Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.630
- Πόντοι
- 6.946
Τύπε, όλοι ξέρουν ότι δεν παίζεις με τα cougarΟ θανασάκης πρέπει να έχει βγάλει καπνούς από την κωλοτρυπίδα που θα του φάει την περιουσία το κούγκαρ
Τύπε, όλοι ξέρουν ότι δεν παίζεις με τα cougarΟ θανασάκης πρέπει να έχει βγάλει καπνούς από την κωλοτρυπίδα που θα του φάει την περιουσία το κούγκαρ
Τα ειπαμε σε αλλο νημα φίλε. Κανουν role play, αυτη παιζει την κομμουνίστρια κι αυτός τον εθνικόφρονα. Κουμπωνει τα γαλαζια χαπακια του και την πάει orient express την τυπισα ο μπαρμπα ΚώσταςΤύποι, λέτε να την πάει τρένο μέχρι το πρωί ο τύπος;
Το βλέπει αλλά πιστεύω ότι δεν ήθελε να έχει απωθημένα...Καλα δεν βλεπει οτι το κουγκαρ μυριστηκε χρημα και παει να τον παντρευτει η ειναι τοσο μαλακας που πιστευει οτι τον ερωτευθηκε? Τεσπα δικο τους θεμα εμας δεν μας πειραζει αλλα μην μας κανει και τον σοβαρο τυπο ο κ.Πλευρης.Ξεφτιλικια ενα βημα πριν την οριστικη αναχωρηση.
εντάξει εδώ που τα λέμε ο θανασάκης ούτε με χελώνα δε θα μπορούσε να τα βάλειΤύπε, όλοι ξέρουν ότι δεν παίζεις με τα cougar
Γενικά μπαίνουν άσχετοι για υπουργοί...γιατί όχι και αυτός;εντάξει εδώ που τα λέμε ο θανασάκης ούτε με χελώνα δε θα μπορούσε να τα βάλει
πιο άχρηστο κούτσουρο από αυτόν δεν θα μπορούσε να βγει
έγινε και υπουργός το μόμολο
Γιατί όχι? Αν δεν πληρωνόταν 10 χιλιάρικα το μήνα από το ταμείο μου δεν θα είχα θέμα....τώρα έχω.Γενικά μπαίνουν άσχετοι για υπουργοί...γιατί όχι και αυτός;
Εσύ ποιον θα έβαζες στην θέση του;
Και ο ίδιος επιστημών είναι...της Νομικής.Ασχετος από θέματα Υγείας όμως προτιμήθηκε γιατί κατανοεί νόμους.Γιατί όχι? Αν δεν πληρωνόταν 10 χιλιάρικα το μήνα από το ταμείο μου δεν θα είχα θέμα....τώρα έχω.
Εγώ θα ήθελα να βάζουν στο κόμμα επιστήμονες και σοβαρούς ανθρώπους για να μπορεί να ψηφίσει ο κόσμος.
Όχι τσαρλατάνους και yes manάδες.
Ο οποιοσδήποτε επιστήμονας θα ήταν πιο λογική επιλογή από το πορδοβούλωμα. Η λογική σου αυτή του ''γιατί όχι και αυτός'' είναι κακό πράμα για την Ελλάδα.
ΚαλάΚαι ο ίδιος επιστημών είναι...της Νομικής.Ασχετος από θέματα Υγείας όμως προτιμήθηκε γιατί κατανοεί νόμους.
Ο Πλεύρης, ο Μιχαλολιάκος και ο Καλέντζης είχαν βάλει βόμβα στα τέλη της δεκαετίας του 70 σε κινηματογράφο που έπαιζε κουλτουριάρικη σοβιετική ταινία...Ο Τέλης έχει γράψει βιβλίο για τον Πλεύρη...
Η μαύρη βίβλος του Κώστα Πλεύρη...
Με πρόλαβες...
Όχι ότι αυτός είναι καλύτερος εννοείται...
Αλλά σε ότι έχει να κάνει με τον Πλεύρη δεν λέει ψέματα...
Τον κατηγορεί και στο άλλο βιβλίο που έγραψε όταν έβγαζε κάγκελο
το "Δημοκρατία 80...Κάτεργο".
Τα είδαμε τα καλά του γονίδια, ΘανασάκηςΡε θα την ξεπατώνει ο μπαρμπα-Κώστας. Μπορει να χρησιμοποιεί κανενα βιαγκρα αλλά θα την ξεπατωνει στον πουτσο. Ειναι και απόγονος ανώτερης φυλής άρα έχει καλά γονίδια και έχει και αρκετό χρήμα που ειναι το βασικοτερο για σχεσεις με διαφορα ηλικιας
Ο Πλεύρης, ο Μιχαλολιάκος και ο Καλέντζης είχαν βάλει βόμβα στα τέλη της δεκαετίας του 70 σε κινηματογράφο που έπαιζε κουλτουριάρικη σοβιετική ταινία...
Ο Μιχαλολιάκος είχε προμηθευτεί τα εκρηκτικά από στρατιωτικές αποθήκες (την ίδια εποχή ήταν ΔΕΑ στις ειδικές δυνάμεις) και ο Καλέντζης υπηρετούσε την θητεία του στο ΠΝ.
Φυλακίστηκαν και οι δύο για την βομβιστική ενέργεια (που δεν είχε θύματα), εκτός από τον Πλεύρη...
Οικογενειακός φίλος οδοντογιατρός έχει όλα τα βιβλία του Πλεύρη, ενώ πήγαινε τσιγάρα στον Καλέντζη στις φυλακές και τον εμψύχωνε...
Τι να κάνω;Καλησπέρα έχουν περάσει τόσα χρόνια κ ακόμη τα θυμάσαι ??
Τι να κάνω;
Μου αρέσουν τα κοινωνικο-ιστορικά του κερατά...
Δεν σε είχα ξεχάσει προσπαθούσα να φτιάξω λογαριασμόΤι να κάνω;
Ούτε εγώ σε ξέχασα...Δεν σε είχα ξεχάσει προσπαθούσα να φτιάξω λογαριασμό
Ολοι οι μεγαλοι αντρες βγαλανε ανεπροκοπους γιους. Συμβαινουν αυταΤα είδαμε τα καλά του γονίδια, Θανασάκης
Ούτε εγώ σε ξέχασα...
Καλά εγώ είμαι και κ@λ@γερος, τουλάχιστον σε σχέση με εσένα...Καλησπέρα έχουν περάσει τόσα χρόνια κ ακόμη τα θυμάσαι ??
Όπως τα ήξερες...Θα είμαι πάντα δίπλα σου !!!
Το γκάζι τι λέει ??
Όπως τα ήξερες...
Πήγα πρόσφατα (έτυχε) με δυο
Τι να κάνω;