Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Χαχαχα ...Καλα αν επαιζε αυτο εγω θα ειχα ριξει πολυ γελιο ( Απλα ξεχα σε το δεν γινεται αυτο)Καλημέρα μάγκες
Εφτιαξα και 2ο λογαριασμό . Πάιζει να μεταφέρω luns από τον έναν στον αλλον ?
Οποτε βάζω χρήματα και στον 2ο !!!Χαχαχα ...Καλα αν επαιζε αυτο εγω θα ειχα ριξει πολυ γελιο ( Απλα ξεχα σε το δεν γινεται αυτο)
Μαλακια το θεωρω θα χασεις φραγκα για μενα μην το κανεις...Οποτε βάζω χρήματα και στον 2ο !!!
Εσύ τον gay πως τον κάνεις με τον ίδιο λογαριασμό ?Μαλακια το θεωρω θα χασεις φραγκα για μενα μην το κανεις...
Εκτος αν στο μυαλο σου εχεις "περιεργα" πραγματα να κανεις χαχα...
Δεν με παρακολουθεις μου φαινεται... Eγω εχω 10 Acc...Εσύ τον gay πως τον κάνεις με τον ίδιο λογαριασμό ?
Ναι αλλά πως μιλάς αν δεν ρίξεις χρήμα και στα 10 ?Δεν με παρακολουθεις μου φαινεται... Eγω εχω 10 Acc...
Και ποιος σου ειπε οτι δεν εχω ριξει Αυτο δεν λεω τοσο καιρο οτι ειναιΝαι αλλά πως μιλάς αν δεν ρίξεις χρήμα και στα 10 ?
Μέχρι τώρα στα πόσα φράγκα είσαι ?Και ποιος σου ειπε οτι δεν εχω ριξει Αυτο δεν λεω τοσο καιρο οτι ειναι
Μια μαλακια και μιση και οτι θελει πολυ προσοχη Εγω τα φραγκα τα
Οποια εχω βαλει ειναι πολλα καθαρα για την Ματαιοδοξια μου...
Αυτο δεν θα το απαντησω το νουμερο ειναι 5ψηφιο προς 6ψηφιο...Μέχρι τώρα στα πόσα φράγκα είσαι ?
Να σαι καλά να βγάζεις και να τα γαμάς !!Αυτο δεν θα το απαντησω το νουμερο ειναι 5ψηφιο προς 6ψηφιο...
Παλι δεν με παρακολουθεις ο σκοπος μου δενΝα σαι καλά να βγάζεις και να τα γαμάς !!
220€ κάθε φορά όλο στο πάτα θα είσαι
Τα λεφτά λέω να τα γαμάς τις τύπισσες προαιρετικόΠαλι δεν με παρακολουθεις ο σκοπος μου δεν
Ειναι να γαμησω Οταν ομως το κρινω οτι το θελω
Το κανω με "τεραστιες" προφυλαξεις...
Α καλα ναι αυτο σιγουρα δεν με νοιαζει τοσο για τα λεφταΤα λεφτά λέω να τα γαμάς τις τύπισσες προαιρετικό
Εδώ κολλάει το "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα"Α καλα ναι αυτο σιγουρα δεν με νοιαζει τοσο για τα λεφτα
Οσο για την μαλακια που με "Δερνει" χαχα...