noblue
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 20
- Like
- 6.025
- Πόντοι
- 6.815
...... θα της κάνει ναζακια.τυπε ετσι οπως ειναι και ναζι ο πλευρης,θα......
Τελευταία τροποποίηση:
...... θα της κάνει ναζακια.τυπε ετσι οπως ειναι και ναζι ο πλευρης,θα......
Όχι με τρανς δεν πήγα...Έτσι ωραίος καλά έκανες για ψυχική ισορροπία!!!
Με τρανς πηγές ???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σαν το κίνημα στο Γουδή
Καλά εγώ είμαι και κ@λ@γερος, τουλάχιστον σε σχέση με εσένα...
Λες να είναι ρακοσυλλέκτης;
μαλακιες του πλευρη, απο το τουρκικο pust βγαινει που σημαινει πισινος,πισω κτλ
Προέρχεται από την περσική λέξη pusht, που σημαίνει «κώλος»· πέρασε στα ελληνικά μέσω της τουρκικής γλώσσας, στην οποία είναι πολύ βαριά βρισιά για τον ύπουλο, κακόψυχο άνθρωπο. Παρότι σημαίνει επίσης και αυτόν που «υιοθετεί την παρά φύση σεξουαλική πράξη» (κατά το τουρκικό ετυμολογικό λεξικό), στην καθομιλουμένη δεν χρησιμοποιείται ποτέ ως βρισιά ή λέξη αναφοράς για τους παθητικούς ομοφυλόφιλους.
Ηταν οντως working girl;
ηταν call-girl στα νιάτα της ?
Ποιους επιστήμονες και σοβαρούς ανθρώπους; Ο κόσμος θέλει να ψηφίζει celebrities, ποδοσφαιριστές, αποσυρθείσες ηθοποιούς και επιχειρηματίες της νύχτας.Γιατί όχι? Αν δεν πληρωνόταν 10 χιλιάρικα το μήνα από το ταμείο μου δεν θα είχα θέμα....τώρα έχω.
Εγώ θα ήθελα να βάζουν στο κόμμα επιστήμονες και σοβαρούς ανθρώπους για να μπορεί να ψηφίσει ο κόσμος.
Όχι τσαρλατάνους και yes manάδες.
Ο οποιοσδήποτε επιστήμονας θα ήταν πιο λογική επιλογή από το πορδοβούλωμα. Η λογική σου αυτή του ''γιατί όχι και αυτός'' είναι κακό πράμα για την Ελλάδα.
Δεν σε είχα ξεχάσει προσπαθούσα να φτιάξω λογαριασμό
Νάτα,νάτα.....Ούτε εγώ σε ξέχασα...
Νάτα,νάτα.....
Στα τελη της δεκαετίας εννοεις 77-80. Γιατι 67-70 αποκλειεται να εγινε αυτοΟ Πλεύρης, ο Μιχαλολιάκος και ο Καλέντζης είχαν βάλει βόμβα στα τέλη της δεκαετίας του 70 σε κινηματογράφο που έπαιζε κουλτουριάρικη σοβιετική ταινία...
Ο Μιχαλολιάκος είχε προμηθευτεί τα εκρηκτικά από στρατιωτικές αποθήκες (την ίδια εποχή ήταν ΔΕΑ στις ειδικές δυνάμεις) και ο Καλέντζης υπηρετούσε την θητεία του στο ΠΝ.
Φυλακίστηκαν και οι δύο για την βομβιστική ενέργεια (που δεν είχε θύματα), εκτός από τον Πλεύρη...
Οικογενειακός φίλος οδοντογιατρός έχει όλα τα βιβλία του Πλεύρη, ενώ πήγαινε τσιγάρα στον Καλέντζη στις φυλακές και τον εμψύχωνε...
Χαχαχα
Υπερβολές λες
Μια χαρά είσαι !!!!
Αυτό είπα... Τέλη της δεκαετίας του 70...Στα τελη της δεκαετίας εννοεις 77-80. Γιατι 67-70 αποκλειεται να εγινε αυτο
Εεε... Βέβαια με τον παρά του και την κυρά του...Το βλέπει αλλά πιστεύω ότι δεν ήθελε να έχει απωθημένα...
Έτσι κι αλλιώς πιστεύω ότι ξέρει την έκφραση "με τον παρά μου απαυτωνω την κυρά μου".
Qu' est ce que c' est πεταλουδίτσα;Πριν αρκετά χρόνια κοντα 10ετια ήταν πεταλουδιτσα αν δεν κάνω λάθος το κορίτσι
Ποιο μελος μας είναι ο κύριος Πλεύρης;Πριν αρκετά χρόνια κοντα 10ετια ήταν πεταλουδιτσα αν δεν κάνω λάθος το κορίτσι
Δεν πιστεύω να είναι Τσυριζαια...ούτε καν Ν.Δ.!Συνεχύστε να απαξιώνετε το cougar...
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ