Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μάλλον θα κλαίει οποίος τα δώσει χαχαχχα...Sugar Babie μου ειπε οτι ψαχνει "Μαλακα" για τουλαχιστον 5000 ευρω τον μηνα (Να της "κοψει" μηνιατικο δηλαδη) Τωρα δεν ξερω αν
πρεπει να γελασω η να κλαψω απο τα γελια χαχα...
Για αυτο δεν ανησυχω καθολου... Διοτι αυτος που θα το κανει για πεταμα τα εχει...Μάλλον θα κλαίει οποίος τα δώσει χαχαχχα...
It's a free world...hahaΓια αυτο δεν ανησυχω καθολου... Διοτι αυτος που θα το κανει για πεταμα τα εχει...
Λεφτα υπαρχουν που ελεγε και ο Γιωργος Τιμιες υπαρχουν ομως...Λουνς να υπάρχουν, κ οι τίμιες θα βρούνε τον δρόμο τους....
Μαλλον......οχι....χχαχαΛεφτα υπαρχουν που ελεγε και ο Γιωργος Τιμιες υπαρχουν ομως.
κλαιωωω ρεεεΜπήκα και κουδούνισε το σύμπαν . Μαζεύτηκαν bots πωλητριες αρπακτικά κλπ
Υπάρχει εμπειρία, ξέρεις να ξεχωρίζεις τις κατηγορίες χαχαχαΜπήκα και κουδούνισε το σύμπαν . Μαζεύτηκαν bots πωλητριες αρπακτικά κλπ
Κάτι θυμάμαι , θα γελάσω πάντως αυτό είναι σίγουροΥπάρχει εμπειρία, ξέρεις να ξεχωρίζεις τις κατηγορίες χαχαχα
τη στεναχώρησεςΠαραδειγματα μηνυματων Νο 32 (Συνομιλια με New User)
Η τακτική φουλ επίθεση θα κόψει τον αέρα στις πωλητριες...μου αρέσει που πολλές θίγονται κιολας, που....στο πουτανονα...βρε άιντε απο εδώ...Παραδειγματα μηνυματων Νο 32 (Συνομιλια με New User)
Ναι το μωρο μου χαχα...τη στεναχώρησες