Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Όχι δυστυχως.
Δεν προλαβαίνω να δω καθόλου τηλεόραση.
Δεν εχω παει, ακομη, εχω ενδιαφερθει, διαβασα ολο το , οπου ολοι προτεινουν ενοικιαζομενα δωματια και οχι ξενοδοχεια. Υπαρχουν και σχετικα site απλα βαλε στο search: casa particulares Cuba. Απο προσφατο ταξιδι μου στην περιοχη βρηκα ευρωπαιους που πανε μονιμα και για χρονια Κουβα, ειναι ενθουσιασμενοι με τις Κουβανες, αλλα ολοι οσους γνωρισα μιλουσαν ισπανικα, και ετσι μπορουσαν να απολαυσουν την χωρα. Μου ειπαν οτι εδιναν ελαχιστα χρηματα, 20-30 ευρω την ημερα, για πραγματικα αστερια (δεκαρια οπως ελεγαν, αφου ολοι οι συναδελφοι αλλοδαποι σεξοτουριστες οταν μιλανε για γυναικες, τις αναφερουν μονο με αριθμους... 10 το αριστα... 0 ο πατος). Επισης, ολοι τους πηγαινοντας χρονια ηταν δικτυωμενοι, με πολλες γνωριμιες, πραγμα που τους διευκολυνε να παζαρευουν τιμες, να ειναι περιζητητοι απο τις ΚΟυβανες διοτι εμεναν πολυ καιρο και πηγαιναν συχνα οποτε πιο πολλα μεροκαματα για τις κοπελες. Αρα δεν ειναι σιγουρο οτι ο rookie (ο νεοπας εκει) θα περασει το ιδιο καλα. Απο την αλλη ειναι απογοητευση να υπαρχει μισθος 9-10 Ευρω για γιατρους, να εκδιδονται μορφωμενες κοπελες σε απλυτους τουριστες, ο ξενος να πληρωνει για το ιδιο αντικειμενο δεκαπλασια τιμη απο τον ντοπιο (πχ ενα παγωτο, 3 ευρω για τον τουριστα). Καταληγοντας να πω οτι δεν διαβασα για καποιον που να το μετανιωσε οτι πηγε.ή κανα ενοικιαζομενο με καλη ποιοτητα, που εχετε μεινει και ειναι σχετικα στο κεντρο?
: