Νέα

Κορυφαία διαφήμιση!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CONSTANTLY
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
18
Πόντοι
1
Μαγκες πειτε μου,ποιος ειδε την διαφημηση του axe και δεν ζηλεψε τον τυπο (κορυφαια επιλογη και κορυφαιο παιξιμο απο τον εκφραστικοτατο μαγκα!!!)που παιζει?απλα καταπληκτικη,καθε φορα που παιζει στην τηλεοραση εκστασιαζομαι!!!δεν εχω λογια να εκφραστω!
    υ.γ λετε να πιανει το κολπο?! ;) ;) ;)

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Μακαρι να εβαζα και εγω αυτο το αρωμα κ να γινοταν το ιδιο!

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
20
Πόντοι
16
Οι γκόμενες στη διαφήμιση, απίθανες, χωρίς καμία εξαίρεση.

Από τεχνικής πλευράς, η διαφήμιση είναι πάρα πολύ καλοφτιαγμένη.

Το concept επιτυχημένο, γιατί το προϊόν απευθύνεται σε άντρες, και κάθε άντρας θα ήθελε όλες τις γυναίκες του κόσμου να χιμούν σα λυσσάρες πάνω τους.

Πάντως εμένα, αν και κάθε άλλο παρά φεμινιστής θεωρούμαι από τις ..."φεμινίστριες" (του κώλου, ή μη), δε μου αρέσει ο τρόπος που παρουσιάζονται οι γυναίκες. Προβάλλονται σα ζώα, σαν αγρίμια. Το βρίσκω υποτιμητικό και αντιαισθητικό.

Σκοπός είναι να σε γουστάρουν γυναίκες με πρόσωπο και προσωπικότητα, με νου και σκέψη, όχι λυσσασμένα ζώα και ασυγκράτητα αγρίμια. Έτσι δεν είναι;

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
21
Πόντοι
6.775
Μαγκες πειτε μου,ποιος ειδε την διαφημηση του axe και δεν ζηλεψε τον τυπο (κορυφαια επιλογη και κορυφαιο παιξιμο απο τον εκφραστικοτατο μαγκα!!!)που παιζει?απλα καταπληκτικη,καθε φορα που παιζει στην τηλεοραση εκστασιαζομαι!!!δεν εχω λογια να εκφραστω!
    υ.γ λετε να πιανει το κολπο?! ;) ;) ;)

ειναι οντως παρα πολυ καλη και για καλη σου τυχη μπορει να την κανεις download απο εδω και να την βλεπεις οποτε θελεις

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Εμένα με κυνηγάνε και χώρις axe.

OP
OP
C

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
18
Πόντοι
1
σε ευχαριστω kokolongo!αντρα 37 νομιζω οτι υπερβαλλεις λιγο οπως και η διαφημιση υπερβαλλει και αυτος ειναι ο σκοπος της εξαλλου.ολοι πιστευω θελουμε μια γυναικα με προσωπικοτητα!αυτα φιλοι μου!

jedinaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε Andras37Athina συμφωνώ με τον Constantly , αλλά να σε προειδοποιήσω πάντα φιλικά οτι αυτά που λές ακούγονται λίγο αδερφίστικα!

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
20
Πόντοι
16
Φίλε Andras37Athina συμφωνώ με τον Constantly , αλλά να σε προειδοποιήσω πάντα φιλικά οτι αυτά που λές ακούγονται λίγο αδερφίστικα!

Γιατί μου τη λές ρε μπαγάσα; Δηλαδή σε εξιτάρει το θέαμα μίας γυναίκας, που πέρα από θεϊκή μουνάρα, φαίνεται σαν ένα αγρίμι χωρίς ευφυία, αλλά μονάχα ένστικτο, ή σαν ένα κορμί που 'χει υποστεί λοβοτομή;

Τις γυναίκες τις θέλουμε απαραιτήτως με πρόσωπο και προσωπικότητα. Ακόμη και τις πουτάνες. Έτσι δεν είναι;

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
43
Πόντοι
6.765
Εγω θελω να δω τον τυπο μετα 3 μερες πως θα ειναι? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Πάντως εμένα, αν και κάθε άλλο παρά φεμινιστής θεωρούμαι από τις ..."φεμινίστριες" (του κώλου, ή μη), δε μου αρέσει ο τρόπος που παρουσιάζονται οι γυναίκες. Προβάλλονται σα ζώα, σαν αγρίμια. Το βρίσκω υποτιμητικό και αντιαισθητικό.

Σκοπός είναι να σε γουστάρουν γυναίκες με πρόσωπο και προσωπικότητα, με νου και σκέψη, όχι λυσσασμένα ζώα και ασυγκράτητα αγρίμια. Έτσι δεν είναι;

Όχι. Αυτά είναι τα στερεότυπα φύλου της σύγχρονης κοινωνίας. Σκοπός της διαφήμισης είναι να δείξει ότι το άρωμα (όπως και ο ιδρώτας που εκκρίνει ο άντρας) ελκύει σε τέτοιο βαθμό τις γυναίκες που ξυπνάει από μέσα τους αυτό το πρωτόγονο, το ζωώδες, αυτό το ασυγκράτητο. Αυτό θέλει να περάσει η διαφήμιση και το πετυχαίνει από ότι βλέπω... Μην τα βλέπετε όλα και καλά ότι υπονομέυουν την εικόνα της γυναίκας, την καθιστούν αντικείμενο σεξουαλικής εκμετάλλευσης (τις καημένες θα κλάψω :( ή να κλάσω καλύτερα;), έρμαιο στα πάθη και τις σεξουαλικές ορέξεις των διεστραμμένων και ανωμάλων ψυχικά αντρών.

ΕΛΕΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
43
Πόντοι
6.765
Αφου απο μονες τους εχουν γινει αντικειμενα σεξουαλικης εκμεταλευσης. Οταν πας στη παραλια και βλεπεις την αλλη με              TT(Topless-Tanga) πως περιμενει να τη δεις?

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Αφου απο μονες τους εχουν γινει αντικειμενα σεξουαλικης εκμεταλευσης. Οταν πας στη παραλια και βλεπεις την αλλη με              TT(Topless-Tanga) πως περιμενει να τη δεις?

Οι περισσότερες κοιτάνε να σου αποσπάσουν την προσοχή με τα καμώματα τους για να τονώσουν το εγώ τους ίσως γιατί υποσεινήδητα έχουν χαμηλή αυτοπεποίθηση (ίσως μικρές ήταν μπάζα και από τότε που ανακάλυψαν το μακιγιαζ και κρύψαν τα σπυράκια από την ακμή, τις φακίδες και τις γαμψές μύτες και βγάλαν λίγο μπούτι περνάει  η μπογιά τους αλλά το ψυχολογικό απωθημένο παραμένει) ή απλά "έτσι για να περάσουν καλά" όπως προσπαθούν να μας πείσουν.

Και μην μου πει κανείς ότι λέω κακίες

Από πότε η αλήθεια είναι κακιά;
Η αλήθεια είναι πάντα αλήθεια :)

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
43
Πόντοι
6.765
Οι περισσότερες κοιτάνε να σου αποσπάσουν την προσοχή με τα καμώματα τους για να τονώσουν το εγώ τους ίσως γιατί υποσεινήδητα έχουν χαμηλή αυτοπεποίθηση (ίσως μικρές ήταν μπάζα και από τότε που ανακάλυψαν το μακιγιαζ και κρύψαν τα σπυράκια από την ακμή, τις φακίδες και τις γαμψές μύτες και βγάλαν λίγο μπούτι περνάει  η μπογιά τους αλλά το ψυχολογικό απωθημένο παραμένει) ή απλά "έτσι για να περάσουν καλά" όπως προσπαθούν να μας πείσουν.

Και μην μου πει κανείς ότι λέω κακίες

Από πότε η αλήθεια είναι κακιά;
Η αλήθεια είναι πάντα αλήθεια :)
Ναι αλλα δεν μπορουν να εχουν την απαιτηση να μην τις δουμε σαν αντικειμενα σεξουαλικης εκμεταλευσης γιατι αυτο μας δειχνουν.

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Ναι αλλα δεν μπορουν να εχουν την απαιτηση να μην τις δουμε σαν αντικειμενα σεξουαλικης εκμεταλευσης γιατι αυτο μας δειχνουν.

Όχι μόνο μας το δείχνουν. Κατα βάθος το θέλουν, το επιδιώκουν γιατί με αυτό τον τρόπο επιβεβαιώνονται και νιώθουν να περνάνε σαν γυναίκες, αποκτούν ταυτότητα. Εσφαλμένα ή όχι το κάνουν και όχι λίγες

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
63
Πόντοι
66
Ρε παίδες, τη διαφήμιση κρίνοντας, είναι καλή!

Για τα υπόλοιπα (φεμινισμός, φετίχ, σκεύη ηδονής κλπ) είναι μια μεγάλη συζήτηση, και βέβαια μπορούν να υπάρχουν απόψεις (όπως και νομοθεσίες - που υπάρχουν αλλού) που λένε ότι η διαφήμηση αυτή προσβάλλει... τη χελώνα Καρέτα-Καρέτα, ή εμένα, ή τη μαμά μου ή τους αστροναύτες.
Δε ξεκινήσαμε να μιλάμε όμως γι' αυτό εδώ (τρόπος του λέγειν, ό,τι θέλουμε λέμε), αλλά η διαφήμιση ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ.

Καλή διαφήμιση είναι αυτή που φέρνει πωλήσεις.
Η γνώμη μου είναι ότι αυτή, φέρνει.

Και μόνο το γεγονός ότι τη συζητάμε εδώ μέσα, στα υπέρ της μετράει.
Υπερβολική βεβαίως είναι (μα τι, 1500 γκόμενες θα τρεχανε για τη μυρωδιά?), αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Κάθε διαφήμηση πρέπει κάτι να έχει για να προκαλέσει και να προσελκύσει την προσοχή (θυμηθήτε εκείνο τον απίθανο τύπο που έλεγε "put the κοτ down, γιου χεβ δι ράϊτ του ριμέιν σάιλεντ"), και ο διαφημιστής που τη σκέφτηκε (και  φιλμάρισε τις σκηνές με τις γκόμενες να τρέχουν) κατα τη γνώμη μου είναι καλός στη δουλειά του.

Σκεφτείτε και πόσο κόστισε το γύρισμα....
(όποιος αγοράζει AXE, συμμετέχει στο κόστος).

OP
OP
C

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
18
Πόντοι
1
vanzel jepeto συμφωνω μαζι σας.φιλε αντρα37 νομιζω οτι τα εχεις μπλεξει λιγο,μην τρελαινεσαι,ειναι απλα μια διαφημιση πολυ πετυχημενη μαλιστα,και φυσικα τις θελουμε με προσωπικοτητα ακομα και τις πορνες,μα αυτο δεν εχει καμια σχεση με την υπερβολη της διαφημισης.συμφωνω και με εσενα συνονοματε ΣΤΑΥΡΟ.παντως το προτελευταιο πλανο με τη μελαχρι=οινη που παει να τον αρπαξει ειναι ολα τα λεφτα,οπως ακομα περισσοτερα λεφτα ειναι εκει που κλεινει τα ματια γεματος ηδονη και εκσταση σαν να λεει ΤΩΡΑ ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
19
Πόντοι
6
Η υπερβολή στη διαφήμιση και γενικότερα στα media είναι γνωστή και πλέον αποδεκτή ως απαραίτητο συστατικό προβολής-επιτυχίας. Στη συγκεκριμένη διαφήμιση που μπορούσα να την χαρακτηρίσω cult ήδη σε λίγες μέρες προβολής καταρχήν είναι αρκετά αντιφεμινιστική και κατά δεύτερον εξωπραγματική όχι απλά υπερβολική.
Στο κυρίως πιάτο της ουσίας φαντάζομαι ότι η πρώτη άποψη "να με κυνηγάνε και μένα μυριάδες θεογκόμενες" είναι κλασική αντρική σκέψη χωρίς το υπόβαθρο της ώριμης αντιμετώπισης κάτι που ουσιαστικά εκμεταλλεύονται οι γκόμενες να μας "πηδάνε" αυτές βλέποντας τον "λιγουρισμό" των αντρών.
Η μοντέρνα τακτική (και το λέω προσωπικά και από 1-2 φίλους αστέρια στο είδος) είναι "είμαι επιλεκτικός, δε πάω με μπάζα και γουστάρω τρελά γυναίκα να μου κάνει κλικ για γάμο" λέγοντας τα δημόσια, σε γυναικοπαρέες. Αν το παίξετε φυσικά και ανάλογα έτσι (και δε μείνετε απλά στα λόγια) είναι σχεδόν 99% βέβαιο ότι μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα όσες σας άκουσαν ελεύθερες και δεσμευμένες θα περάσουν ή τουλάχιστον θα επιδιώξουν να περάσουν από το κρεβάτι σας...

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
6

[/quote]
έρμαιο στα πάθη και τις σεξουαλικές ορέξεις των διεστραμμένων και ανωμάλων ψυχικά αντρών.

ΕΛΕΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!

Εγώ πάντως γιαυτό γουστάρω τον πληρωμένο έρωτα, ακριβώς γιαυτό το λόγο που αναφέρεις

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
μάγκές καλή διαφήμιση που έχει πλάκα είναι τις ΤΙΜ με τον τύπο με τον ψύλο που λέει " για ψύλου πήδημα"..χεχεχε :cheesy: :cheesy: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom