

ποια κοπέλα κρύφτηκε σε αυτό που κάνει?
'όχι η μαλβίνα, όλες...
εμείς είμαστε κρυμμένοι πίσω από το πληκτρολόγιο και την ανωνυμία

να και κάτι σωστό
Καθολου ατοπο, δεικτικο ειναι και προφανως δε καταλαβες το νοημα!

Οταν εχεις αραδιασει ενα σκασμο επιχειρηματα για το ενα και το αλλο που προκαλει η πορνεια και βγαζεις το χρημα εξω, τραβα να μην εχεις τα σωματικα να δεις τη γλυκα στο κυλιομενο ωραριο για 800 να δουμε αν θα σωθεις απο αυτα!

Προφανως ισχυει και για αντρες οχι 20-30 αλλα 20----μεχρι τελος

omeredi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
1
Like
1.420
Πόντοι
206
Όταν μιλάς με έναν ανόητο, βεβαιώσου ότι δεν διαπράττεις κι εσύ το ίδιο. Είσαι ένα μηδενικό για να κρίνεις τις επιλογές των ανθρώπων εδώ μέσα και τι τους οδήγησε εδώ. Πάρε σε παρακαλώ δρόμο από το νήμα γιατί από το 2023 όλο μίσος βγάζεις με τα μαθήματα ζωής που ανάθεμα εάν σε έχουν μάθει τι εστί ζωή.
Δεν κρύβομαι γλυκουλίνι μου, προστατευτώ την ασφάλειά μου.
Επίσης άσε στην άκρη το ακαδημαϊκό μου υπόβαθρο και τις γνώσεις μου/παιδεία μου.
Έλα μίλα μου από κοντά και επειδή πιθανολογώ ότι τα χρειάζεσαι, σου κάνω δώρο το ραντεβού. Η κατηγορία σου εδώ μέσα είναι ένα σάρκωμα που βλάπτει κόσμο μέσω του εσωτερικευμένου θυμού του προς τις ιερόδουλες.
Σου είπε κανένας βρε θρασύδειλο ον με αρνητικό IQ ότι αντιμετωπίζω θέματα υγείας λόγω δουλειάς? Βάζεις ένα, ένα μηδενικό, λέξεις μέσα στο στόμα μου που δεν ειπώθηκαν?
Δεν υπάρχουν στρες για άλλους λόγους? Οικογενειακοί, λόγοι προβλημάτων μέσα στο σπίτι κάποιου, ψυχιατρικές διαταραχές? Μόνο οι ιερόδουλες τα έχουμε αυτά? Έχεις αναρωτηθεί τι προβλήματα αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενες στον Σκλαβενίτη και στον κάθε Σκλαβενίτη? Έχω σιχαθεί την κάθε αμαθή αμόρφωτη αμοιβάδα να μας κάνει μαθήματα ζωής δίχως να έχει ιδέα.
Ούτε μια έρευνα δεν είσαι εφικτός να διαβάσεις.
Ούτε μια στατιστική δεν μπορείς να βγάλεις.
Επειδή εγώ δεν κρύβομαι πίσω από μια οθόνη, έλα καμιά μέρα στου Bill να σου κάνω μαθήματα ζωής. Γιατί είσαι ένα άτομο γεμάτο μίσος και κακία με μηδενική κατανόηση και συναισθηματική νοημοσύνη. Όσα τραβάμε εμείς, τα τραβάνε όλοι οι άνθρωποι που εργάζονται ΠΑΝΤΟΥ.
ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ, ΠΑΝΤΟΥ.
Είμαι συμφιλιωμένη με την εργασία μου και πολλές φορές αποτελεί τρόπο εκτόνωσης, εξού και αποδίδω καλά. Δρόμο από εμένα κι ας μη μου ανήκει το νήμα γιατί είναι δημόσιο.
Η ξεφτίλα σας δεν περνάει παντού καθώς για να ξεφτιλίσεις, θέλει να σου κόβει. Άνοιξε λοιπόν κανένα κανάλι, βάλε τα πόδια στον καναπέ και προσπάθησε να ενώσεις τα τελευταία ενεργά κύτταρά σου ώστε να λειτουργήσεις. Από το 2023 βγάζεις μίσος.
Ξεκίνα με ψυχαναλυτή γιατί μιλάς αυτή τη στιγμή με άτομο που είναι στο χώρο της ψυχικής υγείας και έχω να σου πω ότι τα τραύματά σου είναι άπειρα.
Δρόμο από δω.
Οταν βρεις ψυχιατρο, ξεκινήσεις με το κάνω αυτή τη δουλεια και δε στο αναδείξει ως νομερο 1 παράγοντα να μας τον συστήσεις

OP
OP
DiorPoison

DiorPoison

Call-Girl
Εγγρ.
3 Φεβ 2023
Like
50.470
1000183573.jpg
1000183571.jpg

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οταν βρεις ψυχιατρο, ξεκινήσεις με το κάνω αυτή τη δουλεια και δε στο αναδείξει ως νομερο 1 παράγοντα να μας τον συστήσεις
Παίρνεις μίζες από το Σκλαβενίτη by the way? Φέρε στην όμορφη παρέα μας κάτι τζαμπέ..

Xaramofais

Ανώτατος
Εγγρ.
8 Σεπ 2024
Like
68.322
Πόντοι
12.056
Πάρε και κανένα ρεπό από μαλακας..υγεία επικαλείται γιδι,δεν ζήτησε δανεικά.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
11.971
Πόντοι
4.696
μια χαρα κατάλαβα και σου δείχνω ότι το "σταμάτα να κάνει το τάδε εποάγγελμα" δε σε διασφαλίζει ότι και στο επόμενο δεν θα έχεις άγχος
Οταν εχεις αραδιασει ενα σκασμο επιχειρηματα για το ενα και το αλλο που προκαλει η πορνεια και βγαζεις το χρημα εξω, τραβα να μην εχεις τα σωματικα να δεις τη γλυκα στο κυλιομενο ωραριο για 800 να δουμε αν θα σωθεις απο αυτα!
το μεν δεν αναιρεί το δε...
εγώ ο ίδιος σου είπα ότι όλα τα επαγγέλματα μπορεί να δημιουργούν άγχος.
εννοείται ότι συνήθως, όχι πάντα, τα επαγγέλματα με τις μεγαλύτερες απολαβές δημιουργούν και περισσότερα θέματα άγχους. τα λεφτά δεν έρχονται για πλάκα.
στο πιο πάνω πνεύμα (όπως κι εγώ ξαναλέω ανέφερα) η κοπελίτσα στον ΑΒ μπορεί να έχει άγχος αλλά κατα μ.ο ούτε για αστείο το άγχος μιας εκδιδομενης
συμφωνώ

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.476
Πόντοι
33.405

Μάστορη!!!

Οι ιερόδουλες ούτε κλέφτρες είναι, ούτε απατεώνισσες. Παρέχουν κάποιες υπηρεσίες και λαμβάνουν αμοιβή γι αυτή την παροχή. Όσο για τις κοπέλες που εργάζονται στις υπεραγορές, να είσαι σίγουρος πως αν μπορούσαν να ασχοληθούν με τον αγοραίο έρωτα θα το έπρατταν.

OP
OP
DiorPoison

DiorPoison

Call-Girl
Εγγρ.
3 Φεβ 2023
Like
50.470
Απλά η αγορίνα έχει κάποιο μίσος για τις ιερόδουλες, κλασσική ψυχοπαθολογία τραύματος ιδίως σε εφηβική ηλικία από εκδιδόμενη.
Σύμπλεγμα Madonna-Whore. μερικές φορές. Όπου ένας άντρας δεν κατέχει την ικανότητα να δει μια γυναίκα ως ολοκληρωμένο ον.
Καταπιεσμένος φόβος ή τραύμα που βγαίνει σε μίσος.
Μηχανισμός προβολής, S.Freud Melanie Klein 1957.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.476
Πόντοι
33.405
Απλά η αγορίνα έχει κάποιο μίσος για τις ιερόδουλες, κλασσική ψυχοπαθολογία τραύματος ιδίως σε εφηβική ηλικία από εκδιδόμενη.
Σύμπλεγμα Madonna-Whore. μερικές φορές. Όπου ένας άντρας δεν κατέχει την ικανότητα να δει μια γυναίκα ως ολοκληρωμένο ον.
Καταπιεσμένος φόβος ή τραύμα που βγαίνει σε μίσος.
Μηχανισμός προβολής, S.Freud Melanie Klein 1957.

Είμαστε πολλοί αυτοί που έχουμε τραυματική εμπειρία από ιερόδουλη σε εφηβική ηλικία. Παράλληλα όμως έχουμε και τραυματικές εμπειρίες από δάσκαλους, εργοδότες, γκόμενες κλπ.

Συμβαίνει σχεδόν σε όλους. Τα αφήνουμε στην άκρη και προχωράμε. Γιατί ούτε οι ιερόδουλες, ούτε οι δάσκαλοι, ούτε οι εργοδότες, ούτε οι γκόμενες είναι όλες ίδιες.

omeredi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
1
Like
1.420
Πόντοι
206
Κανενα τραυμα, πρωτη φορα πληρωσα γυναικα στην Τσεχία στα 27 γιατι απλα... δε γινοταν να μη τη συγκεκριμενη!

Καποιοι ανθρωπιοι εχουμε διαφορετικο τροπο σκεψης και εχει να κανει με το οτι το iq ειναι στο 2%
Για εμας η μαζα απέναντι ειναι συνήθεια και καθημερινότητα, ο μεσος ανθρωπος επίσης συναναστρεφεται με τη μάζα και στο διαφορετικό κομπλάρει, στερευει απο επιχειρήματα και κανει επιθέσεις!

And so the story goes

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
DiorPoison

DiorPoison

Call-Girl
Εγγρ.
3 Φεβ 2023
Like
50.470
Είμαστε πολλοί αυτοί που έχουμε τραυματική εμπειρία από ιερόδουλη σε εφηβική ηλικία. Παράλληλα όμως έχουμε και τραυματικές εμπειρίες από δάσκαλους, εργοδότες, γκόμενες κλπ.

Συμβαίνει σχεδόν σε όλους. Τα αφήνουμε στην άκρη και προχωράμε. Γιατί ούτε οι ιερόδουλες, ούτε οι δάσκαλοι, ούτε οι εργοδότες, ούτε οι γκόμενες είναι όλες ίδιες.
Ακριβώς.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.476
Πόντοι
33.405
Κανενα τραυμα, πρωτη φορα πληρωσα γυναικα στην Τσαχία στα 27 γιατι απλα... δε γινοταν να μη τη συγκεκριμενη!

Καποιοι ανθρωπιοι εχουμε διαφορετικο τροπο σκεψης και εχει να κανει με το οτι το iq ειναι στο 2%
Για εμας η μαζα απέναντι ειναι συνήθεια και καθημερινότητα, ο μεσος ανθρωπος επίσης συναναστρεφεται με τη μάζα και στο διαφορετικό κομπλάρει, στερευει απο επιχειρήματα και κανει επιθέσεις!

And so the story goes

Μάστορη μου!!!

Δεν λες κάτι διαφορετικό - ρηξικέλευθο.

Ιδεοληψία εκφράζεις.

OP
OP
DiorPoison

DiorPoison

Call-Girl
Εγγρ.
3 Φεβ 2023
Like
50.470
Για να σβήσει η φλόγα ελαφρώς, όλοι μας ζούμε σε μια καθημερινότητα με γρήγορη ταχύτητα και εξαιρετική πίεση. Πίεση από το κράτος, τους νόμους, τους ανθρώπους, τα γεωπολιτικά ζητήματα, τις διαπροσωπικές σχέσεις.
Το ζήτημα είναι να υπάρχει κοινωνική ενσυναίσθηση και κατανόηση ακόμη και σε ένα σάιτ με πουτάνες όπως το αποκαλείτε.
Όλοι μας βιώνουμε ακραίο στρες καθημερινά και εμφανίζονται άπειρα αυτοάνοσα, καρκίνοι, δερματικά, αίσχη. Λίγη συμπόνοια είτε κατανόηση στον απέναντί μας να είχαμε κι ας επικρατεί πλήθος ψυχοπαθών.

Τελευταία τροποποίηση:

omeredi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
1
Like
1.420
Πόντοι
206
Για να σβήσει η φλόγα ελαφρώς, όλοι μας ζούμε σε μια καθημερινότητα με γρήγορη ταχύτητα και εξαιρετική πίεση. Πίεση από το κράτος, τους νόμους, τους ανθρώπους, τα γεωπολιτικά ζητήματα, τις διαπροσωπικές σχέσεις.
Το ζήτημα είναι να υπάρχει κοινωνική ενσυναίσθηση και κατανόηση ακόμη και σε ένα σάιτ με πουτάνες όπως το αποκλείετε.
Όλοι μας βιώνουμε ακραίο στρες καθημερινά και εμφανίζονται άπειρα αυτοάνοσα, καρκίνοι, δερματικά, αίσχη. Λίγη συμπόνοια είτε κατανόηση στον απέναντί μας να είχαμε κι ας επικρατεί πλήθος ψυχοπαθών.

Και το μεταξυ μας λυθηκε! Κάθε καλό από καρδιάς και το συντομότερο

Οι υπόλοιποι προσπεράστε. Έληξε το θέμα

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom