baklavatzioglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Like
- 99
- Πόντοι
- 6
Ναι καλά τώρα το μάθαμε το παραμύθι με τις φοιτήτριες έλα να της πιδιξις ρε φίλε ..το δίνουνε στο πιάτο..με τόσες φοιτήτριες εκεί πάνω, δε ξέρω ποιός πάει σε μπουρδέλο.
Ναι καλά τώρα το μάθαμε το παραμύθι με τις φοιτήτριες έλα να της πιδιξις ρε φίλε ..το δίνουνε στο πιάτο..με τόσες φοιτήτριες εκεί πάνω, δε ξέρω ποιός πάει σε μπουρδέλο.
μπουρδελοτσαρκα σιμερα στα μπουρδελα της κομοτηνης στο αναχομα στο νουμερο 1 η τζινα γιρο στα 25 μελαχρινι με μικρο βιζακι με ωραιο σομα εχει σιμετοχι στο γαμισι αλλα δεν σε αφινι να της πιπιλισις την ρογα .30 ευρω ..στο νουμερο 2 μια ξανθια ψιλη ειναι ασχιμη ( στα ματια μου ισος σε αλους αρεσει ροσιδα μαλον 30 ευρω ..δεν ξερο δεν την γαμισα .. στο νουμερο 3 μια ρουμανα η νικολ μαυρουλα μελαχινη λιγακη γεματουλα 30 ευρω δεν την γαμισα οποτε δεν μπορο να εκφερο γνομη ..στο νουμερο 4 η νατασα πολι ομορφη αλλα και αυτη δεν σε αφινι να την πιπιλισις το βιζη με πολι μικρο στιθος αλλα πολι ωραιο σωμα και προσοπο ..αλλα απο πιπα βαριοστιμενη ..την πιδιξα πιο παλια και ξερω ..στο αριγκατο 1 παρολου που ηταν ανιχτο δεν πιγα ...στο λιντιλ ( μαρκετ) απενατη ερχοντας απο ξανθη εχει μια αδινατη 30 ευρω ..που οπος ειχα αναφερει και πιο παλια ειναι σαν να βγικε απο το σανατοριο ( φιματηκη ) αυτα απο κομοτηνη ..ρε επιτελους κανενας αλλος απο κομοτηνη δεν υπαρχει να μας πει κανενα νεο??
Ναι καλά τώρα το μάθαμε το παραμύθι με τις φοιτήτριες έλα να της πιδιξις ρε φίλε ..το δίνουνε στο πιάτο..
Ρε φίλε το να παιζι να είμαι παντρεμένος και να είμαι πχ 45 ετών σου λέει κάτι;Μια χαρά το δίνουνε φιλαράκι, ευλογημένος τόπος. Χωρίς υπερβολική προσπάθεια, ελάχιστα κοινωνικός και νυχτοπερπατητης να είσαι, όλα είναι οκ. Εκτός αν έχεις κάποιο πρόβλημα εμφανισιακό, ή κάτι τέλος πάντων που σε περιορίζει (π.χ. είσαι 60 χρονών) οπότε πάσο. π.χ. σε χειμωνιάτικα γλεντάκια στη Σπηλιά, έχω βγάλει θησαυρούς...
Ρε φίλε το να παιζι να είμαι παντρεμένος και να είμαι πχ 45 ετών σου λέει κάτι;

τέλος πάντων μπήκα για να αναφέρω ότι το χτικιό απέναντι από το lidl έφυγε ..αλλά και αυτή που ήρθε από φάτσα είναι σαν μο..η κλαμενο..από γαμήσι δεν ξέρω δεν μου άρεσε και την κοπάνισα είναι μια μελαχρινή γύρω στα 30 αλλοδαπή .το αριγκτατο 2 εκλισε μου το πε ο τσάτσος που επερνε τα λεφτά ..αυτά τα νέα από την Κομοτηνή
φιλε lalepi 2 φορα που ροτας !! αν ήξερε κάποιος από εδώ τη λες δεν θα σου έλεγε; λες να την θέλει για γκόμενα του και φοβάται μην την πηδήξει κάνεις άλλος?? άιντε πάλι να δώσω αναφορά για τα ορδελα της Κομοτηνής .Ανάχωμα οι κλασικές ..τα έχω γράψει πιο πάνω οπότε να μη τα ξαναγράφω ..Αριγκατο 1 στο πρώτο
είναι μια χοντρουλα μελαχρινή γύρω στα 33 πάνω κάτω ..δεν είναι του γούστου μου και δεν πέρασα στο 2 από την πίσω μεριά είναι μια γύρω στα 28 μελαχρινή αλλά δεν μου άρεσε η φάτσα της και δεν πέρασα ..αυτή ήταν στο lidl απέναντι ...αντικατέστησε το χτικιό ..που παρεμπίπτοντος ξαναγύρισε..(στο lidl).. και αυτή η μελαχρινή που λέω το βράδυ πάει στο Αριγκτατο 2 ..αυτά τα νέα από Κομοτηνή ..αλλά θα το ξαναπώ για ακόμη μια φορα ..μόνο εγώ γαμώτο πάω στα μπουρδέλα ??? τι γίνετε ρε ???κανένας άλλος εδώ δεν είναι μπουρδελιαρις να μας ενημέρωση για κανένα καινούργιο κοματι ;; άκουσα για μια χανούμισσα που παίρνει 100 ευρώ αλλά γαμώτο πάντα όταν ζητάς τηλέφωνο ούλοι λένε ναι το είχα αλλά το έχασα ..
που είναι και η αδυναμία μου ήθελα να μπω αλλά προτίμησα να ξανά-ποντάρω στη Ζωή, όπου και το έκανα!!!