Αυτή η Λευκορωσιδα αρχηγέ είναι κόλαση αντικειμενικά και σιλικονατη. Που τη γνώρισες και πόσο πήγε το μαλλί.
Αναφορικα με τη δικιά μου πως βγήκε το συμπέρασμα ότι είναι κοντή. Μλκ 1.80 είναι, awkward ψηλή με flat παπούτσι. Είναι η hostess του εστιατορίου που έλεγα στο Μινσκ. Τεσπα τώρα είμαι Λισσαβώνα για 3μερο να ρίξω ένα δυνατό σε μια παντρεμένη Ρωσίδα αφού η λευκωροσιδα έχει δουλειά μέχρι την Παρασκευή Bodensee.
Τη γνώρισα μέσω μιας Ουκρανέζας Βαρσοβία.Της έδωσα 500 ευρώ δωράκι για όλη τη μέρα συν έξοδα ρεστωράν,πρωινού κτλ συν τιπ 100 ευρώ στο τέλος.
Βαρσοβία έχει άφθονες Λευκορρωσίδες και Ουκρανέζες που σπονσοράρονται,συνήθως προέρχονται από επαρχία.Πέρυσι γάμησα άλλες τρεις Λευκορρωσίδες Βαρσοβία.Οι μοντελοειδείς ζητάνε κάπου 400-500 ευρώ τη νύχτα συν έξοδα διασκέδασης.
Βαρσοβία έχω ακόμα μια Βαλτική που έφερα Αθήνα για τριήμερο το Μάρτιο.
Σε αυτήν έδωσα 400 ευρώ για τριήμερο και της αγόρασα κάτι ρούχα από φτηνά μαγαζιά σύνολο πήγε 600 ευρώ.
Γενικά Βαρσοβία έχει πολύ σπόνσορινγκ αλλά ξεφεύγουν κάπως οι τιμές,Μινσκ είναι σαφώς πιο οικονομικά.
Το πρόβλημα Μινσκ είναι οτι δε δουλεύουν οι πιστωτικές και πρέπει να κουβαλάς κασέρι παντού.Αυτό δυσκολεύει τα πράγματα,πρέπει συνεχώς να υπολογίζεις πόσα ρούβλιαθα χρειαστείς το βράδυ,για τις αγορές κτλ.
Γενικά για σπονσόρια Βαρσοβία,Μινσκ,Μόσχα είναι παράδεισοι,περνάς τέλεια.Συνήθως εκεί που περνάνε καλά οι σπόνσορες γαμάνε και οι λοιποί.
Εδώ είναι η Ρωσίδα που είχα πέρυσι Βελιγράδι και Μπούντβα.Δε μίλαγε λέξη αγγλικά.
Στις Ρωσίδες αρέσουν τρομερά τα ταξίδια ειδικά ανά τις Ευρώπας και σε εξωτικά μέρη.Αν πληρώνεις τα έξοδα του ταξιδιού καθαρίζεις,κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν.Βέβαια μου έφυγαν 6 χιλιάδες ευρώ Μπούντβα και ένα πεντοχίλιαρο Βελιγράδι ήταν πανάκριβα τα αεροπορικά,διαμονή κτλ.Αν μπορείς να πληρώσεις αεροπορικά,διαμονή και βίζα μια τετρακοσάρα περίπου για να έρθουν Ιταλία,Ισπανία όπως θέλουν είσαι βασιλιάς.Είναι πιο άμεσες και αξιόπιστες από τις Λευκορρωσίδες αλλά πιο απαιτητικές.