enplo
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2013
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1
3 απ'τις 8 επιβεβαιωνω !!PrincessMarina, 24
Sandra_p, 26
Silvi1999, 22
lolita_a, 26
RiaHatzi, 40
Katia27, 28
Kristalss, 24
Chris150, 26
Όλες αυτές παίζουν κανονικα χωρις πολλες κουβέντες
3 απ'τις 8 επιβεβαιωνω !!PrincessMarina, 24
Sandra_p, 26
Silvi1999, 22
lolita_a, 26
RiaHatzi, 40
Katia27, 28
Kristalss, 24
Chris150, 26
Όλες αυτές παίζουν κανονικα χωρις πολλες κουβέντες
Έχεις PMΤι λες τωρα??
Δε στελνεις ονομα σε msg μην εχουμε κανα απροοπτο?
Maria10Dior, 25 καρντάσι...αλλά ζητάει 300 ευρόπουλα...Έχει καμία από Θεσσαλονίκη που κάνει παιχνίδι
Αλεξανδρούπολη λέειMaria10Dior, 25 καρντάσι...αλλά ζητάει 300 ευρόπουλα...
Τα 300 δεν είναι περίεργα. Ξέρεις πολλές στην Θεσσαλονίκη από το site που να το δίνουν για λιγότερα; Τι ακριβώς έχεις να πεις για αυτήν όμως; Εμένα απλά μου ζαλίζει τον έρωτα.Maria10Dior, 25 καρντάσι...αλλά ζητάει 300 ευρόπουλα...
Πολλές κάνουν ερασιτεχνικά σιτυτούρια, δεν είναι περίεργο αυτό. Περιπτώσεις από Καβάλα Δράμα και Λάρισα επίσης έρχονται Θεσσαλονίκη για τον ζαχαρομπαμπάκα.Αλεξανδρούπολη λέει
Μια από τα ίδια....Εκαψα μερικά luns και την ρώτησα στα ίσια...μου είπε 300.Της λεω οκ...όταν έρθεις το κανονίζουμε..αυτά...; Τι ακριβώς έχεις να πεις για αυτήν όμως; Εμένα απλά μου ζαλίζει τον έρωτα.
Προσωπικά όχι αλλά δεν νομίζω να σου απαντήσει κάποιος. Το αν αξίζει είναι σχετικό. Εσύ από όσες βρέθηκες έχεις να πεις για κάποιες που αξίζουν ή για κάποιες που είναι φόλα να ξέρουμε να μην την πατήσουμε;Τελικά την Maria10Dior, την έχει βρει κάποιος απο κοντά να μας πει αν αξιζει;
Εννοώ αν είναι όντως αυτή που λέει, λάθος διατύπωση.Προσωπικά όχι αλλά δεν νομίζω να σου απαντήσει κάποιος. Το αν αξίζει είναι σχετικό. Εσύ από όσες βρέθηκες έχεις να πεις για κάποιες που αξίζουν ή για κάποιες που είναι φόλα να ξέρουμε να μην την πατήσουμε;
Αυτό μπορεί να μας το πει μόνο κάποιος που την έχει δει από κοντά, και από ό,τι φαίνεται δεν υπάρχει κανείς. Επίσης το γεγονός οτι η συγκεκριμένη για μεγάλο διάστημα ήταν Νο1 στην κατάταξη στην Ελλάδα και μετά έπεσε (άρα πήρε μεγάλη δωρεά από κάποιον καημένο) και μάλιστα έχει φτάσει στο σημείο να παρακαλάει για κουβέντα, ένα πράγμα σημαίνει κατά την ταπεινή μου άποψη: Είτε είναι είτε δεν είναι αυτή που λέει, έχει στο μυαλό της μόνο να σε γδύσει· και δυστυχώς όχι κυριολεκτικά.Εννοώ αν είναι όντως αυτή που λέει, λάθος διατύπωση.
Συμφωνώ!! Ρισκάρεις να την βρεις όμως απο κοντά;Αυτό μπορεί να μας το πει μόνο κάποιος που την έχει δει από κοντά, και από ό,τι φαίνεται δεν υπάρχει κανείς. Επίσης το γεγονός οτι η συγκεκριμένη για μεγάλο διάστημα ήταν Νο1 στην κατάταξη στην Ελλάδα και μετά έπεσε (άρα πήρε μεγάλη δωρεά από κάποιον καημένο) και μάλιστα έχει φτάσει στο σημείο να παρακαλάει για κουβέντα, ένα πράγμα σημαίνει κατά την ταπεινή μου άποψη: Είτε είναι είτε δεν είναι αυτή που λέει, έχει στο μυαλό της μόνο να σε γδύσει· και δυστυχώς όχι κυριολεκτικά.
Τι εννοείς αν ρισκάρεις;Συμφωνώ!! Ρισκάρεις να την βρεις όμως απο κοντά;
Να την βρεις, πρώτον αν θα έρθει κ δεύτερον αν ειναι όντως αυτή!Τι εννοείς αν ρισκάρεις;
Αισιόδοξο σε βρίσκω! Κάτσε πρώτα να κανονίσετε συνάντηση!!Να την βρεις, πρώτον αν θα έρθει κ δεύτερον αν ειναι όντως αυτή!
Αισιόδοξο σε βρίσκω! Κάτσε πρώτα να κανονίσετε συνάντηση!
Αναμένει μερος κτλ, αλλά κάπως κολλαω??Αισιόδοξο σε βρίσκω! Κάτσε πρώτα να κανονίσετε συνάντηση!!