Vizolagnos99
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2024
- Like
- 660
- Πόντοι
- 80
Καμια μαυρούλα υπάρχει στο μαγαζι? ξερει κανείς?
Η Βαλέρια ήταν η Ουκρανιδα?Σύντομο πέρασμα από το κατάστημα τις προάλλες.
2 λατινες στο μαγαζί οι οποίες ήταν απασχολημένες για ολη την ωρα με τους ιδιους πελάτες, μία Ουκρανίδα μουναρα με βυζαρες, η οποία όμως μου φάνηκε κάπως κρύα από το λίγο που μιλήσαμε, και 3-4 ακόμα που μου πέρασαν αδιάφορες.
Και φυσικά η παλιά καραβάνα Τζούλια που σε πνίγει ανάμεσα στα "κανόνια" της με την καλησπέρα. Έχει πολύ καλή διάθεση, τη ξέρει καλά τη δουλειά, κάτι που το δείχνει και στον πριβε χορό μέσα. Στα αρνητικά, κατά τη γνώμη μου, σου πουλάει σε υπερβολικό βαθμό την vip σαμπάνια πάνω, κόστος 150€ για μισή ώρα. Δε ξέρω αν αξίζει, εγώ θεώρησα πως όχι και δεν αγόρασα.
Δεν έχω συγκρατήσει όνομα φίλε μουΗ Βαλέρια ήταν η Ουκρανιδα?
Ποίο είναι το ρόστερ?Επίσκεψη στα πλαίσια μπατσελορ στο Λουσιφερ και μπορώ να πω ότι όλη η παρέα έπαθε πλάκα. Πολύ προσεγμένος χώρος, άπειρα όμορφα κορίτσια και γενικά νιώσαμε ότι είμαστε στο εξωτερικό.
Έχω παραπονεθεί σε γειτονικό νήμα για την μπινιά που μας έπαιξε το escrotsclub με μη παροχή προσυμφωνημενου λεσβιακού σόου. Ευτυχώς το Lucifer μας αποζημιωσε με ένα τρομερό σόου που κάναν δύο κοπέλες πάνω στην πίστα!
Το να μην αγγίζεις εξαρτάται από την stripper, τουλάχιστον έτσι ήταν λίγους μήνες πριν.Επίσκεψη Παρασκευή βράδυ.
Πρώτη φορά πήγα.
Μαγαζί οντως ωραίο, μεγάλο, φαίνεται να έχουν επενδύσει αρκετά.
Κοπέλες παρά πολλές, νομίζω κοντά στις 20 να μέτρησα, γιατί ήταν σκορπια στο μαγαζί.
Τιμή εισόδου με ποτό 15 ευρώ.
Μία τύπισσα που μου άρεσε και της μίλησα, και μετά άλλες που πλησίαζαν, όλες έλεγαν για δύο προγράμματα:
- 20 ευρώ μικρός χορός πριβέ, χωρίς να την αγγίζεις (ξένερα σε σχέση με άλλα μαγαζιά που σε αφήνουν)
- 150 ευρώ 30 λεπτά χορός που βγάζει όλα και σε αφήνει να την αγγίζεις (τώρα μου φαίνεται ακριβό αν δεν έχει και κάποιο εξτράδακι γενικά, που εγώ το κατάλαβα ότι οντως είναι χορός μόνο)
Οχι μπρο δεν καταλαβες, ούτε με τα 150 δεν τα κανεις αυτα που θες...Σταθείτε ρε καρντασια
Ήθελα να πω σήμερα ,και με αυτά που διάβασα αράζω σπιτι
Θέλω να πάω να πρω κανένα χορό,να τριφυειβπνω μου,να γκυψω κανένα βυζι και να χύσω,όπως πάντα δηλαδή
Και γι αυτό πρέπει να σκάσω 150€;;;;;;;
Το σημαίνει «να απολαύσω βυζαρες» από τη στιγμή που στα 20€ κέρασμα ποτού δεν ακουμπάς και για να ακουμπήσεις ή να γλύψεις βυζια πρέπει να πάρεις το πρόγραμμα των 150€ ;;;Σάββατο 30 Αυγούστου πήγα στο μαγαζί, για χαλαρή κατάσταση. Κέρασα ποτό τη Λιλου & χωρό, για να απολαύσω τις βυζάρες της. Το μαγαζί γεμάτο. Οι κοπέλες έχουν σταματήσει να κυκλοφορούν σε πελάτες. Από ό,τι μου είπε η Λιλου & μου επιβεβαίωσε η Ντενίζ (που ήρθε να με χαιρετήσει), οι περισσότεροι πελάτες δεν κερνούν ποτά, ούτε παίρνουν prive, με αποτέλεσμα να μην ανεβαίνει το μεροκάματο.
Περιοδος εκθεσεως,λογικα ανοιχτα ειναι.Τεταρτιάτικα (Πέμπτη ξημέρωμα πρακτικά) υπάρχει βάσιμη πιθανότητα να είναι ανοιχτό κατά τις 5 τα ξημερώματα;
ΝαιΤεταρτιάτικα (Πέμπτη ξημέρωμα πρακτικά) υπάρχει βάσιμη πιθανότητα να είναι ανοιχτό κατά τις 5 τα ξημερώματα;
Κρυόκωλα πράγματα αν σου περισσεύουν δωσ τα να πάω να πηδήξω.Ξερει κανεις αν η κριστυ εκτος απο κανα σοου ειναι διαθεσιμη και για χορο πριβε;