Τα λεφτά τα λεφτα τα εκατομμύρια....
Εισαι μια γυναίκα με καλο κασέ και απο ο,τι καταλαβαίνω full booked καθημερινα, (μου έχεις κινήσει το ενδιαφέρον και σε παρακολουθώ, γιατί εκτός από ωραία γυναίκα, έχεις επίσης υψηλη αισθητική, καλλιέργεια και μόρφωση). Εαν θυμάμαι καλά εχεις πει οτι δουλεύεις σε αυτήν την δουλειά 6 χρόνια. Έχεις γραψει πώς ειναι να γυρνας σπιτι και να εχεις 10 διαφορετικα αρωματα πανω σου, ή κατι τετοιο. Λογικά λοιπόν έχεις μαζέψει ηδη, όσα προβλέπεται να μαζέψει ο μέσος Έλληνας σε όλη την καριέρα του.
Σε ένα fkk στην Γερμανία μάλιστα οι κοπέλες εκεί μου το έλεγαν με υπερηφάνεια ότι όσα βγάζουμε εμείς την ημέρα εσείς τα βγάζετε το μήνα. Και έτσι ήταν.... Μερικες μαλιστα προσεξα οτι μας βλεπανε και καπως σαν παρακατιανους, ειδικα οταν καταλαβαιναν οτι δεν ηρθαμε με τις Πορσε που ήταν αραγμένες απ έξω, αλλα με...Πολο. Είδα και εσύ πώς το πέταξες στον άλλο, τύπου " να σου κάνω δώρο την συνεύρεση αφού φαινεται ότι ζορίζεσαι".
Ναι τα λεφτα ειναι ταμπου. Το μεγαλυτερο απο ολα. Δοκιμαστε να ρωτήσετε καποιον ποσα παιρνει. Ο μονος μαλακας που λεει μου φαινεται ειμαι εγω. Ρωτηστε εναν ταρίφα, εναν δημοσιογραφο, εναν γιατρο, εναν φαρμακοποιό, εναν χασαπη, εναν βενζινοπώλη και εαν σας πουν γραφτε μου. Ναι τα λεφτα δεν φερνουν την ευτυχια σε καμια περίπτωση, ούτε σε κάνουν αθάνατο, άτρωτο, ή ....άνθρωπο, ομως μας δινουν την δυνατότητα να κανουμε πραγματα, να εχουμε χρόνο, να είμαστε με αυτούς που θέλουμε, εκεί που θέλουμε, όταν θέλουμε και όπως θέλουμε.
Και ειναι γνωστη η ρήση: εαν ειναι να κλαιω προτιμω να κλαιω σε μια μερσεντες, απο ο,τι σε ενα autobianchi. Οποτε εσυ τουλάχιστον, θεωρητικά πάντα, (γιατί ποιος ξέρει ο άλλος τι βαρη εχει ο καθένας ή τι ζωη κανει), έχεις την πολυτέλεια να σταματήσεις να δουλεύεις σε τοσο νεαρη ηλικια και να αφιερώσεις χρόνο σε χαλαρά πράγματα. Το έχεις καταφέρει αυτό και με την αξία σου.
Όμως όμως
"Το να συνδέει κάποιος το χρήμα με την πορνεία δείχνει νοητική φτώχεια και σε καμία περίπτωση ηθική ανωτερότητα."
Οπότε με τι να την συνδέσουμε? Όταν άτομα σάπια μέσα έξω, αποτελούν πολύ συχνα το πελατολόγιο και εσείς (όσες από εσάς) έχετε το CIM, όπως εμείς την λεμονάδα.? Τους περισσότερους ούτε να κάτσουν δίπλα σας στο λεωφορείο δεν θα θέλατε και καταλήγετε με τα παχιά χυσια της βρωμοπουτσας τους στον οισοφάγο σας. Εάν δεν το συνδέσουμε αυτό με τα λεφτά τότε με τι να το συνδέσουμε? Θα πρέπει αναγκαστικά να το συνδέσουμε με βαριάς μορφής διαστροφή.
Η δουλειά αυτη δεν σηκωνει πολύ ανάλυση. Απλά είναι τα πράγματα.
Θα μου πειτε, και ποιος είσαι εσύ και πώς μιλάς έτσι ΡΕ. Ε.
Είμαι άλλος ένας, τι σημασία έχει.
"Σου είπε κανένας βρε θρασύδειλο ον με αρνητικό IQ ότι αντιμετωπίζω θέματα υγείας λόγω δουλειάς;"
"Ο εγκέφαλός μας φθείρεται εφόρου ζωής, προκαλεί PTSD, σε κοπέλες που δεν έχουν αντοχές προκαλεί χρήση ουσιών βαριά, προκαλεί γυναικολογικά προβλήματα όπως και αυτοάνοσα."
Αντίφαση? Μπορεί και όχι, ποιος το ξέρει αλήθεια. Ο ίδιος εγκέφαλος έκανε και τις 2 σκέψεις και τις βρήκε σωστές την κάθε χρονική στιγμή.
Στα αλήθεια όμως δεν μπορεί να βγει υγιής άνθρωπος, αλωβητος από αυτό' ψυχικά και σωματικά. Και αυτό ισχύει και για τις 2 πλευρές. Τι θα μείνει από όλο αυτό σε 10-20 χρόνια? 10 -20 στιγμές ίσως. Ίσως μόνο 10-20 ματιές.
Α ναι και κάτι ψωροχιλιαρικα...., αλλά δεν έχουν πια σημασία.
"Σώμα, θυμήσου όχι μόνο το πόσο αγαπήθηκες,όχι μονάχα τα κρεβάτια όπου πλάγιασες,αλλά κι εκείνες τες επιθυμίες που για σένα γυάλιζαν μες στα μάτια φανερά, κι ετρέμανε μες στην φωνή — και κάποιο τυχαίον εμπόδιο τες ματαίωσε.Τώρα που είναι όλα πια μέσα στο παρελθόν, μοιάζει σχεδόν και στες επιθυμίες εκείνες σαν να δόθηκες — πώς γυάλιζαν, θυμήσου, μες στα μάτια που σε κοίταζαν·πώς έτρεμαν μες στην φωνή, για σε, θυμήσου, σώμα".
Κωνσταντίνος Π. Καβάφης