Μέγας Παπατζής
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15.377
- Πόντοι
- 2.256
ειλικρινα στα αρχιδια μαςεγώ ένα ξέρω παιδιά σάν τς Ισπανίδες που έχει το lecabaret τώρα δεν έχει....
ειλικρινα στα αρχιδια μαςεγώ ένα ξέρω παιδιά σάν τς Ισπανίδες που έχει το lecabaret τώρα δεν έχει....
Τελικά, δεν έγραψες?Θα γράψω αύριο εμπειρία που είχα στο μαγαζί το Σαββάτο.
Ένα δίκιο το έχεις.. Πρέπει να γράψω... Πάντως πέρασα πολύ καλά.. Μαζί με φίλο,αφήσαμε κάπου κοντά στα 800.Τελικά, δεν έγραψες?
Πόσες και ποιες κυρίες ήταν παρούσες?Ένα δίκιο το έχεις.. Πρέπει να γράψω... Πάντως πέρασα πολύ καλά.. Μαζί με φίλο,αφήσαμε κάπου κοντά στα 800.
Δεν τις θυμάμαι όλες.Πόσες και ποιες κυρίες ήταν παρούσες?
Τύπε με 800 € και στον Σαββικο να πήγαινες θα περνούσες επίσης πολύ καλάΈνα δίκιο το έχεις.. Πρέπει να γράψω... Πάντως πέρασα πολύ καλά.. Μαζί με φίλο,αφήσαμε κάπου κοντά στα 800.
Συγγνώμη αλλά δεν ξέρω ποιος είναι ο Σαββίκος.Τύπε με 800 € και στον Σαββικο να πήγαινες θα περνούσες επίσης πολύ καλά
Γνωστό ψητοπωλείο της Θεσσαλονίκης φίλτατε. Μη δίνεις σημασία. Μακάρι να μπορούσα να σκοτώσω και εγώ τόσα φράγκα σε στριπ, έστω και για ένα βράδυ.Συγγνώμη αλλά δεν ξέρω ποιος είναι ο Σαββίκος.
Στην Αθήνα αν σκάγατε τα 800 ευρώ στο σωστό στριπ στον πάτο της Συγγρού, θα παθαίνατε και οι δυο την πλάκα σας.Τύπε με 800 € και στον Σαββικο να πήγαινες θα περνούσες επίσης πολύ καλά
Έχει καταπληκτική μάσα εκεί πάνω, αλλά χρειάζεται να σου δείξουν που και πως αν δεν ξέρεις.Γνωστό ψητοπωλείο της Θεσσαλονίκης φίλτατε. Μη δίνεις σημασία. Μακάρι να μπορούσα να σκοτώσω και εγώ τόσα φράγκα σε στριπ, έστω και για ένα βράδυ.![]()
Όταν ποτέ έρθεις, ενημέρωσε. Θα φροντίσουμε να φας καλύτερα από stripΈχει καταπληκτική μάσα εκεί πάνω, αλλά χρειάζεται να σου δείξουν που και πως αν δεν ξέρεις.
Αδερφέ αυτή η Ελεάνα που λες είναι η ουκρανιδα;Kristi , Dana , eleeana στάνταρ αλλά άμα δεν ήρθαν και τα ρωσικά άρματα ( Τζούλια t14 armata , olga t72 και νανσυ λευκορωσικό t80 ) Άστον Χατζηπαππά να λέει "περάστε παλικάρια "
Δε λεω πολύ καλό και το λουσιφερ αλλά με 800 ευρώ καλυτερα να έπαιρνες το πρώτο αεροπλάνο για Αθήνα και με τα υπόλοιπα 500 να περάσεις μια βραδιά που θα την θυμάσαι για όλη σου τη ζωη.Ένα δίκιο το έχεις.. Πρέπει να γράψω... Πάντως πέρασα πολύ καλά.. Μαζί με φίλο,αφήσαμε κάπου κοντά στα 800.
Από Ουκρανία είναι ναι μια ξανθιά με καλό σώμα αλλά μπουγατσόφατσαΑδερφέ αυτή η Ελεάνα που λες είναι η ουκρανιδα;
Έχουμε μήπως σοσιαλ της;Από Ουκρανία είναι ναι μια ξανθιά με καλό σώμα αλλά μπουγατσόφατσα
Τα κάναμε 2 μαζί τα 800, αλλά εδώ στην Αθήνα έχω κάνει πράγματα που όπως λέω..μια βραδιά μου, η ζώη κάποιων...Δε λεω πολύ καλό και το λουσιφερ αλλά με 800 ευρώ καλυτερα να έπαιρνες το πρώτο αεροπλάνο για Αθήνα και με τα υπόλοιπα 500 να περάσεις μια βραδιά που θα την θυμάσαι για όλη σου τη ζωη.
1) _sweety_lenaaΈχουμε μήπως σοσιαλ της;
Κάνε παζάρι με το που μπήκα όχι πρώτη φορά τις προάλλες μου άρχησαν να λένε 40€ το πριβέ και 150€ σαμπάνια μετά σταδιακά έπεφταν οι τιμές στα 20€ το πριβέ και 100€ η σαμπάνια την έχουν δει κάπως και άμα σε δουν μαλακα προσπαθούν να σε αρμέξουν διώξτε τις και περιμένετε να ξαναέρθουν .Σύντομο πέρασμα από το κατάστημα τις προάλλες.
2 λατινες στο μαγαζί οι οποίες ήταν απασχολημένες για ολη την ωρα με τους ιδιους πελάτες, μία Ουκρανίδα μουναρα με βυζαρες, η οποία όμως μου φάνηκε κάπως κρύα από το λίγο που μιλήσαμε, και 3-4 ακόμα που μου πέρασαν αδιάφορες.
Και φυσικά η παλιά καραβάνα Τζούλια που σε πνίγει ανάμεσα στα "κανόνια" της με την καλησπέρα. Έχει πολύ καλή διάθεση, τη ξέρει καλά τη δουλειά, κάτι που το δείχνει και στον πριβε χορό μέσα. Στα αρνητικά, κατά τη γνώμη μου, σου πουλάει σε υπερβολικό βαθμό την vip σαμπάνια πάνω, κόστος 150€ για μισή ώρα. Δε ξέρω αν αξίζει, εγώ θεώρησα πως όχι και δεν αγόρασα.