Νέα

Λευκορωσία - Μίνσκ Πληροφορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos fkr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 918
  • Εμφανίσεις 108K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.847
Πόντοι
3.556
Έτσι φαίνεται.

Βέβαια,εγω δεν είδα κανα φλερτ με τη youtuber αλλά οκ,και οι σαλτσες στο πρόγραμμα είναι

Το βίντεο είναι μονταρισμένο.Τσίμπησε λέει τηλεφωνάκι κτλ δεν τα δείχνει όλα η Ανφίσα.
Φαντάσου να έχεις φορτώσει καμιά μουνάρα στο κλαμπ και να την έχει στημένη έξω η γιουτιούμπερ να ρωτάει γιατί σε καυλώνουν οι Λευκορρωσίδες και όχι οι Ουκρανέζες.

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.847
Πόντοι
3.556
Ο άλλος λες να είναι ο Ζαν Κλωντ;

Ο άλλος πρέπει να είναι αυτός που λέει οτι πηγαίνανε μαζί Gosti και την έπεσε σε πελάτισσα που του ζήτησε σπονσοριλίκι.Στάνταρντ μπύρες θα πίνανε Γκόστι δε νομίζω να τσακίζανε φιλέτα αν και έχει καλές τιμές,πιο φτηνό από Zalkind και Grand Cafe..Το καλό είναι οτι έχει πολλές θαμώνες που αράζουν με ναργιλέδες κτλ για ώρες οπότε μπορείς να χωθείς.Χωρίς κατ ανάγκη να κάθεσαι δίπλα.
Φαίνεται όμως τελείως Ελληνας δεν είναι καθόλου γερμανοποιημένος.Εμένα συνήθως με παίρνουν για Γερμανό,Ρώσο ή Πολωνό,μου λένε οτι δε μοιάζω καθόλου με Ελληνα ούτε σε εμφάνιση ούτε σε στυλ.
Η αλήθεια είναι οτι όταν εξευρωπαίζεσαι και γερμανοποιείσαι αποκτάς κάπως λούστρο φαίνεσαι συγκροτημένος,στωικός αλλά χάνεις σε θερμότητα,παιχνιδιάρικη διάθεση κτλ.Μάλλον ζημιά κάνει στο καμάκι αλλά σε μερικές περιπτώσεις οφελεί.

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.942
Πόντοι
6.056
Ο άλλος πρέπει να είναι αυτός που λέει οτι πηγαίνανε μαζί Gosti και την έπεσε σε πελάτισσα που του ζήτησε σπονσοριλίκι.Στάνταρντ μπύρες θα πίνανε Γκόστι δε νομίζω να τσακίζανε φιλέτα αν και είναι φτηνό.Το καλό είναι οτι έχει πολλές θαμώνες που αράζουν με ναργιλέδες κτλ για ώρες οπότε μπορείς να χωθείς.Χωρίς κατ ανάγκη να κάθεσαι δίπλα.
Φαίνεται όμως τελείως Ελληνας δεν είναι καθόλου γερμανοποιημένος.Εμένα συνήθως με παίρνουν για Γερμανό,Ρώσο ή Πολωνό,μου λένε οτι δε μοιάζω καθόλου με Ελληνα ούτε σε εμφάνιση ούτε σε στυλ.

Ο δεξιά ακούγεται και σαν ισπανος.Ο αριστερά δε μου φαίνεται και πολύ καμακας,δε νομιζω να πουλάει αυτο το στυλ.Ο άλλος με το μπλα μπλα κατι μπορει να κάνει,μπορει κάποιες να τον βρισκουν χαριτωμενο

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.847
Πόντοι
3.556
Ο δεξιά ακούγεται και σαν ισπανος.Ο αριστερά δε μου φαίνεται και πολύ καμακας,δε νομιζω να πουλάει αυτο το στυλ.Ο άλλος με το μπλα μπλα κατι μπορει να κάνει,μπορει κάποιες να τον βρισκουν χαριτωμενο

Φαίνεται οτι μπορεί να πουλήσει παραμύθι άνετα.Εντάξει καλό είναι αυτό για τη ρουτίνα από τις γκόμενες,τις ξεσηκώνει να γνωρίσουν ενδιαφέροντα χιουμορίστα ξένο.Εγώ πάω καθαρά για σπονσοριλίκι,τις ξεσηκώνω με τα ψαρικά,τα σούσια,τα κοκταίηλ,τα δώρα κτλ,δε με παίρνει να το παίζω αστείος γιατί θα χάσουν την εμπιστοσύνη.

Vasilio77

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
0
Πόντοι
0
Σκέφτομαι να πάω ταξίδι στο Μινσκ για Φθινόπωρο.
Τι παίζει γενικά ;;

akrodemonas

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2025
Like
113
Πόντοι
0
Μετα απο 2 βδομάδες βρήκαν λέει κάποια να μιλάει αγγλικά

Άρα,θα πήραν τ'αρχίδια τους
Με τα μούσια ετσι που πήγαν εντύπωση της εκανε της αλλης. Ε προφανως οταν εχουν ολοι ιδιοι χιπστερο στυλ. Ξενερωσε. Ισπανοί ... Βραζιλιάνοι.. Μεξικανοί λέει?χαχα

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.847
Πόντοι
3.556
Με τα μούσια ετσι που πήγαν εντύπωση της εκανε της αλλης. Ε προφανως οταν εχουν ολοι ιδιοι χιπστερο στυλ. Ξενερωσε. Ισπανοί ... Βραζιλιάνοι.. Μεξικανοί λέει?χαχα

Έχει Σλάβες που γουστάρουν το χιπστερίσιο στυλ ιδίως Πολωνέζες αλλά Ρωσίδες,Ουκρανέζες προτιμούν την κυρίλα.Λευκορρωσίδες ντεμί.

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
801
Πόντοι
81
Σε ξεπαράδιασε τελείως αυτή :tooth:

Αλλά παιζει να'ναι και η καλύτερη που είχες ή στο τοπ 3
Είναι μια που κατηγορούν τον καουμπόι ότι είχε φέρει και τον γκόμενο της παρέα σαν δήθεν γυμναστηριακο;

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.847
Πόντοι
3.556
Είναι μια που κατηγορούν τον καουμπόι ότι είχε φέρει και τον γκόμενο της παρέα σαν δήθεν γυμναστηριακο;

Καμία δεν έχει φέρει γκομενο.Μονο φίλες φέρνουν καμιά φορά.Μια τρελοπολωνεζα πρώην στριπτιζέζ μου είπε ότι θα ερχόταν Πράγα απο Κρακοβία με τον γκαιυ φίλο της,της λέω εγώ θα συναντήσω μόνο εσένα,θα μείνουμε μαζί ξενοδοχείο και όταν έφτασε μου λεει ο φίλος μου την έχει καταβρεί,γνώρισε έναν Τσέχο και τον έχει ξεσκίσει.
Γενικά οι Πόλκες είναι θεομουρλες,πανάθεμα και αν έχω γνωρίσει καμιά ισορροπημένη.Αλλα είναι σεξομανείς.Βασικα τις Πολωνέζες ντρέπεσαι να τις βγάλεις εξω,σε κάνουν ρεζίλι.Είναι μόνο κρεβάτι και σεξ,εκεί πέφτει το βάρος.

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.847
Πόντοι
3.556
Γενικά πλεονεκτήματα Ρωσιδων:πολύ αξιόπιστες ότι λένε το κανουν.
Πλεονεκτήματα Λευκορρωσιδων:αγαπησιάρες.Πλεονεκτηματα Πολωνεζων:τρελο σεξ,απίθανο μπουκι.Πλεονεκτηματα Τσεχων:διακριτικοτητα,βελούδινη συμπεριφορά.Πλεονεκτηματα Ουκρανεζων προσαρμογή στα γούστα σου,οσο πληρώνεις κάνουν ότι θες.
Μειονέκτημα τα Ρωσιδων:έχουν ατζέντα,θα κάνουν το δικό τους ο κόσμος να χαλάσει.Δε συμβιβαζονται.Μειονεκτηματα Πολωνεζων:υπερβολικά συναισθηματικες αλλοπροσαλες,πολλά flakes κτλ.Μειονεκτηματα Ουκρανεζων:μερικές φορές τελείως ψόφιες στη συνομιλία και στο σεξ.Αποστασιοποιημένες.

• Like
Αντιδράσεις: anonX|

metso1986

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
163
Πόντοι
1
Όχι και χιπστερ ρε παλικάρια. Επειδή με λέγαν όλοι Ισπανό αναγκάστηκα να έρθω Ισπανία μήπως με πουν Έλληνα αλλά εδώ με λένε Ιταλο. Θα επανέλθω όταν γυρίσω Γερμανία. Τα φιλιά μου.

metso1986

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
163
Πόντοι
1
Γίναμε και διασημοι απο οτι ειδα απο την ανφισα. Ημουν σε καλο μουντ απο οτι φαινεται και εριξα λιγο δουλεμα. Ηταν η παραμονη πριν γυρισουμε πισω. Και προφανως δεν λαμβανεις στα σοβαρα οτι μλκιες ελεγα, με σοβαρο λογο κλεινεις business agreements δεν γαμας ποσο μαλλον με κοπελες που κτλβαινουν τα μισα και πολλα λεω απο αυτα που λες. Η ανφισα βεβαια μιλαει καλα αγγλικα και λογω δουλειας εχει ωραιο interaction. Ο φιλος ηταν ψιλο μαγγωμενος λογω οχι τοσο καλων αγγλικων. Εγω ειχα ετοιμο ραντεβου σε 4 ωρες οποτε ημουν στο κλιμα. Ο φιλος ο cowboy επιασε το νοημα της συζητησης και δεν εχω κατι να διορθωσω. Καποια λιγο πικροχολα σχολια για μενα ή το αλλο το παλικαρι τα προσπερναω, νεοελληνικη λακαμια. Οφειλω να ευχαριστησω δημοσια τον χρηστη @flirter που μου εγραψε προσωπικο μηνυμα με καποια suggestions που εχει οντως δικιο αλλα δυστυχως αδερφε δεν εχω χρονο να ασχοληθω. Σε ευχαριστω για το χρονο σου παντως.

Στο ψητο τελη νοεμβρη οπως ηδη εχω γραψει θα ειμαι παλι εκει καλως εχοντων των πραγματων. Πλεον υπαρχει ροστερ οποτε ειναι κριμα να παει χαμενο. Κοιταω να το κραταω ζεστο μεσω social. Οποιος καλοπροαιρετος καμακιας μεχρι 40/45 θελει ας προσελθει.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
606
Πόντοι
96
Ωραίο Μινσκ.Κοιτάξτε τι ευχάριστα βολτάρεις μετά το 7:10.Φαρδιά πεζοδρόμια,όλα πεντακάθαρα,εντυπωσιακή αρχιτεκτονική μουνάκια παντού.Απολαμβάνεις το υπερθέαμα.Αυτές είναι χώρες.

Ελληνικά καμάκια στο 35:30.Το βίντεο έχει γυριστεί το Μάιο.Μπας κι είναι και ο metso εκεί?

XqPWiF.png

Κοιτάξτε τον καυλέα με πέντε μουνάκια στην Κομσομόλσκαγια.Πρέπει να έχει πέντε πορτοφόλια ο τύπος.

lYVoTe.png

Καφέ και ρεστωράν γεμάτα μουνάκια με θέα στα κομμουνιστικά αριστουργήματα της Νεμίγκα για να καυλώσει και ο Σάντμαν.

XUzZ0H.png

Σλαβικοί παράδεισοι.Περπατάς,ντερλικώνεις,γαμάς αυτά είναι.
Σε κάθε χώρα αν γουστάρουν ξένους κι έχουν χρόνο κ διάθεση θα χρησιμοποιήσουν μετάφραση ακόμη κι αν δεν ξέρουν γρι Αγγλικά.
Αυτό βέβαια ειδικά σε όχι τόσο φιλικές χώρες όπως αυτές του ψυχρού Ανατολικού μπλοκ συνήθως δεν κρατάει για πολύ χρόνο και σταματάει γρήγορα η επικοινωνία.
Στην Ουκρανία πάντως όταν την επισκέφθηκα 2η φορά κ γνώρισα μια Ουκρανή μέσα από ένα γουατσαπ γκρουπ που είχε φτιάξει την 1η φορά που πήγα μια φίλη της που πήδηξα, μιλούσε λίγα Αγγλικά και είχε την διάθεση να χρησιμοποιήσει κ λίγο την μετάφραση. Δεν μιλούσε γενικά πολύ λόγω του χαρακτήρα της. Πολύ χαμηλών τόνων.
Λίγα ρώσικα αν ξέρει κάποιος του δίνουν πλεονέκτημα κ δεν χρειάζεται να σπονσοραρει πάντα.
Το να φύγει τώρα η Ουκρανή και η Λευκορωσιδα μόνιμα από την χώρα τους δεν το λες κ εύκολο, στην παρούσα φάση.
Θα το είχαν ήδη κάνει πιστεύω. Αν είναι δεμένες με την χώρα τους κ με τις οικογένειές τους δεν θα φύγουν και θα προτιμήσουν να σε συναντούν κάθε φορά που θα επισκέπτεσαι την πατρίδα τους.
Επίσης αυτό που έχω παρατηρήσει σε απλές γνωριμίες χωρίς σπονσοριν είναι ότι σε ξεχνάνε σε αντίθεση με τις Ασιατισσες που θα σου στείλουν ένα μήνυμα να δουν τι κάνεις.
Παπάρια φιλικές είναι ως επί το πλείστον οι Ανατολικές.
Αν κ δεν έχω γνωρίσει πάρα πολλές Πολωνεζες, μόνο μια έτυχε να συναντήσω δεύτερη φορά στην Αθήνα μάλιστα κι αυτή την φορά είχε έρθει με τον αδερφό της κ την αδερφή της. Κρατήσαμε επικοινωνία μέχρι που παντρεύτηκε Πολωνό.

Τελευταία τροποποίηση:

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
606
Πόντοι
96
Γίναμε και διασημοι απο οτι ειδα απο την ανφισα. Ημουν σε καλο μουντ απο οτι φαινεται και εριξα λιγο δουλεμα. Ηταν η παραμονη πριν γυρισουμε πισω. Και προφανως δεν λαμβανεις στα σοβαρα οτι μλκιες ελεγα, με σοβαρο λογο κλεινεις business agreements δεν γαμας ποσο μαλλον με κοπελες που κτλβαινουν τα μισα και πολλα λεω απο αυτα που λες. Η ανφισα βεβαια μιλαει καλα αγγλικα και λογω δουλειας εχει ωραιο interaction. Ο φιλος ηταν ψιλο μαγγωμενος λογω οχι τοσο καλων αγγλικων. Εγω ειχα ετοιμο ραντεβου σε 4 ωρες οποτε ημουν στο κλιμα. Ο φιλος ο cowboy επιασε το νοημα της συζητησης και δεν εχω κατι να διορθωσω. Καποια λιγο πικροχολα σχολια για μενα ή το αλλο το παλικαρι τα προσπερναω, νεοελληνικη λακαμια. Οφειλω να ευχαριστησω δημοσια τον χρηστη @flirter που μου εγραψε προσωπικο μηνυμα με καποια suggestions που εχει οντως δικιο αλλα δυστυχως αδερφε δεν εχω χρονο να ασχοληθω. Σε ευχαριστω για το χρονο σου παντως.

Στο ψητο τελη νοεμβρη οπως ηδη εχω γραψει θα ειμαι παλι εκει καλως εχοντων των πραγματων. Πλεον υπαρχει ροστερ οποτε ειναι κριμα να παει χαμενο. Κοιταω να το κραταω ζεστο μεσω social. Οποιος καλοπροαιρετος καμακιας μεχρι 40/45 θελει ας προσελθει.
Να είσαι καλά παλικάρι. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Νοέμβριο δύσκολα θα μπορέσω να έρθω. Γενικά οι βολικοι μήνες για μένα είναι Γενάρης και από Μάϊο κ μετά. Συνήθως όπου πάω προσπαθώ να κάτσω 1 εβδομάδα στην Ευρώπη κ αν κάτσει ξανά Ασία στο μέλλον περίπου 3 εβδομάδες.

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.847
Πόντοι
3.556
Σε κάθε χώρα αν γουστάρουν ξένους κι έχουν χρόνο κ διάθεση θα χρησιμοποιήσουν μετάφραση ακόμη κι αν δεν ξέρουν γρι Αγγλικά.
Αυτό βέβαια ειδικά σε όχι τόσο φιλικές χώρες όπως αυτές του ψυχρού Ανατολικού μπλοκ συνήθως δεν κρατάει για πολύ χρόνο και σταματάει γρήγορα η επικοινωνία.
Στην Ουκρανία πάντως όταν την επισκέφθηκα 2η φορά κ γνώρισα μια Ουκρανή μέσα από ένα γουατσαπ γκρουπ που είχε φτιάξει την 1η φορά που πήγα μια φίλη της που πήδηξα, μιλούσε λίγα Αγγλικά και είχε την διάθεση να χρησιμοποιήσει κ λίγο την μετάφραση. Δεν μιλούσε γενικά πολύ λόγω του χαρακτήρα της. Πολύ χαμηλών τόνων.
Λίγα ρώσικα αν ξέρει κάποιος του δίνουν πλεονέκτημα κ δεν χρειάζεται να σπονσοραρει πάντα.
Το να φύγει τώρα η Ουκρανή και η Λευκορωσιδα μόνιμα από την χώρα τους δεν το λες κ εύκολο, στην παρούσα φάση.
Θα το είχαν ήδη κάνει πιστεύω. Αν είναι δεμένες με την χώρα τους κ με τις οικογένειές τους δεν θα φύγουν και θα προτιμήσουν να σε συναντούν κάθε φορά που θα επισκέπτεσαι την πατρίδα τους.
Επίσης αυτό που έχω παρατηρήσει σε απλές γνωριμίες χωρίς σπονσοριν είναι ότι σε ξεχνάνε σε αντίθεση με τις Ασιατισσες που θα σου στείλουν ένα μήνυμα να δουν τι κάνεις.
Παπάρια φιλικές είναι ως επί το πλείστον οι Ανατολικές.
Αν κ δεν έχω γνωρίσει πάρα πολλές Πολωνεζες, μόνο μια έτυχε να συναντήσω δεύτερη φορά στην Αθήνα μάλιστα κι αυτή την φορά είχε έρθει με τον αδερφό της κ την αδερφή της. Κρατήσαμε επικοινωνία μέχρι που παντρεύτηκε Πολωνό.

Σε γενικές αρχές οι Λευκορρωσίδες δε θέλουν να φύγουν.Οι Ρωσίδες θέλουν να φύγουν.Οι Ουκρανέζες θέλουν να φύγουν μένοντας.Θα το αναλύσω αργότερα αν και δεν επηρρεάζει τις δυναμικές το όλο θέμα.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
606
Πόντοι
96
Σε γενικές αρχές οι Λευκορρωσίδες δε θέλουν να φύγουν.Οι Ρωσίδες θέλουν να φύγουν.Οι Ουκρανέζες θέλουν να φύγουν μένοντας.Θα το αναλύσω αργότερα αν και δεν επηρρεάζει τις δυναμικές το όλο θέμα.
Οι Ρωσίδες ανέκαθεν προσπαθούσαν να φύγουν ειδικά οι εμφανίσιμες που θέλανε να κάνουν καριέρα μοντέλου ή βίζιτας.
Τώρα με τα σοσιαλ μίντια και τον πόλεμο ψάχνονται να εγκαταλείψουν την Ρωσία αν δεν βρίσκουν Ρώσο με λεφτά. Έχουν γεμίσει τα dating sites.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom