Νέα

Λάρισα - μπουρδέλα/κωλόμπαρα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα con1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 259K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Μηνύματα
4.415
Like
467
Πόντοι
36
Οι νεαροί αστυνομικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους!
Οίκος ανοχής με granny ιερόδουλη
Πέμπτη, Νοέμβριος 16, 2017 - 12:33


❱❱ Απίστευτο! Αστυνομικοί ξετρύπωσαν σε παράνομο «σπίτι» στη Λάρισα 67χρονη μαστροπό, η οποία εξέδιδε 60χρονη

Από την
Εύα Παπαδάτου

Αφωνους άφησε τους αστυνομικούς της Λάρισας ένας οίκος ανοχής με ιερόδουλη μία... γιαγιά! Η είδηση έχει κάνει τον γύρο της Θεσσαλίας και έχει προκαλέσει σχόλια και αντιδράσεις στους κατοίκους, οι οποίοι συζητούν το πιπεράτο θέμα όπου σταθούν κι όπου βρεθούν.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας μπήκαν στο μπαρ που διατηρεί μία 67χρονη Ελληνίδα στον Πλατύκαμπο του Δήμου Κιλελέρ για να διαπιστώσουν ότι είχε μετατρέψει το κατάστημα σε παράνομο οίκο ανοχής. Και εκεί που περίμεναν τα όργανα της τάξης να... ξετρυπώσουν καμιά καλλίγραμμη νεαρή ιερόδουλη, είδαν μπροστά τους μία ηλικιωμένη να εκδίδεται!

Οι νεαροί αστυνομικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους, αφού η γυναίκα που έβλεπαν μπροστά τους θα μπορούσε να είναι κάλλιστα η γιαγιά τους.

Η 60χρονη Ελληνίδα υπάλληλος του καταστήματος ήταν έντονα βαμμένη, με προκλητικό ντύσιμο και φουσκωτό μαλλί που παρέπεμπε στη δεκαετία του '80 (όταν η 60χρονη ήταν στην πρώτη της νιότη!) και εκδιδόταν σε πελάτες αντί χρημάτων. Μαζί με την 67χρονη συνελήφθησαν με τις κατηγορίες της μαστροπείας και της πορνείας, ενώ οι αστυνομικοί κατάσχεσαν το ποσό των 155 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομη δραστηριότητα.

Εξετάζεται, πάντως, αν η 67χρονη μαστροπός εξέδιδε και άλλες γυναίκες στο μαγαζί της (νέες ή ηλικιωμένες) και απλώς εκείνη την ώρα δεν απασχολούνταν. Επίσης, για την ώρα παραμένει άγνωστη η πελατεία του παράνομου οίκου ανοχής.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η ιδιοκτήτρια του καταστήματος που βρίσκεται κοντά στην παλιά εθνική οδό Λάρισας - Βόλου δεν απασχολεί πρώτη φορά τη Δικαιοσύνη. Η 67χρονη θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ σε βάρος της 60χρονης υπαλλήλου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων επ' αμοιβή προσώπων.

Η είδηση έχει προκαλέσει έκπληξη στους Λαρισαίους, οι οποίοι προσπαθούν να μάθουν περισσότερες «ροζ» λεπτομέρειες για την υπόθεση και φυσικά αν οι πελάτες που περνούσαν την ώρα τους με την 60χρονη ιερόδουλη ήταν, μεταξύ άλλων, και ντόπιοι.
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 79062

Επισκέπτης
καλημερα , στην Λαρισα μπορω να βρω καπου μπουρδελα ή μασαζ....;
 

monkey7

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2017
Μηνύματα
12
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες
Είναι κανείς πελάτης στο moulen??
Και αν ναι μηπως ξέρει παραπάνω πληροφορίες για το μουνί με το όνομα Ivanka?
 

manolatsi

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2010
Μηνύματα
72
Κριτικές
5
Like
51
Πόντοι
0
καλησπέρα μάγκες το τούνελ λειτουργεί ή έχει κλείσει; έχει πάει κανένας τελευταία;
 

saeajamaicanos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Μηνύματα
9
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Επίσκεψη σήμερα στο βίλλα ερωτικα. Απογευματινή βάρδια στο τελευταίο σπιτάκι. Μια ξένη δεν θυμάμαι όνομα αλλά δεν έλεγε και κάτι το ιδιαίτερο.. βαριοταν μέχρι και να περπατήσει για να έρθει να την δούμε.. οπότε στροφή και .ε ελαφρά πηδηματακια!!!

Τελικά κατάθεση στου μπακαρα στο σπιτάκι όπως μπαίνεις τέρμα δεξιά. Μια του Ρουμάνα τρελιαρα , ωραίο σωματακι και βυζακι. Τίμια προσπάθεια στα 30€.. ώρα κατάθεσης 19:00.

Στο τέρμα δεξιά ήταν μια μαυρίλα με χαλιά σώμα και στο μεσαίο μια πολύ ψιλή νταρντανα .. καλουτσικη μεν.. αλλά δεν μου έκανε το κλικ όσο το ρουμανακ!!!
 

saeajamaicanos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Μηνύματα
9
Like
2
Πόντοι
0
Α ξέχασα.. πέρασα και από οίκο εποχής Σούλα!!
Δύο μωρά ξένα αλλά γαμάτα και τα δύο..
Επόμενη επίσκεψη θα είναι σε αυτά γιατί είχαν και τα δύο σωματαρες.. και ότι προκύψει... Θα έχετε ενημέρωση!!
 

Alex Mason

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Μηνύματα
860
Like
1.110
Πόντοι
206
bacarra προ ολιγων ημερων.
2 απο τα 3 ανοιχτα
τερμα δεξια μια κοντη-τουμπανο "ισπανιδα" με ματαρες
στη μεση μια ψλη βουλγαρα στην οποια περασα

λογια της κοπελας "εισαι μικρος, δε ξερεις, μη τις ρογες κτλ"

σχεδων καθολου κοσμο και αυτες ειναι πιο ξεπετες οσο ποτε.
1η και τελευταια φορα θα παω στη τυπισα τερμα δεξια (ειναι απιστευτα ομορφη) και μετα τερμα
 

tokous

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
4
Like
0
Πόντοι
0
Παιζουν σπιτάκια στη Λάρισα ή μονο στούντιο λιγό έξω από την πόλη;
 

Alex Mason

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Μηνύματα
860
Like
1.110
Πόντοι
206
δεν παιζουν σπιτακια φιλε!

studio bacarra, villa erotica και soula
 

sakisvolos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Μηνύματα
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα ειχε κανεις προσφατη εμπειρια στο σουλα? Εχει ένα ομορφο ρουμανακι μελαχροινο με καρε μαλλι ονομα δεν θυμαμαι :think:
 

Alex Mason

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Μηνύματα
860
Like
1.110
Πόντοι
206
Στο σουλα, μια αδυνατη ελληνιδα (απο χαλκιδα ειπε η ιδια), πολυ καλη μεσα
κατι το οποιο κανει εντυπωση γιατα μεχρι σημερα δεδομενα.
 

Takis27

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2018
Μηνύματα
63
Like
32
Πόντοι
0
Κανένας συναγωνιστής να ενημερώσει τι παίζει στα μπουρδέλα κοντά στην Γιαννούλη;
 

Giorgaras Kalamatianos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Μηνύματα
29
Κριτικές
24
Like
578
Πόντοι
990
Συναγωνιστές
Στο χάρτη με τα μπουρδελα του σάιτ, δε βρήκα μια συστάδα μπουρδέλων της Λάρισας. Μιλάω για τα μπουρδέλα που συναντάς μετά την περιοχή Γιάνουλη της Λάρισας και οδηγώντας στο δρόμο προς Ελασσόνα. Εκεί περίπου δύο χιλιόμετρα έξω από τη Γιάνουλη και αριστερά όπως κατευθύνεσαι προς  Ελασσόνα συναντάς ένα δρομάκι που βγάζει σε δύο συστάδες με ωραία φρεσκοκτισμένα μπουρδελάκια. Τα BAKARA studios και τη ROZ villa. Τα επισκέπτομαι πάντα όταν περνάω και πολλές φορές βρίσκω ενδιαφέρουσες εργαζόμενες. Τελευταία είχα επισκεφθεί το μπουρδέλο No 2 στα BAKARA studios, όπου βρήκα την Λαρίσα, γνωστή από το Ιάσωνος 30, προ 5ετίας ή κατι τέτοιο. Κοντοπούτανο μελαχροινό με πιασίματα και άνετο μπουγαδοκόφινο για τσαρουχόπουτσες! Δηλώνει ρουμάνα αλλά η εμπειρία λέει ότι μάλλον γυφτάκι είναι, τώρα αν είναι ρουμανο-γυφτάκι δεν μπορω να πω! Πολύ καλή στο δωμάτιο με πολύ σόσιαλ και ευχάριστη συμπεριφορά. Στη νέα της θέση την έχω επισκευθεί 3-4 φορές στο απλό πλάς πρόγραμμα με καλές επιδόσεις εκ μέρους της πάντα. Τη συστήνω σε περαστικούς και ντόπιους! Εντύπωση μου έκανε και η τσατσά του οίκου, βουλγάρα εξαιρετικά φιλική, οικία και ευγενική!
 

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Μηνύματα
1.070
Κριτικές
25
Like
343
Πόντοι
1.520
Ενα κωλομπαρο- στριπτηζαδικο τουνελ υπαρχει ακομα? Καπου κοντα στο σταθμο του τραινου ηταν
 

hotgreek1

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2019
Μηνύματα
28
Like
0
Πόντοι
0
παιδιά, λιγο offtopic βεβαια, αλλά ξερετε να παιζουν κωλόμπαρα αξιόλογα προς Τρίκαλα ή Καρδίτσα? ευχαριστω!
 

ekpedeyths

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2019
Μηνύματα
3
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους .Νεο Μελος.Στη Λαρισα οπως εχετε γραψει μερικοι ειναι τα στουντιο αυτα που εχετε γραψει ηδη και εχει το joana και Fever στριπτιζαδικα οπου αν κανονισεις φαση με καποιες απο τις κοπελες απο εκει θα περασεις καλα επι το πλειστον.Αλλαζουν ομως συχνα τα κοριτσια οποτε πρεπει να πετυχεις το ωραιο γκομενακι.
 

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Μηνύματα
10.069
Like
3.700
Πόντοι
606
"Λαμπόγιαλο" τα έκανε ένας Λαρισαίος σε οίκο ανοχής με αποτέλεσμα να "εισπράξει" ποινή 20 μηνών με αναστολή από δικαστήριο της πόλης... 

Ο «ξαναμένος» νέος πήγε με έναν φίλο του τον οίκο ανοχής, όμως εκτός από τις ορέξεις του, δεν έπαυε να είναι και... ολίγον τσαμπουκάς! Επιτέθηκε λοιπόν με βία στην κοπέλα για άγνωστη αιτία και αφορμή, μόνο υποθέσεις μπορεί να κάνει κανείς για το γιατί, φροντίζοντας να δείξει πως μπορεί να κάνει πράξη τη γνωστή φράση.

Η αιφνιδιασμένη απ΄τη συμπεριφορά του κοπέλα, κάλεσε σε βοήθεια έναν εργαζόμενο και τον υπεύθυνο του «σπιτιού». Τότε ο πελάτης επιτέθηκε και σε αυτούς, τους χτύπησε και μάλιστα έσπασε το χέρι του ενός εκ των δύο...

Φεύγοντας δε, φρόντισε να σπάσει ό,τι βρήκε στο δρόμο του! Μαζί με το φίλο του, πήραν το μηχανάκι τους και έγιναν καπνός...

Όμως, δεν άργησαν να εντοπισθούν από την αστυνομία που είχε ενημερωθεί, συνελήφθησαν και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών τους άσκησε δίωξη. Καταδικάστηκαν για επικίνδυνη σωματική βλάβη και φθορά.

Στην ακροαματική διαδικασία ζήτησαν συγνώμη, αλλά το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον δράστη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και φθορά. Η ποινή του ήταν φυλάκιση 20 μηνών με τριετή αναστολή, ενώ ο συγκατηγορούμενός του κρίθηκε ένοχος μόνο για τη φθορά και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών.


www.gazzetta.gr/plus/koinwnia/article/1422206/larisaios-ta-ekane-limpa-se-oiko-anohis]http://www.gazzetta.gr/plus/koinwnia/article/1422206/larisaios-ta-ekane-limpa-se-oiko-anohis[/url]

Ποιο μέλος είναι; :happy:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom