Τύπε δεν διάβαζες πολύ και έγινες φαρμακοποιός αντί για ιατρός ; Για αυτό το κόμπλεξ στην Καρυστιανού ;
Ή απλώς είσαι Κουλορούφης ;
ελα να σε εμβολιάσω, θα σου κάνω για καλαζάρ και λύσσα
Τύπε δεν διάβαζες πολύ και έγινες φαρμακοποιός αντί για ιατρός ; Για αυτό το κόμπλεξ στην Καρυστιανού ;
Ή απλώς είσαι Κουλορούφης ;
Α βαρέθηκες τις εξυπνάδες? οπότε θα πρέπει τώρα να γίνει κάτι για αυτό? Να μου απαγορεύσεις να τις γράφω ας πούμε?Οχι δεν κατάλαβες. Βαρέθηκα τις εξυπνάδες.
Και προφανώς τα 2 λόγια δεν είναι το ίδιο κούφια. Αλλη βαρυτητα έχουν της Καρυστιανού και άλλη του Μητσοτάκη ως πρωθυπουργού στην διεθνή σκηνή.
Σε κάθε περίπτωση , δεν είναι τελείως κούφια. Η εξωτερική πολιτική δεν είναι κάτι αοριστο ποτ το κάνουν άλλοι και εσύ αμέτοχος εισπράτεις.. Κάτι πρέπει να κάνεις και εσύ.
Και στοίχημα σου βάζω ναι σου βάζω ότι τα λόγια είναι περιττά όταν το πάκι σε σπρώχνει στην γωνιά
Δύο straight φίλοι πηγαίνουν βόλτα.Ο ένας λέει: «Θα σου δώσω 100 ευρώ να μου πάρεις μια πιπα.»
Ο άλλος παίρνει τα 100 ευρώ και του την παίρνει.
Συνεχίζουν τη βόλτα.
Ο δεύτερος λέει: «Εντάξει ρε, σου δίνω κι εγώ 100 ευρώ να μου πάρεις μια πιπα.»
Του δίνει τα λεφτά και αυτός του την παίρνει.Μετά κοιτάζονται και λένε:«Περίμενε ρε... Και οι δύο έχουμε πάλι τα ίδια λεφτά, και οι δύο πήραμε πιπα…
Πω πω, αυξήσαμε το ΑΕΠ κατά 200 ευρώ!»
Ο ένας λέει: «Μωρέ, αυτό δεν είναι γκέι έτσι;» Ο άλλος: «Όχι ρε, είναι οικονομική ανάπτυξη! Τελικά είναι σίγουρο ότι ψηφίζουμε ΝΔ![]()
www.instagram.com
Αυτό το έκαναν έτσι και αλλιώςΤί ψηφίσαν οι "δικοί μας";