μπροστά η Αντριάνα η Ουγγαρεζα πολυ καλο εμφανισιακα τελειες αναλογιες ΑΛΛΑ η κοπελα κανει αγκαρια στο φουλ ,ακομα και που μιλαει με το ζορι να πει δυο λεξεις. Μαυρο δαγκωτο στην Αντριανα απο Ουγγαρια.
Μαυρο δαγκωτο στην Αντριανα απο Ουγγαρια.
Θα το τσεκαρουμε φιλε απο κοντα το ΣΚ να δουμε αν ειναι οντως ...Εμαθα οτι η Μπαρμπι πηγε στην Δραμα για δουλεια, ξερει κανεις αν ειναι αληθεια???
στο "ΑΓΚΑΡΙΑ ΚΑΝΩ"Κατεβαίνει υποψήφια?
Με ποιό κόμμα?
Μαγκες η Μπαρμπι σας με το ονομα Ευα ειναι στο Στουντιο Λοβε της Δραμας.
Καλα Βολια![]()
πεσαν πολυ και σε θεμα σερβις :SΩραίος.Αυτό πάντως δείχνει οτι είμαστε πολύ πίσω στο θέμα ποικιλία.Μια πουτάνα για Δράμα και Κομοτηνή.Πέσαν τα πράγματα!
Δεν ξέρω από κωλόμπαρα της Κομοτηνής αλλά πριν 1-2 βδομάδες καθώς περνούσα απο Κομοτηνη σταμάτησα σε κεντρικό φανάρι και δίπλα μου ήταν ένα ταξί με πελάτη την Νικόλ τη Ρουμάνα! που είχε φύγει από καιρό. Προχθές που πάρκαρα κάπου στο κέντρο μπερδεύτηκα λόγω έργων και πήγα από ένα δρόμο που είχε 2-3 καφέ-ουζερί περίεργα και καπάκι βγαίνω πίσω απο ένα μεγάλο κτήριο που ειχε ενα τέτοιο καφέ με μεγάλη τζαμαρία και στην πόρτα καθόταν μια γκόμενα με μίνι και πιασίματα, κοιτάω να δω το μωρό και βλέπω τη Νικόλ πάλι!!! σύμπτωση; ... δε νομίζω!Μάγκες λίγο off topic αλλά απότι διάβασα στην ενότητα για τα κωλόμπαρα έχει ωραία μουνιά αλλά δε γαμιούνται ε?Ούτε σεην Κομοτηνή εκτός από Άράτο έχει κάτι παρόμοιο?