Εχθες πηγα πρωτη φορα στο μαγαζί. Καναμε μπασελορ σε ενα φίλο που παντρεύεται και μας ειπε 150ε 2 μπουκαλια.τα show που καναν τοπ(λεσβιακα με δονητές, σηκωναν κοπελες απο το κοινο για "βοηθεια").εχει μεγάλο ροστερ από κοπελες το μαγαζι οι οποίες είναι όμορφες και ερχόταν για κέρασμα που ειναι στα 20ε..μου κέντρισε το ενδιαφέρον μια ξανθια με κοτσίδα που ειναι άλογο κ έχει τατουάζ κ τα βυζια της σιλικονατα αλλα δε θυμάμαι το ονομα της(οποίς μυστης ξερει το ονομα της ας ενημέρωσει)..και μου ειπε για πρόγραμμα με 150ε(ξερετε τι πρόγραμμα κάνει?).αλλα δε ρωτησα κατι παραπανω..τη ρωτησα αν θα χορεψει στο πρόγραμμακαι μου λεγε οχι ενω χορεψε μετα απο 15λ και μου ελεγε οτι δε θα καθησει ολο το βραδυ στο μαγαζι ενω καθησε μέχρι το κλεισιμο

..Πήρα πριβε χορό 6λ 40ε κ όταν χόρεψε με άφηνε να αγγίζω τα πάντα..τα βυζια της πολύ καλή υφή..η ρώγα κάγκελο και το κορμί λαμπάδα.. έκανε κάτι ωραίες κινήσεις κ τρίβοταν στο πουτσο μου κ ημουν ετοιμος να το βγαλω να της το δωσω..αλλά ο χορός δε κράτησε ούτε 2λ..ενώ ήταν 6λ το πρόγραμμα. (Ξέρετε αν κάνει ραντεβού εκτός μαγαζιού?)
Εντύπωση μου έκανε ότι είχε πολλές κοπελες πελάτισσες...και έπιασα συζήτηση με κάποιες.. αλλά οι σερβιτόροι ερχόταν κ μας έλεγαν ότι απαγορεύεται να μιλάνε οι πελάτες..κ παραξενευτηκα..πρωτόγνωρο...