Νέα

Λευκορωσία - Μίνσκ Πληροφορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos fkr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 918
  • Εμφανίσεις 108K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
805
Πόντοι
81
Δυτική Ουκρανία δεν είναι πιο ψηλοί όπως λες
ενας Τσέχος ρίχνει σε ύψος οποιονδήποτε Ουκρανο
εδώ σε εδάφη όπως Τσεχία και Σλοβακία υπάρχουν διάφορες
Πχ Σλοβακία ανατολικά κοντοτεροι δυτικά ψηλοτεροι ειδικά στο τρετσιν που πήγα πολύ ύψος στη μοραβια πολύ ύψος στη Βοημία λιγότερο
Ουκρανια τα ύψη είναι όλη η ζωνή κοντά στα λευκορωσικα σύνορα όπως λουτσκ ριβνε κλπ
Δεν θα επιμείνω πάντως αυτοί οι ξανθοί οι ουκρανοι από λβιβ και αυτές τις περιοχές είναι γαϊδούρια
Ενώ οδησο ήταν κοντοί

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
805
Πόντοι
81
Η τσεχα που νταραβεριζομαι μου λέει ότι είναι πολύ ψυχροί και ώμοι σαν άντρες οι Τσέχοι
Ένας Ιταλός επανω Στυλατος σαρώνει όλο το πεδίο και Ισπανός
Γενικά τους αρέσει η Μεσόγειος ακόμα και τους Αλγερινόυς έχουν σε σεμπτα
Και μαροκινοι γαμουσαν αβέρτα όταν ήμουν σε ένα προγραμα φοιτητικό πολύ παλιά. Μεσογειακές σπουδές κ μλκιες τέτοιες που συμετειχαν και από ανατολική Ευρώπη όμως κάποιες καβλιαρες
Είχαν ξεκολθασει ότι ανατολική υπήρχε, κατά βάση ψιλομετριεε βέβαια
Όχι τίποτα μουναρες

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
805
Πόντοι
81
Καλές είναι στο κρεβάτι.Καλύτερες από τις Ουκρανέζες.Εχουν τρέλα.Οχι τόσο παθιάρες και βιτσιόζες όσο οι Πολωνέζες.
Εάν πίνουν κιόλας στο χοτελ είναι ακόμα καλύτερο μάλλον

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
262
Πόντοι
21
Είναι πολύ δεκτικες στο φλερτ.Σαφως πιο αθώες από τις σκληραγωγημένες Ουκρανές που τα έχουν δει και ακούσει όλα.
Μωλ και κλαμπ πρέπει να πάει κανείς και σε μερικά καφέ και ρεστωραν.Ολα γύρω είναι περίπου στο ίδιο τετράγωνο μεταξύ Λενινα,Ιντερνατσιοναλναγια,Ενγκελσα,Καρλ Μαρξα,Νεμιγκα και Ζυμπιτσκα για τη νυχτα.
Το πρόβλημα είναι ότι πολλές περιμένουν ρομαντική σχέση με σκοπό το γάμο ενώ εσύ έχεις σκοπό τον πούτσο.Για τύπους που πουλάνε ερωτα στυλ Dr. Love άριστη περίπτωση.
Μάθετε ρωσικά είναι η γλώσσα του μέλλοντος.Με τα ρωσικά μπαίνεις στο ρωσικό κόσμο και οι ρωσικός κόσμος είναι όλα τα λεφτά ξεφεύγεις από τους περιορισμούς της Δυσεως και γαμας παντοιοτροπως.Ειναι πολύ ωραία στις σλαβικες χώρες χωρίς δυτική επίδραση.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Εμένα με βλέπουν σαν γαμπρό και δεν τις απογοητεύω τον πρώτο καιρό . Πάντα περνάω καλά με αυτή την τακτική . Όταν δουν χρήμα και καλό επαγγελματικό προφίλ το παίζουν παρθένες ... . Δεν ζητούν χρήμα και δώρα . Βέβαια μένω πάντα σε πολυ ακριβό ξενοδοχείο και τρώω σε ακριβά εστιατόρια έτσι και αλλιώς ( η εταιρεία πληρώνει) . Εγώ λέω ψάχνω για μια και μοναδική και γνωρίζω αρκετές μοναδικές όσο κάθομαι εκεί ...

metso1986

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
163
Πόντοι
1
Ανταπόκριση από Μόναχο μέσω Μινσκ -> Το ρομάντζο είναι λίγο ψυχοφθόρο αλλά μιλάμε για βελούδο!

Συνημμένα

• 73C6A5C4-F7E7-41E0-A11D-42EF55C27C31.jpeg
    73C6A5C4-F7E7-41E0-A11D-42EF55C27C31.jpeg
    260,4 KB · Εμφανίσεις: 41
  • C5BB6771-6E61-4FD4-A7DD-FD7E319F807F.jpeg
    C5BB6771-6E61-4FD4-A7DD-FD7E319F807F.jpeg
    267,1 KB · Εμφανίσεις: 44

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.728
Πόντοι
456
Ανταπόκριση από Μόναχο μέσω Μινσκ -> Το ρομάντζο είναι λίγο ψυχοφθόρο αλλά μιλάμε για βελούδο!

Ωραιο τεμαχιο, αρχοντας!

Θελουμε και
  • φωτο με μπριζολικο με την κορασιδα απεναντι
  • φωτο απο κρασουμπα με τα μπουτακια της κορασιδας διπλα
για να κερδισετε την υποψηφιοτητα για τον βασιλια-των-μουνολιβαδων-2025

metso1986

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
163
Πόντοι
1
Εδώ σκέφτομαι να ακυρώσω το summer in Greece με αυτό το μουνι που ήρθε από Μινσκ για δουλειά φοιτητική δίμηνη Γερμανία. Αλλά μάλλον όχι. Τεσπα θα δούμε.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.953
Πόντοι
6.056

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
805
Πόντοι
81
Εδώ σκέφτομαι να ακυρώσω το summer in Greece με αυτό το μουνι που ήρθε από Μινσκ για δουλειά φοιτητική δίμηνη Γερμανία. Αλλά μάλλον όχι. Τεσπα θα δούμε.
Τι να κάνεις στην Ελλάδα Ιούλιο Αύγουστο, μλκας είσαι;;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Άξιος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Άξιος
Κάπως κοντή αλλά καβλιαρα

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.872
Πόντοι
3.556
Καπελωνει άρχοντα ο 1986
Ο άρχοντας μήπως κρεμάει σιγά σιγά σωβρακοφανελα,τον κόβω στο Μινσκ να κλάταρε

Τι λες ρε φίλε?Είδες τι Λευκορρωσίδα γάμησα το Μάρτιο Βαρσοβία?

n8Topv.jpg

7qtH8J.jpg

Απλά Μινσκ πρέπει να πας συχνά να φτιάξεις κατάσταση.
Εγώ δε βάζω απλά φωτός από´τις γκόμενες μαζί μου στο τραπέζι αλλά γυμνές φωτός από διαμερίσματα και ξενοδοχεία.Πάντα κινούμαι υπό περιορισμό χρόνου.
Το θέμα είναι οτι Λευκορρωσίδες σαν αυτή έχει αρκετές Μινσκ στα κλαμπς,στα ρεστωράν και στις Γκαλέριες απλά χρειάζεσαι λίγο παραπάνω χρόνο από ό,τι Πολωνία.Για Βαρσοβία μόνο για να μπεις στα high end clubs που έχει καλό επίπεδο απαιτούνται 1000 ζλότυ για να κλείσεις τραπέζι κάπου 250 Ευρώ,αλλιώς τρως πόρτα ενώ Μινσκ δε χρειάζεται να έχεις κλείσει τραπέζι.
Εδωσα όλες τις πληροφορίες τζαμπέ όπως πάντα και όπως έχω κάνει και για Κίεβο,Βαρσοβία κτλ.

Τελευταία τροποποίηση:

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.872
Πόντοι
3.556
Εδώ με τη δίμετρη σπονσορέτ στο Μινσκ στη Γκαλέρια.Γενικά είναι της ρομαντικής σχολής δεν έχουν το σεξουλιάρικο των Πολωνέζων.

HVlGBU.png

a8tUg2.png

Γενικά είναι σλαβικοί παράδεισοι.Ανετα κάνεις χαρέμι μετά από κάποιο διάστημα.Δοκίμασα και Βαρσοβία αλλά είναι πιο ακριβά από Μινσκ.Η καλύτερη πόλη εντός ΕΕ αυτή τη στιγμή η Βαρσοβία,η καλύτερη εκτός ΕΕ το Μινσκ.Μινσκ έχεις πολύ μεγάλη δύναμη,ενώ Βαρσοβία πρέπει να ξοδέψεις πάρα πολλά,αλλιώς έχεις περιορισμένη δύναμη.
Με πούλησε και η Ρωσίδα,με είχε φάει να έρθει Μινσκ από Αγία Πετρούπολη και όταν πήρε τα λεφτά που της έστειλα τα ξόδεψε για να φάει αντί να βγάλει εισιτήριο.Είχε λέει δύο μέρες να φάει κάτι και πεινούσε πολύ.Από Μινσκ σταθμό εισιτήριο δε βγάζεις έχει τρελή αναμονή.

Τελευταία τροποποίηση:

metso1986

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
163
Πόντοι
1
Τι λες ρε φίλε?Είδες τι Λευκορρωσίδα γάμησα το Μάρτιο Βαρσοβία?

n8Topv.jpg

7qtH8J.jpg

Απλά Μινσκ πρέπει να πας συχνά να φτιάξεις κατάσταση.
Εγώ δε βάζω απλά φωτός από´τις γκόμενες μαζί μου στο τραπέζι αλλά γυμνές φωτός από διαμερίσματα και ξενοδοχεία.Πάντα κινούμαι υπό περιορισμό χρόνου.
Το θέμα είναι οτι Λευκορρωσίδες σαν αυτή έχει αρκετές Μινσκ στα κλαμπς,στα ρεστωράν και στις Γκαλέριες απλά χρειάζεσαι λίγο παραπάνω χρόνο από ό,τι Πολωνία.Για Βαρσοβία μόνο για να μπεις στα high end clubs που έχει καλό επίπεδο απαιτούνται 1000 ζλότυ για να κλείσεις τραπέζι κάπου 250 Ευρώ,αλλιώς τρως πόρτα ενώ Μινσκ δε χρειάζεται να έχεις κλείσει τραπέζι.
Εδωσα όλες τις πληροφορίες τζαμπέ όπως πάντα και όπως έχω κάνει και για Κίεβο,Βαρσοβία κτλ.
Αυτή η Λευκορωσιδα αρχηγέ είναι κόλαση αντικειμενικά και σιλικονατη. Που τη γνώρισες και πόσο πήγε το μαλλί.

Αναφορικα με τη δικιά μου πως βγήκε το συμπέρασμα ότι είναι κοντή. Μλκ 1.80 είναι, awkward ψηλή με flat παπούτσι. Είναι η hostess του εστιατορίου που έλεγα στο Μινσκ. Τεσπα τώρα είμαι Λισσαβώνα για 3μερο να ρίξω ένα δυνατό σε μια παντρεμένη Ρωσίδα αφού η λευκωροσιδα έχει δουλειά μέχρι την Παρασκευή Bodensee.

Συνημμένα

• IMG_1476.jpeg
    IMG_1476.jpeg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 21

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.872
Πόντοι
3.556
Αυτή η Λευκορωσιδα αρχηγέ είναι κόλαση αντικειμενικά και σιλικονατη. Που τη γνώρισες και πόσο πήγε το μαλλί.

Αναφορικα με τη δικιά μου πως βγήκε το συμπέρασμα ότι είναι κοντή. Μλκ 1.80 είναι, awkward ψηλή με flat παπούτσι. Είναι η hostess του εστιατορίου που έλεγα στο Μινσκ. Τεσπα τώρα είμαι Λισσαβώνα για 3μερο να ρίξω ένα δυνατό σε μια παντρεμένη Ρωσίδα αφού η λευκωροσιδα έχει δουλειά μέχρι την Παρασκευή Bodensee.

Τη γνώρισα μέσω μιας Ουκρανέζας Βαρσοβία.Της έδωσα 500 ευρώ δωράκι για όλη τη μέρα συν έξοδα ρεστωράν,πρωινού κτλ συν τιπ 100 ευρώ στο τέλος.
Βαρσοβία έχει άφθονες Λευκορρωσίδες και Ουκρανέζες που σπονσοράρονται,συνήθως προέρχονται από επαρχία.Πέρυσι γάμησα άλλες τρεις Λευκορρωσίδες Βαρσοβία.Οι μοντελοειδείς ζητάνε κάπου 400-500 ευρώ τη νύχτα συν έξοδα διασκέδασης.

ZKKjFi.jpg

la5vbl.jpg

0J6wrj.jpg

BzfdeZ.jpg

Βαρσοβία έχω ακόμα μια Βαλτική που έφερα Αθήνα για τριήμερο το Μάρτιο.

YB9hxh.jpg

neXsvM.jpg

Σε αυτήν έδωσα 400 ευρώ για τριήμερο και της αγόρασα κάτι ρούχα από φτηνά μαγαζιά σύνολο πήγε 600 ευρώ.
Γενικά Βαρσοβία έχει πολύ σπόνσορινγκ αλλά ξεφεύγουν κάπως οι τιμές,Μινσκ είναι σαφώς πιο οικονομικά.
Το πρόβλημα Μινσκ είναι οτι δε δουλεύουν οι πιστωτικές και πρέπει να κουβαλάς κασέρι παντού.Αυτό δυσκολεύει τα πράγματα,πρέπει συνεχώς να υπολογίζεις πόσα ρούβλιαθα χρειαστείς το βράδυ,για τις αγορές κτλ.
Γενικά για σπονσόρια Βαρσοβία,Μινσκ,Μόσχα είναι παράδεισοι,περνάς τέλεια.Συνήθως εκεί που περνάνε καλά οι σπόνσορες γαμάνε και οι λοιποί.
Εδώ είναι η Ρωσίδα που είχα πέρυσι Βελιγράδι και Μπούντβα.Δε μίλαγε λέξη αγγλικά.

ZrBX9K.jpg

enb6Qh.jpg

t2yOxS.jpg

Στις Ρωσίδες αρέσουν τρομερά τα ταξίδια ειδικά ανά τις Ευρώπας και σε εξωτικά μέρη.Αν πληρώνεις τα έξοδα του ταξιδιού καθαρίζεις,κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν.Βέβαια μου έφυγαν 6 χιλιάδες ευρώ Μπούντβα και ένα πεντοχίλιαρο Βελιγράδι ήταν πανάκριβα τα αεροπορικά,διαμονή κτλ.Αν μπορείς να πληρώσεις αεροπορικά,διαμονή και βίζα μια τετρακοσάρα περίπου για να έρθουν Ιταλία,Ισπανία όπως θέλουν είσαι βασιλιάς.Είναι πιο άμεσες και αξιόπιστες από τις Λευκορρωσίδες αλλά πιο απαιτητικές.

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.953
Πόντοι
6.056
Βέβαια μου έφυγαν 6 χιλιάδες ευρώ Μπούντβα και ένα πεντοχίλιαρο Βελιγράδι ήταν πανάκριβα τα αεροπορικά,διαμονή κτλ.

Σε ξεπαράδιασε τελείως αυτή :tooth:

Αλλά παιζει να'ναι και η καλύτερη που είχες ή στο τοπ 3

metso1986

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
163
Πόντοι
1
Πολλά πολλά λεφτά! Είναι μεγάλο το investment. Περί όρεξης όμως....

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.872
Πόντοι
3.556
Τόσο πάει.1200 ευρώ τα εισιτήρια μετ επιστροφής από Μόσχα Βελιγράδι ή Μπούντβα,300 τα δικά σου,διχίλιαρο στο πεντάστερο,τρακοσάρα τα καθημερινά έξοδα σε ρεστωράν κτλ συν απλό δωράκι 100 ευρώ καθημερινά τουλάχιστον στη γκόμενα,με τις Ρωσίδες βγαίνει ακριβά ειδικά όταν θέλουν Δυτική Ευρώπη που πληρώνεις και βίζα 400 ευρώ μίνιμουμ.
Οι Ρωσίδες γενικά έχουν απαιτήσεις,θέλω πισίνα,θέλω γυμναστήριο,θέλω εκδρομές σε αξιοθέατα κτλ,δε συμβιβάζονται.Αξίζει βέβαια.Οι Ουκρανέζες είναι πολύ πιο μαλακές και υποτακτικές,δεν πιέζουν τόσο.Ακολουθούν αυτά που αποφασίζεις απλά.

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.872
Πόντοι
3.556
Ωραίο Μινσκ.Κοιτάξτε τι ευχάριστα βολτάρεις μετά το 7:10.Φαρδιά πεζοδρόμια,όλα πεντακάθαρα,εντυπωσιακή αρχιτεκτονική μουνάκια παντού.Απολαμβάνεις το υπερθέαμα.Αυτές είναι χώρες.

Ελληνικά καμάκια στο 35:30.Το βίντεο έχει γυριστεί το Μάιο.Μπας κι είναι και ο metso εκεί?

XqPWiF.png

Κοιτάξτε τον καυλέα με πέντε μουνάκια στην Κομσομόλσκαγια.Πρέπει να έχει πέντε πορτοφόλια ο τύπος.

lYVoTe.png

Καφέ και ρεστωράν γεμάτα μουνάκια με θέα στα κομμουνιστικά αριστουργήματα της Νεμίγκα για να καυλώσει και ο Σάντμαν.

XUzZ0H.png

Σλαβικοί παράδεισοι.Περπατάς,ντερλικώνεις,γαμάς αυτά είναι.

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.953
Πόντοι
6.056
Ελληνικά καμάκια στο 35:30.Το βίντεο έχει γυριστεί το Μάιο.Μπας κι είναι και ο metso εκεί?

Μετα απο 2 βδομάδες βρήκαν λέει κάποια να μιλάει αγγλικά

Άρα,θα πήραν τ'αρχίδια τους

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.872
Πόντοι
3.556
Μετα απο 2 βδομάδες βρήκαν λέει κάποια να μιλάει αγγλικά

Άρα,θα πήραν τ'αρχίδια τους

Ο ένας από τους δύο ο Λάμπρος πρέπει να είναι ο metso.

''I flirted even with a famous youtuber i met her by chance in the road filming που ολοι την ξερουν αν κοιταξεις για μπελαρους στο youtube αλλα ηταν η τελευταια μερα και δεν παικτηκε συναντηση αλλα κραταμε επαφη''

''Καλησπέρα στην παρέα.Μολις επεστρεψα μοναχο μετα απο 14 μερες στο ονειρικο Μινσκ με απειρο φλιρτ.''

Ταιριάζουν όλα.Το βίντεο είναι γυρισμένο το Μάιο,λένε οτι έχουν μείνει δύο εβδομάδες και εδώ γράφει οτι τη συνάντησε την τελευταία μέρα.Επίσης είχε γράψει οτι ήταν με άλλον οπότε ταιριάζουν όλα.
Δε φαίνονται πνιγμένοι στα μουνιά αλλά καλοί είναι,σίγουρα θα είχαν επιτυχία Μινσκ.Εχουν τελείως μεσογειακό στυλ,είναι γυμνασμένοι,χαμογελάνε κτλ.
Στάνταρντ δε φαίνονται σπόνσορες αλλά γαμπριλίκι μπορούν να πουλήσουν χαλαρά οτι μπορούν να σώσουν τη Λευκορρωσίδα να τη φέρουν Δύση κτλ.
Εμένα αν μου έπαιρνε συνέντευξη θα εξεδήλωνα το θαυμασμό μου στο έργο Λούκα και τη σταλινική αρχιτεκτονική.
Αυτό με τα αγγλικά είναι ειρωνικό στο στυλ ήθελα να καμακώσω και δε μιλούσε καμία αγγλικά και επιτέλους βρήκα μία που μιλάει αλλά τώρα φεύγω.
Εγώ ρωτούσα πάντα govoris anglicky? και όταν έλεγε niet το γυρνούσα στο ρωσικό.Μερικές μιλάνε στην πραγματικότητα αγγλικά αλλά λένε no για να σε αποφύγουν.

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.953
Πόντοι
6.056
Ο ένας από τους δύο πρέπει να είναι ο metso.

''I flirted even with a famous youtuber i met her by chance in the road filming που ολοι την ξερουν αν κοιταξεις για μπελαρους στο youtube αλλα ηταν η τελευταια μερα και δεν παικτηκε συναντηση αλλα κραταμε επαφη''

''Καλησπέρα στην παρέα.Μολις επεστρεψα μοναχο μετα απο 14 μερες στο ονειρικο Μινσκ με απειρο φλιρτ.''

Ταιριάζουν όλα.Το βίντεο είναι γυρισμένο το Μάιο,λένε οτι έχουν μείνει δύο εβδομάδες και εδώ γράφει οτι τη συνάντησε την τελευταία μέρα.

Έτσι φαίνεται.

Βέβαια,εγω δεν είδα κανα φλερτ με τη youtuber αλλά οκ,και οι σαλτσες στο πρόγραμμα είναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom