Νέα

Lucifer Strip Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Thanasaks
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 146
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Vizolagnos99

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2024
Like
660
Πόντοι
80
Καμια μαυρούλα υπάρχει στο μαγαζι? ξερει κανείς?

Gangbanger96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
1.195
Πόντοι
206
Σύντομο πέρασμα από το κατάστημα τις προάλλες.
2 λατινες στο μαγαζί οι οποίες ήταν απασχολημένες για ολη την ωρα με τους ιδιους πελάτες, μία Ουκρανίδα μουναρα με βυζαρες, η οποία όμως μου φάνηκε κάπως κρύα από το λίγο που μιλήσαμε, και 3-4 ακόμα που μου πέρασαν αδιάφορες.
Και φυσικά η παλιά καραβάνα Τζούλια που σε πνίγει ανάμεσα στα "κανόνια" της με την καλησπέρα. Έχει πολύ καλή διάθεση, τη ξέρει καλά τη δουλειά, κάτι που το δείχνει και στον πριβε χορό μέσα. Στα αρνητικά, κατά τη γνώμη μου, σου πουλάει σε υπερβολικό βαθμό την vip σαμπάνια πάνω, κόστος 150€ για μισή ώρα. Δε ξέρω αν αξίζει, εγώ θεώρησα πως όχι και δεν αγόρασα.
Η Βαλέρια ήταν η Ουκρανιδα?

koropios

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Απρ 2017
Like
12.085
Πόντοι
2.256
Πάντως αυτή η Dana η Ουκρανιδα φαίνεται τρελό μωρό.

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
8
Like
1.248
Πόντοι
361
Στο πριβέ αλάνια τι μπορεί να κάνει κανείς πέρα από το να τα πετάξει όλα έξω ή στρίπερ και να σου τριφτεί;; Προ κοβιντ εποχές βγάζαμε γούστα όπως γλυψιματα κλπ στο iguana πλέον το παίζει ;;

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
3.281
Πόντοι
1.436
περασμα ξανα απο το το lucifer
ειδα παλι την ουκρανιδα μισελ που την εχω δει αρκετες φορες ηταν και παλια στο Blue iguana, ωραιο κορμι
ηταν και μια ισπανιδα αρκετα καλη αλλα θα φυγει συντομα, αντι να περασει ομως απο το τραπεζι να ζητησει πριβε μου εκανε νοημα απο μακρια να ερθω της μιλησω και τοτε ζητησε πριβε...πρωτη φορα το ειδα αυτο
ειδα και αρκετες λατινες που εχουν μια ταση προς το παχουλο που εμενα δεν ειναι του γουστου μου
γενικα πεφτει πιεση για προγαμματα των 100 και 150 αλλα απο οτι καταλαβα δε γινετε τπτ παραπανω γιατι αυτη ειναι και η πολιτικη του μαγαζιου

The Bachelor

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
52
Πόντοι
0
Επίσκεψη στα πλαίσια μπατσελορ στο Λουσιφερ και μπορώ να πω ότι όλη η παρέα έπαθε πλάκα. Πολύ προσεγμένος χώρος, άπειρα όμορφα κορίτσια και γενικά νιώσαμε ότι είμαστε στο εξωτερικό.

Έχω παραπονεθεί σε γειτονικό νήμα για την μπινιά που μας έπαιξε το escrotsclub με μη παροχή προσυμφωνημενου λεσβιακού σόου. Ευτυχώς το Lucifer μας αποζημιωσε με ένα τρομερό σόου που κάναν δύο κοπέλες πάνω στην πίστα!

Gangbanger96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
1.195
Πόντοι
206
Επίσκεψη στα πλαίσια μπατσελορ στο Λουσιφερ και μπορώ να πω ότι όλη η παρέα έπαθε πλάκα. Πολύ προσεγμένος χώρος, άπειρα όμορφα κορίτσια και γενικά νιώσαμε ότι είμαστε στο εξωτερικό.

Έχω παραπονεθεί σε γειτονικό νήμα για την μπινιά που μας έπαιξε το escrotsclub με μη παροχή προσυμφωνημενου λεσβιακού σόου. Ευτυχώς το Lucifer μας αποζημιωσε με ένα τρομερό σόου που κάναν δύο κοπέλες πάνω στην πίστα!
Ποίο είναι το ρόστερ?

dorehok737

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2025
Like
4
Πόντοι
0
Επίσκεψη Παρασκευή βράδυ.
Πρώτη φορά πήγα.
Μαγαζί οντως ωραίο, μεγάλο, φαίνεται να έχουν επενδύσει αρκετά.
Κοπέλες παρά πολλές, νομίζω κοντά στις 20 να μέτρησα, γιατί ήταν σκορπια στο μαγαζί.
Τιμή εισόδου με ποτό 15 ευρώ.
Μία τύπισσα που μου άρεσε και της μίλησα, και μετά άλλες που πλησίαζαν, όλες έλεγαν για δύο προγράμματα:
  • 20 ευρώ μικρός χορός πριβέ, χωρίς να την αγγίζεις (ξένερα σε σχέση με άλλα μαγαζιά που σε αφήνουν)
  • 150 ευρώ 30 λεπτά χορός που βγάζει όλα και σε αφήνει να την αγγίζεις (τώρα μου φαίνεται ακριβό αν δεν έχει και κάποιο εξτράδακι γενικά, που εγώ το κατάλαβα ότι οντως είναι χορός μόνο)

SofosSkylos

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
Επίσκεψη Παρασκευή βράδυ.
Πρώτη φορά πήγα.
Μαγαζί οντως ωραίο, μεγάλο, φαίνεται να έχουν επενδύσει αρκετά.
Κοπέλες παρά πολλές, νομίζω κοντά στις 20 να μέτρησα, γιατί ήταν σκορπια στο μαγαζί.
Τιμή εισόδου με ποτό 15 ευρώ.
Μία τύπισσα που μου άρεσε και της μίλησα, και μετά άλλες που πλησίαζαν, όλες έλεγαν για δύο προγράμματα:
  • 20 ευρώ μικρός χορός πριβέ, χωρίς να την αγγίζεις (ξένερα σε σχέση με άλλα μαγαζιά που σε αφήνουν)
  • 150 ευρώ 30 λεπτά χορός που βγάζει όλα και σε αφήνει να την αγγίζεις (τώρα μου φαίνεται ακριβό αν δεν έχει και κάποιο εξτράδακι γενικά, που εγώ το κατάλαβα ότι οντως είναι χορός μόνο)
Το να μην αγγίζεις εξαρτάται από την stripper, τουλάχιστον έτσι ήταν λίγους μήνες πριν.
Άλλαξε προσφατα η πολιτική;
Πάντως τα 150 δεν αξίζουν, δεν έχει κάτι επιπλέον , και 150 ευρώ το μισάωρο μόνο για strip eίναι τιμή για premium κατασταση.

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
336
Πόντοι
36
Σταθείτε ρε καρντασια
Ήθελα να πω σήμερα ,και με αυτά που διάβασα αράζω σπιτι
Θέλω να πάω να πρω κανένα χορό,να τριφυειβπνω μου,να γκυψω κανένα βυζι και να χύσω,όπως πάντα δηλαδή
Και γι αυτό πρέπει να σκάσω 150€;;;;;;;

Vizolagnos99

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2024
Like
660
Πόντοι
80
Σταθείτε ρε καρντασια
Ήθελα να πω σήμερα ,και με αυτά που διάβασα αράζω σπιτι
Θέλω να πάω να πρω κανένα χορό,να τριφυειβπνω μου,να γκυψω κανένα βυζι και να χύσω,όπως πάντα δηλαδή
Και γι αυτό πρέπει να σκάσω 150€;;;;;;;
Οχι μπρο δεν καταλαβες, ούτε με τα 150 δεν τα κανεις αυτα που θες...

Gangbanger96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
1.195
Πόντοι
206
Χθές ήταν ο Κωστής Ραπτόπουλος εκεί με την ξανθιά γκομεναρα με τις βυζάρες ονόματι Τζούλια.

jcdenton

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2017
Κριτικές
10
Like
143
Πόντοι
290
Σάββατο 30 Αυγούστου πήγα στο μαγαζί, για χαλαρή κατάσταση. Κέρασα ποτό τη Λιλου & χωρό, για να απολαύσω τις βυζάρες της. Το μαγαζί γεμάτο. Οι κοπέλες έχουν σταματήσει να κυκλοφορούν σε πελάτες. Από ό,τι μου είπε η Λιλου & μου επιβεβαίωσε η Ντενίζ (που ήρθε να με χαιρετήσει), οι περισσότεροι πελάτες δεν κερνούν ποτά, ούτε παίρνουν prive, με αποτέλεσμα να μην ανεβαίνει το μεροκάματο.

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
336
Πόντοι
36
Σάββατο 30 Αυγούστου πήγα στο μαγαζί, για χαλαρή κατάσταση. Κέρασα ποτό τη Λιλου & χωρό, για να απολαύσω τις βυζάρες της. Το μαγαζί γεμάτο. Οι κοπέλες έχουν σταματήσει να κυκλοφορούν σε πελάτες. Από ό,τι μου είπε η Λιλου & μου επιβεβαίωσε η Ντενίζ (που ήρθε να με χαιρετήσει), οι περισσότεροι πελάτες δεν κερνούν ποτά, ούτε παίρνουν prive, με αποτέλεσμα να μην ανεβαίνει το μεροκάματο.
Το σημαίνει «να απολαύσω βυζαρες» από τη στιγμή που στα 20€ κέρασμα ποτού δεν ακουμπάς και για να ακουμπήσεις ή να γλύψεις βυζια πρέπει να πάρεις το πρόγραμμα των 150€ ;;;
Αν επιτρέπεται,τόσο έδωσες;

petheropliktos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
871
Πόντοι
81
Τεταρτιάτικα (Πέμπτη ξημέρωμα πρακτικά) υπάρχει βάσιμη πιθανότητα να είναι ανοιχτό κατά τις 5 τα ξημερώματα;

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.338
Πόντοι
37.562

Kkostidis

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2025
Like
40
Πόντοι
0
Ξερει κανεις αν η κριστυ εκτος απο κανα σοου ειναι διαθεσιμη και για χορο πριβε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom