Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 148K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 195 45,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 232 54,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    427

Linxare

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
4
Like
987
Πόντοι
366
Τύπε δεν διάβαζες πολύ και έγινες φαρμακοποιός αντί για ιατρός ; Για αυτό το κόμπλεξ στην Καρυστιανού ;

Ή απλώς είσαι Κουλορούφης ;

ελα να σε εμβολιάσω, θα σου κάνω για καλαζάρ και λύσσα

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.323
Πόντοι
6.256
Οχι δεν κατάλαβες. Βαρέθηκα τις εξυπνάδες.
Και προφανώς τα 2 λόγια δεν είναι το ίδιο κούφια. Αλλη βαρυτητα έχουν της Καρυστιανού και άλλη του Μητσοτάκη ως πρωθυπουργού στην διεθνή σκηνή.
Σε κάθε περίπτωση , δεν είναι τελείως κούφια. Η εξωτερική πολιτική δεν είναι κάτι αοριστο ποτ το κάνουν άλλοι και εσύ αμέτοχος εισπράτεις.. Κάτι πρέπει να κάνεις και εσύ.
Α βαρέθηκες τις εξυπνάδες? οπότε θα πρέπει τώρα να γίνει κάτι για αυτό? Να μου απαγορεύσεις να τις γράφω ας πούμε?

Το ίδιο κούφια είναι...αν ήταν η μαρία ΠΘ της χώρας θα είχαν μεγαλύτερη βαρύτητα τα δικά της λόγια...όπως οι μαλακίες που ξεστομίζει ο τράμπαρος κάθε μέρα έχουν βαρύτητα όχι επειδή είναι κανένας σοφός αυτός αλλά επειδή είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Δεν σημαίνει ότι αυτά που λέει δεν είναι ασυναρτησίες.

Τώρα αλήθεια θες να ανοίξεις συζήτηση για την εξωτερική πολιτική? Εσύ γιατί νομίζεις ότι ο Τσίπρας υπέγραψε για την μακεδονία??? επειδή είναι πραγματικά ανθέλληνας??

ή επειδή τον υποχρέωσαν??? Νομίζεις ότι όταν αποφασίζει το ΝΑΤΟ για τους εξοπλισμούς ρωτάει την Ελλάδα αν θέλει να διαθέσει τόσα ΔΙΣ σε όπλα???

ή μήπως νομίζεις ότι την τουρκία την κρατάει από το να κάνει θερμά επεισόδια η δύναμη της Ελλάδας?

Ή μήπως αν εμείς αποφασίζουμε....αποφασίζουμε να είμαστε σύμμαχοι με μια χώρα που έχει ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ μέχρι και σήμερα δικά μας εδάφη???

Ε?? ποιος αποφασίζει τελικά για πες????

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
8.127
Πόντοι
2.306
Και στοίχημα σου βάζω ναι σου βάζω ότι τα λόγια είναι περιττά όταν το πάκι σε σπρώχνει στην γωνιά

Δύο straight φίλοι πηγαίνουν βόλτα.Ο ένας λέει: «Θα σου δώσω 100 ευρώ να μου πάρεις μια πιπα
Ο άλλος παίρνει τα 100 ευρώ και του την παίρνει.

Συνεχίζουν τη βόλτα.

Ο δεύτερος λέει: «Εντάξει ρε, σου δίνω κι εγώ 100 ευρώ να μου πάρεις μια πιπα

Του δίνει τα λεφτά και αυτός του την παίρνει.Μετά κοιτάζονται και λένε:«Περίμενε ρε... Και οι δύο έχουμε πάλι τα ίδια λεφτά, και οι δύο πήραμε πιπα
Πω πω, αυξήσαμε το ΑΕΠ κατά 200 ευρώ

Ο ένας λέει: «Μωρέ, αυτό δεν είναι γκέι έτσι;» Ο άλλος: «Όχι ρε, είναι οικονομική ανάπτυξη! Τελικά είναι σίγουρο ότι ψηφίζουμε ΝΔ :grin:

Linxare

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
4
Like
987
Πόντοι
366
Δύο straight φίλοι πηγαίνουν βόλτα.Ο ένας λέει: «Θα σου δώσω 100 ευρώ να μου πάρεις μια πιπα
Ο άλλος παίρνει τα 100 ευρώ και του την παίρνει.

Συνεχίζουν τη βόλτα.

Ο δεύτερος λέει: «Εντάξει ρε, σου δίνω κι εγώ 100 ευρώ να μου πάρεις μια πιπα

Του δίνει τα λεφτά και αυτός του την παίρνει.Μετά κοιτάζονται και λένε:«Περίμενε ρε... Και οι δύο έχουμε πάλι τα ίδια λεφτά, και οι δύο πήραμε πιπα
Πω πω, αυξήσαμε το ΑΕΠ κατά 200 ευρώ

Ο ένας λέει: «Μωρέ, αυτό δεν είναι γκέι έτσι;» Ο άλλος: «Όχι ρε, είναι οικονομική ανάπτυξη! Τελικά είναι σίγουρο ότι ψηφίζουμε ΝΔ :grin:

Ασχημο πράγμα ο κώλος σου να ζει μες την ορφάνια, να ψάχνει για παρηγοριά σε αγγούρια και πακιστάνια

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
15.528
Πόντοι
3.246
Ταυτόχρονα με το τσάτ κοντρόλ μας ανακοινώνουν και το ψηφιακό ευρώ.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.323
Πόντοι
6.256
Αυτό το έκαναν έτσι και αλλιώς

Συναινείς όταν πατάς «accept” σε όλα χωρίς να διαβάζεις όταν κατεβάζεις ένα app.

Η Microsoft κάνει track ακόμα και τι γράφεις στο notepad και ο Google Chrome κάνει track ακόμα και τις παύσεις όταν πληκτρολογείς.

Το μόνο που έχεις να κάνεις (προς το παρόν) είναι να χρησιμοποιείς λογισμικό που σέβεται την ιδιωτικότητα σου

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
5.011
Πόντοι
506
Ερχεται ο μπαμπας σας με πουτσα λουκανικο. Ετοιμαστειτε για πιπες

Συνημμένα