Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Κάτι πάει να κάνει, αξίζει προσοχής....Darkqueen,25 Athens Νεα Photo Επιτελους τα καταφερες μπραβο μωρο μου...
Παντρεμένη, μιλήσαμε μου είπε πως δεν κάνει ραντεβού αλλά θα μ στείλει αν αλλάξει γνώμηJoun,28 Thessaloniki Οι "Βορειοι" Φιλοι μας ξερουν κατι για αυτη...
Την εχουμε αναφερει την Vana κανονικα...Vana 27,29 πωλήτρια έστειλε βίντεο και μου είπε ότι καπου έχουμε ξαναμιλήσει
Δεν την γραφεις σωστα δεν μου την βγαζει...Elle_red,34 κομμώτρια από πατήσια έστειλε πρόσωπο με χαρτί που γράφει το όνομα του site λέει είναι αναγκάιο για να γραφτεί μία γυναίκα
Oxi Elle_red, 34 copy paste από siteΔεν την γραφεις σωστα δεν μου την βγαζει...
Λες την Eli_97,24 ?
Ναι καταλαβα ποια λες Ok...Sugar
Oxi Elle_red, 34 copy paste από site
Για αυτό έλεγα, ότι αν η Μyrto95, δεν φαινόταν ονλαιν με τις άλλες, ίσως άξιζε..... Εκτός, αν έχει πάρει προφίλ απο φίλες κ κάνει multi tasking hahahaMarie21,21 - Elenaki,31 - Myrto95,25 - Natalia25,26 Μια ζωη Online μαζι ( Στο δευτερολεπτο)
Αντε 2-5 λεπτα διαφορα χαχα
Τι τυχη ?
Εγω την Μυρτω δεν την πιστευω σε τιποτα ειναι ψευτρα...Για αυτό έλεγα, ότι αν η Μyrto95, δεν φαινόταν ονλαιν με τις άλλες, ίσως άξιζε..... Εκτός, αν έχει πάρει προφίλ απο φίλες κ κάνει multi tasking hahaha