Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
100 ευρω η λίρες;
για πόση ώρα; τι ωρες τις πηρες;
είχανε δικό τους χώρο η σε δικό σου;
thanks![]()
Μπορώ να δώσω ειδικά για Λευκωσία ακριβείς οδηγίες!!!! Τα γάμησα όλα 2μιση χρόνια εκεί!
Εαν καποιος ευγενης συναγωνιστης εχει τη καλοσυνη,ας μου στειλει κι εμενα κανενα πμ για Λευκωσια...Θα παω το επομενο τριημερο και θα μεινω μονο Παρασκευη και Σαββατο βραδυ...Οπως καταλαβαινετε δεν θα εχω το χρονο "να ψαχτω"...sorry φιλε μου, δεν ξερω για λεμεσο - αλλα για λευκωσια τα ΡΜ δινουν και παιρνουν![]()
Εαν καποιος ευγενης συναγωνιστης εχει τη καλοσυνη,ας μου στειλει κι εμενα κανενα πμ για Λευκωσια...Θα παω το επομενο τριημερο και θα μεινω μονο Παρασκευη και Σαββατο βραδυ...Οπως καταλαβαινετε δεν θα εχω το χρονο "να ψαχτω"...
Οπως λεει και το ψευδονυμο μου..ειμαι Πιπινομανιακ...
Καθε λοιπον πληροφορια για μικροκαμομενα,αδυνατουλικα μωρακια,καθε εθνικοτητας (με εφεση στο ανατολικο μπλοκ βεβαια),ειναι ευπροσδεκτη και θα εκτιμηθει δεοντως..
Ευχαριστω εκ των προτερων...
Αυριο φευγω..κάτι τελείως άσχετο. μηπως έφτασες στην Κύπρο με aegean την παρασκευή γύρω στις 15:30 από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη;
Φιλε sweetteaser - γιατι δεν πηγες λιγο παραδίπλα στη Ρηγαινης που ειναι μια σειρα απο καμπαρε? (Roxy, Miami κλπ). Ολο και κατι θα τσιμπουσες απο κει...
Αυριο φευγω..