gymaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 11.757
- Πόντοι
- 4.696
παντα το ελεγα οτι ενας κωλος δινει λυσεις !!!! χαχαχααΠάρτε παλιά φωτό να ηρεμήσει το κλίμα..
![]()
παντα το ελεγα οτι ενας κωλος δινει λυσεις !!!! χαχαχααΠάρτε παλιά φωτό να ηρεμήσει το κλίμα..
![]()
Τωρα γράφω ποιήματαΝα με συγχωρήσετε που επεμβαίνω σαν την πορδή, αλλά θα ήθελα να σχολιάσω το παρακάτω.
Φάρμακα για το στρες και ψυχοφάρμακα, σε εθίζουν δυστυχώς, και πολύ δύσκολα ξεφεύγεις από αυτά.
Οι φαρμακοβιομηχανίες θησαυρίζουν πάνω στα ψυχικά νοσήματα του σύγχρονου ανθρώπου.
Σωστό, αλλά δεν έχουν όλοι την ίδια δύναμη για κάτι τέτοιο.
Πρέπει πρώτα να αναγνωρίσει κανείς το «πρόβλημα» και να θέλει να το λύσει.
Ν αγιάσει το πληκτρολόγιο σου, μ έβγαλες από τον κόπο να απαντήσω και δε θα τα έγραφα τόσο καλά.Όταν μιλάς με έναν ανόητο, βεβαιώσου ότι δεν διαπράττεις κι εσύ το ίδιο. Είσαι ένα μηδενικό για να κρίνεις τις επιλογές των ανθρώπων εδώ μέσα και τι τους οδήγησε εδώ. Πάρε σε παρακαλώ δρόμο από το νήμα γιατί από το 2023 όλο μίσος βγάζεις με τα μαθήματα ζωής που ανάθεμα εάν σε έχουν μάθει τι εστί ζωή.
Δεν κρύβομαι γλυκουλίνι μου, προστατεύω την ασφάλειά μου.
Επίσης άσε στην άκρη το ακαδημαϊκό μου υπόβαθρο και τις γνώσεις μου/παιδεία μου.
Έλα μίλα μου από κοντά και επειδή πιθανολογώ ότι τα χρειάζεσαι, σου κάνω δώρο το ραντεβού. Η κατηγορία σου εδώ μέσα είναι ένα σάρκωμα που βλάπτει κόσμο μέσω του εσωτερικευμένου θυμού του προς τις ιερόδουλες.
Σου είπε κανένας βρε θρασύδειλο ον με αρνητικό IQ ότι αντιμετωπίζω θέματα υγείας λόγω δουλειάς? Βάζει ως ένα μηδενικό, λέξεις μέσα στο στόμα μου που δεν ειπώθηκαν?
Δεν υπάρχουν στρες για άλλους λόγους? Οικογενειακοί, λόγοι προβλημάτων μέσα στο σπίτι κάποιου, ψυχιατρικές διαταραχές? Μόνο οι ιερόδουλες τα έχουμε αυτά? Έχεις αναρωτηθεί τι προβλήματα αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενες στον Σκλαβενίτη και στον κάθε Σκλαβενίτη? Έχω σιχαθεί την κάθε αμαθή αμόρφωτη αμοιβάδα να μας κάνει μαθήματα ζωής δίχως να έχει ιδέα.
Ούτε μια έρευνα δεν είσαι εφικτός να διαβάσεις.
Ούτε μια στατιστική δεν μπορείς να βγάλεις.
Επειδή εγώ δεν κρύβομαι πίσω από μια οθόνη, έλα καμιά μέρα στου Bill να σου κάνω μαθήματα ζωής. Γιατί είσαι ένα άτομο γεμάτο μίσος και κακία με μηδενική κατανόηση και συναισθηματική νοημοσύνη. Όσα τραβάμε εμείς, τα τραβάνε όλοι οι άνθρωποι που εργάζονται ΠΑΝΤΟΥ.
ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ, ΠΑΝΤΟΥ.
Είμαι συμφιλιωμένη με την εργασία μου και πολλές φορές αποτελεί τρόπο εκτόνωσης, εξού και αποδίδω καλά. Δρόμο από εμένα κι ας μη μου ανήκει το νήμα γιατί είναι δημόσιο.
Η ξεφτίλα σας δεν περνάει παντού καθώς για να ξεφτιλίσεις, θέλει να σου κόβει. Άνοιξε λοιπόν κανένα κανάλι, βάλε τα πόδια στον καναπέ και προσπάθησε να ενώσεις τα τελευταία ενεργά κύτταρά σου ώστε να λειτουργήσεις. Από το 2023 βγάζεις μίσος.
Ξεκίνα με ψυχαναλυτή γιατί μιλάς αυτή τη στιγμή με άτομο που είναι στο χώρο της ψυχικής υγείας και έχω να σου πω ότι τα τραύματά σου είναι άπειρα.
Δρόμο από δω.
Μαυρο κιλοτακι φοράει η γκόμενα.
Τι είναι αυτό που προκαλεί την εκτεταμένη έκκριση της κορτιζόλης? Και στη συγκεκριμένη δουλειά και γενικότερα? Από καθαρή απορίαΤο στρες που προκαλείται μέσω της δουλειάς μας δεν είναι απλώς «ψυχολογικό». Είναι βιολογικό δηλητήριο για τον εγκέφαλο, πάμε να εξηγήσω.
Η μακροπρόθεσμη έκκριση της ορμόνης κορτιζόλης, συρρικνώνει τον ιππόκαμπο ο οποίος αποτελεί κέντρο μνήμης και μάθησης, υπερδιεγείρει την αμυγδαλή που συνδέεται με φόβο και άγχος και σταδιακά εξασθενεί τον προμετωπιαίο φλοιό (σημείο κέντρου λήψεων και αποφάσεων).
Η αυξημένη κορτιζόλη λοιπόν είναι μια σταδιακή φθορά για τα νευρικά κύτταρα.
Στη γλώσσα σας «καμμένη γκόμενα».
Προτείνω αυτό εδώ για μελέτη για τους λάτρεις του διαβάσματος.
Sapolsky et al., Nature Reviews Neuroscience, 2000; McEwen & Morrison, PNAS, 2013.
Η κορτιζόλη δεν θα σε ρωτήσει ποτέ πόσα παίρνεις. Αν το σώμα σου ζει υπό πίεση, το νευρικό σου σύστημα θα το πληρώσει, όποια κι αν είναι η δουλειά σου, όσα λεφτά και να βγάζεις εκτός κι εάν κάποιος ξύνεται σε ένα γραφείο γράφοντας 2 λέξεις στο Word.
Το να συνδέει κάποιος το χρήμα με την πορνεία δείχνει νοητική φτώχεια και σε καμία περίπτωση ηθική ανωτερότητα.
Έχω πελάτες αγαπημένους με πολύ δύσκολες δουλειές με τρελό στρες. Επίσης έχουν στρες με την υγεία τους, την οικογένειά τους. Όλοι κάπου πονάμε και υποφέρουμε.
Το να μας λένε ότι «έλα μωρέ βγάζετε τόσα σιγά το άγχος» είναι μια μορφή απαξίωσης. Ο εγκέφαλός μας φθείρεται εφόρου ζωής, προκαλεί PTSD, σε κοπέλες που δεν έχουν αντοχές προκαλεί χρήση ουσιών βαριά, προκαλεί γυναικολογικά προβλήματα όπως και αυτοάνοσα.
Ναι, μα, μου βγάζετε τόσα. Θεωρείς ότι το χρήμα είναι ευτυχία?
Ευτυχία είναι να μπορείς να νιώθεις ελεύθερος και όχι να κοιτάς το ένα σου εκατομμύριο πίνοντας 10 γραμμάρια κοκαΐνης την ημέρα απλά κοιτώντας τα. Η κατάθλιψη δεν μετράει λεφτά, στάτους και ομορφιά. Κοιτάζει την ανισορροπία που έχει δημιουργηθεί στη ζωή κάποιου.
Κατά την άποψή μου λοιπόν, «δουλεύεις = πουλιέσαι» είναι τόσο παλιά φιλοσοφία όσο και η αμάθεια που τη γεννά ως ιδεολογία.
Το έχω αναφέρει πολλάκις, δεν κλαίγομαι για τις επιλογές μου. Αλλά δεν ανέχομαι κανένας για καμία κοπέλα να φέρει άποψη για αυτό που κάνουμε ΑΚΟΜΑ και συνειδητά. Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία όταν βρίσκεσαι στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους, όταν το αγαπημένο σου πρόσωπο σκοτώθηκε στα χέρια σου, όταν παθαίνεις καρκίνο, όταν χάνεις χέρια, πόδια κ.ο.κ.
Και όλα μου τα παραδείγματα πάνε σε όλες τις δύσκολες δουλειές των αντρών της παρέας εδώ, μαραγκοί, οικοδόμοι, καθαρίστριες κτλ.
Κι εάν είχαμε μαγικό ραβδί που θα έσβηνε το άγχος, δεν θα υπήρχε οι έννοια των πλουσίων ανθρώπων, ούτε των αγχωμένων εκατομμυριούχων.
Όλοι χρειαζόμαστε στήριξη και σωστούς ανθρώπους και λιγότερη κακία και μιζέρια.
Και αγαπητέ μου, τα λεφτά μας καλύπτουν τους απλήρωτους λογαριασμούς και τα χρέη, όχι το στρες μας.
Το άγχος δεν υφίσταται να κάνει διακρίσεις στο εισόδημα του καθενός,
κι εάν σε έχουν νουθετήσει να θεωρείς ότι το χρήμα θεραπεύει τον εγκέφαλο, δεν έχεις δει ποτέ νύχτα κάποιος να ξεβράζει τα σωθικά του από τον πόνο που αισθάνεται ψυχικά.
Η άγνοια δεν συνεπάγεται με άποψη αλλά με σύμπτωμα.
...αδελφε, ευχαριστουμε που μας ειπες "ηλιθιους"Κανενα τραυμα, πρωτη φορα πληρωσα γυναικα στην Τσεχία στα 27 γιατι απλα... δε γινοταν να μη τη συγκεκριμενη!
Καποιοι ανθρωπιοι εχουμε διαφορετικο τροπο σκεψης και εχει να κανει με το οτι το iq ειναι στο 2%
Για εμας η μαζα απέναντι ειναι συνήθεια και καθημερινότητα, ο μεσος ανθρωπος επίσης συναναστρεφεται με τη μάζα και στο διαφορετικό κομπλάρει, στερευει απο επιχειρήματα και κανει επιθέσεις!
And so the story goes
Η συζήτηση αυτή...αδελφε, ευχαριστουμε που μας ειπες "ηλιθιους"![]()
Η έμπνευση με έπιασε
Τους στιχους συνεχιζω
Τι την ήθελες την φωτο
Και τώρα σου τα πρηζω
Μου λες με τρόπο ότι μαλακιζομαι;
Το αντιθετοΜου λες με τρόπο ότι μαλακιζομαι;![]()
Σκιαχτηκα ρε Σπύρο. Η αλήθεια είναι ότι μαλακιζομουνα εκείνη την ώρα και λέω που το κατάλαβε, μπας και με παρακολουθεί; Ούφ.....Το αντιθετο![]()
Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουμε το άρθρο σου.Θα γραφτεί άρθρο σύντομα για αυτό για όσους ενδιαφέρονται για αυτό το θέμα, ευχαριστώ για την ωραία σου απάντηση.
«Η ψυχανάλυση δεν είναι φάρμακο για το στρες — είναι ένα ταξίδι που, αν το ολοκληρώσεις, κάνει το φάρμακο περιττό»
Οφείλω να σου πω ότι ακόμα κ αν τα έχεις κάνει , θα έρθει η στιγμή που ξαφνικά θα νιώσεις ότι ο κόσμος που ήξερες κ ζούσε θα αλλάξει αρδην !Ωραία η θεωρία αλλά μπορείς και στο Σκλαβενίτη να πας 8ωρο για 800 και να λύσεις τα θέματα σου. Πας;
Αν δεν έχεις επενδύσει στα εικοσι-τριάντα σου, όσα είσαι, σε εσένα, σε μόρφωση, σε σπουδές, σε δεξιότητες αλλά κοιτάς μόνο την κυτταρίτιδα στις φώτος και τις δεξιότητές σου στην πεολειχία με βάση τις κριικές στο Bou το μόνο που έχει να κάνεις είναι να αποδεχθεις τι εισαι και τι κάνεις και να το κάνεις τόσο κυνικά όσο το αναφέρει η @Anastasia_42
Ασε τα περι νοητικής φτώχειας και ηθικής ανωτερότητας οταν κρύβεσαι για αυτό που κάνεις! Οταν πιάνεις πάτο (εσωτερικά εννοω) θελει σκληρά λόγια για να ταρακουνηθείς και να επαναπροσδιορίσεις τη ζωη συνολικα!
Ξανα και ξανα λοιπον να βρεις γιατρειά όπως τη θες και το συντομότερο!
Πολύ δυνατό και ουσιαστικό κείμενο. Έχεις απόλυτο δίκιο σε όσα γράφεις — το στρες δεν κάνει διακρίσεις και η ψυχική φθορά είναι κοινή σε όλους μας, ανεξαρτήτως δουλειάς ή εισοδήματος. Ο τρόπος που το εξηγείς δείχνει και γνώση και ευαισθησία.Το στρες που προκαλείται μέσω της δουλειάς μας δεν είναι απλώς «ψυχολογικό». Είναι βιολογικό δηλητήριο για τον εγκέφαλο, πάμε να εξηγήσω.
Η μακροπρόθεσμη έκκριση της ορμόνης κορτιζόλης, συρρικνώνει τον ιππόκαμπο ο οποίος αποτελεί κέντρο μνήμης και μάθησης, υπερδιεγείρει την αμυγδαλή που συνδέεται με φόβο και άγχος και σταδιακά εξασθενεί τον προμετωπιαίο φλοιό (σημείο κέντρου λήψεων και αποφάσεων).
Η αυξημένη κορτιζόλη λοιπόν είναι μια σταδιακή φθορά για τα νευρικά κύτταρα.
Στη γλώσσα σας «καμμένη γκόμενα».
Προτείνω αυτό εδώ για μελέτη για τους λάτρεις του διαβάσματος.
Sapolsky et al., Nature Reviews Neuroscience, 2000; McEwen & Morrison, PNAS, 2013.
Η κορτιζόλη δεν θα σε ρωτήσει ποτέ πόσα παίρνεις. Αν το σώμα σου ζει υπό πίεση, το νευρικό σου σύστημα θα το πληρώσει, όποια κι αν είναι η δουλειά σου, όσα λεφτά και να βγάζεις εκτός κι εάν κάποιος ξύνεται σε ένα γραφείο γράφοντας 2 λέξεις στο Word.
Το να συνδέει κάποιος το χρήμα με την πορνεία δείχνει νοητική φτώχεια και σε καμία περίπτωση ηθική ανωτερότητα.
Έχω πελάτες αγαπημένους με πολύ δύσκολες δουλειές με τρελό στρες. Επίσης έχουν στρες με την υγεία τους, την οικογένειά τους. Όλοι κάπου πονάμε και υποφέρουμε.
Το να μας λένε ότι «έλα μωρέ βγάζετε τόσα σιγά το άγχος» είναι μια μορφή απαξίωσης. Ο εγκέφαλός μας φθείρεται εφόρου ζωής, προκαλεί PTSD, σε κοπέλες που δεν έχουν αντοχές προκαλεί χρήση ουσιών βαριά, προκαλεί γυναικολογικά προβλήματα όπως και αυτοάνοσα.
Ναι, μα, μου βγάζετε τόσα. Θεωρείς ότι το χρήμα είναι ευτυχία?
Ευτυχία είναι να μπορείς να νιώθεις ελεύθερος και όχι να κοιτάς το ένα σου εκατομμύριο πίνοντας 10 γραμμάρια κοκαΐνης την ημέρα απλά κοιτώντας τα. Η κατάθλιψη δεν μετράει λεφτά, στάτους και ομορφιά. Κοιτάζει την ανισορροπία που έχει δημιουργηθεί στη ζωή κάποιου.
Κατά την άποψή μου λοιπόν, «δουλεύεις = πουλιέσαι» είναι τόσο παλιά φιλοσοφία όσο και η αμάθεια που τη γεννά ως ιδεολογία.
Το έχω αναφέρει πολλάκις, δεν κλαίγομαι για τις επιλογές μου. Αλλά δεν ανέχομαι κανένας για καμία κοπέλα να φέρει άποψη για αυτό που κάνουμε ΑΚΟΜΑ και συνειδητά. Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία όταν βρίσκεσαι στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους, όταν το αγαπημένο σου πρόσωπο σκοτώθηκε στα χέρια σου, όταν παθαίνεις καρκίνο, όταν χάνεις χέρια, πόδια κ.ο.κ.
Και όλα μου τα παραδείγματα πάνε σε όλες τις δύσκολες δουλειές των αντρών της παρέας εδώ, μαραγκοί, οικοδόμοι, καθαρίστριες κτλ.
Κι εάν είχαμε μαγικό ραβδί που θα έσβηνε το άγχος, δεν θα υπήρχε οι έννοια των πλουσίων ανθρώπων, ούτε των αγχωμένων εκατομμυριούχων.
Όλοι χρειαζόμαστε στήριξη και σωστούς ανθρώπους και λιγότερη κακία και μιζέρια.
Και αγαπητέ μου, τα λεφτά μας καλύπτουν τους απλήρωτους λογαριασμούς και τα χρέη, όχι το στρες μας.
Το άγχος δεν υφίσταται να κάνει διακρίσεις στο εισόδημα του καθενός,
κι εάν σε έχουν νουθετήσει να θεωρείς ότι το χρήμα θεραπεύει τον εγκέφαλο, δεν έχεις δει ποτέ νύχτα κάποιος να ξεβράζει τα σωθικά του από τον πόνο που αισθάνεται ψυχικά.
Η άγνοια δεν συνεπάγεται με άποψη αλλά με σύμπτωμα.
Φοβερή φώτο!!! Σε περιμένουμε πως και πως....Πάρτε παλιά φωτό να ηρεμήσει το κλίμα..
![]()