Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 148K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (5 μέλη και 34 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 195 45,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 232 54,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    427
Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
388
Πόντοι
21

Ποσο μας λείπει ο σύριζα απο κυβέρνηση,τοτε χορεύαμε απο χαρα και με δάκρια συγκίνησης να τρέχουν στο πρόσωπο μας ενω τωρα τα βλέπουμε σε βίντεο και λησμονούμε εκεινα τα χρόνια.
Ο Τσίπρας μας πρόδωσε κακο χρονο να χει

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
4.368
Πόντοι
786

Ποσο μας λείπει ο σύριζα απο κυβέρνηση,τοτε χορεύαμε απο χαρα και με δάκρια συγκίνησης να τρέχουν στο πρόσωπο μας ενω τωρα τα βλέπουμε σε βίντεο και λησμονούμε εκεινα τα χρόνια.
Ο Τσίπρας μας πρόδωσε κακο χρονο να χει
μόνο καρανίκα;

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
31.157
Πόντοι
7.046
Ούλτρα ράιτ γουίγκ φάουντερ λέει ο Δανός ούλτρα Ντέιν. Τον κακό του τον καιρό. Αν κάποιος θέλει να ξεκουμπιστούν οι λαθροϊσλαμίες από την χώρα, είναι ούλτρα ράτι γουίγκ ή ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟΣ άνθρωπος;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.555
Πόντοι
5.506
Τα τεσλα ειναι για τους φλωρους"ενα αμαξι να λειτουργεί απο μια οθονη ταμπλετ ειναι αηδια
Εγω εχω bmw 520e60 με τον παλιο τον 2.2 κινητήρα εξακυλινδρο 200 ίππους βελτίωμενο
Αυτο το αμαξι θελει χερια και αρχιδια να το οδηγησεις με πισωκινηση και οφφ το esp
Aρα δεν το οδηγάς εσύ, μπορεί κανένας μπαμπάς ή μεγαλύτερος ξάδερφος.

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
2.078
Πόντοι
506

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.323
Πόντοι
6.256
Αυτό είναι σύμπλευση με πρωκτοσάλτε?

Εσύ δεν έχεις πρόβλημα τα ρώσικα συμφέροντα να μπλέκονται με τα πολιτικά κόμματα της Ελλάδας?

Όταν μπλέκονται τα αμερικάνικα συμφέροντα σου αρέσει?

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
120.694
Πόντοι
16.631

Εσύ δεν έχεις πρόβλημα τα ρώσικα συμφέροντα να μπλέκονται με τα πολιτικά κόμματα της Ελλάδας?

παψε

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.717
Πόντοι
16.235
Θα πέσει πολύ γέλιο στην προεκλογική περίοδο όταν βρεθούν μούρη με μούρη στον δρόμο συνεργεία της Ζωιτσας και της Καρυστιανου .
Θα γίνει του ξεμαλλιασματος....:2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
388
Πόντοι
21

Ποια ρωσικα συμφέροντα και αηδιες το ιδιο ελεγαν και για το κομμα νικη θα κάτσει ολόκληρη ρωσια να ασχοληθεί με τα ελληνικα κομματικα νομιζετε η ακομα και η αμερικη η οποιοδηποτε αλλο κράτος?
Αυτα πάνε αλλιώς,κοιταχτε κανταφι ασαντ σανταμ μαδουρο κλπ πως η δυση τους εβγαλε απο επάνω...δεν μας κανει σε βγαζουμε με τη βια με επανασταση οικονομικους αποκλεισμούς κυρώσεις κλπ
Οποτε σε εκλογικα ζητηματα και δε κομματικα δεν ασχολούνται,τους νοιαζει η εκαστοτε κυβέρνηση τι εξυπηρετεί.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
4.368
Πόντοι
786
Θα πέσει πολύ γέλιο στην προεκλογική περίοδο όταν βρεθούν μούρη με μούρη στον δρόμο συνεργεία της Ζωιτσας και της Καρυστιανου .
Θα γίνει του ξεμαλλιασματος....:2funny:
θα βρεθούν στη λάρισα αύριο
μήπως πάει και βελόπουλος, κουτσούμπας;

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.717
Πόντοι
16.235
Με Μουτσάτσου δεν πας μπροστά :confused:
Ήταν στρατηγική επιλογή για να πιάσει ψήφους από μετανάστες των μνημονίων ...αμφιβάλλω αν ασχοληθεί κανένας .
Οι πιτσιρικάδες προφανώς θα την αγνοούν πλήρως .
Δεν έχει ρόστερ αφού ...

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
2.146
Πόντοι
456
Η Λατινοπουλου σταδιακα θα ανεβαίνει.
Η Καρυστιανου σταδιακά θα πέφτει.
Η Λατινοπούλου έφτιαξε ΠΛΑΣΤΟ κόμμα με πλαστές υπογραφές ανύπαρκτων ανθρώπων. Πάρτε το χαμπάρι. Ο γνωστός ολιγάρχης πόνταρεσε κουτσό άλογο...
Εάν περάσει το κόμμα της από τον Άρειο Πάγο, και η υπόθεση "μπεί στο αρχείο" θα είμαστε χειρότερη Χούντα από την Τουρκία καί όσα γίνονται εκεί.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.717
Πόντοι
16.235
Εμπνευσμένο το λογοπαίγνιο ,όμως είναι από τις μελαχροινές που μ'αρεσουν και αυτό στο λέει λατρης των ξανθιων.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η Λατινοπούλου έφτιαξε ΠΛΑΣΤΟ κόμμα με πλαστές υπογραφές ανύπαρκτων ανθρώπων. Πάρτε το χαμπάρι. Ο γνωστός ολιγάρχης πόνταρεσε κουτσό άλογο...
Εάν περάσει το κόμμα της από τον Άρειο Πάγο, και η υπόθεση "μπεί στο αρχείο" θα είμαστε χειρότερη Χούντα από την Τουρκία καί όσα γίνονται εκεί.
Προφανώς πέρασε γιατί πόζαρε περιχαρής με το επιτελείο της και το χαρτί στο χέρι.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.323
Πόντοι
6.256
Ποια ρωσικα συμφέροντα και αηδιες το ιδιο ελεγαν και για το κομμα νικη θα κάτσει ολόκληρη ρωσια να ασχοληθεί με τα ελληνικα κομματικα νομιζετε η ακομα και η αμερικη η οποιοδηποτε αλλο κράτος?
Αυτα πάνε αλλιώς,κοιταχτε κανταφι ασαντ σανταμ μαδουρο κλπ πως η δυση τους εβγαλε απο επάνω...δεν μας κανει σε βγαζουμε με τη βια με επανασταση οικονομικους αποκλεισμούς κυρώσεις κλπ
Οποτε σε εκλογικα ζητηματα και δε κομματικα δεν ασχολούνται,τους νοιαζει η εκαστοτε κυβέρνηση τι εξυπηρετεί.
ο βελόπουλος είναι ξεκάθαρα υποκινούμενος από τα ρωσικά συμφέροντα

και το ένα από τα δύο κανάλια που κάνουν αντιπολίτευση στην κυβέρνηση επίσης.

εγώ διάβασα ότι μέσα στα στελέχη της κάρυ είναι μέσα ένας δημοσιογράφος και ένας επιχειρηματίας με ξεκάθαρη θέση υπερ της Ρωσίας. Καλά κάνουν και μαγκιά τους...εμένα γιατί θα έπρεπε να μου αρέσει αυτό σε ένα κόμμα που θα μπει στο Ελληνικό κοινοβούλιο?

Τους το χρωστάμε?

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
2.146
Πόντοι
456
Η Καρυστιανου σταδιακά θα πέφτει.
Εάν είχα την αναγνωρισιμότητά της και την αποδοχή που απέκτησε η Καρυστιανού, και ήμουν ένας μάλλον "ρηχός" άνθρωπος ασχολούμενος με σκυλάκια, συνολάκια, (όπως αυτή) αυτοκίνητα και ομάδες, και τύχαινε να φάω μία σφαλιάρα από την μοίρα, όπως αυτή, οπότε αποφάσιζα στην υπόλοιπη ζωή μου να τα βάλω με τα σκατά και τους διαόλους, για να βοηθήσω την χώρα μου, θα ζητούσα να μού δώσουν έναν κατάλογο με τους πιό σοβαρούς, έντιμους και άξιους ανθρώπους ( οικονομολόγους, πρέσβεις, στρατιωτικούς, γιατρούς [π.χ. Δημήτρη Κούβελα], επαγγελματίες ειδικούς σε κάθε τομέα, και θα πήγαινα σε έναν έκαστο να του ζητήσω να βάλει πλάτη να ξεκολλήσουμε το κάρο της Ελλάδας από τα σκατά. Είμαι βέβαιος ότι δεκάδες άνθρωποι θα ανταποκρίνονταν. Θα έβγαινα τότε στην κοινωνία και θα έλεγα: Βοηθήστε αυτήν τήν ομάδα να πετύχει τον πολιτικό της στόχο.
Αντί γι' αυτό, παρακολουθούμε τον θίασο από πονηρούς, άσχετους και μέτριους, που σχηματίζεται...
ΑΡΑ, (κατά την γνώμη μου) είναι μπροστινή κάποιων...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom