Όταν μιλάς με έναν ανόητο, βεβαιώσου ότι δεν διαπράττεις κι εσύ το ίδιο. Είσαι ένα μηδενικό για να κρίνεις τις επιλογές των ανθρώπων εδώ μέσα και τι τους οδήγησε εδώ. Πάρε σε παρακαλώ δρόμο από το νήμα γιατί από το 2023 όλο μίσος βγάζεις με τα μαθήματα ζωής που ανάθεμα εάν σε έχουν μάθει τι εστί ζωή.
Δεν κρύβομαι γλυκουλίνι μου, προστατευτώ την ασφάλειά μου.
Επίσης άσε στην άκρη το ακαδημαϊκό μου υπόβαθρο και τις γνώσεις μου/παιδεία μου.
Έλα μίλα μου από κοντά και επειδή πιθανολογώ ότι τα χρειάζεσαι, σου κάνω δώρο το ραντεβού. Η κατηγορία σου εδώ μέσα είναι ένα σάρκωμα που βλάπτει κόσμο μέσω του εσωτερικευμένου θυμού του προς τις ιερόδουλες.
Σου είπε κανένας βρε θρασύδειλο ον με αρνητικό IQ ότι αντιμετωπίζω θέματα υγείας λόγω δουλειάς? Βάζεις ένα, ένα μηδενικό, λέξεις μέσα στο στόμα μου που δεν ειπώθηκαν?
Δεν υπάρχουν στρες για άλλους λόγους? Οικογενειακοί, λόγοι προβλημάτων μέσα στο σπίτι κάποιου, ψυχιατρικές διαταραχές? Μόνο οι ιερόδουλες τα έχουμε αυτά? Έχεις αναρωτηθεί τι προβλήματα αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενες στον Σκλαβενίτη και στον κάθε Σκλαβενίτη? Έχω σιχαθεί την κάθε αμαθή αμόρφωτη αμοιβάδα να μας κάνει μαθήματα ζωής δίχως να έχει ιδέα.
Ούτε μια έρευνα δεν είσαι εφικτός να διαβάσεις.
Ούτε μια στατιστική δεν μπορείς να βγάλεις.
Επειδή εγώ δεν κρύβομαι πίσω από μια οθόνη, έλα καμιά μέρα στου Bill να σου κάνω μαθήματα ζωής. Γιατί είσαι ένα άτομο γεμάτο μίσος και κακία με μηδενική κατανόηση και συναισθηματική νοημοσύνη. Όσα τραβάμε εμείς, τα τραβάνε όλοι οι άνθρωποι που εργάζονται ΠΑΝΤΟΥ.
ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ, ΠΑΝΤΟΥ.
Είμαι συμφιλιωμένη με την εργασία μου και πολλές φορές αποτελεί τρόπο εκτόνωσης, εξού και αποδίδω καλά. Δρόμο από εμένα κι ας μη μου ανήκει το νήμα γιατί είναι δημόσιο.
Η ξεφτίλα σας δεν περνάει παντού καθώς για να ξεφτιλίσεις, θέλει να σου κόβει. Άνοιξε λοιπόν κανένα κανάλι, βάλε τα πόδια στον καναπέ και προσπάθησε να ενώσεις τα τελευταία ενεργά κύτταρά σου ώστε να λειτουργήσεις. Από το 2023 βγάζεις μίσος.
Ξεκίνα με ψυχαναλυτή γιατί μιλάς αυτή τη στιγμή με άτομο που είναι στο χώρο της ψυχικής υγείας και έχω να σου πω ότι τα τραύματά σου είναι άπειρα.
Δρόμο από δω.