Νέα

Κύπρος

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα laertiosgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 415K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

70Silencer

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Μηνύματα
85
Like
0
Πόντοι
0

Παίδες υπάρχει καμμία καλή πληροφορία για Πάφο? Θα πάω φέτος διακοπές εκεί και ενδιαφέρομαι για ό,τι ξέρετε - ονόματα cabaret, τηλέφωνα escorts γραφείων ή ανεξάρτητων, πηγές αγγελιών, πιάτσες κ.α.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων, GIS
 

mdanton

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Μηνύματα
46
Like
0
Πόντοι
0
η μεγαλη πλακα ειναι να δεις μια ωραια γυναικα, εντυπωσιακη και να πας να της μιλησεις , να σου χαμογελασει και να σου πει οτι ειναι τσιπρια ... περαστικα μας... καλυτερα να σου στελνει μυνηματα παρα να μιλαει...

Κατ'αρχήν, στην Κυπριακή διάλεκτο δεν υπάρχει τέτοια λέξη ('Τζίπρια'). Ούτε 'Τζίπρος'. Και αν κάποια σου είπε τέτοια λέξη, μάλλον σε δούλευε. Ούτε κάθε 'Κ'(άππα) σε οποιοδήποτε μέρος μιας λέξης έχει αυτό το άκουσμα ('τσ'/ 'ζτ'). Επομένως αν θεωρείς ότι μόνο στο χωριό σου μιλάτε σωστά Ελληνικά (είτε αυτό ονομάζεται Αθήνα είτε Κωλοπετινίτσα) και εμείς όχι, τότε κάνεις μεγάλο λάθος. Εξ ου και η ΚΟΙΝΗ Ελληνική (για αποφυγή 'Βαβυλωνίας').

Χίλιες φορές η Κυπριακή διάλεκτος στην οποία μπορώ να λέω ΕΛΛΑΔΑ(με διπλά σύμφωνα), παρά 'Ελάδα', πως λέμε 'μαρμελάδα' ή 'φασολάδα'.

Επί της ουσίας, δεν έχει σημασία σε τί διάλεκτο μιλά μια γυναίκα ή τί προφορά έχει (μπορώ να φέρω παραδείγματα από Ελλάδα με πολύ πιο βαριά διάλεκτο/προφορά από την Κυπριακή), αλλά τί σου λέει.
 

70Silencer

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Μηνύματα
85
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε mdanton σε νοιώθω αλλά αν μπορούσες να μου δώσεις και κανένα καλό tip σχετικά με το τελευταίο post μου αντί να απαντάς σε ένα post που γράφτηκε στις 17/07/2007 (δηλαδή πάνω από 10 ημέρες πρίν) θα ήμουν πολύ χαρούμενος...  :o
 

mdanton

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Μηνύματα
46
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητέ 70Silencer,

Καμπαρέ: Λευκωσία και Αγία Νάπα είναι ακριβές. Στη Λεμεσό προτείνω το Monte Carlo (απέναντι από το ξενοδοχείο Holiday Inn). Οι κοπέλλες είναι από ανατολική Ευρώπη, κυρίως από Ουκρανία. Δυστηχώς πριν τις 3 το πρωί δεν μπορείς να φύγεις με κοπέλλα - συνήθως θα μείνει μαζί σου ως τις 8 το πρωί. Μπορείς επίσης να κανονίσεις απογευματινό ραντεβού - από 1-2 μέχρι τις 6. Θα δώσεις στο καμπαρέ (υπό μορφή 'ποτών') γύρω στις 60 λίρες και στην κοπέλλα από 30 και πάνω, αναλόγως, αλλά 30 είναι μάλλον το ελάχιστο. Το σύστημα των ραντεβού είναι περίπου το ίδιο παντού. Ένα άλλο καλό καμπαρέ είναι ο 'Ζυγός' (στο κέντρο της πόλης, λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, από κέντρο πόλης με κατεύθυνση προς Ύψωνα). Κοπέλλες από ανατολική Ευρώπη. Ένα τρίτο που μ'αρέσει είναι το FABRIC (κάπως έτσι το λένε), οδός Αγίου Αντρέου, κοντά στο μεσαιωνικό κάστρο. Επίσης από ανατολική Ευρώπη.
 

axer

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Μηνύματα
64
Like
0
Πόντοι
0
H ανταλλαγή τηλεφώνων (με PM) για Λευκωσία συνεχίζεται...
 

mr24

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Μηνύματα
53
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Μπορεί κανείς να μου δώσει λεπτομέρειες για το Μπάρονετ στην Λάρνακα;

Όσο για Λευκωσία στο ΜΙΑΜΙ οι Ασιάτισσες με μια έξτρα εισφορά σας βαράνε μαλακία... Όμως δεν σας το συνιστώ γιατί συνήθως σας δίνουν τα τηλέφωνα τους για ραντέβου σε ξενοδοχείο κοντά στο καμπαρέ. Εκεί έχει αμοιβή περίπου 40 λιρών για την κοπέλα και 15 για το ξενοδοχείο. Συνίσταται σε άτομα που τους αρέσουν οι Ασιάτισσες...
 

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Μηνύματα
1.701
Κριτικές
7
Like
612
Πόντοι
96
Είμαι στη Λευκωσία. Σε λίγο την κάνω για να δω καμια κινεζουλα στα φανάρια. ενημερωνω αργοτερα.
 

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Μηνύματα
1.701
Κριτικές
7
Like
612
Πόντοι
96
Νέκρα απο κινεζάκια απόψε. δεν στίνονται καθε βράδυ εκει μπας και τις τσακωσει καμια αστυνομία.
Πληροφοριακά αναφέρω ότι αν δεν εχεις αυτοκίνητο, δουλειά με κινέζα στο δρόμο δε γίνεται γιατί ειναι πολύ προσεκτικές. Περιφέρονται στο δρόμο με μια τσαντα στο χέρι δήθεν αδιάφορες και πρεπει να παρκαρεις το αμαξι σε ενα στενο δρομάκι για να ερθουνε αλλιως ουτε που σε κοιτάνε.
Ενα βράδυ περιμενα να δω πως γίνεται η φαση γιατι κόντευα να τρελαθω αφού δεν πλησίαζε καμια. Μετα στήθηκα κι εγω στο δρομάκι και σε 1 λεπτό μπηκε μια στο αμαξι και μου ζήτησε 20 λίρες (34 ευρώ) αλλά δεν δεχτηκα και ουτε καν παζάρεψα για 10 λίρες γιατί δεν τη γούσταρα καθόλου.
Η φάση δεν ξέρω που παίζεται, αν είναι στο σπίτι τους η στο αμάξι. πάντως αν είναι για αμάξι δεν υπάρχει περίπτωση.

Για στριπτιζάδικα και τετοια μη με ρωτάτε γιατί δεν τα συμπαθώ για να πάρω γυναίκα απο κει λόγω ψηλών τιμών + ξενοδοχεία. Το ΜΙΑΜΙ απ'οτι εχω υπόψη εχει Ασιατικό μπλόκ και πριν μερικά χρόνια έπαιρνες γυναίκα με 60 λίρες που πλήρωνες το μαγαζί ή 30 λίρες αν κανόνιζες με την κοπέλα εν αγνοία του αφεντικού. Επίσης έχει και σερβις στον καναπέ με 10-15 λίρες αλλά δε λέει γιατι είναι στο χώρο οπου γίνεται το στριπτιζ και σε βλέπουνε ολοι. Προτιμώ τα "μασατζίδικα" που μπορείτε να βρείτε σε εφημερίδες όπως Σουπερ Αγγελίες και Χρυσές Ευκαιρίες. Η δεύτερη είναι καλύτερη. Οι τιμές παίζουνε συνήθως γύρω στις 30 λίρες και μερικες φορες 20 λιρες αλλά εκεί μπορει να πετυχετε κανα τραβέλι η γρια. Φυσικά αυτό δεν σας το συνιστώ γιατί οι περισσότερες είναι Ελληνίδες και δε λεει να ερθετε Κύπρο για Ελληνίδες :)
Πιστεύω η καλύτερη φάση είναι στην Αγία Νάπα που παίζει free σχεδόν παντού. Φτάνει να μπείτε στο παιχνίδι τους. Αν πετύχετε Αγγλίδες μην πείτε ότι είστε Ελληνες γιατί ετσι δεν γαματε.
Επίσης απο 45αρες και πάνω μην πολυασχοληθείτε στην αγια ναπα γιατί παίζει να σας καρφώσουνε στην αστυνομία ότι δηθεν τις βιάσατε και να θέλουνε αποζημίωση.
 

asimos68

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Μηνύματα
93
Κριτικές
1
Like
77
Πόντοι
0
γεια σου φιλε. πραγματι η αγια ναπα ειναι επιφοβη λογω των υποτιθεμενων βιασμων. μπορεις να μας συστησεις καποιο καλο μασατζιδικο? με 30 λιρες σου δινουν χρονο πχ μισαωρο η μιλαμε για πενταλεπτα?
 

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Μηνύματα
1.701
Κριτικές
7
Like
612
Πόντοι
96
δεν ξερω και πολλά μασατζίδικα γιατί ανοιγοκλεινουνε συνεχως και εδω και 2 χρόνια κόλλησα σε ενα μόνο στο οποιο παίζει μια Κρητικο-Κυπρια. Τηλέφωνο δεν δίνω ούτε εδω ουτε σε ΠΜ. Είχε αγγελία στις Χρυσές Ευκαιρίες με όνομα Ελπίδα και ήταν σε πλαίσιο. Βρίσκεται στη Λευκωσία, περιοχή Λατσιά. Αυτή δεν σε διώχνει και μια μέρα εμεινα μέχρι 35 λεπτά περίπου. Η κοπέλα είναι πολύ καλή, ευγενέστατη, πολύ όμορφη και καθαρή σε σημείο που βγάζεις τα παπούτσια εξω απ'το δωμάτιο. Ακάπωτα και τετοια δεν παίζουνε γιατί θέλει να εξασφαλίζει την υγεία των πελατών, αλλά κάνει όλες τις στάσεις κι όσες θες.
 

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Μηνύματα
1.701
Κριτικές
7
Like
612
Πόντοι
96
Φαίνεται πως δεν έγινα κατανοητός και αρχίσαμε ηδη με τα ΠΜ. Οταν κάποιος λέει μη μου στελνετε ΠΜ γιατί δεν δινω τηλεφωνα σημαίνει ότι δεν δίνει τηλέφωνα και έχει τους λόγους του.
Τέρμα τωρα οι ενημερώσεις περι του θέματος και ψαχτείτε μόνοι σας.  :headbang:
Καλή τσάρκα.
 

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Μηνύματα
801
Like
6
Πόντοι
6
ετσι ειναι φιλε μου

πηγες και συ να ενημερωσεις  και γεμισες πμ :grin:

παντως πολυ σωστα τα ειπες για το αυτοκινητο που ειναι υποχρεωτικο

στην αγια ναπα αν δεν ειχε τοσους πολλους αγγλους θα ηταν τελεια
 

axer

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Μηνύματα
64
Like
0
Πόντοι
0
παντως παλληκαρια, εγω μπορω να δωσω καποια τηλεφωνα σε οποιον θελει...
...και φυσικά, αν και αυτος εχει να μου δωσει κανενα - καθε πληροφορια ευπρόσδεκτη!
 

ilzux

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Μηνύματα
40
Like
22
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους και συναγωνιστές,
είμαι στην Κύπρο (Λευκωσία) ένα μήνα και θα σας παραθέσω τις δικές μου απόψεις
Με την ευγενική προσφορά του συναγωνιστή Axer πήρα κάποια τηλέφωνα από κορίτσια που δουλεύουν στο καμπαρέ Miami και προσπάθησα να δικτυωθώ. Πρόκειται από ότι έχω καταλάβει για το μοναδικό μαγαζί όπου πας και ψαρεύεις κοπέλα χωρίς να χρειαστεί να πληρώσεις bar fine στον ιδιοκτήτη, απλώς κανονίζεις με την κοπέλα για μετά τη δουλειά ( 3 το πρωί) ή την επομένη το απόγευμα.Αυτό αυτόματα κατεβάζει το κόστος στις 40-50 Λίρες το πήδημα, ενώ σε κάθε άλλη περίπτωση μιλάμε για περίπου 90 Λίρες κοπέλα και μαγαζί, τρελά λεφτά δηλαδή αν αναλογιστούμε την χαμηλή ποιότητα  των κοριτσιών (από εμφάνιση οι ρωσσίδες και ρουμάνες β εθνική στη Φυλής ενώ οι φιλιπινεζούλες ανήκουν στις αδικημένες της παραγωγής της χώρας τους που γενικά βγάζει και καλά κομμάτια).
Επίσης μου έχει κάνει εντύπωση η άθλια συμπεριφορά των κοριτσιών οι οποίες (κυρίως οι ρουμάνες) σου συμπεριφέρονται λες και σου κάνουνε χάρη που σου επιτρέπουνε να τις πηδήξεις, ενώ ακόμα και οι φιλιπινέζες έχουν πάρει αέρα και σε πλησιάζουνε στα μαγαζιά με τσαμπουκά να τους πάρεις ποτό και αν δεν τις γουστάρεις σου τη λένε κιόλας!
Μια εξήγηση μπορεί να είναι ότι τα κορίτσια των καμπαρέ βρίσκονται υπό τον έλεγχο των αφεντικών τους όλη μέρα και δεν μπορούν να κάνουν ρούπι χωρίς να το ξέρουνε αυτοί, ενώ πολλές φορές κατοικούν ακριβώς πάνω από το μαγαζί, φυλακισμένες με λίγα λόγια και τους την έχει παίξει στα νεύρα. Μόνη εξαίρεση όπως είπα τα κορίτσια του Miami που έχουν μια ανεξαρτησία στις κινήσεις τους, δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι όλα τα τηλέφωνα που μου έδωσε ο Axer ήταν κοριτσιών από εκεί, έτσι δεν είναι φίλε?
Εγώ ξενέρωσα πολύ γρήγορα με τη παρακμιακή φάση στα καμπαρέ- κωλόμπαρα και το χαμηλό επίπεδο, απορώ μάλιστα πώς οι Κύπριοι που είναι και έξυπνοι αλλά και χρηματόδουλοι ανέχονται να πληρώνουν τέτοια λεφτά για να πηδήξουν αυτές τις στραβωμένες μέτριες, αλλά τέλος πάντων.Για το λόγο αυτό και δεν έχω καινούρια τηλεφωνάκια για να ανταποδώσω στον Axer τουλάχιστον που έκανε το καλό. Το Σεπτέμβριο όμως φεύγουνε πολλές όμως και αναμένονται καινούριες για να δούμε αν θα ανέβει το επίπεδο
Με την εφημερίδα ¨Χρυσές ευκαιρίες¨ που έχει αναφέρει και ένας άλλος σνάδελφος, ψάχνεσαι για να βρεις μασατζούδες και καλά οι οποές σε δέχονται στο διαμέρισμά τους. Για το τυπικό πήδημα οι τιμές είναι από 30- 40 Λίρες(50-70 Ευρώ) και πάνω- πιο υποφερτά τα πράγματα- αλλά οι κοπέλες στα στούντιο της Αθήνας του πενηντάρικου είναι μακράν ανώτερες και από εμφάνιση και από υπηρεσίες.
Το μασάζ με φραππέ περιέργως φθηνό, 25 Λίρες (40 Ευρώ) για όποιν γουστάρει τη φάση.
Υπάρχουν και δυνατά έσκορτς που χρεώνουν όμως 80 Λίρες (140 Ευρώ) για ένα γύρο.
Πολλά λεφτά παιδιά και το value/money χαμηλότατο.
Για τις άλλες πόλεις, Λεμεσσό, Λάρνακα κλπ, έχω ακούσει ότι τα πράγματα είναι καλύτερα τουλάχιστον από επίπεδο γυναικών αλλά δεν έχω τσεκάρει.
Στη Λευκωσία πάντως ακρίβεια και το κυριότερο έλλειψη καλών επαγγελματιών.
Α, δεν έχω τσεκάρει τι παίζει στην κατεχόμενη Λευκωσία όπου και εκεί έχει κίνηση, αλλά για λόγους ηθικής (σε αντίθαση με πολλούς ντόπιους εδώ που τα ακουμπάνε χοντρά στον κατακτητή τους σε καζίνο, εστιατόρια κλπ)δεν πρόκειται να πατήσω το πόδι μου.Βλέπω τη νεκρή ζώνη με τα σπίτια φαντάσματα κι τα συρματοπλέγματα που χωρίζουν την πόλη και στενοχωριέμαι....
 

asimos68

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Μηνύματα
93
Κριτικές
1
Like
77
Πόντοι
0
Πραγματι φιλε πολλοι προδοτες πουλημενοι πανε στα καταχομενα για φτηνοτερο σεξ.

Φανταζομαι απο το Μιαμι ειδες την Αλινα και τη Νικολ. Ειναι καλες; Υπαρχει και η Αντζελικα που ειναι σχετικα καλη στο κρεβατι αλλα δεν ομορφη και δεν εχει τοσο καλο σωμα

Εχει κι αλλα μαγαζια οπως το Τροκαντερο που μπορεις να κανονησεις χωρις να δωση στο νταβατζη. Ειναι και θεμα πως θα σε κοψει η κοπελα. Παλια συνεβρισκομουν με μια απο το Ροξυ το οποιο ειναι ενα απο τα πιο αυστηρα.

Οσο για τη συμπερηφορα τους, ειναι και θεμα τυχης. Εχει και καλες εχει και τελειως ψυχρες επαγγελματιες. Καθε μερος εχει και τη δικη του εταιρικη κουλτουρα. Στο Μιαμι καποιες βιαζονται να τελειωσουν. Χρεωνουν 30 Λιρες για μια φορα και 50 για δυο. Το καλο ομως ειναι οτι σου δινουν κι αλλα τηλεφωνα. Στο Κρειζυ Χορς που πηγαινα παλια ειναι 30 λιρες για δυο φορες.

Στην Παφο εχω παει και δινεις στο μαγαζι 50 λιρες για μετα τις δυο τα ξημερωματα μεχρι τις 11, συν 30 λιρες στην κοπελα που ειναι πιο λογικο.


Μπορεις να συστησεις καποια μασατζιδικα;

ΥΓ: ειμαι υπερ προθυμος να ανταλλαξω τηλεφωνα και το εχω κανει ηδη με τον συντροφο Axer. Μολις βρω κι αλλα θα σας ενημερωσω (μπορει και απο βδομαδας).
 

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
129
Πόντοι
66
Είμαι στη Λευκωσία. Σε λίγο την κάνω για να δω καμια κινεζουλα στα φανάρια. ενημερωνω αργοτερα.
μια ερωτηση φιλοι μου, αξιζει να παει κανεις κυπρο για τις κινεζες?  μηπως ενα 5 ημερο βγει πιο ακριβα απο οτι ενα ταξιδι στην ασια?
και λετε να φερονται εξισου καλα?
 

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.282
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
16
μια ερωτηση φιλοι μου, αξιζει να παει κανεις κυπρο για τις κινεζες?  μηπως ενα 5 ημερο βγει πιο ακριβα απο οτι ενα ταξιδι στην ασια?
και λετε να φερονται εξισου καλα?

τι κυπρο μας λες ρε συ κωστα. κατευθειαν ασια, να χανομαστε στα ομορφα ασιατικα μωρακια.. ρε τι εχουμε παθει!!..
 

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
129
Πόντοι
66
ολες εκτος απο τη χωρα τους θα ειναι διαβρωμενες..
απλα αναρωτιομουν....  οχι οτι θα ανταλαξω κατι αλλο με την ασια
 

ilzux

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Μηνύματα
40
Like
22
Πόντοι
0
Λοιπόν, σχετικά με αυτά που αναφέρει ο φίλος Assimos:
Εγώ βρήκα την Αντζέλικα από Miami και η κοπέλα είναι μια χαρά κα ξηγημένη, η μοναδική για την ακρίβεια.Και κάνει και καλό σεξ. Μου είπε ότι η Νικόλ έχει ήδη φύγει από την Κύπρο, ενώ την Αλίνα την πήρα τηλέφωνιο να βρεθούμε, μου έσπασε τα αρχίδια και είχε και υφάκι οπότε άντε γεια...Με κωλόμπαρα και καμπαρέ μέχρι να έρθει καινούρια φουρνιά δεν ασχολούμαι.
Με τα μασατζίδικα πήρα τις χρυσές ευκαιρίες προχτές, πήρα μερικά τηλέφωνα, πήγα και επιτόπου αλλά δεν ενθουσιάστηκα με τις κοπέλες και δεν πέρασα άρα δεν έχω να προτείνω κάτι. Υπάρχει ένα μασατζίδικο που προσφέρει μόνο φραππέ με 25 Λίρες αλλά δεν είναι του γούστου μου, αν ενδιαφέρεται όμως κάποιος να δώσω το τηλ από την αγγελία.
Τώρα, αυτή η φάση με τις Κινέζες που κάνουν πιάτσα(?) κάπου, δεν την έχω εντοπίσει να πω την αλήθεια για να τσεκάρω.
Τα παιδιά που την ανέφεραν ας πουν για ποια φανάρια μιλάνε και σε ποιο δρομάκι πρέπει να χωθείς με το αμάξι για να έρθουν να σου μιλήσου για να το τσεκάρουμε και αυτό, δεν ξέρεις καμιά φορά.
 

asimos68

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Μηνύματα
93
Κριτικές
1
Like
77
Πόντοι
0
file ilzux

πραγματι η αντζελικα ειναι καλη στο κρεβατι αλλα σαν σωμα δεν λεει πολλα. Μου εκανε και μπινια. Ενω συμφωνησαμε 40 λιρες για δυο φορες, μου το κανε 50 γιατι λεει ετσι χρεωνουν οι αλλες. δεν νομιζω οτι αξιζει 50 αν και μπορει να ξαναπαω πριν φυγει

οι κινεζες περιφερονται μολις βραδιασει στην περιοχη παλλουριωτισσα. Δεν ξερω δρομους αλλα μπορω να σου πω περιπου. Εξω απο τα τοιχη υπαρχει αντιπροσωπεια αυτοκινητων Πιλακουντα. Ακολουθα το δρομο και στριψε 2ο αριστερα (ερχομενος απ τα τοιχη). Εκει μπορει να βρεις κατι. Αν χαθεις ρωτα που ειναι το μικρο γηπεδο ποδοσφαιρου. Παντως δεν το εχω επιχειρησει. Δεν ξερεις τι αρρωστιες κουβαλουν και ειναι και ασχημες. Αν δεν τα βρεις θα περασω να δω για ποιους οδους μιλαμε.

Μια ακομα ερωτηση. Αυτην την Ελπιδα στις χρυσες ευκαιριες την βρηκες;

 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom