Παιδιά αξίζει το koronadates?Καλησπέρα.. Με το only-flirt.com τι παίζει? Εχει παιξει μπαλα κανενας εκει?
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Παιδιά αξίζει το koronadates?Καλησπέρα.. Με το only-flirt.com τι παίζει? Εχει παιξει μπαλα κανενας εκει?
Παιδιά αξίζει το koronadates?
εγω μπαινω και εχω μεινει ικανοποιημενος ειδικα σε σχεση με ολα τα αλλα που εμπαινα οπως το λουνονα που δουλευει με μποτακια και ηταν και πανακριβα σε καθε message.αν υπαρχει και αλλος που να μπαινει στο κορονα να μας πει την γνωμη του σε σχεση με τα αλλα στο κοστος στην ποιοτητα των γυναικων και στις συναντησεις.και εχω μιλησει τηλεφωνικα με καποιες και εχω βρεθει αλλα το θεμα ειναι να νιωσει και η αλλη νορμαλ με σενα να τεριαξετε για να προχωρησει η φαση.και με νορμαλ και με σουγκαρ και παντρεμενες εχω μιλησει.και με χει βολεψει η πληρωμη με κρυπτονομισμαΠαιδιά αξίζει το koronadates?
προσωπικα οπως ανεφερα και αλλου καποια προφιλ μου φανηκαν καπως περιεργα αλλα μου τυχαν και νορμαλ κοπελες.τωρα εννοειτε οποιος δεν εχει φραγκα για να γνωρισει μεσα απο dating site μπορει να καμακωνει απο τα social αλλα εκει γινετε μεγαλο μπαχαλο και αρκετες γυναικες καταφευγουν στα dating οταν νιωθουν ασφαλεια.Το KoronaDates είναι απάτη. Πληρωμένοι χρήστες να σου μιλάνε και να ξοδεύεις χρήματα. Μακριά!
Δεν έχει να κάνει με φράγκα, είναι απάτη το KoronaDates. Σε μια μέρα τρως άνετα 150-250€ στο μπλα-μπλα και έχεις μιλήσει μόνο με εκπροσώπους της εταιρείας.προσωπικα οπως ανεφερα και αλλου καποια προφιλ μου φανηκαν καπως περιεργα αλλα μου τυχαν και νορμαλ κοπελες.τωρα εννοειτε οποιος δεν εχει φραγκα για να γνωρισει μεσα απο dating site μπορει να καμακωνει απο τα social αλλα εκει γινετε μεγαλο μπαχαλο και αρκετες γυναικες καταφευγουν στα dating οταν νιωθουν ασφαλεια.
Δεν έχει να κάνει με φράγκα, είναι απάτη το KoronaDates. Σε μια μέρα τρως άνετα 150-250€ στο μπλα-μπλα και έχεις μιλήσει μόνο με εκπροσώπους της εταιρείας.
Καρατσεκαρισμένο.
Σε αντίθεση με το seeking που δίνεις φιξ ποσό 300€/3μηνο και μιλάς όσο θέλεις με πραγματικά μέλη και όχι εκπροσώπους.
Ή το BlindChat όπου με 19€ μιλάς άνετα για 3 μήνες. Απλά εκεί έχει πολύ σκουπίδι και θέλει άπειρο χρόνο να βρειθα τα τσε
Δεν είμαι ακόμα σίγουρος... Το ψάχνει η υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος. Εσύ εχε τον νου σου και μόλις μάθω από εκεί θα ενημερώσωΠως σου έστειλε ιό; Μέσω telegram; Για δώσε λεπτομέρειες. Πως το κατάλαβες, τι κάνει ο ιός, πως διαγράφεται κτλ
Τι ιο δηλαδή σου έστειλε;Παιδιά προς ενημέρωση σας στο seeking μου μίλησε μια γκόμενα juliejhdd, με έδρα Σερβία, αλλάξαμε telegram και μου έστειλε ιό. Αν σας μιλήσει report και μπλοκ
Όπως είπα και στον προηγούμενο δεν ξέρω λεπτομέρειες. Απλά πήρα ένα μέιλ από την λεγαμενη που μου είπε ότι το η συσκευή μου έχει παραβιαστεί και έχουν τα δεδομένα μου και αν δεν θέλω να τα στείλουν στις επαφές μου να τους δώσω €3000. Ως απόδειξη μου έστειλε δύο φωτό η μια ήταν μια λίστα επαφών μου από το fb και η άλλη ένα παράθυρο διαλόγου messenger με μια φίλη μου. Τους είπα να πάρουν 3 και τα χιλιάρικα κάποια άλλη στιγμή. Ακόμα δεν έχει συμβεί κάτι πάντως... Έχετε τον νου σας. Σε εμένα είπε ότι την λένε Julie, είναι 28 και ζει ΣερβίαΤι ιο δηλαδή σου έστειλε;
Σου χάλασε τον υπυπολογιστή;
Σου έκλεψε προσωπικά στοιχεία;
Και τι κέρδος είχε από αυτό;
Μάλιστα. Προφανώς κάτι πάτησες σε κάποιο αρχείο που σου έστειλε αυτή. Δεν έγινε κάτι από την επικοινωνία, απλά θέλει προσοχή πάντα στο τι αρχεία δέχεστε από άσχετα άτομα.Όπως είπα και στον προηγούμενο δεν ξέρω λεπτομέρειες. Απλά πήρα ένα μέιλ από την λεγαμενη που μου είπε ότι το η συσκευή μου έχει παραβιαστεί και έχουν τα δεδομένα μου και αν δεν θέλω να τα στείλουν στις επαφές μου να τους δώσω €3000. Ως απόδειξη μου έστειλε δύο φωτό η μια ήταν μια λίστα επαφών μου από το fb και η άλλη ένα παράθυρο διαλόγου messenger με μια φίλη μου. Τους είπα να πάρουν 3 και τα χιλιάρικα κάποια άλλη στιγμή. Ακόμα δεν έχει συμβεί κάτι πάντως... Έχετε τον νου σας. Σε εμένα είπε ότι την λένε Julie, είναι 28 και ζει Σερβία
Γνωστός μίλησε με το acc juliejhg (έδρα Αθήνα) και της έδωσε το mail του. Έλαβε κάτι περίεργο.Παιδιά προς ενημέρωση σας στο seeking μου μίλησε μια γκόμενα juliejhdd, με έδρα Σερβία, αλλάξαμε telegram και μου έστειλε ιό. Αν σας μιλήσει report και μπλοκ
Ούτε μουφα είναι, αλλά ούτε αξίζει τις επενδύσεις. Το 95% των προφίλ κοιτάει να σου φάει luns, είτε μέσω endless chatting είτε μέσω πώλησης προσωπικών φωτογραφιών. Το υπόλοιπο 5% είτε είναι βιζιτακια είτε κοπέλες της διπλανής πόρτας που νομίζουν ότι έχουν χρυσό μουνι...τελικά είναι μουφα site?? η αξίζει τις επενδύσεις??
![]()