Νέα

Lucifer Strip Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Thanasaks
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Eklexios_Megas

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2022
Like
40
Πόντοι
0
Καθίστε ρε παιδιά τον Ιούνιο πήγα και να αγγίξεις μπορείς και να γλύψεις κλπ κλπ νταξει γαμησι δεν παίζει το έχουμε πει αυτό σύνολο πλήρωσα 170€ αλλά όχι σε μια μόνο συν ότι πήρα και 3 έξτρα ποτά αλλά τώρα με αυτά που ακούω να μην ακουμπάς και τέτοια αν είναι να πηγαίνουμε για πατσά στο τσαρουχά αν είναι . Τέσπα θα το τσεκαρω αύριο που θα πάω . Απλά ξαναλέω με το καλησπέρα σου λένε για 40€ απλό χορό και 150€ μισάωρο ενώ άμα το παζαρεψεις τουλάχιστον στις παλιές πέφτει στα 20€ και 100€ αντίστοιχα .

Eklexios_Megas

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2022
Like
40
Πόντοι
0
Σάββατο 30 Αυγούστου πήγα στο μαγαζί, για χαλαρή κατάσταση. Κέρασα ποτό τη Λιλου & χωρό, για να απολαύσω τις βυζάρες της. Το μαγαζί γεμάτο. Οι κοπέλες έχουν σταματήσει να κυκλοφορούν σε πελάτες. Από ό,τι μου είπε η Λιλου & μου επιβεβαίωσε η Ντενίζ (που ήρθε να με χαιρετήσει), οι περισσότεροι πελάτες δεν κερνούν ποτά, ούτε παίρνουν prive, με αποτέλεσμα να μην ανεβαίνει το μεροκάματο.
Η φάση ποια είναι πας εσύ που θα κάνεις μια χ κατανάλωση και βλέπεις όλα τα μικρά στους καναπέδες που απλά βλέπουν και κάθονται επί ώρες και σου λένε κιόλας κάτσε σταντακι. Την άλλη φορά που πήγα έγινε ολόκληρη διαπραγμάτευση για τον καναπέ . Αλλά αυτές οι καινούργιες οι ουκρανίδες επειδή την έχουν δει πορνοστάρ λογικό είναι να μην τις κερνάς.

Vizolagnos99

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2024
Like
652
Πόντοι
80
Πηγε κανεις στο show της Christy white? Άξιζε ή τσαμπα ο κόπος?

leftgk

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
105
Πόντοι
0
Πηγε κανεις στο show της Christy white? Άξιζε ή τσαμπα ο κόπος?
Η ουρά έφτανε στο λιμάνι, μία ώρα αναμονή για να μπεις.
Τι να αξίζει ρε φίλε, σίγουρα δεν θα δεις κάτι παραπάνω από όσα έχει ήδη δείξει

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
354
Πόντοι
36
Η ουρά έφτανε στο λιμάνι, μία ώρα αναμονή για να μπεις.
Τι να αξίζει ρε φίλε, σίγουρα δεν θα δεις κάτι παραπάνω από όσα έχει ήδη δείξει
ουτε να με πληρωνουν δεν το κανω

strathgos4

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2022
Like
60
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους. Επίσκεψη χθες στο κατάστημα. Λίγες παρέες και ησυχία. Κοπέλες αρκετές αλλά βαριεστημένες. Πρώτη φορά που πάμε στο συγκεκριμένο κατάστημα και έρχονται μόνο δύο κοπέλες. Γενικότερα από τις 10+ κοπέλες του μαγαζιού μόνο 3-4 γυρνούσαν στους πελάτες, οι υπόλοιπες με το κινητό στο χέρι και μούτρα στο πάτωμα.
Πήρα έναν χορό με μια κοπέλα που λατινοεφερνε, όμορφη με τατουάζ αρκετά και μιλούσε αγγλικά μόνο. Ωραίος χορός σε ανεβαζε αλλά κλασσικά μέχρι εκεί.
Μια αποχή από το συγκεκριμένο χρειάζεται.

strathgos4

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2022
Like
60
Πόντοι
0
Εκ νέου επίσκεψη εχθές. Τα ίδια και χειρότερα. 12+ κοπέλες στα κινητά να γελάνε μεταξύ τους, ενώ το μαγαζί είχε αρκετούς πελάτες. Κόσμος προφανώς ξενερωμενος πήγαινε και ερχόταν

atapos21

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
6.968
Πόντοι
1.056
Εχθες πηγα πρωτη φορα στο μαγαζί. Καναμε μπασελορ σε ενα φίλο που παντρεύεται και μας ειπε 150ε 2 μπουκαλια.τα show που καναν τοπ(λεσβιακα με δονητές, σηκωναν κοπελες απο το κοινο για "βοηθεια").εχει μεγάλο ροστερ από κοπελες το μαγαζι οι οποίες είναι όμορφες και ερχόταν για κέρασμα που ειναι στα 20ε..μου κέντρισε το ενδιαφέρον μια ξανθια με κοτσίδα που ειναι άλογο κ έχει τατουάζ κ τα βυζια της σιλικονατα αλλα δε θυμάμαι το ονομα της(οποίς μυστης ξερει το ονομα της ας ενημέρωσει)..και μου ειπε για πρόγραμμα με 150ε(ξερετε τι πρόγραμμα κάνει?).αλλα δε ρωτησα κατι παραπανω..τη ρωτησα αν θα χορεψει στο πρόγραμμακαι μου λεγε οχι ενω χορεψε μετα απο 15λ και μου ελεγε οτι δε θα καθησει ολο το βραδυ στο μαγαζι ενω καθησε μέχρι το κλεισιμο :2funny::2funny:..Πήρα πριβε χορό 6λ 40ε κ όταν χόρεψε με άφηνε να αγγίζω τα πάντα..τα βυζια της πολύ καλή υφή..η ρώγα κάγκελο και το κορμί λαμπάδα.. έκανε κάτι ωραίες κινήσεις κ τρίβοταν στο πουτσο μου κ ημουν ετοιμος να το βγαλω να της το δωσω..αλλά ο χορός δε κράτησε ούτε 2λ..ενώ ήταν 6λ το πρόγραμμα. (Ξέρετε αν κάνει ραντεβού εκτός μαγαζιού?)
Εντύπωση μου έκανε ότι είχε πολλές κοπελες πελάτισσες...και έπιασα συζήτηση με κάποιες.. αλλά οι σερβιτόροι ερχόταν κ μας έλεγαν ότι απαγορεύεται να μιλάνε οι πελάτες..κ παραξενευτηκα..πρωτόγνωρο...

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
16.789
Πόντοι
3.506
Εχθες πηγα πρωτη φορα στο μαγαζί. Καναμε μπασελορ σε ενα φίλο που παντρεύεται και μας ειπε 150ε 2 μπουκαλια.τα show που καναν τοπ(λεσβιακα με δονητές, σηκωναν κοπελες απο το κοινο για "βοηθεια").εχει μεγάλο ροστερ από κοπελες το μαγαζι οι οποίες είναι όμορφες και ερχόταν για κέρασμα που ειναι στα 20ε..μου κέντρισε το ενδιαφέρον μια ξανθια με κοτσίδα που ειναι άλογο κ έχει τατουάζ κ τα βυζια της σιλικονατα αλλα δε θυμάμαι το ονομα της(οποίς μυστης ξερει το ονομα της ας ενημέρωσει)..και μου ειπε για πρόγραμμα με 150ε(ξερετε τι πρόγραμμα κάνει?).αλλα δε ρωτησα κατι παραπανω..τη ρωτησα αν θα χορεψει στο πρόγραμμακαι μου λεγε οχι ενω χορεψε μετα απο 15λ και μου ελεγε οτι δε θα καθησει ολο το βραδυ στο μαγαζι ενω καθησε μέχρι το κλεισιμο :2funny::2funny:..Πήρα πριβε χορό 6λ 40ε κ όταν χόρεψε με άφηνε να αγγίζω τα πάντα..τα βυζια της πολύ καλή υφή..η ρώγα κάγκελο και το κορμί λαμπάδα.. έκανε κάτι ωραίες κινήσεις κ τρίβοταν στο πουτσο μου κ ημουν ετοιμος να το βγαλω να της το δωσω..αλλά ο χορός δε κράτησε ούτε 2λ..ενώ ήταν 6λ το πρόγραμμα. (Ξέρετε αν κάνει ραντεβού εκτός μαγαζιού?)
Εντύπωση μου έκανε ότι είχε πολλές κοπελες πελάτισσες...και έπιασα συζήτηση με κάποιες.. αλλά οι σερβιτόροι ερχόταν κ μας έλεγαν ότι απαγορεύεται να μιλάνε οι πελάτες..κ παραξενευτηκα..πρωτόγνωρο...
Αν ήταν Ελληνίδα με ωραίο μεγάλο κώλο μάλλον λες την Τζοάννα

atapos21

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
6.968
Πόντοι
1.056
Αν ήταν Ελληνίδα με ωραίο μεγάλο κώλο μάλλον λες την Τζοάννα
Οχι αυτή φίλε.. για Ρουμάνα μου φάνηκε.. με σηκωμένα φρύδια.. αλλά αυτή που λες έκανε κάτι σόου με δονητές που τους εφτηνε και τα φτησιματα έφταναν μέχρι το τραπέζι μας..

Vizolagnos99

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2024
Like
652
Πόντοι
80
Οι κοπελες που σηκωνουν ειναι ντεμεκ πελατισες να ξες,μιλημενες ειναι απ το μαγαζι

atapos21

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
6.968
Πόντοι
1.056
Οι κοπελες που σηκωνουν ειναι ντεμεκ πελατισες να ξες,μιλημενες ειναι απ το μαγαζι
Και αυτές που ήταν πελατισες μόνες τους και πιναν ποτο το ίδιο? Γ αυτό μας λεγαν οι σερβιτόροι ότι απαγορεύεται να μιλάς σε πελάτες?

OP
OP
T

Thanasaks

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2019
Like
249
Πόντοι
21
Παίζει να αναφέρεσαι στην μία απο τις 2 Ουκρανές αδελφές, την Κριστίνα. Ψάξε στο ινστα για kristina_kott__ αν είναι απο τις παλιές που εφυγαν απο το Λε καμπαρε. Αν ειναι καμιά καινούργια δεν θα την ξέρω.

Όσο για το άλλο δεν έχουν καμιά δουλεία να σου λένε που να μιλάς και που όχι, τι παπαριά ειναι αυτή ?

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.511
Πόντοι
4.587
Σάββατο 30 Αυγούστου πήγα στο μαγαζί, για χαλαρή κατάσταση. Κέρασα ποτό τη Λιλου & χωρό, για να απολαύσω τις βυζάρες της. Το μαγαζί γεμάτο. Οι κοπέλες έχουν σταματήσει να κυκλοφορούν σε πελάτες. Από ό,τι μου είπε η Λιλου & μου επιβεβαίωσε η Ντενίζ (που ήρθε να με χαιρετήσει), οι περισσότεροι πελάτες δεν κερνούν ποτά, ούτε παίρνουν prive, με αποτέλεσμα να μην ανεβαίνει το μεροκάματο.
η ντενιζ ειναι η παλια που δουλευε πλατινουμ;με το απιστευτο πατο η ρουμανα;

atapos21

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
6.968
Πόντοι
1.056
Παίζει να αναφέρεσαι στην μία απο τις 2 Ουκρανές αδελφές, την Κριστίνα. Ψάξε στο ινστα για kristina_kott__ αν είναι απο τις παλιές που εφυγαν απο το Λε καμπαρε. Αν ειναι καμιά καινούργια δεν θα την ξέρω.

Όσο για το άλλο δεν έχουν καμιά δουλεία να σου λένε που να μιλάς και που όχι, τι παπαριά ειναι αυτή ?
Φίλε κ 2 φίλοι μου μίλησαν σε 2 κοπελες πελάτισσες κ ο σερβιτόρος τους έκανε παρατηρήσεις..το έβλεπα κ δε το πίστευα...
Όσο για τη κοπέλα που λες δεν είναι αυτή.. γτ δεν εχει τατουάζ στο στήθος...μάλλον η Τζούλια είναι

OP
OP
T

Thanasaks

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2019
Like
249
Πόντοι
21
Φίλε κ 2 φίλοι μου μίλησαν σε 2 κοπελες πελάτισσες κ ο σερβιτόρος τους έκανε παρατηρήσεις..το έβλεπα κ δε το πίστευα...
Αν μου γινοταν κάτι τετοιο δεν θα ξαναπήγαινα, να τα κάνουν τα στημένα και να τα χαίρονται μόνοι τους τότε

Gangbanger96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
1.194
Πόντοι
206
Μπορούμε να την κυρία Τζούλια μάγκες?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μπορούμε να την κυρία Τζούλια μάγκες?

jcdenton

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2017
Κριτικές
10
Like
143
Πόντοι
290
Το σημαίνει «να απολαύσω βυζαρες» από τη στιγμή που στα 20€ κέρασμα ποτού δεν ακουμπάς και για να ακουμπήσεις ή να γλύψεις βυζια πρέπει να πάρεις το πρόγραμμα των 150€ ;;;
Αν επιτρέπεται,τόσο έδωσες;
Για να τις θαυμάσω ήθελα να γράψω. Στον χορό κάποιες αφήνουν να τις γλείψεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom